24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Miért akarod feltörni a ProFarmot hisz ha kicsit körbe nézel már mindenkinek meg van és állítom hogy fele brigádnak nem eredeti van.... -
Kösz!Hát ilyet találtam.:))))) -
jó képek de én azt a bálázót kicsit soknak tartom az MTZ-é után....:) -
Egy kis game.:))))))
Bocsi a sok képért!
-
pergabor #9655 Köszi, megpróbálom! :) -
szalka22 #9654 Szevasztok.Tudna nekem valaki abba segíteni,hogy ezt a vetőgépet hogy tudnám átalakítani,hogy a magtartályban lévő vetőmagot tudjam váltani,ne kelljen mindig azzal feltankolnom,amit ép vetni akarok!!!!!!!!Segítséged köszönöm előre is.Üdv: szálka http://www.modhoster.de/mods/kverneland-ng-s-601-f35--2 -
Ben66 #9653 kösz a választ -
Ismerős a probléma! Valószínű, hogy valamelyik, utólag berakott géppel (mod-dal) összeakadt a játék.
Újraindítod, vagy betöltesz egy biztonsági mentést és folytatod a játékot. Keresd meg azt a moodot amit legutóbb beraktál és töröld ki! -
pergabor #9651 Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek, ugyanis én nem rég kezdtem el játszani az LS'11-el de amikor beraktam egy új pályát és elindítottam se a "P" gombra nem reagál se az "esc" gombra :/
Magyarul se kilépni/menteni, se pedig gépet vásárolni nem tudok :(
Ez mitől lehet, és milyen megoldás létezik rá? -
Ma is játszottam egy kicsit!
Mtz 82 Turbós+Kombi
[img=http://www.kephost.com/images4/2011/12/13/zsohc59ks0itja7f8w2l.png]
Rába 250+Kombi
-
Sorbi6 #9648 1 cd vel játszunk ketten akkor a következő játék instalalasnal problémák léphetnek fel ? -
Vagyok még csak az utóbbi napokban nem tudtam játszani különböző okok miatt.... 
Meg hát ugye nem is oylan régen itt szóvá tette valaki hogy minek rakunk fel ide értelmetlen játékból kimentett képet... -
LS2012 lesz a neve semmiféle 2013... és 2011 végén vagy 2012év elején adják de de szerintem jövőre fogják ki adni!
Kis Csendes kolléga ment az üzi! -
Ben66 #9645 akk mikor??a 2011 is 2010 decemberében már kapható volt Magyarországon boltokban -
vlv760 #9644 Jó baráti tanácsként elmondanám neked hogy kár postaköltségre áldozni mert nagyobb áruházakban kapható .Nem tudom írhatom e ide a nevüket. T.... M m.. Au... -
csáó,bocsi a hülye hsz-ért,de fontos lenne számomra...valaki eltudná küldeni PM-ben annak az oldalnak a linkjét,ahol meg lehet rendelni az eredeti játékot? régebben bevolt linkelve,most azonban nem találom..még 1xer ellnézést,és előreis köszönöm!: ) -
Úgy tudom ahogy olvastam hogy 13 úgy adják ki! Akkor vegyél fel msn-re [email protected]
Meg nem a 9 perc a baj hanem ez az sg kihaláson van -
Milyen 2013? xD
Amúgy meg jó pénzért újra skinezzem én neked amit kel..:D -
Ne hogy azt hidd hogy 9percen belül neked válaszolni fognak! -
Felejtős! Mert ez az sg ki halt ahogy látom lassan gyurka is kevesebb képet tesz fel meg is értem na sziasztok
-
Tud vki újra skinezni? Fontos és jutalmat is kapna! -
-
2013! -
Ben66 #9635 Sziasztok.
Az LS2012 csak jövőre jelenik meg?? -
-
A magyar rendszámos, átméretezett MB 1600-as nagyon jó gép! Sajnos a napokban megjelent (német) átszínezett, vezetőállás fordítós gép viszont elég fika! -
Már csak az Ifával annyi gondom van hogy a vetögép megtöltése:)Ifa megy,üzemel a játékban:) -
van pár megoldás:
mapot amit használsz szerkeszted: kitömöríted, leveszed az árnyékokat csökkented a nap fényerejét
vagy egyesével kipróbálgatod a modokat hogy melyik okozhat problémát
vagy kialakítasz egy fix mod-packot amit állandóan használsz -
De akadozhat még nagy megás térképtől és módoktól is -
-
tpbence0323 #9628 meg akadozik pedig minden rendszerkövetelménynek megfelel -
tpbence0323 #9627 mert az opciokba bemegyek de ott meg nincs -
tpbence0323 #9626 sziasztok meg tudjátok nekem mondanni hogy a grafikát és az árnyékot hol lehet beállítani?
egy videot vagy egy kép elég -
Jó kis gép!!!!!! -
mtz 82 zts #9624 
-
Bele vágtam egy ilyen Fixplatos ,ponyvás Ifába,csak most meg nem tudom szora birni:(Ennek az lenne a szolgálati célja,hogy a vetögépet meg lehessen tölteni ha mellé állok:)ime a kép róla
-
hali minenki
érdeklődnék hogy nem tudna e készíteni valaki egy leírást hogy hogyan lehet traktorra homlokrakót felszerkeszteni
plussz a hozzá való fájlok
ha megoldható -

-
mtz 82 zts #9620 Hoztam pár képet: a csapat
mtz-m:
aratáshoz itt a segítség:
2-dik tartály
az mb 1600-as om aminek kapcsolható első hajtása van: -
Törölve a hsz mert msn cimet privibe küld el,és elég annyit ki irni hogy multiba keresel embereket stb.