24058
  • marko37
    Ha én vagyok a gazda szerver akkor nem laggol" legalább is nem annyira " ha máshoz lépek be akkor élvezhetetlen a játék én a miatt nem multizok.
  • speed01
    Az a baj hogy a chat nem laggol, csak csúszkálok vissza felé ha megyek előre :D
  • speed01
    Én is azt hittem először hogy a modok, de nem. kiszedtem őket és még mindig csinálja, netem 5 megás. szóval nem értem, lehet még patch eltérés, de mondjuk előzőnél is ezt csinálta! :) de azért köszi a választ.
  • boky84
    sztem nézzétek át a modokat

1 vagy szar a net éppen és azért cseszekedik
    2 van valami szar mod ami kavarja a lecsót

ezekre tok tippelni
  • speed01
    Na válaszolna valaki hogy mivan. :D
    Mi a retekért laggol a multiplayer? (minden szerón ugyan úgy.)
  • gogabi79

mára már ennyi
  • gogabi79

• speed01
    Most ez én gépem rossz hogy laggolok a multi mint a retek, vagy alapból ilyen fos?
  • gogabi79
    Hoztam pár uj képet,az uj mapomon néztem szét a rábával

• Mitsurob
    LsHungaryról a FAQ-GYIK menüből letölthető.
  • talloli
    Szükséged van egy MapDoorTrigger.zip nevű file-ra. A többi mod-hoz kell bemásolni. Ennek a segítségével lehet nyitni, csukni az ajtókat.
    (Érdekes, hogy a map készítője nem mellékelte a csomaghoz)
  • roby2011
    Belinkelnéd nekem ezt a mappot?
  • mtz 82 zts
    Hoztam 2 db képet a mai munka végeztével:
  • bordanattila
    Sziasztok. Keresnék egy jó T-150-est, tudnátok segíteni?
  • boky84
    akkor ezek szerint te is beillesztetted editorral meg megcsináltál minden féle xml szerkesztgetést de nem tudod csatlakoztatni

akkor nem csak nekem nem sikerül
  • traktorosbence
    Ez a gondom nekem is.
  • boky84
    érdeklődnék hogy tudna e segíteni valaki abban hogy mit kéne tennem hogy rábírjam a traktoromra

felszerelt konzolt hogy csatlakoztatni lehessen rá a homlokrakót
  • Robertoo21
    aki a Herlefeld v2 map-on játszik, vagy játszott. Árulja el nekem, hogyan tudom kihozni a gépeket az eladótól. Nem nyílik a kapu :(
  • roby2011
    köszz
  • gogabi79
    Látogass el ide: ...My Games\FarmingSimulator2009. Itt keresd meg a savegames.xml-t, majd nyisd meg szövegszerkesztővel. A "traffic density" értékét írd át 0-ra. Vagy ha éppen ellenkezőleg, nagyobb forgalmat szeretnél, írd át értelemszerűen nagyobb számra.
  • roby2011
    Lenne szives valaki elmagyarázni hogy kell kivenni a pályáról a forgalmat.
  • gigamen
  • Mitsurob
    Megvolt, ellőtte, lehet bannolni. :)
    Tudom neked mik a feladataid és hogy miket tudsz hg-ként csinálni.
    Azzal tisztában vagyok, hogy te jót akarsz, először így kell hozzáállni, de legyél szigorúbb!

@Admin:
    Az itt jelen lévő admin teleportálhatná a BANamákra a kedves Mr. Dávid001 felhasználót.

@DávidKA (alias lámácsKA)
    Te inkább kussoljál és menj tanulni. Honnét tudod, hogy én dolgozok? Ki mondta? Mert nem.
    Ha dolgoznék, akkor lehetne szabadságom, meg más egyéb... Az meg mióta játszás, hogy ide írok egy hozzászólást? Tudnád én mennyit játszok. Jó tudom, te tologatod a Matchboxaidat, meg mikor megtalálod a pöcködet, akkor csipesszel egy VIP módra ráncigálod, de köszönjük ezt nem kérjük.
    ____

Kérném Gogabit, hogy várja meg, míg ezt az üzenetet DávidKA elolvassa és fut a szüleihez panaszkodni.
  • gyurka666
    Ám azt hittem hagyod az én kedves 35 éves barátomnak írt üzimet hadd olvassa el...
  • gogabi79
    elöször is,mindenkinek meg kel adni az esélyt itt,ha nem viselkedik jol vagy valami,én csak rá szolhatok,és üzeneteket törölhetek és a többit azt majd azállandó adminunk el fogja intézni!.
  • dávid 001
    ink menjél dolgozni mert ciki hogy mindig gamelsz-.-"
  • Mitsurob
    Csak tudod, a fórum lényege az eszmecsere, ahol ha valakit leoltanak, el kell viselni.
    A veszekedéseknek is van helye, a lámákat meg főként neked kéne innen kipaterolni.
    Elég kevés normális van itt jelen.
    Ha valaki hülyeséget ír, ami túl megy a tűréshatáromon (valljuk be, kevés ilyen van).
    A fórum nem így fog menni, hogy összetartanak az emberek és megvan oldva.
    Bannolni kell minden gyökeret, aki itt hányja a warez linkeket.
    Értem mit szeretnél, ez lenne a normális, de mi Magyarországon vagyunk, ahol az LS-nél az átlag életkor 11-12 év. És nekem most ne jöjjenek olyanok, hogy nem így van, mert igenis így van. A kis csillámfaszlámák meg menjenek a francba. Ezek a gyökerek űzik el a játékosokat, nem azok akik be-beszólnak egy idiótának.
    Én jót nevettem ezen az egészen....
  • gogabi79
    Most ép ebben a pillanatban töröltem ki rengeteg üzenetet inen sgröl!Eléggé ment a termelés.Erre kérdem én?mire jó a felesleges veszekedés?.Teleszemetelni a fórumot?.Normálisan nem lehet viselkeni?.Elnézést kérek azoktol akiknek üzijét törölnöm kellet(Vita Üziket).

Máskor kérlek szépen ne,és figyeljetek egymásra!.Ha már el intéztem hogy a mi fórumunk egy szép külsöt kapjon,és azok az emberek is szivesebben feljárjanak ide,akik régebben voltak,ne üldözzük el öket sem azzal,hogy szét romboljuk a fórumot!.

Csak azzal a szintel tudjuk fent tartani,ha normálisan,emberhez méltóan viselkedünk,és összetartunk is!.

Tartsunk őssze emberek,és menni fog!!.
  • marko37
    ooooo 8 tol éjfélig szép termés
  • talloli
    Továbbra is az a véleményem, hogy ez kisebb részben szól a játékról és arról, hogy hasznos tanácsokkal segítsük egymást.
    Leginkább gyerekes szócsatározások színhelye lett a fórum.
    A barátom lehúzott, holott ő az aki nem meri kiírni az életkorát sem. Teljesen anoním módon könnyű a szart dobálni!
    Tisztelettel kérek mindenkit, hogy VISELKEDJÜNK!
  • péistike
    ennyi..
  • péistike
    Hát nem tom annyira nem ismerem Kenny-t de jó fej lehet:D De amúgy igazuk van. Pm-be kell elintézni az ilyen dolgokat.
  • gigamen
  • gyurka666
    Jól van szerintem fejezzétek be ! Szerintem Dávid nem jó emberrel kezdtél ki Kenny személyébe....
  • traktorosbence
    Mindenkinek jó estét és WAREZ mentes estét.Léptem.
  • traktorosbence
    Jaja.Nekem is megvan.Akkor gondolom hogy majdnem az egész fórumosoknak megvan.Bocs hogy beszóltam.
  • gyurka666
    Hidd el hogy már mindenkinek megvan :):):Aki tudta hogy merre kell keresni az már rég megtette:):)
  • gyurka666
    Igen de azon sem lehetne fent értsd már meg te low vip gép vadász..És most ha azzal jönnél hogy a torrent oldalon is fent van az más mert ott tudni illik a torrent oldalaknak a lényegét...
  • Mitsurob
    Hát igen. Itt vannak a hozzá nem értő játékosok nagy része.
  • péistike
    jah értem énis dolgoztam ilyesmi módszer szerint /Printscreen/ de win 7-en nekem valamiért szarakodik:S sohasem azt a jelenetet kapja le amelyiket kéne:S na majd megoldom egy Fraps-al:D