24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
-
kinai35 #12324 az ak va j betü mindig öszze keverem levan már kopva abillenyüzeten 90% a betüknek -
kinai35 #12323
terep szemle igy játhato a map nagysága hozzá vetölegesen szóval nem kicsi földekröl beszélünk meg hejet kapot egy vizmü ismára enyit csinálgattam -
Nem azért, de off topikot itt sg-n is lehet kérni, nem kell a saját fórum... Bambák xDDDDD -
Gyerekek,ezt ne csináljátok már!És mitsurob terád hányszor kel rád szolni,hogy moderáld már magad!. -
axer02 #12319 Hello
tudnátok nekem linkelni vmi leharcolt kinézetű mbp pótkocsit ??
előre is köszi :D -
jó oké akkor nem szóltam semmit vegyétek úgy. de akk mostmár beszéljunk már egymásal rendesen. -
Én sem vagyok felnőtt de azért ez cikis!
Én sem vagyok emberekkel békében de nem szólok be nekik el vagyok velük ennyi! -
na jó akk nekem mind1 jó nektek hoyg már nagyok vagytok nem 13-évesek mint én -
ok jó még nem vagyok felnőtt elismerem de én így szoktam meg. -
Ovisat játszol? Visszamaradottságra utal... -
Kis gyerek!
Nem kell béke csak elkel tűrni a másikat! -
na jó mitsu én kibékülök de csak akk ha te is. na béke?? én nem vagyok haragtartó én inkább a békét szeretem:) na akk béke? 

-
Jólvan nem is tőled akartam kérni úgyhogy nem érint a (köcsög)-séged. muhahhaha 

(bocsi gabi a csúny szóért)
-
áhhh bocsi mindenkitől de ez nem az én napom -
-
Robi Kenny és Surci üdv közöttünk remélem megtaláljuk a közös hangot -
én meg annyit hozzá tennék hogy jó volna ha csinálnál 1 rendes faq ot -
Azért annyit hozzá tennék hogy ne káromkodjunk az off topicba sem.Azért csináltam hogy a sg fórum ne legyen teleszemetelve -
1 okot mondj hogy miért karod csesztetni az eredeti map ot -
Mai naptol használható az Off topic is igy aki akar ott ki élheti magát,vagy chatelhet. -
bordanattila #12302 Meg tudná nekem mondani valaki hogy a hígtrágyaszóró XML fájljában hol lehet beállítani hogy minél hamarabb kiűrítsen? -
Sziasztok..
Karesz ezt tedd be és akkor tudod takarítani a gépeket....
Karcher magasnyomású mosó
Letöltés
-
Nem is láttalak most beszólni azért írtam le!
Mellesleg köszönöm! -
Szerintem senkinek se szóltam be ok nélkül.
Kérdésedre a válasz; LsHungary Multimap v1.4
@Karesz1000 - Mivel egy fasz voltál velem szemben, így én is fasz leszek, és nem segítek. Muháháá :D -
sziasztok lehet az ls2011-ben lehet traktort mosni?? mert amit leszedtem fendet egyre koszosabb nem tudnék vele valamit csinálni hogy ne koszolódjon??vagy hogy letudjam mosni?előre köszi a segítséget. -
letöltés -
Ez jó gondolat,de olyan mintha azt kérnéd hogy ne emeljék tovább az üzemanyag árát... -
krisztián1998 #12295 igaza van Dávidnak ne legyen többé vita meg veszekedés legyen már rendes FÓRUM ez a fórum -
Emberek és a Hg-re is jogos az hogy ne kössön bele senkibe,ha nem csinál semmit akkor hagyni kell,ha próbál más embernek segíteni hátsó szándék nélkül akár még kenny is azt én csak
tudom mert tiszta felesleges 1-2 embere beszólásait látnom!
Most végig olvastam,Gabi nem tudom mitsu mit csinált de nem láttam semmit,így nem kell belekötni!
Mindenki fórumozzon normálisan mert ez már röhej!
Ha 1 újonc feljön az is látja hogy az átlag szellemi kapacitás nem éri el a 11-éves kort!
Én azt mondom annak ellenére ami kenny és mitsu-ról van szó tőlem nyugodtan maradhatnak ha nem piszkálják ok nélkül az adott embert,
Másrészt: Gyurka666 nagyon szép ez a gép állat :) Én is inkább a régi módi gépekhez húzódok :)
Boky84:szép pálya:) De engem is csíp ez a skin a kombin:D
#12265 szabad kérdeznem ez melyik pálya?
-
bordanattila #12293 Valaki meg tudná mondani hogy az eredeti játékban lehet-e állítani a trágyaszórók kapacitását, és ha lehet hol? -
Hali.Már csak olyat csinálok/ vállalok amihez kedvem van. Ez meg nem olyan...
-
ikr #12291 FENDT933_Vario_Profi_AGO_V1 ikerkerék felhejezését valaki elmondaná köszönöm
-
Nem soká lesz a Fórumunknak Off topicja is.Ha minden igaz. -
thx
-
30min=1.8e+006
45min=2.7e+006
60min=3.6e+006
75min=4.5e+006
90min=5.4e+006
Elvileg másodpercben kell megadni, így:
5400sec/60=90min -
growthStateTime="1.8e+006" gyerekek ez pontosan mit jelent IDŐBEN
olyan érték kéne hogy valós időben kb másfél óra múlva érjen be -
Hát ez a fajta köztes...:):): én mindig is a régi gépeket szeretem a játékba és ez meg állja a helyét még az a jó hogy lehet több munkára használni mert cserélgethetős plató van rá:):):) -
ez még skoda vagy már liaz?
egész érdekes gépezet lett de jó -
Vannak itt remek beszólógátasok 1 emberkéktől meg az írás is e topic szintjét mutatja... +/4 a brigádnak még írni sem tud....
Mitsu : ez látom neked is új volt ez az 1.5-ös verzió... tudnak marhaságot írni 1-ek
gyurika.neked meg csak annyit ha neked a sváb mapok jönnek be akkor miért nem mész német fórumra... mert tudod mindenkinek más az ízlése és valaki a régi tsz időszakot szeretné a játékba is... Jah és a Kenny név írást gyakorold egy picit meg itt páran a helyes írást!!! vagy még a mozzila is aláhúzza ha rosszul írtad és a jobb egérgomb csodáékra képes....