24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
nálad az igazság
figyelmetlenül olvastam -
Máté97 #9877 Ahogy elnézem ez a mezőgép pack,ezen te addig ne akarj semmit változtatni,amég a portáltól nem kértél engedélyt a változtatásra. -
kisspeter1979 #9876 Sziasztok!
Töltöttem le 1 térképet, és 1-2 dolgot szerettem volna benne átalakítani, mert nekem másképp tetszene.
De bármit változtatok rajta, nem tudom elmenteni. Ha nem változtatok rajta semmit, akkor sem tudom elmenteni. Tudna nekem ebben valaki segíteni?
[IMG][/IMG]
-
Máté97 #9875 Gondolom nem azt kérdezte h a játékon belül milyen gépet vegyen,hanem hogy milyenre cserélje le a mostani sz.gépét... -
ha ilyen hardware van a monitorodhoz kötve akkor teljesen mindegy hogy milyen modokat teszel
én javasolnék egy 8530-as John Deere-t -
hy emberek! egy kérdéssel fordulok hozzátok!
Milyen gépet vegyek amin elmegy High grafon a játék? -
Nagyon tetszik nekem!!!!!
Grat!!!!!! -
kisspeter1979 #9871 Szerintem nagyon jó!
Gratula! -
Szép estét mindenkinek...első munkám amit a játékhoz készítettem... 
-
kisspeter1979 #9869 Köszi szépen! -
kobi14 #9868 Mezőgépmap amit meg kell venni a bótba. 
-
Ha van notepad++ vagy jegyzötömbel -
bordanattila #9866 Még egy kérdés hogy lehet átírni? -
kisspeter1979 #9865 Szia Kobi!
Ez melyik pálya?
Szuper ez a magyar vonat benne. :)
Ha már magyarok vagyunk, a pálya is legyen magyar rajta. :) -
bordanattila #9864 Köszi szépen. -
kobi14 #9863 -
. Először is meg kell keresned a jármű XML fájlját, majd meg kell nyitnod. Keress ilyet:
motor minRpm="300" maxRpm="500 900 1900" brakeForce="7" forwardGearRatio="2.5" backwardGearRatio="2.2" differentialRatio="4" rpmFadeOutRange="20"
torque rpm="500" torque="2"
torque rpm="900" torque="4"
torque rpm="1100" torque="5.0"
torque rpm="1750" torque="5.0"
torque rpm="1800" torque="3.5"
/motor
maxRpm="500 900 1900"- ez a 1-2-3 tempomathoz tartozó motorfordulat. A szám növelésével gyorsabban megy a jármű, csökkentésével lassabban.
torque rpm="500" torque="2" - Itt a fordulatszám értékekhez kapcsolódó teljesítmény értékeket tudod beállítani. Csak finoman érdemes hozzányúlni, mert különben indulásnál mindig hátsó kerékre áll a gép:)
Ha sokkal gyorsabban akarsz menni, akkor illessz be újabb sorokat ennek a résznek a végére, magasabb fordulatszám értékkel és kicsit magasabb torque értékkel, mint az előző sor -
bordanattila #9861 Tudna nekem valaki abban segíteni hogy lehet egy traktor sebességét felgyorsítani? -
Most ép ezen a gépen dolgozom,és remélhetöleg hamar benne lesz a játékban.Két fajta lesz,egy fermetezös,és egy répafelszedös változat.Idáig vagyok ép,gondoltam felteszem a képet,de a Gamefarm.hu oldalon több kép is van
-
Egy közkedvelt mapból kimásoltam egy szuper utánfutót, de nem jelenik meg a modok között, ha az eredeti pálya nincs a mappában.
Meg tudná nekem nézni valaki?
Tandem trailer -
akkor írnám az én véleményem:
1 sztem teljesen mindegy hogy szántás vagy vetés után trágyázol vagy permetezel
- én megtárcsázom a földet és vetek vagy tárcsázás után hígtrágyával szórom le a földet és utána vetek
- nem vettem észre termés átlag különbséget ha szántottam és tárcsáztam is a földet vagy ha csak tárcsáztam aratás után
2 szerintem erre is fent van a válasz
- a trágyázás (híg v normál) szerintem (tapasztalatom) egyenlő értékkel bír a permetezéssel vagy a műtrágya szórással (kinek mi tetszik jobban)
3 elvileg nem lesz terméskiesésed ha a földeden mész át olyan taraktorral ami nem hagy nyomot
DE!!!! vannak olyan traktorok amik kitapossák a vetést -----ezt vizuálisan is lehet látni a gabonatáblában
nem mindegyik ilyen -----------mod függő
szal ha nem hagy nyomot a táblánan akkor nem befolyásolja a terméshozamodat az adott gabona táblában
rem érthetően magyaráztam el -
Srácok a F.A.Q.-ban olvastam hogy 50%-kal több lesz a termés ha permetezek/trágyázom a földet. Ez nem tiszta egészen, mindegy hogy szántás vagy vetés után csinálom? Illetve ha már éppen előbújt a búza én meg leszórom trágyával az nem gond? :) Ez tudom így kicsit blőden hangzik.
Illetve ami még nem tiszta, ha szeretném az 50% többlet termést elég csak az egyiket csinálnom vagy mondjuk szántás után trágyázás vetés után permetezés kombinációval érhető el ez a plusz? Permetezés/trágyázás közti per jel nem egyértelmű, bocsi ha hülyeségeket kérdezek...
Jelent-e kiesést a termésben ha mondjuk a kukoricaföldön megyek át mindig traktorral vagyis elméletben letudja-e taposni a termést? Mert látszani nem látszik... -
-
Halisrácook,valakivel nem tudnák menni multizni?:D mezőgép mapomvan(: -
Na itt van a STRAW MOD innen le lehet tölteni: -->Letöltés<--
-
Köszönöm szépen! Most már megyeget :) -
Nos lásd hogy miket keress
És a bálákat letudod úgy is pakolni hogy odatolatsz a képen látható modon
-
Nos hál istennek a bálarakodás széles skálájával áldottak meg minket a mod és gép készítők .
Vannak pótkocsik amik automatán szedik fel és rakják le a kis nagy és kör bálákat .
De van külön körbála feszedő pót is
Van külön STRAW MOD nézd meg a youtubon a filmeket róla
A bálákat a farmon levő futószalagra kell lepakolni de vannak külön beépített bálaleadó helyek is ismét nézz körül a youtubon.
Sok sikert és üdv közöttünk
-
-
Sziasztok! Elég új vagyok még és lenne egy kérdésem, elolvastam a F.A.Q-ot de ott nem találtam.
Nagy körbálákat csináltam amelyeket csak nagy nehézség árán vagyok képes csak felpakolni pótra. Először azt gondoltam bele lehet szúrni a bála rakodó villát de egyszerűen elpattan a bála mindig, amikor felemelem nagy nehezen örökké leesik. Egyet végre feltettem a pótra, elindultam, azonnal legurult.
Van valami normális módszer? Vagy 4szögletes bálákat csináljak és a bála begyűjtőt használjam?
További kérdésem, ha felpakoltam a bálát, hová vigyem, hová pakoljam le vagy mihez kezdjek vele, el lehet adni?
Köszi a válaszokat előre is! -
Szép IFA!!!!! -
-
ha lenne rá időd akkor megköszönném
nagyon tetszik ez az objekt már rég óta kerestem ilyet -
Kisgazda79 #9844 Segítsen valaki. Hogy tudok ujjabb területet telepíteni? -
Nincsenek meg neked a DLC packok azért írja ezt ki. Egész pontosan a DLC pack 2 hiányzik neki, mert abból van a BGA. Szerezd be a DLC-ket és menni fog. (De ne írj hogy honnan, találd fel magad!) :) -
kisspeter1979 #9842 Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok. A térképembe tettem vasutat vonattal, de sehogyan sem tudom beállítani, hogy mozogjon. Készítettem neki spline-t is. Többféleképpen használtam a beállításokat, többféle vonat objektummal. Kellene még hozzá valami? Egy ".lua" fájl? Ilyet hogyan lehet csinálni, vagy letölteni? Vagy valami más kell hozzá? -
Átkonvertáltam újra így most már jó, a gamefarmról már ezt töltheted le, nem a régit ne tévesszen meg hogy nem új modként van fenn... -
rokshow #9840 Sziasztok! Nem lehet elindítani a modsource mapfinal 5 DLC 2 mapot elindítani mert ezt írja ki: Missing DLC2 not installed in l10n hu.xml Miért??? Köszönöm -
Sajna semmit rosszul lett átkonvertálva, de ha kéred megcsinálom, ha már én csináltam :) -
Mit lehetne csinálni hogy a háttérben lévő globus ne virítson annyira??