24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Igen de azon sem lehetne fent értsd már meg te low vip gép vadász..És most ha azzal jönnél hogy a torrent oldalon is fent van az más mert ott tudni illik a torrent oldalaknak a lényegét... -
Hát igen. Itt vannak a hozzá nem értő játékosok nagy része. -
jah értem énis dolgoztam ilyesmi módszer szerint /Printscreen/ de win 7-en nekem valamiért szarakodik:S sohasem azt a jelenetet kapja le amelyiket kéne:S na majd megoldom egy Fraps-al:D -
Hát nos megvan a kép amiket a játékból kimentek aztán van egy Paint.net progim azzal kicsinosítom ,méretre vágom majd a végén Paint-be körbevágom és kész is megy fel a netre... -
érdekes múltkor is törölve lett mert ez nem sima mod hanem elvégre pénzért jutnál hozzá... -
küldtem még pm-et még délbe legalábbis úgytudom jah meg azt akarom kérdezni hogy Gyurka te a képeket milyen progival készíted? -
Ez warez te igen okos ... 
-
Jópofa ez a szerszám!
Arra már rájöttem, hogy a learatott szalmát átalakítja fűvé, de milyen géppel működik tökéletesen?
Nekem a Claas Jaguar 980 nem szedi fel. Kellene egy utánfutó ami fel tudja szedni és át is rakja másik járműre. -
roby2011 #9698 JO MAPPOT LÉCI 
-
John Deere 6030 #9697 Halló valakihez csatlakznék multiba! -
majd talán ha gondolod hozzám -
Hali! Csatlakoznék egy csapathoz, multi miatt. Csak, komoly játék érdekelne -
ujjabb kép:) -
jó kép! Hamarosan talán én is fogok hozni pár képet csak kép készítő progi kéne -
Minden ls-hez kapcsolódó ismerőseimet töröltem szóval aki nem talál fent az törölve lett na ágyő! -
ha valakit érdekelne akkor az alábbi linkre kattintva bebocsájtást nyerhet a homlokrakodó traktorra történő felszereléséről magyarul:
magyar leírás a homlokrakó szerkesztéséhez -
letöltése:
Jd 9400 -
Az aláírásodat javítsd mert ez elég fura Minden zetor traktor, de nem minden r traktor zetor .:D ez a jó
ja meg angol tudásodat ne a googleból szedd mert picit ciki :D -

-
ma én is kicsit játszottam a gamemel.de lesznek még képek -
Nice good! -
Így délelőttre elég is.. jah és aki szeretne multizni és nincs emberre hozzá az bátran firkáljon pm-et és ott a többit megbeszéljük.... -
scottryder #9683 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell pontos pda-t készíiteni egy uj maphoz, a program megvan hozzzá, ha berakom is mükszik, csak olyan mintha 180 fokba el lenne forditva mert nem ott mutatja a pda a helymet ahol ténylegesen vagyok -
Sziasztok!
Tegnap is egy kis game.:))))
Map:Mezőgép
Aratás
Tárcsázás
-
Kisgazda79 #9681 Nagyon köszönöm!!! Még annyi kérdésem lenne hogy a térképeket hova tegyem és azt hogy tudom használni azokat a területeket? -
köszönöm,és jó,és élvezetesebb játékot kivánok neked,és ujra üdv itt! -
rég jártam itt...nagyon összeszedted a fórumot, gratulálok, így tovább...újra kedvet kaptam :) -
Letöltés
Trakikra vonatkozik! -
Nice Work!!!!!!!
-
puszta kíváncsiság hogy hogyan van felépítve semmi egyéb -
PÉNZ ÁT IRÁSA!
START-DOKUMENTUM-MYGAMES-FARMING SIMULATOR-SAVEGAM 1.
Rákat és a careersavegame.xml kel neked!.
careersavegame.xml re rákat,majd jobgomb és ott tudod társitani a jegyzötömb kiválasztásával,meg nyitod.
Ha megvan akkor a felső sorban olyant keress MONEY xxxxx ,megvan?át irod a számokat nagyobbra 10 számjegyre 9999999999 majd mented fájl-mentés másként és ennyi.
Minden fájlt amit le töltesz Zip formátumban kel a mods mappába másolni.Ha véletlen rar fájlban töltöd le,akkor annak rákattintásával,ugymond ki csomagolod.ha exe?akkor telepited,és automatice benne lesz a mods ban. -
Kisgazda79 #9671 ???
-
Ben66 #9670 jó kép,map nevet tudnál adni??
-
Kisgazda79 #9669 A fendt az meg is van de mondjuk nyerges kamion vagy ifa meg ilyenek nem mennek! Meg a végtelen pénz sem megy. Lehet hülye vagyok ehhez a játékhoz vagy a géphez? :) Esetleg elküldeni nem tudsz ilyen dolgokat hogy mit meg hova. -
Ide menj: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ és tedd be *.rar-ba vagy *.zip-ben a módot, és vedd meg a Fendt Station-nél!Ha ez nem müködik akkor a rar-t bontsd ki és lesz Read me mellékelve!Vagy a mappát rakd be a modsba.
Ha *.exe kiterjesztésű a fájl, akkor elég csak futtatni, a program kicsomagolja a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ könyvtárba. A fájl futtatásának előfeltétele, hogy a mods könyvtár létezzen, ha nem létezik csinálnod kell!
Játék közben a "P" betű lenyomásával megkapod a Fendt bolt aktuális kínalatát, itt tudsz vásárolni új gépeket.
Ha sikeresen illesztetted be az új modokat, akkor már azok is szerepelnek a kínálatban. Vásárlás után a gépeket a Fendt bolt környékén találod meg, de a tabulátorral is lépkedhetsz a gépek között, amíg rá nem találsz a friss szerzeményre. -
Kisgazda79 #9667 Sziasztok! Segítsetek nekem mert nem tudom a letölktött mod-okat telepíteni és használni! Hogy kell??? -
Gyurka - szép az Ifa
-
te kajak így játszasz ? :DD lowba ? -
Hát így már más viszont szerintem nem is próbálkozik senki vele..... minek ha egyszer elérhetővé vált... -
Újabb értelmetlen játékból kimentett képet következnek..