24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy a magtárba beöntöttem a repcét de sehogy nem tudom kivenni.A mezőgép mappon billencs IFA-val?
-
akar valaki egy jót multizni??csak azt nem tudom hogy hogy kell valkinek a server-ére felcsatlakozni 
.gondolom ezek után senki nem akar velem multizni.:( lene eggy ehez kapcsolódó kérdésem, ha valaki játszik a multin hogyan tudok hozá csat lakozni?merrt nekem kiir három servert.valami deutsch
..stb akkor valaki tudna segíteni?? előre is megköszönném -
Jah értem! Majd ha tudsz párdologba segítenél?:D -
Ben66 #11564 milyen mod kell ahhoz,hogy a silót a tároló elé bírjam lerakni???meg bírnád adni a annak a linkét,ami a Rába előtt van?? -
Az jó hogy tesztelitek csak az a baj hogy amikor megnyitod a konzolt a játékban akkor jönnek ki a hibák igazán...Kívánom hogy legyen eredményes a munkátok és ha lehet akkor olyan gépeket tegyetek már fel ami a konzolban sem ír hibát..Legyen szép napod.. -
Vagy még ez!
Üdv:David001
By Őstermelő Agártsz -
Nekem eddig ez jött be a legjobban:
Őstermelő Agrár TSZ map -
köszi én is ienre gondoltam -
Őstermelő Agrár Tsz map?
letöltés
Vagy milyen jellegű kell?
By Őstermelő Agártsz -
Modsba! -
Igen, Igen! Nekem sem tetszik így, csak már hajnali 2kor nem volt kedvem azt lemodellezni... :) -
Köszönjük!
Azon vagyunk hogy Sok és jó gépet tehessünk fel!
Nem ilyen selejtes gépe ami elvileg multis de nem jó a multiban, olyan gépek kerülnek fel amit leteszteltünk!
By Őstermelő Agártsz -
Üdvözlöm az új honlap létrehozását! Sok sikert hozzá!
Remélem mihamarabb értékes tartalommal fel is lesz töltve! -
A játék belinkelése Warez!! A modokat azt úgy rakod bele hogy ha zip formátumban van dokumentumok-mygame-farmin simulator-mod oda belerakod és kész is! -
Itt van a banner!
A gamefarm!
Meg amit belinkeltem! -
Igen be! -
bordanattila #11546 Valaki meg tudná nekem mondani hogy egy pótkocsinak hogy nincs XML fájlja? -
Szép kis tolólap! De ha javasolhatom akkor a tolásnál felgyülemlő halmot ogazítsd kicsit mert így túl kocka:/ -
ekepista #11544 sziasztok aszt szeretném mewg kérdezni hogy az őstermelő agrálteam oldalra be kell regisztrálnom hogy letudjak onét tölteni trraktorokat -
http://ostermelo-agrarteam.hu/
Ez egy jó kis társoldal a gamefarmhoz! -
Töröltem!
De nagyon pöpec kis munkaeszköz lett :)
Remélem sokkal több ilyen lesz !
-
Gabi! légyszi töröld a 11539 és 11540 hsz-t! -
Jó éjszakát!
-
Shirocco #11537 Hali. Szupin néz ki. :) -
Shirocco #11536 Hali sziasztok!
Kis segítséget kérnék tőletek.
Aki tudja hogy a teheneket (marhákat) hogy tudom betenni a készülő mapomon a karámba, az légyszi írjon nekem.
Helyzet a következő.
Csinálok egy saját mapot, de. Amikor beteszem játékba, és veszek teheneket (marhákat), azokat a játék, az eredeti gyári map szerinti helyre teszi le, nem oda, hol a karámot szerkesztettem. Nekem a karámom épp hogy a map, a fent írt hellyel szemben, az ellentétes szélén van!
Eőre is köszi a mielőbbi választ
-
Szép estét mindenkinek....
-
Valaki bele tudna javítani ebbe a félpótkocsiba, hogy a 4 alap növényen kívül még lucernát, komlót, paradicsomot, sárgarépát, cukorrépát, burgonyát, borsót, napraforgót is tudjon szállítani?
Giga Tipper
-
ekepista #11532 akor vegyek ki valamejket -
Valamelyik mod zavarja.nekem is volt ez a gép! -
ekepista #11530 -
ekepista #11529 oké -
Melyik gépről is van szó? Mutass képet:) -
ekepista #11527 sziasztok szerintetek addutra rába traktort mért nem tudom meg vanni ajátékba hatudtok küldjétek el amit meg tudok venni vagy át kell írnom apénzt nagyob öszegre -
roby2011 #11526 kössz
-
kiscékus #11525 Sziastzok ha nem nagy kérés ezt a Pótot feltenné valaki másik megosztóra ?
Köszönöm!!!
Pót linkje -
kisspeter1979 #11524 Letöltöttem 2 db lexion 770-es autópilótás kombájnt és az irányítási panelen nem találok repcét. Autópilótában nem lehet repcét aratni? Lehet esetleg az autópilótában elhelyezni repcét, hogy azt is arasson? -
kisspeter1979 #11523 Ne legyen ékezet a könyvtár nevében. Nálam az okozott hasonló problémát. -
roby2011 #11522 Lenne 1 olyan kérdésem.
-Miért van az hogyha bemásolom a models mappába a letöltött objekteket beteszem a térképre,de mikor újra belépek akkor nincs rajta textúra (GIANTS-editorban)? -
ekepista #11521 sziasztok aforf tv 251 es traktort eltudnátok küldni köszi -
bakter985 #11520 megvolt és így is lefagy