24056
  • rokshow
    SZiasztok! Segítsetek már légyszi!!! Ez mit jelent??? bad allocation!!!!!!! játszok és magától kilép a játékból :( !!!!!!!
  • Endre88
    Olyan mod nincs, hogy berakod a modsz mapába és minden traktoron működni fog a visszapillantó, viszont van egy két traktor amin pl.:
    http://gamefarm.hu/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=9&view=viewdownload&catid=221&cid=1430
    http://gamefarm.hu/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=9&view=viewdownload&catid=234&cid=1222
  • rarma
    Van Farming simulator 2011 -nek olyan módja ,
    ahol rendesen megjeleníti a visszapillantó tükröket ?.
  • gogabi79
    Ha bárkinek,bármi,kérdése van a Gamefarm.hu oldalon is felteheti.a segitség kérő topikban:).
  • kiscékus
    Nagyon köszönöm látom itt még vannak fasza emberek!
  • Chris von Bone
    Az ajtókhoz meg ablakokhoz, meg a motorháztetőhöz, úgy kell megcsinálni magát a modellt, hogy azok külön legyenek, így az ha egyben van szinte kivitelezhetetlen, mert magát a modellt kell átszerkeszteni modellező programban. ES Limitert segítek berakni, holnap a gamefarm.hu oldalon találsz róla egy cikket! :)
  • Endre88
    Az a baj ilyen személy nem létezik sajnos
  • kiscékus
    És eseteg nem tudtok aki csinál gépeket ha megkéri valaki?
    Bár szerintem nincs de azért mégis ojan gép aszem hogy nincs amit szertnék kérni !
    Ha esetleg tudtok ojan személy aki szivesen csinál másnak modot akk létszi szoljaok!
  • gogabi79
    Ez igy igaz ahogy Endru irta!
  • kiscékus
    Oke de az Es limitert hogyan kell?
  • Endre88
    Ebben nem fog neked segíteni senki, max. az eslimiter berakásában mert az még megoldható de a többi nem egyszerű. Szerintem ha nem úgy van modellezve az a traki akkor nem lehet animálni rajta az ajtó, motorháztetőt, stb...
  • kiscékus
    Sziasztok!Egy olyan segítséget szeretnék kérni leszedtem egy traktor még LS2009 ben volt valaki áttette régebben áttette LS2011 be de nem nagyon érdekes vele dolgozni mivel nincs rajta semmi igy hát ugy döntöttem hogy segitséget kérek és megcsinálom!Arról volna szó hogy hogyan tudom megcsinálni azt hogy egy traktoron nyiljon:ajtó,ablak,motorháztetö, és végül hogyan kell betenni az ES Limite módot ha valaki segitene nagyon megköszönném és meg is jutalmaznám avval a géppel amin sikerül elvégeznem ezeket.
    létszives segitsetek egy kezdönek tinektek is elmagyarázták biztos nem jöttetek rá magtoktól!
  • rarma
    Köszi a segítséget !
  • Endre88
    Szerintem ez egy Deutz Fahr Agroton X 720 szétbarmolva, ennél sokkal jobbakat találsz itt: http://www.modhoster.de/spiel/ls-2011/mods/traktoren-deutz-fahr?page=1
    vagy akár nálunk is:
    http://gamefarm.hu/index.php?option=com_jdownloads&view=viewcategory&catid=221&Itemid=9

Ami a képen van nem találtam egyik oldalon se!
  • rarma
    Valaki tudna segíteni abban , hogy mi a neve és tipusa ennek a traktornak ?
    Mert le szeretném tölteni .
    Elöre is köszi .

• rarma
    Hát ha azt kiegészítőtt töltötted le mit én erről az oldalról ,Rádió
    Ott a Get.exe -ét kell letölteni és feltelepíteni , aztán átkonvertálni egy konvertálóval ogg-re , utána meg csak úgy simán átmásolni a mód mappába .
    gombok kezelési útmutatója , úgy működik hogy egyszerre kell lenyomni a két gombot , de ne hosszan ! ! !

jobb CTRL és R Radio bekapcsolás
    jobb CTRL és Numpad 0 Kis Súgó ablak elrejtése
    jobb CTRL és Numpad 2 hangerő csökkenés
    jobb CTRL és Numpad 8 hangerő növelése
    jobb CTRL és Numpad 4 Előző szám
    jobb CTRL és Numpad 6 Következő szám
    jobb CTRL és Numpad 5 Szünet / Folytatás
    jobb CTRL és Numpad 9 Ismétlés mód megváltoztatása (sorozat, külön-külön, véletlenszerű)
  • gabby13
    Feltelepítettem a zenés kieget. De viszont beszállok a traktorba és hogy hozom elő a rádiót? Mert automatikusan nem hozza be nekem.
  • rarma
    Küldtem neked privi üzit !
  • gabby13
    #10588 as kiírásom már tártalan , lejebb olvastam és megláttam. Bocs
  • gabby13
    Csak töltsd le az #10561 es hozzászólásnál az Download this file as a self installing EXE fájt. És ha lejött csak kattints rá 2 szer. És fel telepíti
    És mikor belépsz játékba akkor ott lesz ahogy a képen is láthatod lejebb a fórumon.
  • gabby13
    Igen . néztem de ezt csak feltelepíteni kellett. És játékba mit kell csinálni?
  • bakter985
    hali
    azt szeretném kérdezni hogy esetleg valami kiegészítés van e arra vonatkozóan,hogy aratás közben a kombájnok egymás után menjenek és a forduláskor ne akadályozzák egymást,valamint azt hogy lehet megoldani hogy ha egy kombájnak aratás közben megjelenik a mag tárolási szintje jobbról fent a monitoron,akor ha abból vásárolok még pár darabot akkor ne ugyan azon a soron legyen mind a három,hogy külön-külön lássam mindnek a szintjét?remélem értitek mit szeretnék kérdezni,a válaszokat köszönöm előre is.üdv
  • krisztián1998
    ezt a módot hogy raktad bele vagy zenét hogy lehet beletenni?
  • boky84
    én winamppal nyomom játék közben

• rarma
    Így néz ki

• rarma
    Kiprobáltam a simulatorba a radio módot , és működik , így legalább zenét is tudok hallgatni munka közben , amit átkonvertáltam ogg-be.
  • joceruza
    Nézted? #10561
  • Ben66
    kösz
  • rarma
    Az elöző kérdésem már tárgytalan , mert megtaláltam közben hova kell tenni .
  • rarma
    Valaki tudja hova kell tenni egy olyan zöldség - gyümölcs pack-ot ,
    ahol kicsomagolva a rar-ból mindegyik mappájában van egy i3d fájl és egy png kép .
  • gabby13
    lsportal.hu-n találtam ezt Big ModPack by WladekBF3 a Módok/Modok-nál!. Ha esetleg be akarom tenni akkor hova kell bemásolnom a rar fájlt?
  • boky84
    LSUK
    MODHOSTER.DE
    GAMEFARM:HU
    LS PORTAL
    meg még kb 100 másik
  • gabby13
    Látom csak fel kell telepíteni, és hogyan működik?
  • gabby13
    Hát majd akkor rákeresek , csak az a gond hogy nem vagyok angolos és így nehezebb lesz a dolgom, De azért köszi
  • Ben66
    kösz nem nekem kell,haveromnak,de sehol se talál egy normális oldalt ahonnan ne tudná tölteni
  • joceruza
    Az király!
  • Rikcsoo
    Idén nyáron ahova megyek dolgozni ott van egy 770-es Lexion
  • marko37
    minden vicc nélkül
  • joceruza
    Hát persze! Csak neked!
    LS 2011
  • Ben66
    Szevasztok
    Tudnátok ajánlani egy ingyenes letöltő oldalt,ahonnan le lehet tölteni az LS 2011et??