Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

traktorosbence
kössz de mért csináljam egy színûre?

dávid 001
Jah jah jó kis ifa lett csak csináld 1 színûre😄 Kinek van meg a gta 4??

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

traktorosbence
rendben van. de tetszik a kép?

dávid 001
Figyi próbál léci kevesebb hsz-t mert nehogy valaki szóljon <#papakacsint>

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

traktorosbence
Akit érdekel az ifám az kattintson erre a linkre:http://www.kephost.com/view3.php?filename=rgcmmr95eav23w31y0b5.png remélem tetszeni fog!!! Akinek tetszik, az tegyen ide <#taps> jelet!!!

traktorosbence
de azt írja hogy:Biztonsági okból a regisztrációtól számítva 30 napig nem szúrhatsz weblapcímet a hozzászólásodba!

traktorosbence
ok kössz most már megértettem<#nyes><#nyes>

dávid 001
áh most írtam le Link fórumhoz (1) ezt a linket másold ki és ide ileszd be és bent is van a kép

traktorosbence
igen feltöltöttem a képhos.com-ra és utánna???<#conf>

traktorosbence
kösz a segítséget!!!!<#nyes>

dávid 001
feltöltöd kephost-ra választasz egy kategóriát és a Link fórumhoz (1) másolod ide be

traktorosbence

traktorosbence
http://www.kephost.com/view3.php?filename=rgcmmr95eav23w31y0b5.png

traktorosbence

traktorosbence
igen képrõl

Chris von Bone
képrõl beszélsz?

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítõkész közösség)

traktorosbence
Sziasztok! Lenne egy kérdésem nem tudom hova van feltöltve amit feltöltöttem ide a fórumra és nem jeleníti itt meg.<#rinya> Mi a teendõ?
Elõre köszönöm a segítséget!<#law>

akk lesz teszt??
Chris von Bone
az említett kép mapban is magyar vonatok vannak... 😊

dávid 001
Huhuhú 😄 köszi majd akkor le is töltöm a játékot csak most töltök 1-et így nem birok 2 😄 köszönöm szépen 😊

Gerypapa 95
ha jól emlékszem azok a modellek PMG fájlok amiket zmodellerel tudsz megnyitni , azokat már csak ki kell importálni I3D fájlba 😊 onnan meg szerintem már menne is neked .

dávid 001
Csak ugye próbálok 1 magyar pályát csinálni így ezért raktam bele ezt a vonatot

Chris von Bone
Hát akkor a feladat adott, rá kell jönni! 😊 (Egyébként mezõgépmapban van személyes villanymozdony, az LSH mapban meg dízel Bzmot motorvonat, de ugyan ilyen torzak....

dávid 001
Azt nemtudom hogyan kell pont ilyen vonat simulatort nézegetek de ahoz nem értek :S

Chris von Bone
Inkább ne menjünk bele, mert sértõdés lesz a vége, de nekem ez a munkám. Szóval igen csak kiszúrom az aránytalan, valótlan modelleket a témában. De egy tipp: Létezik olyan játék hogy Trainz vagy TrainSimultor, azokból nem lehetne áttenni a modellt? Azok elég arányosak, és még gabonás kocsi is van benne.

dávid 001
Szavazás eredményei
Igen 75%
Nem 8.3%
Szerkesztõ tudja! 16.7 %

Kedves tervezõk!
Ha van egy kis idõtök akkor megcsinálná nekem valaki ezt??:

http://infocargallery.blogspot.com/2011/08/ferrari-599-gtb-fiorano-hgte.html
Na mi lett a vége a szavazásnak??
Rikcsoo
Így igaz sokkalta jobb..

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

dávid 001
Kösz tamás ezzel sokat segítettél nekem !

dávid 001
Sajna még nincs olyan utas szállító pótkocsi De majd ha lesz akkor majd két vonat lesz mert az egyiknél adom el a gabonát a pályán!

tamás98
Szvsz. abload.de jobb.Gyorsabban feltölti és tovább is tárolja a képeket.

MAN TGA D20

dávid 001
Üdvözlöm az összes új tagot! Bármi gond van nyugodtan írjátok ide be 😄 Meg a játékról is hozhatok ide képet,ez az oldal a kephost.hu-t támogatja

allock
volt valami banner verseny múlthét vasárnapra, azzal mi van?

#hhwnd

Szia Sztenly!

Nézd meg ezt az oldalt. Én innen lestem el, csak nem találtam az elõbb ezt a címet.

http://www.ls-uk.info/forum/index.php?topic=55177.0
Chris von Bone
az a vonat nagyon csúnyácska, arról nem is beszélve hogy az M41 megcsúfolása az az egyetlen kocsi, amiben jellemzõen nem szállítanak gabonát... 😊

marko37
megnyitod a map3id szerkesztõvel nyomsz CTRL+F beugrik 1 kis ablak abba beírod ezt: growthStateTime beadja vheat blablabla 90000 én 190000re szoktam állítani utána nyomsz 1 következõ keresése és folytatod amíg beadja a maradékot

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

üdv traktorosbence!! Én is most regiztem.
Üdv kisspeter1979.
Sajnos hiába kerestem, nem találtam i3d belül azt amit írtál. Sõõt az egész játékban nem találtam:<FoliageSubLayer name ezt. Akkor most nállam van a gond???
traktorosbence
szép estét mindenkinek!<#email><#fogmosas><#pias><#pias><#action>

traktorosbence
<#wave> én most regisztráltam erre a fórumra.

Köszönöm szépen a segítségeteket!!!!
Nem írtam bocsi, hogy hol keresd.

A map01.i3d-t nyisd meg jegyzettömbbel, vagy notepad++ programmal és ott keress rá a FoliageSubLayer-re!
Szia Sztenly!

Az elsõ kérdésre:

<FoliageSubLayer name="wheat" densityMapTypeIndex="1" densityMapChannelOffset="4" numDensityMapChannels="3" materialId="1095" cellSize="8" viewDistance="75" terrainOffset="0" objectMask="65520" distanceMapIds="29;30;31;32;33" distanceMapUnitSizes="128;128;128;128;128" separateAvailabilityChannel="false" atlasSize="1" plantThreshold="0.5" numBlocksPerUnit="1.2" width="1.5" height="1" widthVariance="0" heightVariance="0.2" horizontalPositionVariance="0.5" growthNumStates="5" growthStateTime="900000"/>

A végén lévõ 900000-ret kell átírni másik számra, ha jól emlékszem ez 75 percet jelent. Ha nagyobb számot írsz be, akkor késõbb érik be a növény, ha kisebbet, akkor hamarabb érik be a növény.
dávid 001
2-ra a válasz Dokumentumok-mygame-farmingsim-mods oda bemásolod"

Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. 2 kérdésem lenne hozzátok.
1: Hogyan lehet az elvetett növények növekedési idejét lerövidíteni?
2: Letöltöttem mappákat vagy új térképet, ha egyáltalán így kell mondani. Szóval ezeket hogyan lehet beültetni a játékba? Hová és hogyan kell bemásolni?
Segítségeteket elõre is köszönöm!!!
dávid 001
Szép képek 😄 jd az vip?

dávid 001
Sajna nem közlekedõ vonat mert az nagyon foglya a pályát így csak objekt ként csináltam 😊 És igen elérhetõ lesz a pálya csak egy picit pihenek a pályával mert említettem hogy egész napokat csináltam 😄

Gerypapa 95

Tomikával játszottunk ma egy kicsit 😊)

talloli
Az, hogy magyar mozdony fut át a pályán, külön dicséretet érdemel tõlem.
Mozdonyvezetõként nagyon imponál nekem! :-)
Remélem egyszer elérhetõ lesz számunkra is!