24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
kinai35 #11396 külömbség az eredeti multi képes a letöltött az nem enyi akölömbség meg az hogy aletöltött lehet nem ugy müködik ahogy a gyári mivel tört játék amit leszedel anetröl -
vlv760 #11395 Helló ! Sokkal jobb az eredeti ,jobban bírja a letöltött gépeket ,tudsz bele letöltött mapot rakni a letöltöttbe nem biztos. Kiegészítőket nem vettem meg arról nem nyilatkozom. Mindenképpen érdemes megvenni, szerintem. -
vonó lánc -
Nagyon jóó! -
Hali!Letöltöttem,a LS2011-et,feltettem,majd beírom a product key-t aztán pedig kéri a cdt://
Érdemes lenne most átugrani a teszkóba megvenni?:D
meg a kiegészítőt is? -
Hy Topik,szép estét!
-
mtz 82 zts #11390 Nem tudjátok véletlen hogy hogy lehet csinálni olyan vonó láncot ami nem merev mint a rúd hanem télleg olyan mint a valódi lánc
Vagy tudtok nekem olyat linkelni? -
Shirocco #11389 nekem a multiban akadt az este. meg a társamnak is egyiknek. -
bécike70 #11388 Nekem 66 db van benne! meg amikor feltelepitem a javitó csomagot akkor a feliratok eltünnek de akkor nem akadozik. -
A túl sok gép a játék összeomlását okozhatja. -
Shirocco #11386 nekem 130 mod van benn.
-
sztem igen. -
bécike70 #11382 Igen vannak söt az is a baj,hogy tul sok géppel dolgozok??????????????,, -
Shirocco #11379 vannak betéve módok? gépek eszközök? Ha igen, akkor szedd ki és egyesével tedd be, majd járasd egy pár percig őket, kombájnnál a gépet tedd először aztán a vágóasztalt, hogy fel tudd csatolni, stb. -
bécike70 #11376 Hello Gazdák! van egy olyan próblémám,hogy feltelepitettem a full hun verziót /1.02 /patch 2/ és van olyan rész benne pl: a bolt elött és a játék indulásánál,hogy ragad vagy amikor fordulok . akkor is csinálja ha 800x600......1280x1024 vagy ha feltelepitem a hun Patch2-öt. hogyan lehet orvosolni???? -
Itt van: Klikk -
ekepista #11374 -
Mutass képet! Mert ilyet nem találok! -
Válasz gomb kötelező!! -
ekepista #11371 akor még egyszer le írom abt nevü traktornak aletöltés linkjét eltudnátok küldeni nagyon meg köszöném -
Shirocco #11370 Ilyen XML viszont, nincs egyáltalán benne: emissiveBillboardShader
-
Na akkor gabit az érdekli hogy a videó mi célt szolgál? Hogy a pályát mutatja be mitsu vagy a az oldalának a videója! -
Úgy kell pályát szerkeszteni hogy kimásolod a zip tartalmát egy üres mappába az asztalra,elmented majd ha a pályád kész vagyis egy része, kijelölöd az összeset jobb egérgomb küldés tömörített mappa ! -
Shirocco #11363 Nyah leírom hogy ment. Letöltöttem egy mapot, amin már van út, de más semmi.Ezt kimásoltam a zip mappájából az asztalon létrehozott sima mappába, és erre raktam istállót meg farmkerítést. Mikor bemásoltam a mods mappába, előtte zipbe másoltam. -
Ha van egy map amit csinálsz akkor azt ugyan annak a mapnak az anyagába kel rakni!valamit nem jol csináltál,vagy annak a csinált zip mappádnak nem megfelelö. de ugye a save mentést nem törölted ki,amikor a szerkesztet mapod átmásoltad a mods mappában lévöbe.mert ezért nem -
ekepista #11360 sziasztok a bt 150 nevü traktort elküldenétek nekem ajátékba köszi -
rarma #11359 Hallottatok róla ?, szerintem érdemes elolvasni .
Hírek
-
Gratulálok a videóhoz! Nagyon szépre sikeredett! 
Küldtem privit nézd majd meg! -
Shirocco #11357 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudom azt a mapot betenni a játékba, amit a nulláról szerkesztettem. ugyanis csinálok egy mapot és hiába teszem be Zip mappába a mods mappába a módokhoz, a Karriernél amikor ki kellene választanom a mapot amelyiken játszani szeretnék, akkor a sajátom nincs ott. :((
Mit kell tennem hogy ott legyen? -
Nos, aki még nem látta volna..
-
kawasaki kx #11355 megprobáljam megint ujratelepiteni? -
akkor a ls feltelepitet játékodban van valami
-
kawasaki kx #11353 de mindegyik modnál ugy csinál :O -
-1 ,törölve -
az lehet attol is hogy nem jó a mod,vagy netán ékezetes a neve -
gsxrniki #11350 azt nem tom
-
kawasaki kx #11349 11341 hozzászolásnál leirtam :) -