24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
"nem tudnátok nekem egy olyan oldalt adni amiről 2-perc alatt vagy több alatt lejön bármi??" 

Talán kevesebb mint 2 perc!
-
Na gyere cseszegess! :D -
ls-uk
gamefarm saját tárhely
modhoster.de direkt link -
sziasztok tudom már nagyon untok hogy fojton hozátok fordulok de nem tudnátok nekem egy olyan oldalt adni amiről 2-perc alatt vagy több alatt lejön bármi??pl:traktor,pót..stb.nagyon megköszönném. ha nincs ien akkor valami jó oldalt köszi.majd hozok képeket -
christ már nincs pofám cseszegetni -
Gamefarmnál fogsz ez ügybensegitséget kapni!! -
hello mindenkinek aki szakértő
lenne itt egy kis munka valaki számára
tudom hogy mindig kérek valamit de most sem fogtok csalódni
létezik egy homlokrakó
link:homlokrakodó link
amit kérnék: ezt szeretném felszerkeszteni az általam használt traktorra csak nem találom meg a leírásban a mit hova kell beilleszteni részt
szóval csak egy egy rövid leírást kérnék hogy a gép xml-ekbe melyik "marker" közé melyik sort kéne beilleszteni (az editor meloról nem kell írás az megy
ez elvileg egy animált rakóegység mely editor szerkesztés után állandóan rajta van a gépen
ha valki vállalná annak előre is köszönöm -
roby2011 #11743 Van 1 http://www.modhoster.de/mods/fendt-936-vario--27 traktorom ennél nincs kép textúra de sötétebb zöldre szeretném változtatni ez lehetséges 
-
Légyszives hanyagoljál már -
ben2004 #11741 Sziasztok! Adnátok nekem 1 vonókötelet? Előre is köszi! Szép Estét! -
Szomorú, hogy megvan. Erkölcsből...
A módok nagy része hibás, igen, kinek van kedve befejezni ezek után?
Mellesleg rengeteg mód meg sincs nektek, ami javítva van.
Én megvagyok a csapattal, habár mikor elkezdek valamit, megosztásra szánom, de senki se bírja kivárni, plusz a fájlmegosztók is kavarnak. (Tudom jelszavazás...már megtörtént az új cuccoknál)
Marhára nem érdemel meg senki semmit, csak az, akinek benne van a keze.
@Gogabi - Ez nem veszekedés, nem tudom miért az minden, sima egyszerű fórumozás. De minek teszel a felkiáltójel után pontot? -
erre meg aza megoldés hogy pl a képre rá irja a nevét,és ennyi,azt nem tudja más meghamisitani.sztem.mindenre meg van a megoldás! -
gyurika77 #11738 Mert tegnap pont ebből lett a vita .Mert az egyik illető meg gyanúsított egy másikat hogy lopta az a bizonyos ......
-
gyurika77 #11737 Ez így igaz :Csak akkor azt nem értem ha már például egy kép valahol egyezik valamelyik más oldallal akkor a másik lopta ???????? -
Srácok,nem akarok bele folyni,de hagyjátok abba!.Felesleges vitatkozni,olyan dolgokon amin nem érdemes!.Sok oldal van,már azota,de szerintem az egyeltalán nem baj.Én azt mondom legyen!.És ez az egész egy játékrol szól,és nem a versenyzésröl.Mindenhol rengetek mod van már fent,és ,még több lesz.De egy oldal nem attol függ,mennyire jó,és meddig fogja birni!.Minden a hozzá állás kérdése!. -
Mármint elég szomorú hogy a 90%-a rossz vagy, elég szomorú hogy megvan. Az hogy rossz, az többek között a ti hibátok is, mert ugye a tieitek közül is rengeteg van meg, és azok is hibásak szép számmal. Ha meg azt sajnálod, hogy megvan, akkor örülj neki hogy nekem van meg és nem másnak, mert én nem csereberélgetek, pedig csak az elmúlt két napban kb 10-en könyörögtek... -
Ha nem látsz bele ne írj ilyet!
Kikérem magamnak! -
Jó volna egy kicsit bevillanni valami külföldi oldalnak hogy a magyarok is tudnak de sokan önfejűek! -
Elég szomorú... -
A VIP-ek kb 90%-a is elég rossz és hibás, nekem elég sok van meg... -
Jogos!
De senki nem akar ilyet( én akarok)
Mert mindenki megvan a saját véleményével!
Magyar modok kevesek vannak! Ami télleg jó és nem vip!
Ezzel nem célzok senkire! -
Azért kell ennyi, mert előbb utóbb mindenki elveszti a fejét, minősíthetetlen stílusban beszél a felhasználókkal, és állandóan a VIP szarjaival villog. Csoda ha ennyi van?! Talán szemléletet kellene váltani, és nem isteneket kellene játszani, hanem össze kellene fogni, és mi magyarok különb modokat készíthetnénk mint az LS-UK vagy az SFM, de addig amíg így álltok hozzá ez sosem fog megtörténni. -
Van új? -
Már bocs, de az LSH fórum nem SG-s. (A régi volt az) -
A fórumom sg által vannak!
Szóval ez az alap fórum!
Nem szidom 1-iket sem de az lsportalBylshfórum sg által van!
A gamefarmon és az őstermelőn saját fórum!
És itt azért van hogy az oldalak véget!
Köszi hogy normálisan válaszoltál | #11716 erre a hsz-ra!
Na részemről ennyi! Én nem akarom már 1 fórumot is megzavarni!
-
Nem szidtam, csak megkérdeztem minek ennyi...
Nem elég már? Fórum is van 20+1. -
Nos, menj a map könyvtárába, aztán a "map01/paths" könyvtárba, itt tudod szerkeszteni, törölni az embereket és a forgalmat! Forgalom: "trafficPaths.i3d" -
Mitsu ilyen fórumról indultál ki!
Nem kell 1 oldalt sem szidni se ezt a fórumot!Ha nem tudsz maradni akkor ne írj hsz-t!
Nem erre van ez a fórum!
Ha lehet maradj! -
sziasztok nem tudjátok hogyan lehet az autókat meg a forgalmat ki iktatni??nagyon megköszönném. csak azért akarom ki iktatni mert a földjeimen szaladgálnak az autók az egyik mapom-ba. előre is nagyon köszi -
krisztián1998 #11715 oké:) -
A rába az mezőgépes! És saját skin.A skint meg nem óhajtom most megosztani,majd 1-szer meglesz!
-
krisztián1998 #11713 a rábát nem lehet letölteni??vagy W.I.P.??
a tolólapot már letöltötem:)és nagyon jó -
#11709-nm
Jah jah nagyon jó pálya,igaz van 1 kis sajátság is benne :D
Meg a rába is jó :D talaj követős új skinem meg chris-nek a kiváló tolólapja! -
krisztián1998 #11711 nagyon jó nekem is ez a pálya van benne -
bakter985 #11710 kösz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Akkor felesleges idejönni!
És nem a te szabályzatod csak tudd!
De ott van ip-címes tiltás,hogy rá se tudsz nézni,szóval hagyd békén a gamefarmot meg az őstermelő agrár tsz-t! -
Szia persze hogy elmondom de jobb ha belinkelem! letöltés
És nem vip :D
Jó játszást hozzá! -
bakter985 #11706 szép,grat.elmondjátok ez melyik map?ugye nem V.I.P?!
-
Kiváló pálya lesz:)
-
Warez!
Többször nem mondom!