24061
  • roby2011

• dávid 001

• dávid 001
    Figyelem emberek,a piros linken található fórumot ne használjátok,a mostani új hg-t kap ls rend lesz
  • Martinez01
    Nagyon szépen köszönöm a támogatást mindenkinek.
    Várok délutánig, és majd akkor megírom a levelet az SG-nek, hogy szeretnék itt HG lenni.
  • dávid 001
    Annyit szolnék a tisztes társasághoz,hogy gogabi79 nem lesz hg,aki látta az elmúlt eseményeket annak annyit mondok,nem ezt gondoltam még gabiról!
    De már felfüggesztettem vele a kapcsolatot!
    Ahogy papszi lesz a hg teljesen ú fórum lesz és gogabi79-et felejtsétek el!
    Üdv!
  • Hunter of Deer
    Papszi legyen a HG!!

köszi a tippet meglesem milyen a map!
  • dávid 001
    Papszi legyen itt a hg!
  • zorba3333
    Sziasztok!

Örömmel látom, hogy újra nyitott a fórum:)
    Szintén jó olvasni, hogy vélhetőleg lesz új HG, aki nem saját kénye kedvére, önkritikát nem ismerve, kiskirályként felügyeli a topic életét.
    Annak idején sokan, a folyamatos acsarkodás, és gusztustalan megnyilvánulok miatt pártoltak el a fórumtól. Rengeteg segítőkész ember látogatta / látogatja a fórumot, akiknek többsége pont az előzőekben is említett problémák miatt húzódtak a háttérbe, ami teljes mértékben érthető.

Sajnos, anno én is beleestem abba a hibába, hogy a jelenlegi HG személyében, egy teljesen ismeretlen, nulla közösségi koordinációs előélettel rendelkező, HG-t támogattam a szavazatommal, de rövid időn belül beláttam, hogy mekkorát tévedtem.

Mivel Papszi egyáltalán nem ismeretlen a fórumozók körében, így aki veszi a fáradságot, az a tevékenységét is könnyen megismerheti.
    Véleményem szerint jó HG jelölt! +1
  • Martinez01
    Húha, öcsém játszik egy mappal, azthiszem Matyo TSZ a map neve.

[Az .i3d csak 5,9 Mb , jól fut a mi picike kis gépünkön is]
  • Martinez01
    Üdvözletem!
    Lehet jelentkezni HG-nak?

Egy kis rövidebb önéletrajz szerűség:

Igen, lehet jogos fogjátok kérdezni, hogy mit is csináltam nektek Farming simulatoros közösségnek.
    Amint látjátok a fenti bannert én csináltam például [bal felső sarokban ott a nevem], az LSPortálos fórumon avatarokat csinálgattam, onnan is ismerős lehetek, régebben LS Hungary csapat tagja voltam, de kiléptem, mostanában a GameFarm-on belül tevékenykedek néha (időhiány), de úgy gondolom, ide megfelelnék házigazdának. Aki régen az LSHungary-n fent volt, töltögetett le onnan modokat, az ismerheti, hogy akik "troll"-ok voltak, illetve kéregettek, azt mind kiraktam, egyszóval keményen bántam azokkal, akik hülyék voltak, de azokat megbecsültem, akik normálisan kértek valamit, illetve értelmes emberek voltak.

Tehát:
    Lehetnék Házigazda?

Maximális tisztelettel:
    Papszi
  • Hunter of Deer
    a legegyszerubb ha multizni akartok, hogy egyikotok becsomagolja a mods mappat es elkuldi a masinak, igy tuti mind2nek ugyanaz lesz meg! legalabbis mi igy csinaltuk haverral.

valaki mondhatna egy jo kozepes mapot, amin kb van minden ami kell (4 alap noveny eleg) , vagy esetleg olyat amin van DLC-s Biogas uzem, a lenyeg hogy ne legyen tul nagy a map.
    koszike!
  • attila49
    Csáó!! haverommal játszani akarunk multiba, meg van mind2nk nek eredetibe de amikor fel csatlakozna hozzám állandóan azt tapasztaljuk hogy nincs meg valami SAMPLE MOD a modok közt... ez mi lehet?? válaszotokat köszönöm!!
  • dávid 001
    Én vettem rá maximust!
    Mert gogabi az nagyon fura viphuszár meg sorolhatnám,már beláttam annak idejéd kennyinek volt igaza!
    Jó fórumozást mindenkinek!
  • Hunter of Deer
    Nah végre erre vartam hatha kinyitjak mert a masik eleg ratyi lett :)

• dávid 001
    Mindenki,szavazzon 1 adott személyre aki átveszi gogabi 79-től a hg jogot!
    pl: Zsolti legyen itt a hg!
  • dávid 001
    Üdv emberek! az új fórumot ami a link,azt felejtsétek el!
    Jó fórumozást!
    Házigaza majd más lesz!
  • gogabi79
    meg lesz oldva a regisztrácio igy ott nyugalom
  • péistike
    ha engedne regizni.:) Regiznék:D
  • gogabi79
    Azértis döntöttem igy,mert itt már nem lehetett rendet tartani,és amit ök itt müveltek, az már sok volt.szoval mindenki jöjjön át az uj fórumra!Regizni kell persze!
  • krisztián1998
    *tartozok
  • krisztián1998
    én már át is megyek már meg is néztem az a fórumot.
    ezentúl oda tratozok
  • gogabi79
    Tisztelt Fórumozók!Bezáratom a sg fórumot és ezt köszönjétek Kenny85,mitsurobnak,Ömiattuk döntöttem igy!.A Fenti piroslinken elérhető már az uj ls 2011 sg fórumunk.Gyertek oda át,ott nyugissabb lesz a helyzet!És minden fórumozót szeretettel várunk ott!.

Moderátornak Maximusnak üzenném hogy ráteheti a lakatot erre a fórumra véglegesen szeretném be záaratni!.

Itteni hg voltam
  • surciHUN
    Azt hiszem néhány gépet bérbe kell fogadnom MTZ-k mellé ;) Zsír képek/gépek!
    Am Üdv Neked is markoka37!-rég óta sg-n vagyok,de alig írtam ;)
  • tellerlacika
    Somogybetyár és az LSH team keze munkája:)

Nem is mocskolom be a nevem VIPek osztogatásával, úgy mint egyesek ...
    A becsületem többet ér annál...
  • Mitsurob

@marko37 - Én adtam oda neki, mert tudom, hogy nem ver át.

@gogabi79 - Mint leírta, téma lezárva, megint te kelted a feszültséget...
  • marko37
    én miért nem vagyok V.I.P
  • gogabi79
    Csak nem értem mire jo ez nekik?
  • Mitsurob
    Te vagy az ász! xD
  • tellerlacika
    VIPeltem!
  • Mitsurob
    Dejóó map :D Honnan van? :)
  • tellerlacika
    Most meg kéne ijedjek?
    De, hogy ne csak off legyen
  • Maximus4
    Én nem fogok veled erről vitát nyitni.Hidd el,átlátom a helyzetet mivel a hg-nak is írtam már a topikba,hogy változtasson a hozzáállásán.Egy biztos,én többet senkinek nem szólok,ha nem fog normális mederbe folyni a fórumozás,annak meg lesz a következménye és ez alól senki nem lesz kivétel.
    Én a témát itt lezártam.
  • Mitsurob
    Elég érdekes mentalitás. A Hg. nem az atyaúristen, másrészt főleg ilyen hg...
    Valaki beszól, persze, hogy leugatom a fejét... (Mily meglepő)
    Jó lenne, ha mint modik átlátnád a helyzetet...
    Na én meg senki kedvéért nem fogok regét írni, ami tény, az tény.
  • gogabi79
    Ejnye Gumoka!:)De az tény hogy nem könnyü itt a dolgom,és az hogy moderálni nem tudok,igy elég sokat kel nekem is türnöm!.De jol birom azért.
  • tellerlacika
    Csak azért nem minden úgy működik, ahogy a házigazda előadja... Meg gondolom olvastad az előzményeket is...
  • dávid 001
  • Maximus4
    Jó lenne ha moderálnád magad mielőtt én teszem meg!Ha tetszik ha nem,szót kell fogadni a házigazdának!
    Elegem van már abból,hogy nektek mindíg be kell szólni a másiknak!Miért nem tudtok egymás mellett meglenni?
    Ha ez nem megy akkor nem kell látogatni a topikot,ilyen egyszerű!
  • gogabi79
    amit irtam az nem csak neki szolt
  • kinai35
    két bün bak volt nem egy az hogy 13 nemhiszem hogy nemért magyarul nem csak egyet kell kiosztani meglátásom szerint de ti tudjátok
  • Skynet85
    <off>Read only módban vagyok 99%-ban, de ideje lenne kiadni pár perm bant, Házigazda szólj egy modinak, hogy csapjon le a banhammeral, mert úgy tűnik, páran csak topik rombolni járnak ide... </off>