24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
roby2011 #12370
-
-
Figyelem emberek,a piros linken található fórumot ne használjátok,a mostani új hg-t kap ls rend lesz -
Nagyon szépen köszönöm a támogatást mindenkinek.
Várok délutánig, és majd akkor megírom a levelet az SG-nek, hogy szeretnék itt HG lenni. -
Annyit szolnék a tisztes társasághoz,hogy gogabi79 nem lesz hg,aki látta az elmúlt eseményeket annak annyit mondok,nem ezt gondoltam még gabiról!
De már felfüggesztettem vele a kapcsolatot!
Ahogy papszi lesz a hg teljesen ú fórum lesz és gogabi79-et felejtsétek el!
Üdv! -
Papszi legyen a HG!!
köszi a tippet meglesem milyen a map! -
Papszi legyen itt a hg! -
zorba3333 #12362 Sziasztok!
Örömmel látom, hogy újra nyitott a fórum:)
Szintén jó olvasni, hogy vélhetőleg lesz új HG, aki nem saját kénye kedvére, önkritikát nem ismerve, kiskirályként felügyeli a topic életét.
Annak idején sokan, a folyamatos acsarkodás, és gusztustalan megnyilvánulok miatt pártoltak el a fórumtól. Rengeteg segítőkész ember látogatta / látogatja a fórumot, akiknek többsége pont az előzőekben is említett problémák miatt húzódtak a háttérbe, ami teljes mértékben érthető.
Sajnos, anno én is beleestem abba a hibába, hogy a jelenlegi HG személyében, egy teljesen ismeretlen, nulla közösségi koordinációs előélettel rendelkező, HG-t támogattam a szavazatommal, de rövid időn belül beláttam, hogy mekkorát tévedtem.
Mivel Papszi egyáltalán nem ismeretlen a fórumozók körében, így aki veszi a fáradságot, az a tevékenységét is könnyen megismerheti.
Véleményem szerint jó HG jelölt! +1 -
Húha, öcsém játszik egy mappal, azthiszem Matyo TSZ a map neve.
[Az .i3d csak 5,9 Mb , jól fut a mi picike kis gépünkön is] -
Üdvözletem!
Lehet jelentkezni HG-nak?
Egy kis rövidebb önéletrajz szerűség:
Igen, lehet jogos fogjátok kérdezni, hogy mit is csináltam nektek Farming simulatoros közösségnek.
Amint látjátok a fenti bannert én csináltam például [bal felső sarokban ott a nevem], az LSPortálos fórumon avatarokat csinálgattam, onnan is ismerős lehetek, régebben LS Hungary csapat tagja voltam, de kiléptem, mostanában a GameFarm-on belül tevékenykedek néha (időhiány), de úgy gondolom, ide megfelelnék házigazdának. Aki régen az LSHungary-n fent volt, töltögetett le onnan modokat, az ismerheti, hogy akik "troll"-ok voltak, illetve kéregettek, azt mind kiraktam, egyszóval keményen bántam azokkal, akik hülyék voltak, de azokat megbecsültem, akik normálisan kértek valamit, illetve értelmes emberek voltak.
Tehát:
Lehetnék Házigazda?
Maximális tisztelettel:
Papszi -
a legegyszerubb ha multizni akartok, hogy egyikotok becsomagolja a mods mappat es elkuldi a masinak, igy tuti mind2nek ugyanaz lesz meg! legalabbis mi igy csinaltuk haverral.
valaki mondhatna egy jo kozepes mapot, amin kb van minden ami kell (4 alap noveny eleg) , vagy esetleg olyat amin van DLC-s Biogas uzem, a lenyeg hogy ne legyen tul nagy a map.
koszike! -
Csáó!! haverommal játszani akarunk multiba, meg van mind2nk nek eredetibe de amikor fel csatlakozna hozzám állandóan azt tapasztaljuk hogy nincs meg valami SAMPLE MOD a modok közt... ez mi lehet?? válaszotokat köszönöm!! -
Én vettem rá maximust!
Mert gogabi az nagyon fura viphuszár meg sorolhatnám,már beláttam annak idejéd kennyinek volt igaza!
Jó fórumozást mindenkinek! -
Nah végre erre vartam hatha kinyitjak mert a masik eleg ratyi lett :)
-
Mindenki,szavazzon 1 adott személyre aki átveszi gogabi 79-től a hg jogot!
pl: Zsolti legyen itt a hg! -
Üdv emberek! az új fórumot ami a link,azt felejtsétek el!
Jó fórumozást!
Házigaza majd más lesz! -
meg lesz oldva a regisztrácio igy ott nyugalom -
ha engedne regizni.:) Regiznék:D -
Azértis döntöttem igy,mert itt már nem lehetett rendet tartani,és amit ök itt müveltek, az már sok volt.szoval mindenki jöjjön át az uj fórumra!Regizni kell persze! -
krisztián1998 #12350 *tartozok -
krisztián1998 #12349 én már át is megyek már meg is néztem az a fórumot.
ezentúl oda tratozok -
Tisztelt Fórumozók!Bezáratom a sg fórumot és ezt köszönjétek Kenny85,mitsurobnak,Ömiattuk döntöttem igy!.A Fenti piroslinken elérhető már az uj ls 2011 sg fórumunk.Gyertek oda át,ott nyugissabb lesz a helyzet!És minden fórumozót szeretettel várunk ott!.
Moderátornak Maximusnak üzenném hogy ráteheti a lakatot erre a fórumra véglegesen szeretném be záaratni!.
Itteni hg voltam -
Azt hiszem néhány gépet bérbe kell fogadnom MTZ-k mellé ;) Zsír képek/gépek! 
Am Üdv Neked is markoka37!-rég óta sg-n vagyok,de alig írtam ;) -
Somogybetyár és az LSH team keze munkája:)
Nem is mocskolom be a nevem VIPek osztogatásával, úgy mint egyesek ...
A becsületem többet ér annál...
-
@marko37 - Én adtam oda neki, mert tudom, hogy nem ver át.
@gogabi79 - Mint leírta, téma lezárva, megint te kelted a feszültséget... -
én miért nem vagyok V.I.P 
-
Csak nem értem mire jo ez nekik? -
Te vagy az ász! xD -
VIPeltem! 
-
Dejóó map :D Honnan van? :) -
Most meg kéne ijedjek?
De, hogy ne csak off legyen
-
Én nem fogok veled erről vitát nyitni.Hidd el,átlátom a helyzetet mivel a hg-nak is írtam már a topikba,hogy változtasson a hozzáállásán.Egy biztos,én többet senkinek nem szólok,ha nem fog normális mederbe folyni a fórumozás,annak meg lesz a következménye és ez alól senki nem lesz kivétel.
Én a témát itt lezártam. -
Elég érdekes mentalitás. A Hg. nem az atyaúristen, másrészt főleg ilyen hg...
Valaki beszól, persze, hogy leugatom a fejét... (Mily meglepő)
Jó lenne, ha mint modik átlátnád a helyzetet...
Na én meg senki kedvéért nem fogok regét írni, ami tény, az tény. -
Ejnye Gumoka!:)De az tény hogy nem könnyü itt a dolgom,és az hogy moderálni nem tudok,igy elég sokat kel nekem is türnöm!.De jol birom azért. -
Csak azért nem minden úgy működik, ahogy a házigazda előadja... Meg gondolom olvastad az előzményeket is... -
-
Jó lenne ha moderálnád magad mielőtt én teszem meg!Ha tetszik ha nem,szót kell fogadni a házigazdának!
Elegem van már abból,hogy nektek mindíg be kell szólni a másiknak!Miért nem tudtok egymás mellett meglenni?
Ha ez nem megy akkor nem kell látogatni a topikot,ilyen egyszerű! -
amit irtam az nem csak neki szolt -
kinai35 #12327 két bün bak volt nem egy az hogy 13 nemhiszem hogy nemért magyarul nem csak egyet kell kiosztani meglátásom szerint de ti tudjátok -
<off>Read only módban vagyok 99%-ban, de ideje lenne kiadni pár perm bant, Házigazda szólj egy modinak, hogy csapjon le a banhammeral, mert úgy tűnik, páran csak topik rombolni járnak ide... </off>