24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
kinai35 #11479 [http://ul.to/3zrcbo9o -
gabby13 #11478 Eredetibe kell meglennie a játéknak, mert kell a tokban lévő aktiválási kód . Csak akkor tudsz multizni ha van olyan kódod ami a tokban van. És ahoz meg kell venned Pl tescoba , auchanba stb
-
bakter985 #11477 így is lényeges az hogy originál legyen vagy így akkor annyira nem érdekes az a része? -
gabby13 #11476 Célszerű ha minden modot átküldesz vagy átküld neked , attól függ ki indítja a játékot. Ha te akkor te küldj át neki mindent, ha ő indítja akkor ő küldjön át mindent amit be akar tenni a játékba. és ha már átküldtétek egymásnak bemásoljátok a mods mappába , elindítod a játékot , rámész ugyebár hogy több játékos és ott lesz alul a port alatt asszem , hogy modok hozzáadása vagy kiválasztása valami ilyen, és ott minden modot válassz ki. ha meg csatlakozik hozzád ,vagy te hozzá nézzétek meg hogy részletek azon a szobán amit te vagy haverod indított . nézzétek meg a részleteket , ott fogja írni ha valamelyik mod nem egyezik. Ennyi
-
bakter985 #11475 valami volt nekünk is ott mikor telepítettem de azt szerencsésen ki is töröltem.mindjárt megnézem.az kell hogy bent legyen a mod-ba vagy csak ki kell hogy legyen jelölve? -
gabby13 #11474 Na az jó kérdés , mert nekem volt bent a portnál szám, én azt használom és megy, viszont ha elindul akkor az a lényeg hogy a haverodnak is és neked is pont ugyan azok a modok legyenek meg. Mert az xml ek nem biztos, hogy egyeznek. -
bakter985 #11473 az lenne a kérdése, hogy ha a haverommal akarnánk játszani egy adsl modullról,mint szerver akkor a porthoz milyen számsor írandó szerinted mert ezt nem tudjuk megfejteni. -
kiscékus #11472 Szewasztok aki emlékszik nem rég irtam hogy viszajöttem és hogy egy mappa-l kezdek a mapp már kész és hoztam pár képet szántásról !(Ajándékba)
-
gabby13 #11471 Nekem meg 1 olyan kérdésem lenne, hogy , mit csináljak akkor ha betettem 1 ik pályára a telephelyen körbe kerítést meg épületet és a gépekkel simán át lehet rajtuk menni? -
gabby13 #11470 Helo. Mond
-
bakter985 #11469 azt szeredtném kérdezni hogy most van e itt valaki aki szokott neten keresztül játszani.
lenne pár kérdésem hozzá.légyszi egy kicsit sürgős lenne -
nemeth456 #11468 Sziasztok!
Egy olyan kérésem lenne, hogy ha valaki tudja hol lehet letölteni a magyarítást az legyen oly kedves belinkelni.
Előre is köszönöm. -
bakter985 #11467 hi
azt szeretném kérdezni hogy ha úgymond belső hálozaton szeretnénk multiban játszani akkor is kell az originál játék vagy akkor megy egy leszedettel is? -
roby2011 #11466 az is jó
-
kinai35 #11465 csak két vonalu van nekem plusz hozzá tartozo mozdonyok vagonokkal -
ekepista #11464 még egy kérdés ha letöltök egy módot akor mért nincs benne ajátékba pedig mindent jól csinálok -
roby2011 #11463 valami olyan vasutat ami 1 csíkban fut -
krisztián1998 #11462 http://www.modhoster.de/mods/trabant-p601 itt letudod tölteni a trabantot -
ekepista #11461 sziasztok eltudnátok küldeni ajátékhoz atrabantot erőle is köszi -
krisztián1998 #11460 oké köszi -
Miért nem....?? Nyisd meg jegyzettömb-el és írd át és mentés.Akár hány gépet megnyítok mind áttudom javítani...Tehát nálad is működni fog...Vagy eleve nem tudod hogy kell....De egy kis segítség..
-
krisztián1998 #11458 de itt nem engedi áttírni -
rarma #11457 Sziasztok !
Én ezt találtam a neten a Farmig simulator 2013-ról , nyers lefordításban innen le valamilyen dokumentumot
vagy maga a játékot lehet letölteni ?.
videó
•( www. | + - Download ): http://adf.ly/4thqy
Download Password : http://tinyurl.com/c8ocu3n
Password Alternate: http://tinyurl.com/6sg7fgo
If Not Available In Your Country Use the other Link Above -
Miután a hihetetlen sikere Farming Simulator 2011 játék fesztivál Giant Software GamesCom csapat továbbra is hallgat a következő játék a sorozatban, Farming Simulator 2013 Farming Simulator 2012, vagy ha észrevétele van a hírnevét perçinlemiºti megjelenés. Szoftver azáltal, hogy pontos dátumot a Giants játék ma tisztviselők kezdődött hosszú ideig, mielőtt az építési megosztott tudás néhány játék oldalak. Április és szeptember között, mint egy meghatározott időszakban (szeptember-április 2012) elmagyarázza a játék elindításához a játék tisztviselők szintén megosztott információ arról, hogy mi az új az.
Deutz Fahr Fendt és a New Holland márkájú, és nevezték ki a játék magyarázza az új hatóságok Pöttinger Krone, Horsch, Mine, Gilibert, Lemko és a gépjármű-felszerelések, mint például az Amazon nagyon elégedettek a játék zenginleºtireceklerini markalarındanda açıkladı.Rüzgar energia rendszerek és naprendszerek és a biogáz tartályok a játék beépített. Ezen felül, a szalma és a széna lehet etetni az állatokat. Sertés és szarvasmarha tenyésztés szimulátor 2013-as nyomtatvány az üvegházhatású paradicsom gyümölcs helyettesíti almıºtır.Yeni Kullandıklarınıda jelentett az új gyümölcsöt, hogy fajunk Paradicsom Farming Simulator 2013:) -
Megnyitod a traki xml filéjét és megkeresed ezt a sort: <fuelUsage>0.006</fuelUsage> ha sokat eszik akkor nyugodtan írd be ezt a számot -
Na sziasztok!!
Megvettem,a játékot+ a mezőgépek kieget.
Viszont nem veszi be a dvdt:S
de a mezőgépeket pedig beveszi az író vagy micsoda,de a játékot meg nem.most mit csináljak? -
Facebookon itt Találtok meg minket!
By Őstermelő Agrár team
"Farming simulator 2011 Őstermelő Agrár Tsz" -
kinai35 #11452 konkrétan?
-
kinai35 #11451
ma is haladtam egy kicsit -
kinai35 #11450 telepited ujra maga a játékot elösször amod mappát mencsed ki valahová mikor feltelepitetted a játékot indicsad el utánna kilépsz belöle törlöd a modmapáját bemásolod hejére az elmentett mod mapát utánna töröjd agiants editort szedjél le egy másikat telepited és megnézed hogy hogyan müködik nekem ez már igy jóvolt még kezdö koromba próbáld meg ha nemakrod nekem ugyis jó enyi tellet töllem egyenlöre -
roby2011 #11449 Valaki linkelne nekem 1 vasutat mert kerestem de nem találtam rendeset
-
:D -
Add el nekem :D
-
Vettem egy 106-ost :)
Katt Ide :) -
krisztián1998 #11445 csősztök valaki nem tud a gépen gázolaj fogyasztást állítani? -
kawasaki kx #11444 egy másik portálon is rákérdeztem erre és ugyan ezt ajánlották,és már végig csináltam,de az van hogy a námet nyelvű ls-nél is ez a hiba -
Shirocco #11443 Hali. szerintem a házigazdának igaza lehet. mégpedig, szerintem tedd újra a játékot, utána tedd rá a 2.2 patch-t aztán utána EGYESÉVEL tedd be a módokat, és próbálgasd, lehet valamelyiknek baja van, és azért van. sose tudni.
-
akkor a feltelepitet ls játékban lenne a hiba? -
kawasaki kx #11441 ezt ajánlotta az egyik barátom végig is csináltam de mégse jo,külön is megprobáltam a modokat de nem akarja az igazságot :/ nekem is ez a hiba miint ennél a videonál:http://www.youtube.com/watch?v=UKKb2tmGs-I -
Ezt még probáld meg,most olvastam máshol utána
töröld le, és a mod-okat is a könyvtárból, majd újra rakás után elvileg minden működni fog.