24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Az nem rossz! -
Most 49 mb az i3d és levettem a testet minden objektumról.Úgysem megy neki az ember.Nem akad multiban a map... -
Lenne egy olyan kérdésem, hogy majd valamelyikőtökhöz beléphetnék multizni. De nem most mert még problémák vannak a nettel. Papíron 10mbps ami kora reggel meg késő este meg is van de napközben csak 2-3mbps. Beszéltem már a szolgáltatóval azt mondták megnézik de szerintem csak jövő hét vagy talán utána lesz belőle valami. -
Tényleg nagyon értesz a modellezéshez! Elismerésem! Viszont, szabad megkérdeznem hogy eme alkotások miatt mekkora a mapod i3D-je? -
Driver témát le zárom,hisz nem chatre kellene használnunk az sg-t! -
Bálint98 #10402 MMeg volt valami piros majom volt az iknoja :D de nem volt jó a játék :'( Esetleg nincs Team Weaver ed? -
telepíteni is kellene. -
Bálint98 #10400 Hát be írtam Google ba rámentem egy re le töltött valamit és enyi lenne vagy akkor valami elnéztem??(upgrad ezt írtam be először) -
Hát igen Sajna linket nem tudok beszúrni. -
Bálint98 #10398 Ja igen meg is van Radeon X1650 Series. És akkor erre keressek egy frissítést? -
szerintem élősszőr próbálkozz a driverrel -
Bálint98 #10396 Értem de ha vennék milyet érne meg venni nem akarok érte 85 ezret fizetni de ne legyen az a szar az hogy nézne ki kb árra meg "tudásra" -
Nem minden esetben. Start menü, Vezérlőpult,Rendszer, hardver, eszközkezelő és ott a videókártyáknál elméletileg kiírja, hogy milyen van benne -
Bálint98 #10394 Értem de tipusát számát csak onnét tudom meg ha turkálok a gépházba igaz? Egy uj vidi kártya meg nem olcsó mulatság :D -
röviden,tömören frissitened kel a videókártyád drivrét.Neten a videókártyád tipusát,számát megkel keresni,és hozzá valo frissitést le tölteni,egy ujabb drivert.vagy ki kel esetleg cserélni a videókártyád. -
Bálint98 #10392 ÖÖ egy gyökér kérdés tőlem hogy a drivere az melyik mert mondom nem vagyok egy gép szakértő :P :'D -
Nem lehet, hogy a videokártya drivere miatt van? Mert szerintem a gép még ha minimumon is de jó hozzá. Nálam a régi gépnél ami kicsi volt hozzá el sem indult a játék. Viszont a driverhiba okozhat ilyen hibát. -
Bálint98 #10390 Blade Editon
v10.03.05
Intel(R)
Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
2.99 GHz. 1,00 GB RAM
(Windows XP)
én nem értek nagyon a gépek hez meg a mostanihoz se nagyon ezért másoltam nem tudom enyi elég-e ? :'D -
mekkora gépen akarsz ....... hmmm
milyen teljesítményű a géped -
Bálint98 #10388 Sikerült elindítanom a játékot de az objektek "elmosódnak" csíkok jönnek felém semmit sem látok.Le vettem mindent minimumra de semmi se változott.Lehet nem bírja a gépem ? vagy mi lehet a baj? Esetleg nem tudjátok? -

-
Bálint98 #10386 igen van egy serial mappa abban vannak kódok de azokat sem fogadja el -
Ha leszedted a jatekot akkor tuti van mellette nfo amiben benne van a kod.
Valaki esetleg tudna valami jofajta talaj texturat linkelni? nemtom hogy Melfoy legujabb texturaja megvan e mar osztva (sztem nincs), de esetleg valami regebbi johet. -
Ez még a játék kérésnél is nagyobb hiba! -
Bálint98 #10383 Valaki tudna adni egy aktiválási kódot?? Mert egyet sem találtam a neten ami jó lett volna (ha szabad iet kérdezni) -
Helloka! BUÉK mindenkinek!
Az lenne a kérdésem hogy a DLCben szereplő Biogas üzemet valahogy be lehet tenni más mapra is?
csak mert ha az alap mapot megnyitom ott nincs rajta az objekt.
köszike! -
gabby13 #10381 Köszi , nem néztük át a modokat ,sokkal több idő lett volna mintha újra leszedjük. Leszedtük és nem írtunk át semmit , és így már megy.
-
gabby13 #10380 Boldog Új Évet mindenkinek !!! -
szalka22 #10379 Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!!!!! -
Sikerekben egészségben és multizásban és fórumozásban gazdag Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek. -
Boldog Új Évet Kívánok!
-
nagyon magas színvonalú modokat készítesz
gratulálok
elismerésem a munkáidhoz -
Mindenkinek B.Ú.É.K

Tescobetyár jobbnál-jobbak az objekteid!
-
Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod,
Elküdöm hozzád az én angyalom.
Egypillanatra kérlek figyelj rá mert
a nevemben Boldog Új évet kíván!
B.U.É.K mindenkinek! -
ÁÁÁÁÁ ez nem nekem való. Nagyon nem értek hozzá. Ezt inkább hagyom a profikra. -
roby2011 #10372 B.U.É.K mindenkinek 

-
Köszi az elismerő szavakat...próbálom valóságosra elkészíteni...Nem nagyon halljuk a hangod Olivér... 
#10370 - Balázs ez a 6-ik modell amit megcsináltam, de ez AC3D-ben készül amit videókról meg lehet tanulni..nem vagyok profi de az tuti hogy könnyebben haladsz ha több mindent készítesz...minél többször használod és persze van hozzá türelmed akkor csodákat lehet készíteni... -
Azért kíváncsi lennék rá, hogy mennyit dolgoztál már giants editorral, hogy ennyire kened vágod. Grat nagyon ügyes vagy. -
Hűűűű. De komoly bejárati jelző!
Még hívó jelző is van rajta és a jelzőárboc színezése is rendben van....
Gratulálok! -
Szép estét mindenkinek.....Boldog Új Évet mindenkinek.....
Összedobtam egy jelzőt.....