24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
jozsy barat #12112 Elnézést kérek, és így van a játékkal foglalkozzunk! :) -
Személyeskedés történt a fórumon!
De maximus ide írt most hátha normális lesz ez a fórum!
De felejtsük el mi történt ink foglalkozzunk a játékkal mivel ez a fórum ahhoz csatlakozik bár eltért a tárgytól de azért jó volna ha nyugi lenne! -
jozsy barat #12110 Jó kis fórum ez is, mennek a dumapárbajok, de ha meg szemtől szembe lennének már csend lenne tutira hihi...XD Egyesek nagyon túlszálltak magukon, holott mit sem érnek vele, sőt ink lejebb kerülnek az értelmességen... Mindennap benézek ide is hátha van valami érdekes és mindig van, tele agykukival... :D -
viselkedéséért** -
Nem a viselkedésé ért kapta, de mind1 nem is mondom neked mert nem ér annyit! -
mtz 82 zts #12099 Azt valaki le tudja nekem írni röviden hogy hogyan kell beállítani a kormányt meg a gáz és fékpedálokat a játékhoz úgy hogy működjönek? -
pedig 1 perc se kellett 
Hogyan "állíthatom meg" az id?t (a játékban persze )? (A "hogyan kapcsolható ki az éjszaka" egyfajta alternatívája.)
Ahhoz, hogy az id?d megállítsuk, a savegames.xml-be kell egy kicsit belekontárkodnunk.
Tehát megnyitjuk a savegames.xml-t (ami itt található: C:\Documentumok\My Games\FarmingSimulator2009) pölö jegyzettömbbel, és rákeresünk erre: Az "X" itt egy szám, ami megmutatja, h mennyivel telik gyorsabban az id? (1x [valós id?], 4x, 16x, 32x, 60x).
Tehát ahhoz, h megállítsuk az id?t, csupán ezt a számot kell rendkívüli módon lecsökkentenünk.
Például: settings timescale="0.000001"
Hogyan "kapcsolható ki" az es??
Ismételten látogass el ide: C:\Documentumok\My Games\FarmingSimulator2009
Nyisd meg a savegames.xml-t, nyomj CTRL+F-et és írd be: timeUntilNextRain. Az itt található számot írd át mondjuk 99999999999999999-re. Ezt követ?en ugyancsak CTRL+F után írd be: timeUntilRainAfterNext. Ezt is írd át hasonlóan nagy számra. Ismételten CTRL+F-et nyomsz, beírod, hogy: nextRainDuration. Ezt az értéket átírod vmi kis számra, például 0.001.
Ezennel az es?" megsz?nt" létezni a játékban -
letöltés1
lstöltés 2 -
köszönöm mindenkinek a segítséget mind a gaz text mind a növények láthatósága miatt -
mtz 82 zts #12094 Hogy tudom az éjszakát kikapcsolni? -
bizony a map az nem vip hanem az LSH map de egy jó tanács szed le hozzá a frissítést is mert különben silónál pattogni fog egy kicsit a gépezet....P:P -
Ezt két dolog okozhatja:
1. A betett növényeid hibásak, vagy ls2009-hez valók, sajna én is jártam már így.
2. Az adott növénynek a sublayer részéből hiányzik a distanceColors leírás. Ebben az esetben saját magad is elkészítheted, de új distance fájlokat, és materials-okat kell megadnod hozzá. Jó kis pepecs munka... -
mtz 82 zts #12089 Az éjszakát hogy is lehez kikapcsolni a játékban?
Mert akár hol keresem sehol nem találok róla leírást -
köszönöm szépen 
-
szeva
biztos éredekes gépek ezek a liazok de engem egy kicsit más érdekelne
ha hiszed ha nem én a liaz mögötti fű vagy gaz vagy aljnövényzet vagy minek nevezzem
na annak a textje után érdeklődnék hogy van e rá esély hogy meglegyen nekem is vagy az is a mapod privát részét képezi?
válaszod előre is köszönöm -
Jah én nem szólok bele mit csináltok de ha lehet gyorsan,köszönöm!
Nem zavar csak legyen már 1 ls fórum! -
Szép képek
:)
-
a pirossal bekeretezett rész az újonnan betett növények itt nem látszik semmi hogy nőne az alapnövények pedig mindenütt látszanak
ezt szeretném kiküszöbölni hogy az új növények is így látszódjanak távolról -
a 2 es bejegyzés az nem neked szolt
azt csak külön komment a képekhez
-
tudom chris írta de az nem segítség erre a gondra az alapján már átnéztem a mapot
a 2 bejegyzésedet nem értem én nem a te képeidre utaltam
-
1 Boky most pár napja írt valaki ezzel kapcsolatba olvass vissza pár oldalt
2 a képeimen meg mind majdnem fullos gépek vannak azért raktam föl őket
-
És akik " takarítanak" -
És akik nem kukoricáznak -
Akik kukoricáznak -
hello mindenki
kicsit eltérnék az eddigi témától és kapcsolódnék az LS világához
van itt egy képecske:
a problémám a következő ha adott földre az alapnövényeket vetem akkor az nagyobb távolságból is látszik hogy a terület vetve van de ha az újonnan betett növényekkel vetem be akkor csak a bizonyos 75 méteres távból látszik a területen a növényzet de távolabbról csak üres földnek látszik
mit tudok csinálni hogy a régi növényekhez hasonlóan az új növényeim is látszódjanak -
"Tik" xDDDDDDDDDD
Am no komment...
De legalább kihazudhattad az indulataid :D -
Be linkelést nem tagadom,de fogalom zavar van nálad mert azt mondtam nem fogom be linkelni!
Mert valahogy próbálok emberi módon megbeszélni veled ha hagynád! -
Nem-e? Tegnap állítólag belinkelted :)
Amúgy köszi, közben megtaláltam a linket hozzá. -
Ne aggódj nem vagyok geci!
Tőlem akár milyenek lehettek de nem engem minősítetek le!
-
jól beszél gabi! 
nem itt kéne balhézni nem azért nyilt meg a fórum hogy itt szájkaratézzunk!!és nem akartam beleszólni csak már idegesített.
-
Azért berakom újra a képet, hogy a témánál maradjunk.
dávidka, te meg nem linkelnéd be újra manitout? szeretném letölteni, tegnap pont lemaradtam róla :D -
Muszáj ezt a fórumot lehúzni?
Miért nem nyittok 1 témát és ott baszakodtok!?! -
-
kinai35 #12062 én meg 2008 széria óta enyi akülömbség játék terén itt leis zártam a témát amig el nem gazosodik -
kápi67 #12061 Komoly érvek.
Ne állíts olyat amibe nem vagy biztos.
Én azért állítom mert kipróbáltam.
Elég régóta ls-zek. 2009 junius óta. -
kinai35 #12060 ez nem beszolás 2 jeleztem hogy nem lehet 3 hogyis tudnád hogy kivagyok még azt se tudtad mi az a ls mikor én már rég játszottam ezt ne vedd sértésnek ha nem muszáj nem kell másokat megvezetni ha nem tudod inkáb ne irj mégegyszer elnézést ha megbántottalak valamivel no komment felejtös -
kisspeter1979 #12059 Nem haragszom Chris!
Csak félreértettétek a hozzászólásomat. De majd legközelebb hosszabban és érthetőbben írom le. -
kápi67 #12057 Tudod a hit és a tény két különböző fogalom.
Amúgy ÉN Gabinak jeleztem, hogy nem lehetetlen tört verzióval multizni.
Nem tudom TE kivagy és miért szólsz bele. Csá -
Nos egy kis éjszakai szántás senkinek nem árt:
nos én csak anyit kérek hogy ne veszekedjetek már a fórumon légyszives!! arra ott a privi!! -
Tudod Mitsu!Figyelmen kivül hagylak,és mintha nem is léteznél!.segnyaló kis buzika!