24056
  • boky84
    ha érdekel valakit hogy hogyan lehet adott mapról forgalmat, tejes autót, gyalogosokat eltüntetni

valamint tükröződő (reflektív) textúrát eltüntetni gépekről (kivéve JD W660 as kombájn)

akkor készíthetek egy v több leírást hogy nekem hogy sikerül megcsinálni ezeket

az alapok a modhoster valamint az ls-uk moddereitől származnak szóval nem én jöttem rá a megoldásra

csak csinálgatom már egy ideje és sikerül is mindíg ezért gondoltam hogy leírnám magyarul is nektek hátha valami hasznát vennétek
  • DarkMan7203
    Mit? A mapot? Katt a joceruza által írt citromsárga betűs "TESSÉK" szóra, és ott pedig kicsit lejeb viszed, és ott lesz középtájon, kicsit jobbra, hogy DIREKTER DOWNLOAD arra katt...aztán asszem kell beírni karaktereket meg stb..
  • brutall38
    helo sztem ez elég érteelmes kérdés : tehát haverommal leszedtük ugyanazokat a dolgokat(szerszámok, munkagépek) és az a gondom hogy ő ugye host ol minden mód berakva neki is nekem is de engem nem enged föl azon oknál fogva hogy nem találja az adott mod okat nálam én 17 éves vagyok tehát nem kezdő valaki tudna segíteni? előre is kösz
  • gabby13
    Te honnan szedted le DarkMann7203?
  • gabby13
    Lenne 1 olyan kérdésem, hogy leszedtem pár dolgot, betettem nekem elindul viszont a haverom akar csatlakozni a játékhoz, és nem tud, pedig neki is megvannak ugyan azok a dolgok. Miért van ez mit csináljunk?
  • DarkMan7203
    Ez jó, nekem is tetszik :D Esetleg tudsz hozzá adni egy darus önrakodó fahordó teherautót is? Jóljönne :D Köszi.
  • gabby13
    köszi szépen
  • melfoy
    Eredetileg az Ukrainian map,de sok mindent átalakítottam rajta,csak saját célra.
  • joceruza
    Ha annyira fázni akarsz,TESSÉK!
  • gabby13
    Köszi szépen. Esetleg olyan pályát nem tudsz ahol lehet ugyan ezeket csinálni mint eddig de plusz ba fát is lehet vágni ? hordozni?
    És a bálát hol lehet eladni jó pénzért?
    Remélem több kérdésem már nem lesz :) nem akarlak untatni :D
  • gogabi79
    nincs
  • gogabi79
    Ide menj: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ és tedd be *.rar-ba vagy *.zip-ben a módot, és vedd meg a Fendt Station-nél!Ha ez nem müködik akkor a rar-t bontsd ki és lesz Read me mellékelve!Vagy a mappát rakd be a modsba.

Ha *.exe kiterjesztésű a fájl, akkor elég csak futtatni, a program kicsomagolja a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ könyvtárba. A fájl futtatásának előfeltétele, hogy a mods könyvtár létezzen, ha nem létezik csinálnod kell!
    Játék közben a "P" betű lenyomásával megkapod a Fendt bolt aktuális kínalatát, itt tudsz vásárolni új gépeket.
    Ha sikeresen illesztetted be az új modokat, akkor már azok is szerepelnek a kínálatban. Vásárlás után a gépeket a Fendt bolt környékén találod meg, de a tabulátorral is lépkedhetsz a gépek között, amíg rá nem találsz a friss szerzeményre.
  • gabby13
    Olyan map nincs ahol lehet fát vágni?
  • gabby13
    Szedtem le pár dolgot LShungaryról, akkor hova is és milyen fájlba kell betenni? rar meg zip?
    választ előre is köszönöm
  • DarkMan7203
    Ez melyik map am? Tudsz adni hozzá linket? Ty előre is! :)
  • joceruza
    Szerintem fel kell neki kapcsolni.
  • marko37
    18 :58 EZ MARADJON NE TÖRÖLD
  • DarkMan7203
    Kék metálfény lehet, szervó is kell, klíma is, elektromos ablak is, sőt, még az is, hogy ki lehessen nyitni minden ajtaját beleértve az oldalsót és a hátsót is :D + ha gondolod tehetsz rá + lámpákat előre.
  • melfoy
    Bálahordás.
  • talloli
    a gép modDesc.xml -jében átírod az árát:

pl.: <price>500000</price>

Vagy letöltöd az alábbi programot és azzal szerkeszted:

LS-2011 Mods-Viewer (német)
  • talloli
    Ezzel a szuper géppel hogyan lehet pl. szántani "dolgozó" segítségével.
    Mert addig amíg én nyomom neki addig 18. -ban megy is 40-nel, de amint H -t nyomok(dolgozó felvétele) csak 4 km/h-val száguldozik.
    Mi a megoldás?
  • gabby13
    PL. LS hungary-ról letöltök bár mit , és beteszem úgy ahogy letöltöm, a mods mappába? És az árakat hogy kell megszabni hogy mennyi legyen azokank amiket beteszek?
  • talloli
    Valóban szép trakesz lenne, leszámítva egy kis hibáját.
    De lehet, hogy csak nálam jön ki:
    Elfelejti a motorindító billentyűparancsot. Így minden játékindítás előtt újra kell konfigurálnom a SETUP-ban.
  • traktorosbence
    Szép kép!
  • Kenny85
    elég gyökér dolog, hogy agrolux fórumot 1 az 1ben megpróbálod lemásolni, fórumszabályzattal mindennel.
    dehát kovács erikától mi mást várjunk
  • melfoy
    Egy kis lazítózás..

• joceruza
    Milyen színű legyen? Klíma? Metálfény? Szervó? Elektromos ablak? Mi az igényed? Mondd, és meglesz!
  • DarkMan7203
    Hali! Lehet, hogy kicsit furcsának tűnik, de nem tudna valaki belinkelni / adni ls11-be egy furgont? Lehetőleg Peugeot-ot, vagy Fiat-ot, és lehetőleg dobozosat, de a platós is jó. Tehát vmi ilyesmire gondoltam: http://images01.olx.hu/ui/6/56/50/1275380779_97105650_3-Fiat-Ducato-Maxi-28-IDTD-Gyomaendrod-1275380779.jpg Előre is köszi. Üdv! :)
  • gogabi79
    nyomkodd végig adel feletti billentyüzet gombjait.1-9 ig
  • joceruza
    Én nem tudok neked ebben segíteni,pedig én örülnék neki a legjobban! Szerintem ezzel a kérdéssel fordulj a "nagyokhoz"!
    Itt.
    Talán ők már tudnak neked segíteni!
  • gogabi79
    Zip formátumokat kell a mods maooába tenni
  • gabby13
    Sziasztok. Lenne 1 olyan kérdésem, hogy milyen fájltípusba tudok betenni multiba modokat / felszereléseket , traktort kombájnt stb
  • mtz 82 zts
    A mezőgépes weimart hogy tudom letalpalni?
  • péistike
    Sziasztok! Hozok nektek két képet:D A nyuszi utáni pót lehet változik vagy rakok után egy BSS-t nem tudom

Sorry a változó képméretért:/
  • Robertoo21
    elvesztettem a cd-m és nem szeretnék újat venni...van esély hogy van egy no dvd crack?
  • mtz 82 zts
    Egyetértek télleg nagyon penge kis gép lett...
  • trevil
    Sziasztok kéne 1 kis segítség hogy tudom megcsinálni hogy a potkocsi ne jobbra hanem bara bilenjen?? mert már platot ki birom cserélni csak a döntést akarom meg forditani pontosan mit kell keresnem köszi
  • rokshow
    Sziasztok!! Segítsetek!! Kellene nekem 1 fénysorompónak a linkje!!! Köszi!
  • brutall38
    arra lettem volna kiváncsi h elvileg lehet pénzt adni a társadnak ha L t nyomsz nem? de ott a host olónak azt írja h előbb az adminisztrációs menüben állítsd be a többi játékos hozzáférését v valami ilyesmit
  • gogabi79
    Sajnos a Class 106 omnak a vezetékét szét rágta valami és ujra vezetékelték,mostmár müködik az irányjelzője.