24061
  • Hunter of Deer
    ha jól tudom a futoszalag mellett be lehet tolatni kicsit a haz oldalan, es ugy is le lehet adni a balat. akkor nem kell szenvedni vele.
  • mikke02
    tolass fel a futószalaggon a bálahordóval és ott űrícsd le !
  • Opelfan
    Köszi :)
  • Skynet85
    Ha nem akarsz ideg baj akkor folyó :)
  • Opelfan
    Sziasztok! Az alap pályán játszom és azt szeretném kérdezni, hogy a bálákkal mit tudok kezdeni? Van egy földem legalább 200db bála van rajta, próbáltam egyesével a futószalagra feltenni de hát az valami kriminális amilyen nehéz és lassú valamint félúton néha le is esik... Lehetséges valahol máshol eladni őket? Gondoltam már arra is, hogy egyszerűen belelököm a folyóba az egészet, nem tudom mihez kezdjek velük.

Köszi a segítséget!
  • dávid 001
  • Hunter of Deer
    inkébb legyen kevesebb hsz, mint az ami regen volt mikor ment a rinya.
  • dávid 001
    Reklámozás kell!
  • Martinez01
    A kihaltságnak nagy oka az, hogy be volt zárva a fórum, és még sokan nem tudják, hogy nyitva van.
  • gogabi79
    Semmi értelme ennek a fórumnak.Kihalt lesz mint mindig,és unalmas is.
  • dávid 001
    Néptelen a fórum!
  • zorba3333
    Nos, első pillantásra valóban semmi eget rengetően új fejlesztés sem látszik a videón :(
    Ennek valószínűleg az az oka, hogy ha jól megnézed, gyakorlatilag az LS2011 PC-s verziójának Platinum változata került kiadásra Nintendo-ra, némi fazonigazítással, és új címmel. Ez a minimális változtatás inkább a Nintendo pozitív sajátosságait kihasználva próbálja újként beállítani a játékot.

Nyilván, hogy a fejlesztők is keresik a piaci réseket, ahol tudnak még értékesíteni, de ezt nem teheti meg egy tavalyi verzió újbóli megjelentetésével.
    Egyszóval, egy jól irányzott marketing fogással éltek a fejlesztők, és a kiadó, melynek eredménye egy újabb bevételi forrás megteremtése.

Üzleti szempontból elég nagy butaság lett volna a nemrégiben megjelent Platinum kiadásra megjelentetni a következő részt. Nagy valószínűséggel a PC-re tervezett következő rész már LS2013 néven jelenik majd meg ez év második felében. Persze ez csak feltételezés, de üzletileg mindenképp logikus lépés.

• dávid 001
    Gyönyör képek!
  • Hunter of Deer
    bocsi a tripla postert.
    valaki esetleg nem tudja hogy mitol lehet az, hogy a mezogep mapon veszek 20 tehenet, elmentem kilepek a jatekbol. es amikor vissza betoltom alig akar beengedni a mapra, kell vagy 20szor a startra kattintani, es amikor megnezem akkor van 110 tehenem? es neha meg is fagy nem enged semmit csinalni csak maszkalni. direkt full ures mapon probaltam semmi mast nem vettem csak tehetnet. ha valaki tudja mitol van ez pls help!
    thx
  • Hunter of Deer
    jah lol most olvasom Portal forumon hogy lehet 2009es es azert nem megy :/
  • Hunter of Deer
    jó képek!

leszedtem ezt az IFA-t de valamiért nem jeleníti meg egyiket sem, nemtom mi lehet a probléma.
  • krisztianp16
    Hát ha ez lesz az új ls eléggé szomorú :( Semmi újitássem látszik rajta...nem tudom ti, hogy vagytok vele.Még régebben olvastam róla, hogy milyen lesz.És ugyan azt látom megint :D
  • mikke02
    Jó képek lettek :)
  • kobi14
    Üdv

• dávid 001
    Eddig csak a képed a változás :D
  • Martinez01
    Az még meglepetés :).
  • gogabi79
    miben?.am szép napot mindenkinek:)
  • Martinez01
    Estére változások várhatóak!
  • dávid 001
    Gamefarmon megtalálod a régi idők gépei packomat!
  • Hunter of Deer
    ha esetleg valaki tud pls linkeljen nekem valami jo modpackot, mert winyo kipurcanas miatt buktam az osszeset ami volt es most egyesevel nagyon gaz beszerezni mindet, foleg a varakozos oldalakon. (ha esetleg van sajat modpack az is johet, ha ide nem is akar privatba :))
    koszike!
  • csokoslaci
    köszi szépen :)
  • dávid 001
    Pálya->texture->foliage(növények) bemásolod amit leszedtél)
    ->terrain(föld) pl aspalth majd szintén bemásolod és felül írod az eredetivel!
  • csokoslaci
    sziasztok vki letudná nekem írni azt hogy hogy kell egy texturát belerakni a mapba előre is megköszönöm :)
  • dávid 001
    Tudod van olyan hogy válaszgomb!
    Meg még készül,majd megfogom osztani!
    Meg értelmesen fogalmazz!
  • ekepista
    sziasztok alenti képen látható traktort honét tudom letölteni aválaszodat előre is köszi
  • Martinez01
    Ok köszi:)
  • dávid 001
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem sokára bírom reklámozni mert készül az oldalam!
  • Martinez01
    A Fórumot kinyitották, hála Dávidnak.
    Gogabi helyett most én vagyok a HG.

/Szóljatok a többieknek, hogy ide is lehet jönni fórumozni, ha akarnak^^/
  • dávid 001
    AZ a v2-esben lesz,itt csak a saját utcámat csináltam meg a tsz-t! a következő verzió jobb lesz!
    Markó.ki nyitottuk ezt a fórumot újra,és nem gabi a hg!
  • gogabi79
    jóreggelt
  • marko37
    na most akkor hol is vagyok? mi történt ma?
  • mikke02
    Csáó :D a sulit is belerakod ? mert már igy is totál jóó a map :D
  • Ben66
    szerintem jó így is,de de te tudod
  • roby2011
    Hát lehet hogy megosztom,de még van rajta mit tervezni.
  • zorba3333
    Szuper lesz :)
    Igazi vidéki hangulat, falusi környezet.....csak így tovább! :)