24061
  • AXmen
    Tehenészet!:)

• AXmen
    DLC 2-őt, vagy a Platin editiont kell megvenni
  • AXmen
  • AXmen
    Na mindegy:

http://www.abload.de/img/screenshot312v8a1.jpg
  • AXmen
    Találtam:

talloli:A DLC2 vagy a platin edition kell megvenni
  • gabby13
    Köszi Szépen. Remélem menni fog.
  • talloli
    Szevasztok!
    Kéréssel fordulok Hozzátok:
    Az újabb map-ok DLC2 pack-ot kérnek. Honnan lehet ezt beszerezni?
    Linket tudnátok mellékelni?
    Köszönöm a segítséget!
  • mazsola89
    Sziasztok! Valaki tudna adni egy Letöltő linket ehhez?
  • kinai35
    neharagudj teso velem szorakozol irni akarok tescobetyárnak és nem jelenik meg az üzim ? mi ez ajo modor?
  • kinai35
    szia
  • kinai35
    hamarosan hallatom magamat egy uj mappal 2011 vs 2013 kicsit egybe gyurva oktoberbe össze rakom az atomerö müvemet már megrendeltem acuccokat hozzá akkor aztán 1000 rel nyomom adolgokat sajna amostani egy alap 4 es addigis jo munkát tesom tisztelettel a munkáid elött
  • Tescobetyár
    Hát persze hogy van....Jó játékot hozzá.. :)

Letöltés havas pálya
  • gabby13
    Sziasztok. Lenne 1, olyan kérdésem, hogy van-e olyan pálya, ami havas, szóval lehet havat kotorni, ültetni stb. Válaszokat előre is köszönöm.
  • FrezeR
    Az nagyon jó lenne ha náluk lehetne kapni! Reménykedjünk :) Amúgy jó a géppark
  • AXmen
    csamassa videója:

Új képek az LS13-ról!:

Az LSHungary sikeresen felvette a kapcsolatot a CD Galaxissal!
    Úgyhogy reménykedhetünk benne, hogy talán eljön ide magyarországra a Gyűjtőit változat!
    Egyéb hírrel még nem találkoztam, de ha találok egyet azonnal szólok!
    Ha ezzel reklámozok, akkor bocs töröljétek!

Ha nem baj, akkor véleményeket kérnék!
  • Tamás540
    Hali! Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan tudom a vetés szinét megváltoztatni mert az egyik mapban zölden vet.
  • kinai35
    na akkor kérlek bannoljáj ha anyira bannolni akarsz
  • kinai35
    ja nemillik minden ki irást törölni ami nem foglal magába oda nemillö szavakat volt ijen is részem röl és törölted köszi rendes vagy
  • Martinez01
    kinai35

Moderáld magad légyszíves!
    /1 db utolsó lehetőség, és bannollak a fórumról./
  • AXmen
    Nekem8...
    És ha jól tudom:A trágár beszéd itt tiltott!
  • AXmen
    És egy map is készül az LS13-hoz!
  • AXmen
    Nem igaz!

Épp most tudtam meg, hogy csúszott az LS13 megjelenése:2012.10.25
  • AXmen
    Szia!
    Ha a kép beszúrását hsználod, akkor nem tudom, hogy mi a baj!
    De szerintem ha ez így megy tovább, akkor szerintem rakd az urlba a képeket!

------------------------------
    LS13 Beta test by Katsuo - ITT!
    Érdemes elolvasni eddig mi a véleménye a játékról. Sok pozitív dolgot ír szerencsére!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aki semmit nem tud németül annak ott a google fordító, nagyjából kilehet hámozni a lényeget
  • kis kindertojás
    szép estét!
    a kedvencek:
    1.:

2.:

ha nem jó a kép sorry!
  • AXmen
    Mód szerkesztéshez, meg növény beillesztése mapokhoz!

ITT!

Nem kérdez, hanem próbálgat!
  • AXmen
    1.Ugyan mióta?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én több mint 3 éve használom a piratebayt, és egyszer sem kellett fizetni érte, bármit is töltök le onnan!

2.Tökmindegy...
  • talloli
    Ki az aki részt vesz a Fehérakác TSZ nevű map szerkesztésében? Privátban keress meg légyszives! Köszönöm!
  • bartsysy
    Minden játékban használatos gomb alapbeállítása megtalálható,
    ha elindítod a játékot: opciók/irányítás

jelzőfény/villogó: home gomb
  • kiskopi
    Sziasztok!
    Néhány videón láttam,hogy a játékban alapból megtalálható gépeken működik a villogó meg az index.Ezeket hogyan tudom bekapcsolni?
    Válaszokat nagyon szépen köszönöm!
  • UTB
    Sziasztok az lenne a jó az LS13-ba ha a földeket is meg kéne venni, az előzőkbe az nem tetszett hogy minden föld a tied volt.
  • AXmen
    Pl:Keresgetsz torrent oldalakon,vagy megrendeled,stb...
  • FrezeR
    Ja...nem tudom, hogy lehetne beszerezni, mert azért még nem mondtam le róla :)
  • AXmen
    Tetszetős kép!:)
  • AXmen
    Ez is éppen elég baj
    Én meg pont most tudtam meg a portálfórumról:)
  • FrezeR
    Állítólag már külföldről sem lehet rendelni a gyűjtőit :S csak a németeknél lehet megvenni...még ilyet. Nem értem ez mire jó.
  • kinai35
    én maradok a 2011 nél majd meg tuningolom a gazdaságot ez bevált nem kell találgatni milesz minem benne ez az én természetesen véleményem jo napot kivánok mindenkinek
  • AXmen
    Új hírek:

Nem lesz módolható az LS2013 - Playstaion 3 és XBOX360 platformon.

Mindez azért, mert a Sony és a Microsoft biztonsági okokból nem támogatja.
    Viszont ne búsuljanak a konzolosok, lesznek megvehető DLC-k, amik új járműveket tartalmaznak majd.

#12996 - Elég baj
    A Focus Home Interactive a gamescomon tette közzé a Farming Simulator sorozat 2013-as verziójának első előzetesét.
    Vonzz a hajnali kelés? Magával ragad a mezők és termőföldek utánozhatatlan illata? Régóta dédelgetett álmod, hogy szeretett kombájnoddal a naplementében andalogj? A Farming Simulator 2013-ban mindezt maximálisan megteheted!

A cikk a hirdetés után folytatódik
    A Giants és a Focus Home Interactive a 2012-es gamescomon ejtették meg a Farming Simulator 2013 bemutatását, melyet megkoronáztak a legelső trailerrel. A játék magában hordoz majd minden olyan elemet, amit a 2011-es verzióban szerettünk, de a fejlesztők kibővítik megannyi új géppel, gyártókkal, növényekkel és állatokkal, hogy a környezetről már ne is beszéljünk. A 2013-as kiadás tartalmazni fog egy új online módot is, melynek segítségével a játékosok letölthetik és megoszthatják a szimulátorhoz készült modokat, járműveket és felszereléseket.

A Farming Simulator 2013 októberben landol PC-n, PS3-on és X360-on, a mezőgazdaság szerelmeseinek kötelező vétel.

Forrás:Gamestar.hu
  • FrezeR
    Pont most írtak nekem levelet, hogy nem szerzik be ezt a változatot mert kevés volt a megrendelés :( csodálatos
  • AXmen
    Lesz az LS13-ból Collectors Edition!

Ha megrendeljük a gyűjtői változatot, a következő extrákkal gazdagodunk:
    - Játék traktor
    - Egy kód a letölthető Lamborghini R6.135 VRT traktorhoz
    - Matrica szett a játékban található márkákról
    - 32 jó minőségű kártya
    - Moddingolás, módolás oktató DVD

Remélem is!:)
    Közeleg a Farming Simulator 2013 megjelenése, természetesen ezúttal is teljesen magyar nyelven. Pontos dátumunk még nincs, hogy mikorra kerül az EVM kínálata közé, de október 20-a körülre saccoljuk a PC-s megjelenést. Merthogy ezúttal a konzolokat is betámadják a traktorok, méghozzá 2013 első felére lett beígérve. És hogy mit kapunk majd a Farming Simulator 2013-tól?

A játékban egy farmer szerepét kell eljátszanunk, mármint életének dolgosabb részét, azaz művelni a földet, új mezőgazdasági járművekbe fektetni pénzünket, de akár még új épületeket is felhúzhatunk birtokunkra. Több, mint 100 jármű és eszköz közül válogathatunk, közöttük több, mint 20 hivatalos márka is szerepel, mint például a Horsch, a Lamborghini (nem, nem a sportautó), Same és a többi. Ezúttal már állatok is lesznek a játékban, így most már csirkékkel, bárányokkal és tehenekkel is foglalatoskodhatunk a földjeink művelése és a termések betakarítása mellett. Ami viszont igazán élvezetessé teheti a játékot, hogy lehetőség van együtt játszani barátotokkal interneten keresztül vagy LAN-ba kötve gépeiteket.

Forrás:576.hu

Egyenlőre ennyi!:)
  • AgrárMezőTsz