24061
  • FrezeR
    Szuper :)
  • Tescobetyár
    Én már ki is fizettem és megkaptam a kulcsot csak október 17-ig kell várni a megjelenésig.De akkor megkapom a linket és mehet a játék..
  • FrezeR
    Na szuper ha lehet majd moddolni is :) A demóra kíváncsi leszek. Én már előrendeltem a gyűjtőit az 576-nál.
  • roby2011
    ITT A LINK
    http://modai.lt/ls-11/ls-11-traktoriai/new-holland-tractors/28550-new-holland-t7030.html
  • AXmen
    Már a német is előrerendelhető ITT!
  • AXmen
    LS13:
    A Demó megjelenését,még nem lehet tudni,állitólag azt mondják sokan hogy a Gamescom-os bemutató előtt/után szedhető.
    Modkészítés - Lehetséges!
    Mapkészítés - Lehetséges!
    A hivatalos megjelenés:2012.10.17
    További infók ITT!
    Várhatólag,a legújabb infók/videók 2012.08.10 után,lesznek elérhetőek!
  • Tescobetyár
    Na meg is lett...szerintem jól fest..

• kiscékus
    Szewasz ez a new holland tölthetö valahonnét?
    Köszönöm szépen..!
  • Tescobetyár
    Már nagyon várjuk.. :)
  • FrezeR
    Megvan a hivatalos megjelenés dátuma az LS 13-nak. 2012.10.17.
  • Robertoo21
    Sziasztok! melyik map-ot ajánlanátok? inkább tsz feeling, és lehetőség legyen bálaleadásra is. Előre is köszi! :)
  • bartsysy
    sipi86 Privátban leírtam

Üdv.
  • sipi86
    sziasztok
    kezdő amatőr vagyok!!

az lenne a kérdésem hogy térképet berakni???
  • kinai35
    látom alakul éni alig várom hogy holnap hozzák az uj gépemet tudjak csinálni egy két pájyát már hiányzik hogy nem tudtam de csak most tudtam venni gépet na majd beszélünk csá jómunkát
  • Tescobetyár
    Szeva kinai...Igen csinálgatok 1-2 dolgot ha van egy kis időm...Alakul a trafó..

• roby2011
    Gondoltam hozok pár képet

• kinai35
    rég nem voltam fenn látom csinálgatz egy két új dolgot grt jók vaárnap énis neki állok valamit csinálni további jó munkát
  • jozsy barat
    Üdv! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van egy vágóasztal szállító trailerem és hogyan lehetne rá készíteni rögzítési pontot, mert amikor elindulok vele, lecsúszik a vágóasztal? Valaki hozzáértő tudna segíteni? Előre is köszönöm! Üdv!
  • jutiput
    Köszi a tanácsot, már dologozom rajta, még a játékot is újra telepítettem, de még így sem jelenik meg az a fránya pót, aminek a linkjét adtad! Keresek tovább pari pótot! Köszönöm! Üdv.
  • xxxlacikahxxx
    Próbáltam már ezt az Ifát, de erről sajnos legurul a bála!!!
  • dimre
    Bocsi az már halott link, ez a jó
  • dimre
    Próbáld ki. IFA L60+Bálapót
  • xxxlacikahxxx
    Üdv srácok!! Én nem kéregetni akarok, csak csupán megkérdezni, hogy nincs-e véletlen valakinek egy bálahordó Ifája, amiről nem gurul le a bála?? Nagyon jól jönne, ha valakinek esetleg lenne!!
  • dimre
    Sztm a mods mappában valami hibás bekavar a játékba.
    A Documents/My games/Farm... game.xml-t nyisd meg és írd át a <controls>false</controls>-t <controls>true</controls>-ra majd indíts el a játékot a főmenüben nyomj egy sima "0" gombot ne a numpad nullát. Bejön a lista, utána a térképet amin játszol töltsd be, ha szerencséd van a listában megtalálhatod a hibás mod-ot.
  • Martinez01
    Javítás folyamatban van :).
  • Tescobetyár
    A Régi jobb volt szerintem....
  • Mitsurob
    A háttér nem :D
  • Martinez01
    Új Design:) Remélem tetszik :).
  • Mitsurob
    Nyereményjáték :)
  • jutiput
    Nagyon köszi a segítséget, de bármelyik álltalad ajánlott és az amit én is találtam parit szállító pótkocsi , nem érzékeli a játékban a parit és van olyan pótkocsi, ami meg sem jelenik a modokban, hogy miért, ezt nem értem, pedig lehet, hogy az lenne a tuti! De azért mégegyszer köszi az eddigieket! Üdv.
  • AXmen
  • AXmen
    Új kép az LS13ról!:)

Továbbá:

A gyűjtői változat a következőket tartalmazza:
    - Egy exkluzív játékon belüli jármű letöltőkód formában
    - Modding bemutató videók
    - Egy traktor modell
    - Öt darab márkás matrica
    - Két oldalas A3-as papír: az egyik oldalon egy térkép a másikon a játék borítóképe
    - 32 darab gyűjtői kártya

Előrerendelhető ITT!
  • DJKonya
    Hozok én is két képet :)

• Ben66
    Sziasztok! tudnátok adni egy olyan pótot,amibe ki lehet üríteni a napraforgót??már 10 pótot kipróbáltam,de egyikbe sem lehetett. előre is köszönöm a választ
  • 14zoltán
    Sziasztok! Lehet letölteni a játékhoz olyan módot, hogy a visszapillantóban lássak? Köszi mindenkinek!
  • mikke02
    Jól néz ki
  • dimre
    Pár link, ezek mind jók parinak: Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5
  • Tamás540
    Hali egy olyan vágóasztalt vagy kombájnt keresek amin kukorica aratáskor a kukorica élethűen fekszik bele a vágóasztalba mint ezen a videón. Vagy netán map függő?
  • jutiput
    Szia,"dimre" ! Igazán köszönöm, hogy segítesz, de nálam valahogy nem akar belepotyogni a paradicsom abba a pótkocsiba sem, amit leírtál, pedig minden féle pozicióban helyezkedek a kombájn mellé, ami dugig van paradicsommal, de csak nem sikerül ki csalogatni belőle! Van valami más ötleted esetleg! Tovább próbálkozom, de már bosszant a dolog egy kicsit! Köszi és üdv.
  • Tescobetyár
    Szép estét..Csinálgatok egy trafót.. :)