24061
    Üdv!
    1 kérdésem van hogy miért van ez? Amikor levágom a füvet a bociknak, a levágott fű fehér színű, és a játék el kezd akadozni, de ez csak addig van még fel nem takarítom onnan. És ugyan így van a többi gabonával is. Jah, meg a szántásnál is hasonló, amég be nem vetem.
  • Krszti1160
    köszi a választ, akkor vissza olvasgatok majd :)
  • Martinez01
    Keress rá, amúgy meg, meg kell venni.

#12820: A map-ra gondoltam köszi ^^.

#12821: A híg-normál trágya között semmi különbség nincs szerintem, maximum a halmazállapotuk szerint. Alap térképre nem biztos, hogy bele tudod rakni, de foglalkoztunk mostanában olyan pályával, amin van paradicsom, napraforgó... stb.
  • Krszti1160
    Sziasztok. gyors késő éjjeli kérdések, álmost és sokat aratott szemmel :D
    Nos, az első, hogy a híg és a normál trágya között van-e különbség?
    második,hogy sima alap térképes módnál (save 1-nél) be lehet-e tenni olyant, hogy praradicsomot-répát-napraforgót stb..., hogy lehessen ültetni? (és ha igen akkor tudna nekem linkelni ilyen módot? :) )
    Köszi a válaszokat, holnapi viszont aratásig :)
  • Tescobetyár
    Mármint a Muddy mapnak? vagy a CASE 600-nak?...Mert a map i3d-je 17 mb.
    Köszi a segítséget, akkor ez marad angol. :) A mezőgép maporól tudsz 1 linket küldeni hogy honnan tudom letölteni?
  • Martinez01
    Nincs különálló magyarosítás. Csak, ha megveszed a játékot, akkor lessz magyar.
    Üdv mindenkinek!
    Több topikon is jelen vagyok. Én is játszok a farming simulator-ral. Azt szeretném kérdezni, hogy valaki tud e magyarosítást az FS-hez? Előre is köszi! :))
  • AXmen
    Árnyék készítés:
    Bemész az Opciók-ba,majd a Hardwerprofilt átállíthatod neked tetszőre pl::Medium,High,Very High.Elmented és vissza a játékba!
  • AXmen
    Itt van egy rakás tudnivaló,az LS11-ről!

Map berakás - LS 2011
    Letöltesz egy 09-es mapot pl:Farmers Wallhalla,és aztán bemész az LS11 mappájaba.Ott az sdk-ba kukucskálsz,ahol ott van a "SampleModMap",azt megnyitod és mindent beraksz ami a 09-es mapnak a mappájában van,kivéve a "test01"-et,mert akkor az egész map egy nagy rakás trágyadomb lesz!Van olyan hogy "textures",abba is belemész,majd a 11 mappájában a datában van a maps,amiben szintén ott van...Belemész ott is a texturesba,majd a foliageba!Ami ott van azt bejelölöd,és átviszed a másikba!
    A vetőmag,és a permet berakásáról kérdezd Zoli 108-at,az lsportal.hu-n!

Mod konvert - LS 2011

• AXmen
    Idő-megállítási módszer:

By:tzs1
    Az előzőt is ő csinálta!
  • AXmen
    Üdv!
    Tanítást vállalok el,a játék kapcsán!

Tamás540:
  • Tamás540
    Hali megtudnátok mondani hogyan indul ez a traktor? Elvileg a kp +al.
    Claas Arion 640
  • ToMM23
    Sziasztok! Gondoltam feltelepitem és virtuálparasztkodok kicsit, de minden procedúra után a menü ami fogadna abból csak a hangot hallom, látni semmit... 2x ujratelepitettem már, meg vga drivert is probáltam frissiteni. De változatlan :S:S Mi okozhatja vajon ? Az op az win7 x64. Anno szépen futott, most meg ez... Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • DJKonya
    Nagyobb felületen oszlik el a súlya, így nagyobb a terepjáró képessége. (Gondolom én)
  • cessna172
    Ez a lánctalpas traktor miért jobb, mint a kerekes? Mármint a valóságban. Jobban megbirkózik a sárral?
  • Krszti1160
    heh most jövök csak rá, hogy nem kell felbálázni a szalmát, hanem le lehet kultiválni :D ezaz, a szalma pakolás a rémálmom ebbe a játékban :D
  • Martinez01
    Mennyi az .i3d-je ?
  • Tescobetyár
    Ez a Muddy mapon készült...szerintem használd...

• Tescobetyár
    Mindenki elkezdi egyszer aztán 1-2 hónap és vér profi leszel...itt sár van dögivel.....Muddy Map :)

Letöltés
  • kis kindertojás
    és egy jó izgis map-ot tudnál linkelni amin vannak hegyek meg sár meg ilyenek.
    és köszönöm megint egy kicsit okosabb lettem!
    nem könnyű az ilyen hülyékkel...
  • Tescobetyár
    A válaszok a következők.....

1. A Print Screen gomb az amire rá van írva a Print Screen..
    2. A trágya takaró akkor tűnik el ha megeteted a bocikat és keletkezik gané....nem termelődik túl gyorsan...
    3. A modokat zip formában tedd be mert az a tuti....
  • cessna172
    A vetett fű kinő egy idő után, de az nem olyan sajna, mint az eredeti füves állapot. A vetett fű alatt a talaj továbbra is sárgásbarna marad, míg az eredeti füves terület üde zöld.
  • kis kindertojás
    nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
    1.: a "print screen" melyik gomb lenyomásával lehet elérni?
    2.: van a teheneknél a trágya le van ott takarva azt a takarót hogy lehet felszedni hogy lehessen pakolni?(az eredeti map-on van)
    3.: ha a mapot rar-ban teszem be nem kell kicsomagolni?
    mégegyszer nagyon szépen köszönöm!!!
  • Tescobetyár
    Szevasz.
    Tedd be a mapodat az User/Dokumentumok/my games/Farming simulator/mods mapába és indíthatód a játékot és válaszd ki a kezdésnél a mapodat.Minden egyéb más modot is ide tegyél be. A fényképeket a print screen billentyűvel tudsz csinálni és a User/Dokumentumok/my games/Farming simulator/screenshots mappában találod a képeket majd.
  • kis kindertojás
    szép napot!
    kipróbáltam ezt a játékot és nagyon megtettszett!
    azt szeretném megkérdezni hogy lehet map-ot berekni a játékba és hogy lehet fényképeket csinálni???
    aki tudna segíteni legyen szíves írjon egy privát üzenetet! nagyon megköszönném a segítséget!

üdv.: kis kindertojás (Trombitás Imre)
  • jutiput
    Szia! A fűvel kapcsolatban én azt tapasztaltam, hogy ha lekaszálod a füvet, akkor az egy pár nap múlva automatikusan visszanő és így nem kell szántani és füvet vetni! Persze ezt a kezdő térképen tapasztaltam, ahol csak négy gabona és a fű található, más térképeken csak most tesztelem én is ezt a dolgot! Csak türelem! Üdv.
  • Krszti1160
    Paradicsom pótnak írja, talán segít :) (nálam megy, 12tonnás :) )
  • cessna172
    Értem , köszönöm. Arra gondoltam, hogy a tarló egy idő után újra befüvesedik, még nem játszottam vele annyit, hogy ilyenekre fény derüljön. De sajna ezek szerint magától nem alakul vissza. :(
  • Tescobetyár
    Giants Editor progival megnyitod a mapot és vissza alakítod.Ha nem megy akkor szólj és segítünk.A mapodat csomagold ki a mod mappában és a map i3d megnyítod a GE-ban....

Vagy kezd egy új játékot és már kész is...
  • cessna172
    Szia! Én abban szeretnék segítséget kérni, hogy a már felszántott területet vissza lehet e csinálni füvessé, vagy az már örökké úgy marad? Ha csak simán bevetem fűvel, az nem lesz ugyanolyan, mint volt.
  • jutiput
    Szia! Nekem gyári magyar nyelvű kiadás van meg, szívesen segítek, bármilyen formában, ami neked is megfelel! A gabona tárolók állapotát például az "i" billentyű többszöri lenyomásávál éred el és akkor megtudod, hogy a különböző gabonákból mennyi van a tárolóban! Írjál és segítek! Üdv.
  • DJKonya
    Értem, és köszönöm!
  • Martinez01
    Van direkt ilyen Kärcher mosó, pont erre a feladatra:).
  • DJKonya
    Bocsi a dupla hsz.ért, lenne egy kérdésem. Ami a képen is van Axion és mögötte a Lemken, mind a kettő porosodik. Láttam már pár modhoz oda van írva, hogy "washable", ezeket hogy lehet lemosni, vagy mivel?
  • DJKonya
    :)
  • Krszti1160
    Sziasztok. Nekem a 2011 Platinum Edition-os farming simulátorom van, nem tudtok hozzá valami leírást adni, vagy pedig térjek át a 2012-esre? (magyarosítást sem találtam 2011-re 2.3-as patch :S) Am ha valakinek van szabadideje skypen vagy itt privátban elmagyarázhatná a játéknak az apróbb dolgait (pl hogy mennyi kukorica-buza van a tárolóban stb)
  • cessna172
    A felszántott füves területet vissza lehet valahogy csinálni?
  • kiscékus
    SZesztek!
    Én ugy néz ki szerencsétlen vagyok gondoltam ha már viszjöttem hozok egy remek pályát amit én kezdtem el csinálni és jól haladok!
    Ma amikor befelyeztem és elmentettem de amikor ujra mentem volna többi részét csinálni ezt adta ki :

Nagyon de nagyon telyes szivemböl kérek segitséget mindenkitöl ha megoldódik én igérem hogy megosztom veletek nem sajnálom senkitöl !
    De kérlek segitsetek eddig ez a legjobb map!
    Mit rothattam el minnél elöbb válaszoljatok kérlek benneteket!
    ELNÉZÉST A HELYESIRÁSÉ NAGYON SIETTTEM!
    K9ÖSZÖNÖM
  • mikke02
    piros 1es pont !!!!!!