24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Eljött az olajcsere ideje!
Jó éjszakát mindenkinek! -
bakter985 #10162 milyen a map? -
Nincs ötletem! Nálam minden jó!
-
krisztián1998 #10160 Ha valaki tudna irjon és elküdeném hogy melyik traktort kellene átfesteni -
krisztián1998 #10159 Csősztök valaki nem tud traktort festeni? -
Bocsi regisztráltam de azt írja ki, hogy érvénytelen hivatkozás. -
kis hiba van a gépezetben
kezdő géppark az nincs benne
vagyis a defaultVehicles.xml-ben benne van csak azok a modok nem valószínű hogy rendelkezésetekre állnak
-
Na uraim szabad a gazda 

itt a problémás mapom ahogy és ameddig kész van +minden szükséges mod is hozzá
a map sacc 20%-on áll de már lehet rajta nyomulni csak semmi értelme folytatnom mert nálam gondol egyet és mindenféle hibaüzenet nélkül kilép a Windows-ba de ezt teljesen váratlanul csinálja
gondoltam feldobom ide nektek hátha valaki rájön a hibára vagy beigazolja a hibát hogy nem csak nálam jön elő
elsősorban az SP-ben nyomuló farmeroknak készíteném a mapot + akik kis géppel rendelkeznek
az alapmap a c:\Program Files\Farming Simulator 2011\sdk\sampleModMap.zip\ mapra alapul azt variáltam át teljesen
ha valaki esetleg rájön a hibára az ne tartsamagába
természetesen bárki továbbépítheti saját igényeinek kivehet belőle bármit átnevezheti meg mittudom én hogy mikért szoktak ilyenkor map kiadása után reklamálni
na én nem fogok
jó munkát hozzá bárkinek aki nekiáll
a link:Bock-farm + modok letöltése
kicsomagolod és mehet a game
reélem sikerül valakinek megtalálnia a hibát
hajrá -
Azért az a kis TM is elvonszolja ám...... Az az igazság hogy én is Fendt-es vagyok,de ez a kis TM ez nagyon ott van. Kár hogy nem csinál az a brigád egy Fendt-et is. Szeretem ha egy mod igényesen meg van csinálva. Láttam már olyan képeket is amikor szerencsétlen MTZ-re ráaggatták a 7-es ekét. Ez egy fokkal jobb!
-
az tuti hogy jó ez a pót
csak kell elé gép is rendes
én úgy gondoltam hogy egy 939 Vario méltó hozzá
-
Bocsi! Elfelejtettem hogy ez az oldal regisztrációs..... Fel sem tűnt mert már túlvagyok rajta! Elnézést kérek! Szerintem érdemes regizni! -
Találtam ehhez hasonlót.
Itt van:
-->Letöltés<--
-
HA esetleg érdekelne valakit,
akkor ITT érheti el! -
mtz 82 zts #10150
ezt a zetort be tudja nekem linkelni valaki? -
én ránéztem erre a linkre és a halycon media-ra irányított nem warez linkre v a feltöltött cuccos linkjére
szal én ezért nem válaszoltam -
kisspeter1979 #10148 Sziasztok!
Nem sok időm volt mostanában, de lassan csak készen leszek a mozdonyommal.
[IMG][/IMG]
Sok szerencsét azoknak akik hasonlóakkal próbálkoznak! -

torolve
-
Valaki belinkelne egy fénysorompót?Előre is köszönöm! -
a pro farm map is tölthető lenne? -
cimbora
ez ha nem tévedek WAREZ-nek minősül
ha nem akarod kirúgatni magad az oldalról akkor az ilyen üziket privátba küldd a barátaidnak -
roby2011 #10142 Le is lehet tölteni az egész mezőgép mappot és packot is adjak linket?
-
Egy klassz nyergesvontatót ajánlok a figyelmetekbe:
Mercedes-Benz Actros
Elég jó munka. A gép stabil, erős, jó a hangja, nincsenek fölösleges extrák, stb, csak a lámpái nem érnek semmit!
-
ne mutogass te is voltál kezdő -
A mezőgéppackot meg kell venni.
A mapokat bármilyen ls oldalról le lehet szedni pl. lsportal.hu
-
Elnézést. Még lenne egy olyan kérdésem, hogy ezeket a mappokat pl: mezőgép, pro farm ezeket honnan lehet letölteni? -
Nincs mit! VÁLASZ gomb használata kötelező!
-
Köszönöm -
Minimum 5 MB. -
hello
a multis kérdésedre azzal a válasszal tudok szolgálni hogy ez a multis dolog jóformán olyasmire korlátozódik mint a kasztrendszer
van x,y,z számú játékos akik haveri kör v modderek v vmi agyasok akik értik a játék programozási részét
a multis modokat maguknak csinálják (VIP gépek)
saját mapjuk van az esetek 70-80 százalékában ami sose lesz megosztva velünk
van a másik része amikor pár fórumozó összebeszél és arra van esélyünk nekünk is pályázni
itt jönnek be a részletek mekkora a neted géped stb
szóval szó ami szó a multis pályák nagyon változatosak
jelenleg a mezőgép mappal nyomják elég sokan de vannak jó páran akik csak dlc vagy pro farm kiegészítőkkel nyomatják az on-line gazdaságot
de szerimtem jelenleg a Profarm mapja tűnik kapósabbnak kicsivel + a géppark hozzá
na de ehhez kell gép + net bitang hogy játszható legyen
tudom hogy ezzel az üzenettel nem vittelek közelebb a válaszhoz csak megpróbáltam kicsit tükrözni hogy ahány ember annyi féle válasz érkezhet a kérdésedre
-
Nem tudnak válaszolni mert épp multiznak!
-
szoszibá #10132 Válaszoljatok már nem igaz, 3 szor kérdeztem meg teljesen normálisan, senki nem válaszolt....
Ennyire nehezetekre esik? Azzal meg ne jöjjön senki, hogy olvassam el az egész fórumot... -
Sziasztok.
Segítségetekre lenne szükségem. Miért van az, hogy multiban szaggat a játék? Mekkora net kell hozzá minimum? -
bakter985 #10130 csak originál játékkal megy a multi.
ha leszedted mint én is akkor azt nem bírsz vele.
ahhoz el kell sétálni egy boltba,vagy bevásárlő központba,ahol találsz ilyet originál csomagban azokkal birsz multizni. -
krisztián1998 #10129 HÁZIGAZDA!
Nem tudod hogy letöltött ls be miért nem jó a multi?
Azt irja ki hogy régi a verzió.Mit jelent?
-
letöltése:
Zuk -
Ben66 #10127 nagyon jó,lehet majd tesztelni?? -
krisztián1998 #10126 csősztök valaki nem tudja hogy miért nem jó a multiplayer?
Pedig van net meg minden és mégsem jó azt irja ki régi a verzió mit jelent ez?Hogy lehet mecsinálni hogy jó legyen? -
Ez akkor szerintem azért van mert maradt bent olyan mod ami egy másik map-hoz kellett. Olyan már nálam is volt. Kiszedtem a felesleget és olyan volt mint előtte. Nézd át a modokat! -
bakter985 #10124 igen azzal hogy a 3. képen alján lévő 1/1 helyén nekem 1/2 van.:(nem találtam rá saemmi megoldást,valamint egy kicsit az eladási árak amelyik oldalon vannak azok is egy kicsit le vannak csúszva,az az több sor van mint ami rendesen látszódik. -
roby2011 #10123 ezt a rábát valaki megcsinálná nekem valaki úgy hogy úgy mozogjanak a kerekei mint ennek

ezt a rábát valaki megcsinálná nekem valaki úgy hogy úgy mozogjanak a kerekei mint ennek