24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Nem, csak a sajátomat használom. (+1-1 ritkán)
@Nono28 - Egy mód kavar be. -
nono28 #10893 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hogy mitől van az hogy vannak olyan gomb funkciók amikre nem reagál a játék.Gondolok itt a térkép megjelenités I betű akkor a shop a P betű.Mi lehet a gond? -
Azt tudom melyik map láttam:D Csak nem tudtam az állapotát. Remélem meg lesz osztva:D Egyébként nem tudsz valami BGA2 silós mapot? csak mert kiszeretném próbálni a tolót:D -
Bergische by: Eifok Team. Nincs megosztva. (W.I.P.) -
-
gabby13 #10889 Tudna valaki segíteni abban, hogy
1. Melyik Giants Editor-t szedjem le, ha van több verzió.
2 Hogy kell pontosan használni?
És még további kérdések lennének, aki esetleg ezekben tud segíteni az írjon PM ben , és ott adhatok skype nevet is
Válaszokat előre is köszönöm.
-
-
roby2011 #10887 LENNE 2 KÉRDÉSEM
1. MIÉRT NEM BIROK GÖDRÖT CSINÁLNI SZERKESZTÉSBEN?
2.MI A BÚZA ÉS ÁRPA SZÁMKÓD?
-
nem tudom
ezt alapban így találtam modhoster.de-n
és azóta így használom
de gondoltam már rá hogy kéne origi skin rá csak át kéne másolnom a játék könyvtárából 3 db file-t -
Mi jó ebben a szét festet gépekben? -
Eljátszanék ezen a mapon egy kis társasággal:D Ha a mapról lenne valakinek linkje ideadhatná:D
-
kis silózás belvizes területemen
-
Kerestem! De semmi :S -
AZ ls 09 arhivumban keresd a keréknyomot -
Shirocco #10880 Oksa, köszi hogy szóltál! Én Krone Bigeket használok. :) Pl az 1300-as Silóst. :) -
Okés! -
Megvan! (azt hiszem)
A napokban letöltött Claas Jaguar 980 APClaas nevű kombájn okozhatta. Vigyázzatok vele! A Claas mod pack tartalmazta ami már szinte minden oldalon megtalálható!
-
Valaki tudna adni egy jófajta BGA v2-ős mapot? -
nagyon szépen köszönöm ezt az objektet
pont ilyenre gondoltam, már régóta kerestem -
Sajna ez nem textura :S Nekem pedig az kellene:S -
Remélem ez az mert mást nem találtam!
Keréknyom -
Szerintem próbáld ki hogy minden ls-es dolgot a gépedről még a my-gameből is,és ha nem jó akkor majd megnézem, távsegítségen! -
Valamelyik mod nem tetszik neki. Ha modok nélkül csinálja,akkor passz! -
Az alappályán is. Sőt, ha új játékot kezsek akkor is. Én is egy hibás mod-ra gyanakszok, de eddig ment ugyan ezekkel. -
Alap pálya? -
Elromlott a játékom! :-(
Betöltés után (ha sikerül) nem működik sem a P, sem az I, sem pedig az Esc gomb. Újratelepítettem, de semmi sem változott.
Szerintetek hol a hiba? -
ezt valaki betudja linkelni? -
És a BGA2 meg a DLC2 között mi a különbség? Mert most van egy jó map de azon DLC2 van:D -
bakter985 #10866 még csak annyit hogy azt esetleg meglehetne e oldani valahogy hogy pl egy tankert megcsinálni úgy hogy teszem azt a benzinkúton teleereszted a tartályt és onnan tankolod a gépeket mig van a tankban?mit vagy hol kellene ahhoz megpiszkálni???egyáltalán ez kivitelezhető lenne?vagy csak nekem tetszik ez?egy kis segítséggel megpróbálnám megpiszkálni.csak annyit segítsetek hogy hova kellene beírni. -
Van a HeapTipTriggernek videója, abban.
BGA v2-vel nem szórakoztam még, DLC2-vel szenvedek. -
milyen videóból? Amúgy melyik a jobb? BGA 2 vagy DLC 2? -
Igaz! -
Van sok normális oldal, teljesen felesleges még egy. Lásd: LS-UK (ennél jobbat senki se tud mutatni), Ls-Network, LsH stb.. -
Végül is jogos,Nem tudok annyira oldalt szerkeszteni :S maradok ink a gamefarmnál!
Csak azért jó volna egyet csinálni ami normális!
Meg figyi vegyél fel msn-re vagy privátba beszélnünk kellene,fontos! -
Persze, próbálkozz megkérni őket, jó esetben elküldenek a francba, rosszabb esetben vissza se írnak.
A videóból az jött le, hogy automatikusan leönti a tolólapról. Én még ki se próbáltam, de jónak ígérkezik. -
Arra kíváncsi leszek, mert a mostani oldalad is egy 5 perces melóval megcsinált igénytelenül kivitelezett, trágyadomb. Azt megkérdezném, hogy minek neked domain meg tárhely? Felesleges pénzkidobás számodra, se látogató, semmi. -
akk ez úgy működne hogy mész és akkor önti le magától? Ajj pedig milyen jó lenne ha működne DLC2-őn. Megkéne kéni őket hogy csinálják meg:) -
Akkor valszeg csak BGA v2-vel tudod "leönteni", mert a Planetes csávók csinálták mindegyiket.
-
Majd lesz több is, Ara fel hogy srv-n van,de ahogy birok veszek domint meg tárhelyet és megy netre egy normálissab oldal :D -
Huuuu arra kéne akk rájönni hogy műkszik-e DLC2vel mert ami mapon most vagyok az DLC2-es map:/ Szóval hát hátha működne:) Azért megcsinálhatták volna hogy működjön gombos lerakással is.