24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
nincs rá időm de ha elvállalod szívesen küldök egy linket -
PhotoShop-ot ilyenekre "tenyésztették" ki ;) -
Game Farmosoknak 1 javaslat: GE 4.1.9-et addig szedjétek le az oldalról, még GS- észre nem veszi. Onnantól kezdve, mentek a lengyel oldal ösvényén (lehúzták a rolót warez miatt)
-
tudom de ha tudnék rá csinálni eredetit akkor szerinted rajta lenne még? -
Az a Lexion skin rettentő csúnya!
-
-
kinai35 #12277 ez meg mikor láttad vagy hol 1.10 nincs véletlenül ? ne irj baromságot sokan nem vagytok érintettek ebbe a szó csatába mégis bele szoltok evel nem kerültök a tüzhöz közelebb ez itt az igazság meg az hogy ennek az egésznek nincs értelme inkáb alkossatok
-
A szántás helferrel elég sarkalatos pont a játékban :d -
bakter985 #12275 hali!nem szivesen szakítom meg eme eszmecseréket,tekintettel egyes szemszögek fontosságából nézve saját kicsi kérdésemmel,de bátorkodom egy esetleges lehurrogás díjazottságának örömét kilátásba helyezni azzal a kérdéssel hogy az eke felakasztását követően miért lép ki a felvett munkás módból?elmegy pár "métert" és megáll,valamint az ekét is felemeli,legyen szó akár mekkora ekéről,és john deere traktorról,vagy egy csuklós case-ról.válaszotok köszönöm előre is.ha tárcsát akasztok,vetőgépet,akár mit az megy csak az eke nem. -
Akkor most bevallod, hogy hülye vagy? Beszélsz össze-vissza. -
DarkMan7203 #12273 Erre gondoltam, igen. De sajna ez arról a rába 15 ről lett mintázva (vagy fordítva) amelyiket már leszedtem párszor, és sajnos nem működik :// Vagy csak nálam áll fenn ez a probléma? (beindítom, el akarok vele indulni és mintha láthatatlan falba ütközne minden irányban, + ráadásul ha néha sikerül mennie vagy 5 métert akkor sem megy csak 4km/h val...) -
gyurika77 #12272 nem zavar -
Nincs is v1.5 de ne zavarjon... -
gyurika77 #12270 Lsh Multi Map v.1.5 mond neked valamit
-
Oké, egészségedre. :)
(Bár nem tudom honnan tudod milyen ez a map...) -
gyurika77 #12268 Százszor jobb mapok vannak meg osztva és had ne mondjam tik sehol se vagytok a németekhez képest
-
Te egy kép alapján ítélsz meg valamit? Hát jó...
(azt megsúgom, hogy nem ugyanazon a mapon készültek a képek, illetve a Kenny-t nem "i"-vel írja..) -
gyurika77 #12266 mitsu és kenni én ugy vagyok vele ettől jobb mapok is vannak
-
Rakjunk..!
-
Rakjunk képet is.
-
Hogy melyik a legjobb,azt döntsd el te! ITT válogathatsz. -
Put your hands up!
-
Máshogy beszélek, mert félek a bantól?:D Na nehogy már azt a látszatot keltsed, hogy összefostam magam. Eddig is így beszéltem. Tőlem ti még itt nem láttatok anyázást, meg köcsögözést...ellentétben veled, meg dávidka, meg agrár...
HG-hez nem méltó viselkedést már levágtad párszor :) Én jobb HG lennék nálad az egyszer biztos
nem szavazzuk meg? -
bordanattila #12260 Valaki meg tudná mondani melyik a legjobb 4650, 4755, vagy ilyesmi John Deere? Vagy kaphatnék netán linket is? -
Igen, annyira félek, mindjárt összecsinálom magam.
-
TÉMA LEZÁRVA MOSTANTÓL. -
LIKE!!! 

-
Féltek látom hogy bannolva leszek netán.már máshogy beszéltek.De nem nekem van üldözési mániám,ti jöttetek ide is utánam,és amit meg müveltetek máshol.Na de témát lezártam enny. -
Még jó, smileyval elég nehéz lenne tiltani...
Másrészt az az igazság, amit Kenny leírt. -
Ha valaki szeretne belépő nélkül állatkertbe menni,az vegye a fáradtságot és nézzen be ide....
-
Hát itt eddig csak te szemeteltél.
Nem írtad volna be ezt:
"Kenny85,és Mitsurob a személyes problémákat privátban intézzétek el!"
akkor a kutya sem szólt volna hozzád. -
nem vagy le tiltva,de ez vanTovábbiakban ne szemeteljétek tele a topic ot,ez rád és Kenny85 re vonatkozik!és azokra akik nem tudnak viselkedni vagy chatre használják -
huhúúúúúúúúúúúú
buli van apraja falván megint
-
Hát bizony, elég merev... XD -
Nemtudom mi szabályt sértettem. Játékról és modokról beszélgettem. Te kezdtél el megint itt személyeskedni, hogy vagdalózni mindenféle ban-ra, indok nélkül.
De tudom ha kell azt is megadod, merev elhatározásaid vannak. -
A "tik" szót hogyan teszed T/1-be? -
Amig fel nem jöttetek ide,addig egész nyugis volt a topic!.Miért nem tudtok viselkedni?.Szabályok rátok is vonatkoznak,rám is persze,csak néha nem könnyü ilyen agyágyúktol,mint tik is vagytok. -
Te írtál nekem, hogy: "Kenny85,és Mitsurob a személyes problémákat privátban intézzétek el!"
Miért is? Egy rohadt szót nem írtam még ma a hozzászólásod előtt. Tegnap este meg a játékkal kapcsolatban írtam. Szóval mi a problémád Jancsi bácsi? -
Most ezt csak azért teszitek hogy lejárassatok igaz?nyugodtan,nem érdekel,én itt akkoris rendet fogok tartani,és ez tirátok is vonatkozik!.Szabályzat betartása.és nem kéne szét rombolni a topicot. -
De ez a vicc... Papol, hogy privátba írjunk, erre letilt. Hát Gabi te ügyes vagy!