24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Hali!
Amit belinkeltem, abban "Hilken SSP6", mindent tudsz bele pakolni. -
szép jó estét! 
azt szeretném kérdezni hogy valaki keres-e multi-player-ba embereket?
mert ha igen akkor én szívesen jelentkeznék!
nem fogok összetörni semmit sem...
ha valaki esetleg keresne ilyen munkást akkor privát üzenetben küldje el az MSN azonosítóját vagy a facebook címét :D
előre is köszönök mindent,mindenkinek!!!
üdv.: kis kindertojás -
Sziasztok! Már csak az az aprócska kérdésem lenne, hogy melyik pótkocsiba lehet üríteni a learatott paradicsomot, mert kipróbáltam elég sok pótkocsit, de semmi nem történik! Köszi, ha válaszoltok! Üdv. -
Köszönöm szépen az értékes segítséget minkettőtöknek, " AXmen" és "dimre" ! Működik a dolog! Üdv. -
Köszi szépen, de sikerült már rájönni nemrég, csak egy 2.2-es patch kellett neki :) -
csokoslaci #12738 öö xDDD oké :D -
Ben66 #12736 megnézem,köszi a gyors választ 

-
Hali már rég játszom az ls-t csak most bukkantam rá erre a fórumra. azt szeretném mondani hogy aki akar egy jót multizni az irjon rám privi és átküldök mindent max 3-ember kellene. -
Piros 1-es pont... -
Hali!
Kép alapján nehéz válaszolni, van millió verzió belőle.
Próbáld ki ezt.
-
epsylon #12732 Köszönöm a választ . -
Hali!
Nagyon jó bálaszedő trailer, minden fajta bálát felszed,beállításoknál lehet manuális és automatikus lerakodást választani . Ezek meg jó bálafogó eszközök traktorra és teleszkopós emelőre. Bálalerakót, felvásárlót be kellene szerkeszteni a térképre, de lehet, hogy te a BGA-ra gondolsz, az benne van a DLC 2 packban, ha platinium kiadásod van akkor csak fel kell telepitened. -
Hali!
A második link-ben van (PKE 2000). -
Hali!
Ezt a cikket olvasd el. -
Hali
A válaszaim :
1: Ha van közeledben 576 vagy tesco akkor ne tétovázz, vagy fenti linkről megrendelheted. A Platinum edition-ben benne van mindhárom dlc, a negyedik egy oldtimer pack, azt érdemes innenmegvenni, és van egy ingyenes is.
2, A magyar nyelvű verzíó támogatja-e a modokat ? Igen támogatja.
3, A magyar nyelvű verzíó kompatibilis-e a következőkkel : Igen mindegyikkel, a gépek menüje profarmnál angol.
Köszönöm . -
Hali!
Ez egy jó kis map, van hozzá egy pack,hasznos gépekkel stb. -
simon7108 #12726 hogyan tudok bele piszkálni kicsit a letöltött térképbe?
mert letöltöttem egy mapot,de van néhány objektum ami végett elakad a robotpilóta és ezeket szeretném kivenni,viszont nem találom az editorral megnyitható fájlt.
vagyis meg megtaláltam,a mods mappában egy zip-ben,de így nem tudom megnyitni a programmal a fájlt.ki kell csomagolni,átszerkeszteni majd vissza,vagy van rá más mód? -
AXmen #12725 Én erről a mapról beszélek. -
Sziasztok, szeretnék egy kis segítséget ezzel a kombájnnal kapcsolatban:
Be tudtam indítani meg ilyenek, munka módba állítom, de mégse tudok vele aratni, forog a motolla, beleengedem az asztalt a búzába és nem vág semmit, mit kell még ezen beállítani?
Köszi előre is. -
AXmen #12723 Még több kép!:)
-
Ben66 #12722 Sziasztok!!:)
Szeretném a segítségeteket kérni.
Tudnátok adni egy olyan mapot,amin lehet napraforgót vetni,aratni??mert amiket eddig találtam,azoknál nem lehetett elvetni,és aratni sem.
a segítséget előre is köszönöm :)) -
epsylon #12721 Szép napot kívánok mindenkinek .
A kérdéseim :
1, Vásároljam meg a magyar nyelvű játékot és várjak rá egy napot , vagy válasszam az angol nyelvű drágább de azonnal letölthető digitálís verzíót ?
2, A magyar nyelvű verzíó támogatja-e a modokat ?
3, A magyar nyelvű verzíó kompatibilis-e a következőkkel :
http://www.farming-simulator.com/dlc-detail-fs11-addon2.php?lang=en
http://www.halycon.de/produkte/landwirtschaftsim/profarm-1---addon-fuer-landwirtschafts-simulator-2011/244.html
Köszönöm .
-
kiscékus #12719 Szalamhordás:D
Ezek mellet kérnék még egy sziveségek aki a traktorokat meg tudja csinálni szántásmódsra és el is válalna 1-2 az kérem szóljon valamit majd cserébe is nyujtok ! -
Zsolt7411 #12718 Sziasztok
Annyit szeretnék kérdezni hogy a koszolódós traktoroknál azt hogy lehet elérni hogy jobban látszódjon rajta a kosz. -
Köszi a segítséget, de ilyen map-ot nem találtam, csak olyat, amin alig van valami fruit és paradicsom meg sárgarépa pedig egyálltalán nincsen!
Úgy hogy a kérdésem még mindíg az lenne, hogy milyen géppel lehet a paradicsomot és a sárgarépát betakarítani! És köszi szépen! Üdv. -
simon7108 #12716 Update:
Bocs,hogy ez már a 3. kommentem egymás után,de közben nézelődtem neten és találtam segítséget,hogy hogyan kell berakni az épületet.
A kocsit még mindig nem tudtam,de az épületet sikerült.
A mod neve "Bale-pit" volt amit letöltöttem.Sikerült berakni ezzel az editorral,az épület ott is volt a játékban ahová tettem,de nem működött.
Esetleg ha tudnátok adni egy linket ahol egy működő bála lerakót(ami el is adja a bálát) le tudnák tölteni azt megköszönném.
És bocs még1x a sok HSZ-ért. -
simon7108 #12715 Kicsit hamar kérdeztem,bocs:)
Találtam is egyet,meg egy jó kis Lee tábornokos kocsit is letöltöttem.
A kocsinak egy sima EXE-je volt,azt futtattam és azt írta,hogy minden ok.A bála lerakodót viszont nekem kellett felrakni.
Letöltöttem a ZIP-et és beraktam a "mods" mappába ahol már ott volt a kocsi is.A helyzet,hogy egyik sem megy:(
A kocsi nincs ott a boltban(persze ha ott kell lennie) a lerakodó meg nem változott át.Ha esetleg máshol kell keresni őket akkor szóljatok mert erről nem volt leírás. -
simon7108 #12714 üdv.
most kezdtem játszani a Farming Simulator 2011-el.
egész jól megy már,de a bála leadással gondok vannak...
odaviszem,de ezzel a villával kész szenvedés felrakni a futószalagra őket.
egy másik fórumon olvastam,hogy van olyan mod ami a lerakóhelyet átváltoztatja egy olyanra ahová csak le kell önteni őket és kész.
sajnos linket nem adott és az a fórum már kihalt...
ha esetleg valaki tud ilyenről kisegítene pls?
előre is kösz. -
ITT találsz mindent (még olyan dolgokat is ami a "portálon" nincs fenn.), érdemes keresgélni. -
Az eredetit sehogy lehet letölteni olyan báláspótot ami automatám felszedi és rögzíti a bálákat a vágóasztal szállítót is szintén keress rögzítőset shift+q val tudod rögzíteni az asztalt -
Rendszerkövetelmények Windows változat (*)
Microsoft Windows XP, Windows Vista vagy Windows 7
2,0 GHz-es Intel vagy azzal egyenértékű AMD processzor
Nvidia Geforce 7600 Series, ATI Radeon X1600 grafikus kártya vagy jobb (min 256 MB VRAM)
1 GB RAM
1 GB szabad hely a merevlemezen
Hangkártya
DVD-ROM meghajtó
Rendszerkövetelmények Mac verzió (*)
Mac OS X 10.5.8, 10.6.1, 10.7.1 vagy 10.8.1
1,83 GHz-es processzor vagy jobb
Nvidia Geforce 8600, ATI Radeon X1600 vagy jobb (min 256 MB VRAM)
1 GB RAM
1 GB szabad hely a merevlemezen
DVD-ROM meghajtó
2013 as játéké -
14zoltán #12710 Sziasztok! Én most kezdtem el játszani a játékon, de már most elakadtam. Azt szeretném megkérdezni, hogy hogy lehet a bálákat és a vágóasztalt lefogatni a pótkocsikon hogy ne essenek le? -
Üdv cékus aki haulinozott az se felejti el a neved
-
A Farming és a Landwirtschafts Simulator 2012 csak a NintendoDS-re megjelent játék, PC-re nem adták ki, mert várhatóan októberben jön a Farming Simulator 2013 -
AXmen #12707 

Ha a map,nekem is meglenne...huhúha - Jó lesz
-
SzocsA #12706 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A landwirtschafts simulator 2012 vagy a farming simulator 2012 az ugyan az? és csak nintendora jelent meg? 576 kbyte oldalán látom hogy meglehet venni de sehol máshol nem tudom, nem találom! -
Szerintem is fog működni a szerkesztés ahogy eddig is...Építek egy új telepet.. 
-
AXmen #12704 Ami az illeti:Én is várom már,az LS13-at!
De az lsportalforum...egyesek,kételkednek azon,hogy a 13-ban lehet-e továbbra is modolni/mapolni,ami szerintem teljesen egyértelmű,hogy lehet...Most mondd meg,09-ben is mondták,hogy nem lehet,de csak azértis lehetett,mert másképpen,nem került volna ki,az a sok mod/map,ami az lsportalon van,úgyhogy,szerintem a 13-ban,is lehet ezeket ugyanúgy csinálni,mint ahogyan most. -
Hát persze hogy emlékszünk...üdv újra itt és jöhetnek a képek.
-
kiscékus #12702 Szesztek gyerekek remélem valaki emlékszik még rá igy névileg de nagyon örülök hogy ujra itt lehetek majd hozok képeket ha érdekel benneteket :!