24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
<input name="IGNITION" category="VEHICLE" key1="KEY_KP_enter" button="" />
szerintem ebben a sorban az IGNITION szt írd át MOTORINDITAS-ra szó szerint így ékezetek nélkül
-
-
kivettem pár modot a játékból és most egész hosszú ideje nem produkálja a hibát
lehet hogy a trágyahoró pótom volt a hibás -
hát erre sajnos nem tudok választ adni
annak viszont örülök hogy sikerült a leírás alapján megcsinálni a gépeket -
Működik a dolog!
Egy kis szépséghibája van, amihez segítséget szeretnék kérni, hogy a menüjében hogy kell szerkeszteni, hogy a "Motorindítás" szó jelenjen meg? -
benyitom #10199 köszi szépen rendes vagy -
Egyáltalán nem ba...tad el! Működik! Köszi szépen! -
Elöször a kereket vedd meg és utána mindjárt a trakit! Mikor beülsz, írni fogja hogy M. Ha más kereket veszel, mást kell nyomni de úgyis írni fogja. A lényeg hogy közel legyen a gép a kerekekhez! Oda is viheted mellé homlokrakódóval. -
benyitom #10196 lécci srácok irjátok meg nagy segitség lenne
-
majd ha sikerül megcsinálni ez alapján akkor köszönd meg de am szívesen
ha sikerül betenni akkor csinálok egy normális leírást mert ezt kicsit elb--ztam -
benyitom #10194 new hollnadra kerekeket hogy kell kicsomagolni és rárakni?légyszi segitsetek -
-
Sose bánd, hogy nem vagy vasutas. Már nem nagy erény!
A pályádhoz gratulálok! Kell a jó magyar map, mert kevés van belőlük. A németek, csehek sorban ontják a jobbnál jobb pályákat, de hazaiból alig van választék. Pedig itt is vannak ügyes emberek.... -
Sajnos nem vasutas vagyok de szeretem a vonatokat és a vasúti pályát, ezért is készítek a játékhoz kiegészítőket....Én kamiont vezetek ...
-
Öreg! Te nagyon ott vagy a vasúti témákban! Netán kolléga vagy? :-)
Szép, valósághű rajz! Gratulálok! További jó munkát kívánok! -
Köszi....próbáltam élethűre készíteni...
-
Jó lett!
-
Szép napot mindenkinek....dogoztam megint egy kicsit a vasúti fillingen.... 
-
Sajnos azt gondoltam hogy nem olyan egyszerű.....
-
nem
ahhoz kell egy .lua file + a modDesc.xml-ben billentyűparancsot hozzárendelni -
trevil #10183 Sziasztok kéne 1 kis segítség hogy tudom megcsinálni hogy a potkocsi ne jobbra hanem bara bilenjen?? mert már platot ki birom cserélni csak a döntést akarom meg forditani köszi -
És ha ezeket bemásold másik gépbe, lehet manuális indítást csinálni? -
roby2011 #10181 1000 KÖSSZ
-
<specialization name="motorIgnition" className="motorIgnition" filename="motorIgnition.lua" />
és
<specialization name="motorIgnition" />
pontosan ezeket a sorokat töröld ki a gép modDesc.xml-ből és nem lesz manuális indítású a gép
de előtte csinálj biztonsági mentést -
nekem viszont be indult amikor az entert meg nyomtam a Del melletti enter re gondolok. -
be kéne állítani a játékban a hozzárendelt gombot szerintem csak annyi a baj -
roby2011 #10177 de nekem valamiért nem indítja be az enterrel indítható gépeket
-
esküszöm ez a pótkocsi nagy ívben veri a pro farmos pótokat fizikai tulajdonságokban
nagyon eltalálták a készítői -
egy gépre ha feltelepited a eredeti játékot akkor azzal a serialal csak egy gépen lehet multizni.Felrakhatod máséra is,meg a serialt is,de az nem fog müködni!.ahoz két eredeti játék kell két szérialkoddal -
A Landinit a hosszúkás enter gombal inditod be. én probáltam már a gépet -
gabby13 #10173 Schnee Mod Map
Model : Giants
Textur : Snoopy, MadMax und XL-Turbo
Script : Snoopy, MadMax und XL-Turbo
Umbau : Snoopy, MadMax und XL-Turbo
Találtam ezt a map-ot. Ezt is be lehet tenni multiplayerbe? -
gabby13 #10172 És még 1 olyan kérdés , hogy ha én most feltettem az eredetit az én gépemre, és leviszem 1 ik ismerősömhöz, és ott is felteszem , fog menni mind a 2 helyen ha mindig viszem magammal a cd-t?
-
roby2011 #10171 Miért nem akar elindulni a landini? mivel kéne elindítani mert az összes gombot végigpróbáltam de egyikkel sem indul be ebben tudtok valahogy segíteni hogy beinduljon amúgy jó gép jó tex és olyan jó hogy végre van 1 rendesen kidolgozott landini 

-
gabby13 #10170 Értem akkor. És tud valaki mondani 1 szobát, ahol elfogadják hogy be akarok lépni?
Szeretnék játszani többiekkel de kidobnak. :(
-
Nem kell beregisztrálni én simán letöltöttem regisztráció nélkül! Csak jó helyen kell megkeresni és arrra kattintva reg nélkül leszeded. -
mtz 82 zts #10168 Valaki tud nekem csinálni egy ilyen levegőszűrőt?
nagyon fontos lenne -
Tegnap teszteltem az új gépemet a Landinit!.nagyon jó gépezet.irányjelző 5ős,lámpák 5ős,motorhang 5 ős,egyszoval nagyon jó gépezet.
-
ez természetes
traktor, munkagép, map, teherautó mindent
1 feltétele van csak a dolognak:a modDesc.xml-ben szerepeljen a <multiplayer supported="true"/> sor
magyarul multiképes legyen az a mod -
mtz 82 zts #10165 De nekem ez nem jó mert amit belinkeltem arról akarom levenni a levegöszűrőt... -
gabby13 #10164 Szevasztok. Csak azt szeretném kérdezni, hogy ha megy a multi, akkor oda is lehet betenni bármilyen dolgot?gondolok most utánfutóra , traktorra kombájnra , szóval mindenre.És hogy itt multizik e valaki.