24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
zsoly2x #12497 Szevasztok
Mitool lehet az amikor palyat alakitok atal 12MB rol felmegy 32MB re????
es ezt mikor mentek 1 et akkor csinalja!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi lehet a baj??????????
Legyszi segitsetek!!!!!!!!!!!!!!! -
-
morekar #12495 Helo én csak annyit szeretnék kérdezni hogy ennél az utolsó képnél ami van kukorica skin,azt hol tudom letölteni és hogy tudom a mappába betenni?Elöre is köszönöm a segítséget. -
-
Ha majd kell valamikor beszálok hozzátok kicsit :) -
roby2011 #12492 Azért még 1-szer
-
Neked már kismilliószor leírták! -
roby2011 #12490 Léci valaki magyarázza el,hogy hogyan lehet összébb húzni a kukorica sorokat!!!! -
Papszi javítanád majd? -
Új csapat taggal bővült az AgrarMezoTsz Team :) -
SiroMokuska #12487 Ja meg kismillió modot letöltesz még hozzá. -
-
(még mielőtt jön a kérdés a Rábához ezt én raktam át magamnak mivel 09-es modell és nem érdekel csere stb...) -
Majd egy faq lehet nem ártana :) :D -
Eredetinek kell lennie a játékodnak, és van egy Multiplayer gomb / magyar verzióban Többjátékos/, és onnan már értelemszerű. -
Imadomanyart #12482 ha megveszem?:)
-
Imadomanyart #12481 Na most akor hogy tudom jatszani?:D -
Értem köszi! -
Elmész a Tesco-ba (például), és megveszed a játékot 2000 Ft-ért.
/Amúgy tegnap láttam a Tesco-ban a Platinum Edition-t 2000 Ft-ért./ -
Nem árulkodtam csak megosztottam a képed mi olyan rossz ebben?:):) Tény hogy elég vicces a kép no de sebaj azt hittem hogyha már ingam sulit "indítás "a játékhoz valami kis eszed is van mert hasonló képeket nem mostanában láttam:) amúgy ha nem tűnne fel régebben is itt voltam csodálom hoyg csak most fedezted fel hogy itt vagyok:):)
Amúgy elvileg az MF kombájn vip csak annak nem aki jókor volt jó helyen:):) -
ugy hogy kikapcsolod a caps lockot!
Amugy meg, meg kell venni eredetibe, és utána már tudsz játszani neten.
-
Imadomanyart #12476 NEM TUDJA VALAKI HOGY HOGYAN TUDNAM JATSZANI MULTIPLAYERBEN A FARMING SIMULATOR 2011 ? -
Ne vitázz!
-
7274-es javítok! -
Amúgy ez a t274-e vip tulajdon vagy publikus? -
Rendben
-
Megkérnélek titeket, hogy ha sok képetek van, amit itt is meg akartok mutatni, akkor max 2-t beszúrtok, és a többit linkelitek! -
Hoztam én is pár képet
-
Igazán nincs mit! :)
#12466: jó képek!
esetleg a telepről is teszelfel képet? :)
jahh és tudom, hogy nem ide tartozik :D de akinek lenne eladó videó kártyája pm eljen légyszi :) Pci express ddr2 :) -
Szép :) -
Bocsi ha kicsit sok képet sikerült felraknom
-
Szép kép :) Többet is várunk :)
Zorba3333: Nincs mit akkor! -
zorba3333 #12464 Direkt bejártam az egész mapot, de csak akkor csinálja, ha bemegyek a kereskedésbe, majd tök mindegy, hogy veszek-e valamit, vagy nem, ahogy kijövök, a létező összes textúra el kezd felemelkedni, "én" meg lent maradok.
A GE-hez nem értek, így nem tudom mit kellene állítgatni, de végül is mindegy, mert töröltem a pályát.
Érdekes dolog ez, mert az LS 2008 megjelenése óta foglalkozom a játékkal, sok hibát, konvertálási problémát, textúra gondokat láttam már, de ez kifogott rajtam.
Mindenesetre neked, és Krisztianp16 fórumozótársunknak is köszönöm a segítséget. -
Jó kép lett :)
zorba3333: biztos,hogy nem te eselle?
-
Sziasztok először is örülök hogy rá találtam erre a fórumra is remélem nem lesz gond hogy néha pár képet feldobok majd ide is:):) -
Na ezzel megfogtál!
Próbáltál a gépre váltani?
p-vel veszel gépeket vagy oda mész ahoz a kis ikonhoz,mer ha a jelhez mész akkor túl alacsonyan van,és nem a pálya emelkedik,hanem te mész le a föld alá! -
zorba3333 #12460 A map "száll" fel. Minden felemelkedik, én meg ott maradok a fekete alapterületen.
Teljesen mindegy, hogy veszek-e valamit, vagy csak nézelődök, aztán kijövök, mert mind a két esetben ugyanaz a jelenség.
Amíg nem megyek be az üzletbe, addig semmi gondja sincs a térképnek.
Eddig egyetlen mod-nál, illetve egyetlen map esetén sem jelentkezett ez a gond. :( -
a map szall fel, vagy te esel be a map ala? :)
ugyanez nem mod cucc vasarlasa eseten is fennall?
illetve gyari mapon is ezt csinalja? mert akkor lehet a map a hibas, esetleg nem jol van leteve a shop zone es megkell emelni GEben. de en nem vagyok ebben annyira profi, lehet mas a baj. -
zorba3333 #12458 Üdv mindenkinek!
Mi okozhatja az alábbi hibát?
Beraktam a Zimna-Wodka V6 térképet, ami rendben el is indul, sőt fut is rendesen, amíg be nem megyek a kereskedésbe, de ahogy a Shop-ból kijövök egyszerűen "felemelkedik a pálya".
Az összes textúra, objektumok, szóval minden a levegőbe emelkedik, és ezáltal játszhatatlan lesz a játék.
Eredeti, dobozos LS2011 Platinum kiadással játszom. Összesen két map, és 12 mod van most csak berakva.
Eddig ilyen gondom sosem volt, pedig volt már egyszerre 6 map, és 117 kiegészítő is betéve, mégis minden futott rendesen.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Persze ez logikus..de akor gondolom ls 2013 már tényleg jobb lesz kevesebb hibával :)
#12447: Így legalább a lényeget olvasod...2008ban mikor kiadták az ls 2008at, azota tolom vele :D És ne tudmeg, hogy mivolt itt... kb napi 250-300hsz azal volt tele, hogy csináljatok nekem ilyent nekem olyant, azt oszdmeg "ménem osztodmámeg" stb...szövegekkel...