24058

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
EZT tanulmányozd -
mtzzz #10448 farming simulátor 2011 hez hol lehet letöltött mod-okat -
bordanattila #10447 Tudja valaki melyik a legnagyobb trágyaszóró úgymint szerves és híg? -
1.az asztalon lévö mappa is ékezet nélkül legyen!Mit értek ez alat pl ház=haz
2.ha a textura képis jó.nincs benne ékezet
3 bmp,jpg.gif.dds is meg nyitja -
roby2011 #10445 Nem tudom miért nem teszi be a textúrát ezért szeretnék valakit megkérni hogy lemodellezne nekem 1 épületet? -
jerich #10444 Sziasztok. Érdeklődnék hogy a letöltött mod-okat hogy tudom aktiválni? -
Hát itt is felteheted a kérdésed mert nem vagyok vip gép mániás ,nem multizok ::):) -
kiscékus #10442 Hát igazad lehet !
Van e skype cimed nem VIP,kunyerálás MUlTI ugy ha szabad kérdezni ha van cimed megadnád vagy esetleg facebook?? -
Nos te is jót kérdezel hogy vip vagy megvan osztva :) mert én is néztem fent az oldalon de nem láttam lehet fel volt rakva csak észbe kaptak hoyg ez vip masina és letörölték onnan...de másik oldalon sem látni szóval szerintem ha nem voltál jókor jó időbe jó helyen akkor nem tudtad letölteni...
sikerült átraknom ezt is a 11-be csak még aprócska gondjai vannak de remélem megtudom majd oldani.... -
kiscékus #10440 Sziasztok azt mondja mindenki hogy ez a traktor meg van oszt és ez igaz mert meg is van valahol a MODHOSTER-en de nem találom meg ha esetleg vki segitene megkeresni és linket adna ról vagy esetleg vkinek megvan és dobna róla linke nagyon megköszönném !
üdv.ceky
-
rarma #10439 Üdv !
Lenne pár kérdésem . A Laufenburg map- al játszom nem régóta .
1 : Hogyan kell bekapcsolni a bála feldogozó gépet ?
2 : Van lehetőség valahol a játékban , jármű mosása ?
3 : Ha megveszem a teheneket , mivel szállítom el a megfelelő helyre ?
vagy automatikusan oda teszi ?.
-
üdv!
tudtok ajánlani olyan rendsodrót ami nem okoz veszteséget a bálázásban?
mert ami nekem van szépen összeszed 3-4sor szalmát is egybe,de ahogy elnéztem veszteség is termelődik ezzel.(ugyanazon a terület rendsodrás nélkül több bálát adott) -
bordanattila #10437 Köszi szépen, megtaláltam -
Tudnátok ajánlani egy-két pótkocsit ami szuper multifruitos? :-)
Olyanra gondolok ami: komló, paradicsom, sárgarépa, cukorrépa, burgonya, borsó, napraforgó, kukorica(corn) stb. szállítására képes? (Őstermelő Agrár TSZ Map)
Köszönöm! -
Üdv cékus -
Van egy kis tó a map jobb oldalán, közép tájon.
A partján van egy feltűnő csőrendszer. A mellékelt tartályt aláhúzod és már viheted is a bociknak a vizet. -
kobi14 #10433 Ahol a png vagy a jpg van az elérési útban se legyen ékezet. -
kisspeter1979 #10432 Köszi, de már azt is próbáltam.
Lehet, hogy egy újra telepítés segítene, ezt még nem próbáltam! -
probáld meg ékezet nélkül,mert sztem az lesz a baja -
kisspeter1979 #10430 Én már sokat kínlódtam vele és csak a bmp-t meg jpg-t engedi. De így is működik, úgyhogy nem akadtam fent ezen a problémán. -
ac3d texturázásánál fogadja a bmp,png,gif,jpgdds formátumokat.Most probáltam ki -
roby2011 #10428 Még mindig nem teszi be -
bordanattila #10427 Tudja valaki hogy az Őstermelő Agrár Tsz-ben hol lehet vagy hogyan lehet vizet felvenni a teheneknek? -
kisspeter1979 #10426 Szia Roby!
Nekem jpg és bmp kiterjesztéseket enged csak, dds és png kiterjesztésekkel nem tudok textúrázni. -
roby2011 #10425 AC3D szerkesztőben miért nem töltődik be a textúra nekem kilyelölöm és azt írja ki hogy load fail ez miért van tudna valaki segíteni? 
-
kiscékus #10424 Sziasztok aki tudja vagy emlékszik rám annak jó napot visszatérem nehezen!
Most egy map-al fokok kezdeni amiben az elejében VIP-lesz de a késöbiekben megosztom !
Üdv:ceky -
krisztián1998 #10423 csősztök a multiba keres embert rendes viselkedés napi 2-3 óra hossza játék.Ha valaki akar jönni írjon. -
rarma #10422 Írtam neked privibe !
-
fireman76 #10421 Köszönöm.
Már csak arra kell rájönnöm,hogyan alkalmazzam.
A 2011 es verzióval játszom,s a mezögépek map is fut -
rarma #10420 Ezt az oldalt nézted már ?
Hátha találsz itt neked megfelelő kiegészítőtt .
http://lsportal.hu/news.php -
PL: innen -
fireman76 #10418 sziasztok.
Elöször is B.U.É.K..
kérdésem az lenne,hogy hogyan tudnék letölteni pl.:gabona szállitó kamiont,pótkocsit stb.
Segitséget köszönöm!! -
rarma #10417 gogabi79 és Hunter of Deer . Köszönöm szépen a segitséget !
-
A legtöbb bálázónál nincs rá lehetőség. viszont találkoztam már olyannal amiben meg kellett nyomni egy gombot és kilökte a maradékot belőle. -
szia
következő bálázásnál -
rarma #10414 Sziasztok !
Lenne egy kérdésem , a bálázóból a benne fent maradt bálákat hogy tudnám kiszedni ?
-
Szerintem:
1. Várj, hátha megtalálja a Win a problémát és te is okosabb leszel tőle.
2. Ha nem talál semmi magyarázatot, UNINSTALL.
3. Pucold ki a regisztert.
4. Újra tedd fel és töredezettség-mentesítsd a géped. -
bordanattila #10412 Tudna valaki egy olyan pótkocsit amivel lehet paradicsomot, sárgarépát, krumplit és még sok növényt szállítani? -
mtzzz #10411 Farming Simulator 2011 A JÁTÉKOT,FEL IS TELEPÍTETTEM.
Elinditottam a játékkot be hozta a menüt
és amikor a játékot tölti be akkor A KÖVETKEZŐT ÍRJA KI:
A GIANTS GAME ENGINE MŰKÖDÉSE LEÁLLT.A WINDOWS TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT GYŰJT A PROBLÉMÁRÓL.AZ ELTARTHAT NÉHÁNY PERCIG MAJD KILÉP A GÉPEM:LAPTOP gépigény szerint a laptop
bírja!!! KÉREM,AKI TUD AZ SEGÍTSEN.ELŐRE IS KÖSZÖNÖM -
mtzzz #10410 A Farming Simulator 2011 MOST VÁSÁROLTAM MEG A JÁTÉKOT,FEL IS TELEPÍTETTEM.
AZ ELINDÍTÁSNÁL A KÖVETKEZŐT ÍRJA KI:
A GIANTS GAME ENGINE MŰKÖDÉSE LEÁLLT.A WINDOWS TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT GYŰJT A PROBLÉMÁRÓL.AZ ELTARTHAT NÉHÁNY PERCIG...
MAJD KILÉP!!!
A GÉPEM:LAPTOP
KÉREM,AKI TUD AZ SEGÍTSEN.ELŐRE IS KÖSZÖNÖM