24061
  • dávid 001
    Üdv mindenkinek!

Ez lesz megcsinálva a játékban :D
    Igazi formára készül a pálya!

Jánoshalma Bácska kftByDavid001 és majd ezzel a pályával fogok elbúcsúzni!
  • kinai35
    kérdez ha tudok segitek 2008 széria óta nyomom azaz 4 éve
  • Tescobetyár
    Az az érdekes hogy a kis csapatom mind 30 év feletti és érdekes hogy se vita se anyázás.Ritka jó emberek és lehet hogy ezért is működik jól a brigád.Java részt én szerkesztem a térképet amit magamtól sajátítottam el videó segédleteket nézve.Bárkitől is kértem segítséget mindenki vagy ( nem tudok bocsi) vagy (te nem értenéd úgysem) válaszokat kaptam.....Vannak elemek ami más térképről vannak betéve de igen sok mindent én készítettem ,ami jó pár órát vett igénybe.Minden programot beszereztem ami csak kell és videókról el is sajátítottam amit csak tudtam.Gyakorlom és mindig új dolgokat tesztelek....Vannak még sötét foltok de mivel nem segít szinte senki ezért a saját magunkra vagyunk utalva...
  • dávid 001
    Valaki a tsz v3-ból a szoci épületet belinkeli?
  • dávid 001
    Én annyit mondok neked hogy legyen életerőd befejezni :D És ne kapkod el mert ez nagyon pöpec pálya!
    És ha lehet olyanak add oda aki nem osztogatja el mert már a vip csata folyik érteXD
  • boky84
    nagyon szépen kidolgozod (dolgozzátok?) ezt a kis mapot

grat a munkához
  • mj111 hun
    Látom minden este megy a teszt.
  • Tescobetyár
    Van pár dolog ami részletesen van kidolgozva (váltók na meg a vágányok..)A váltó csak 7 mb.. :)
  • dávid 001
    Pöpec!
    Én azt mondom várom a pályátokat mert ez nagyon jó lesz,vagy is szerintem!:)
  • Tescobetyár
    Az i3d mérete 80 mb és nekem nem laggol..Ha 4 ember játszik akkor tutira megy a map.Függ a konfigurációtól is de átlagosan 45-60 Fps van játék közben ha 4 játékos van.
  • dávid 001
    Pöpec:D
    Ha szabad kérdezni i3d mekkora?
    Mert a túl sok föld a sok modot nem bírja :D
    De jó lesz!
  • Tescobetyár
    Igyekszik az ember...van vele egy kis munka..már 16 földet csináltam a térképre és átlag 3-10 hektár közötti a méretük......
  • mj111 hun
    Szép pálya lesz gratulálok.
  • Tescobetyár
    Szép estét mindenkinek....Akkor dobok pár képet mert nem sokan vagyunk....

• karesz1000
    hát igaz mivel mindenki este ül a gépelé.így akkor lesznek sokan a fórumon! mint pl:én,meg sokan mások
  • dávid 001
    Majd lesznek!
  • mtz 82 zts
    Mi ez a néptelenség fórumon?
  • dávid 001
    Jánoshalma/Bácska kft-map 40%
  • kisspeter1979
    Köszönöm szépen!
  • Chris von Bone
    Nyisd meg notepaddal a KroneBigX1100BeastPack_HaeckselDolly.xml-t és a wheels részben keresd meg a steeringAxleRotMax részt, majd az idézőjelek közötti értékeket írd át 0-ra ugyan így a steeringAxleRotMin-nél is, mind a 6 sorban. Utána nem fog elfordulni, ilyen lesz:

• kisspeter1979
    Sziasztok!

Letöltöttem egy Krone big x 1000 packot és az alábbi problémával találkoztam:

a pótkocsi ellentétesen fordul mint a gép és ezért eléggé hülyén mozog a terepen.

Meg lehet valahogy fordítani a forgás irányát?

Előre is köszi!

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • karesz1000
    jóreggel!kívánok mindenkinek veszekedéstől mentes jó napot!
  • gogabi79
    Jóreggelt minden fórumozónak.Azt szeretném a mai naptol kérni mindenkitöl,hogy mellözük a egymásba bele kötést,sértő szavakat és egyebeket.Ne chatre használjuk a fórumot!.Ha valakinek irsz akkor a privat mellet lévő válaszra karrints,és ugy ird az üzeneted,ez csak az ujakra vonatkozik!.
  • mj111 hun
    Hali
    Terméshozamot meg lehet növelni valahogy?Nem a permetezésre gondolok,hanem hogy mit kell át írni map i3d-ben.Köszönöm.
  • kinai35

készülget a mapom még van belöle bőven vissza majdcsak elkészül
  • marko37
    szerintem semmiben

#11763 bordan 56328 db pótkocsi van az ls 11 hez sajnáljuk hogy neked egy se felel meg
  • xaxoimi
    Valaki tudja hogy miben különbözik egymástól a landwirtshalf simulator és a farming simulator???
    És melyik a jobb???
  • bordanattila
    Sziasztok, tudna valaki csinálni egy nagy teljesítményű normális pótkocsit az Őstermelő Agrár Tsz Maphoz?
  • Skramy
    Hali lenne egy kérésem írjon rám az aki ért zmidelhez!!!

Nagyon megköszönném!!!!!!!!!!
  • dávid 001
    Na mindenkinek vita mentes és cseszegetés mentes fórumozást kívánok!
    Jó8!
  • karesz1000
    oké gogabi78.bocsi
  • gogabi79
    és a válasz gombot használni kötelező!
  • Chris von Bone
    Megnéztem, ez egy multis, ám de nem levehető homlokrakodó, a felszerkesztése nem olyan bonyolult, de nem hinném, hogy akármire rá lehetne rakni. Amúgy a mellékelt pdf-ben korrektúl le van írva hogy kell feltenni, de keress meg a gamefarmon pm-ben és megbeszéljük.
  • karesz1000
    na nem akarok beleszólni semmibe de szerintem jó ez a fórum csak nem kelen ennyi feszültcség ide meg sok csúnya szó ijesmi. szerintem az ieneket privibe kelene elintézni és a fórumot kihagyni belőle.szerintem ez jó lene mindenkinek. köszi hogy olvastad.
  • marko37
    vonó lánc
  • kinai35
    jol beszéltél uff
  • karesz1000
    na jó ok akk bocsi hogy rád förmedtem
  • gogabi79
    Nyugi van emberek!.Ne marjátok egymást már!!!
  • Chris von Bone
    Semmi bajom veled csak vicces volt az elírásod!
  • karesz1000
    szia crish von bone. ne haragudj de mi bajod van velem??? nem lehetne hogy békén hadj??megköszönném