24061
  • AXmen
    Ma kezdtem egy mapot
    Eddig milyen?

• AXmen
    Jó reggelt!:)

• AXmen
  • marko37
    Gondolom a szokásos baj szokásos válasz hozzá cseréld le a videó kártyát vagy annak a drivert-ét nem biztos hogy a legújabb a jó de 1 kis RAM se ártana
  • Ricsi234
    Van, egy Ati Radeon X1550 512 MB-os kártyám. Mielőtt nem vittem el a szerelőhöz megnézetni, akkor még elment a Farming Simulator 2008/2009/2011 is.De most nem... Valaki segítene?(Képet mutassak?)
  • joceruza
    És ha ez mind meglenne a játékban, akkor mit csinálnának a modderek?

Amúgy meg kihagyhatod ezt az "alkotást", senki nem haragszik meg!
  • Zsolt7411
    Sziasztok.

Ebben sem lesz koszolódás,por keréknyom meg egyebek.
    Meg a földek is billiárdasztal simaságuak.
    A traktorok meg gokart módjára kanyarodnak.
    Ezt nem nevezném szimulátornak legfeljebb arcade földtúrásnak.
  • Martinez01
    Reklámozást kéretik mellőzni.
  • AXmen
  • ZTM
    Elméletileg 1:1
    Én már az 576-nál előrendeltem a gyűjtői kiadást
  • marko37
    Ezt most kaptam e mailon a németektől:Farming Simulator 2013 most előrendelésre

Néhány nappal ezelőtt a Farming Simulator 2013 előrendelésre az Amazon-on.

Szerint az amazon, az új részlet a népszerű sorozat megjelent 17-én Október 2012.

Collectors Edition

Ismét van egy korlátozott kiadás gyűjtők számára 39,99 € túl top fémdoboz tartalmazza ezeket a természetes játék, a kvartett kártya játék LS modellek és a DVD tippeket és trükköket, amikor a modding.

A Collectors Edition tudsz már előrendelhető: http://xslink.de/SWgE

"Normál" verzió

Természetesen vannak a "normál" verzió 24,99 €,

A normál változat akkor most előrendelhető az Amazon-on: http://xslink.de/JbKr

Előrendelés Amazon, ha megvan az az előnye, hogy a játék garantált közzétételi dátum van a postafiókban található, gyakran még egy pár nappal korábban.
  • marko37
    Köszi az infót.
    Ki tudja mennyire lesz méretarányos a 2013 as játék?
  • Martinez01
    Jó lessz ez:).
  • AXmen
    Interjú Manuel Leithnerrel!:)
  • jutiput
    Szia " balasszz"! Ha az "alap" mapot használod, akkor az tartalmazza a négy alap növényt ( búza, árpa, repce, kukorica)! Ezek közül bármelyiket, bármelyik földbe vetheted, persze, ha kellőképpen megműveled előtte! Az alap gépekkel megtudod oldani, ha van traktor, kombájn, kultivátor, vető és pótkocsi és permetező! Jó játékot és remélem, hogy tudtam segíteni! Üdv.
  • AXmen

Több hír ITT!
  • AXmen

• bartsysy
    Tetszetős kép!
  • balasszz
    Sziasztok bocs ha ez a kérdés sokszor volt már de nincs kedvem végig olvasgatni...:)
    azt szeretném megtudni hogy az "alap" ls 2011be nem tettem be se mapot se gépeket hogyan tudok kukoricát;repcét meg ilyesmiket vetni?
    köszönöm!
  • AXmen
    Egy kis "ízelítő" az LS13-ból!:)
  • Martinez01
    Ezt majd én eldöntöm ok?
  • Tescobetyár
  • cessna172
    Azt vettem észre, hogy fűtakarmány betakarításánál nem érdemes rendrakót használni, mert kisebb mennyiséget takarít úgy be, mintha csak simán rámegyek a földre a szénabegyűjtővel. Vagyis kevesebb sáv lesz, de azokban nem növekszik a fű mennyisége, mint a valóságban. Így egy adott területről begyűjthető takarmány jó része pocsékba megy. Kétségtelenül jól néz ki, csak nincs megfelelően szimulálva.
  • Tescobetyár
    Szeva Marko.
    Egyenlőre nem lesz megosztva a map de ha változik a helyzet akkor belinkelem...
  • kareszboy99
    Hoztam pár képet a mai munkálatokról :)
    gabi dolgozál:)
    most jövök én:)

Esti billentés;)
  • kareszboy99
    Köszi
  • AgrárMezőTsz

http://depositfiles.com/files/72uxu41be
  • jutiput
    Szia! Én csak azt nem értem, hogy mi a baj az " autopilotával" ? Akkor igy megy , ha nem akarod? Én úgy tudom, hogy a " H " billentyűvel kell aktiválni , ha akarod, de ha nem, akkor Te magad vezetheted a kombájnt! Vagy nem jól tudom? Üdv.
  • tzs1
    Örülök, hogy hasznát veszitek!
  • imi2727
    valaki nem tudna kiszedni nekem az autopilotat ebböl a kombanybol? mert nekem valami hianyzik amikor ki szedem http://www.modhoster.de/mods/claas-lexion750
  • Ben66
    OKÉ,KÖSZI
  • Martinez01
    Attól, hogy 5123 db kérdőjelet raksz, attól nem fogunk előbb válaszolni.
    Routeron kellene portot nyitni.
  • Ben66
    Sziasztok!! :D
    Az lenne a kérdésem,hogy multiban miért írja ki h nem hozható létre kapcsolat a többi játékossal! ??????????????mit kell átállítani??
  • marko37
    2008 óta követem a topik minden mozdulatát nagyon is tisztába vagyok vele hogy tescobetyárék mennyi munkát és időt áldoztak a map készítésére ezért kérdezem tőle
    Én is letöltöttem ezt a modot. Tudom hogy hülye kérdés de ha kiöntöm PL: a kukoricát (met azt öntöttem ki) belemerítettem a kanalat és nem birom kiönteni, miért van ez?? Aki tud segítsen. Előre köszi a választ. :))
  • AgrárMezőTsz
    http://uloz.to/xCo6DQs/barhovaonto-zip
    Tessék!
  • kareszboy99
    Sziasztok megint én lennék.Köszi a multkori segítséget most azt szeretném kérdezni hogy valaki nem tudná nekem belinkelni azt a módod hogy bárhova bilenthetek? mert a haveromal trágyát szeretnénk hordani. előre köszi.
  • bartsysy
    marko37: Tescobetyárnak rengeteg munkája, és több száz órája van a map építésében. Egy nagyon szűk társaság használja, mert Tescobetyár építette, közben valaki a módokat javította, valaki skint adott, és minden ötletet átbeszéltek. Nem a nagy közönségnek szánta ha jól tudom.
  • marko37
    Tescobetyár-tól kérdezném: 1 Ha megjelenik a 2013 as megosztjátok e a fehér akác map ot? 2 mi a mérete a map nak i3d és Mb
  • AgrárMezőTsz
    Üdvözlök mindenkit!