24061
  • FrezeR
    Köszi igen ez megvan nekem is, de nem nagyon sikerült átrakni normálisan egy két gépet. Pl lett olyan amit ha megveszek lefagy a játék, vagy megveszem beleülök tök sötét minden ablaka és lefagy a játék. Meg hasonló anomáliák. Azt mondták amelyik kombájnon AP van az felejtős, mert nem lehet átrakni. Abban bízom, hogy megoldják valahogy, mert nekem majdnem az összes olyan beleraktam még ezelőtt az AP-t mindbe. Na meg zavaró, hogy a scriptek is elvesznek sok gépnél átrakás után.
  • AXmen
    Regie féle tutorial: Mod Átrakás 11ből 13ba!
  • FrezeR
    Van itt szaki aki ért a modok átrakásához? Lenne pár kérdésem.
  • marko37
    | 2012. okt. 20. 17:59 | privát | válasz | #13159
    csak neked csak most és utoljára
  • marko37

Ezt hívják hirtelen feindúlásból elkövetett gépberakásnak
  • jozsy barat
    Hali! Valaki eltudná mondani részletesebben, hogy demo-ba hogyan lehet a módokat alkalmazni? Mert addig oké hogy a "mods" mappába másolom, de hogyan tovább mivel játék közben ha a boltot akarom előhívni, vmi-t kiír mivel demo? A segítséget előre is köszönöm és privibe szeretnék választ! Üdv!
  • marko37

HEH SIKERÜLT ÁTRAKNI AZ EGYSZERÜBB DOLGOKAT NAGYON KÖNNYŰ
  • AXmen

• mazsola89
    Értem és köszönöm
  • Hunter of Deer
    köszi szépen!!
  • 3lm0
    A csirkéket nem kell etetni, nem is tudnád hova tenni a tápot.
    A vető és a permetezőgépeket több helyen is fel lehet tölteni, pl a golfpálya és a kocsma közt félúton van egy boltszerűség, ott mindkettőt lehet.
  • Trabant93
    Sziasztok!
    Nagy segítségre lenne szükségem,ugyanis most vettem meg a farming simulator 2011 platina verziót,felraktam,de nem fogadja el a kódot már az alapjátéknál.
    Aki tud az segítsen már!
    Köszönöm!
  • mazsola89
    Sziasztok pár kérdésem lenne:
    A csirkéket hogyan tudom etetni és mivel?
    A permetezőt ill. a vetőgépet csak a farmon tudom feltölteni?
    Előre is Köszi :)
  • Skynet85
    2013-ban van jelentősége a szántásnak(nagyobb hozam) vagy elég itt is csak kultizni ? Köszi!
  • FrezeR
    Na végre nekem is meghozta a futár :)
  • AgrárMezőTsz

• tutika14
    1×-estől akár 120×-osra is állítható
  • tutika14
    nyomd a 7-es meg a 8-ast és gyorsítod lassítod. az óra alatt kiírja, hogy hányszorosa
  • Hunter of Deer
    hol lehet átírni hogy milyen gyorsan teljen az idő? és mennyi lenne kb az ideális? 11ben gyorsabban teltek a napok, így nem győzöm kivárni hogy beérjen amit elvetettem xD
  • Hunter of Deer
    nagyon zsir a jatek!! a demobol nem lehet vhogy átvarázsolni a magyar nyelvi fájlokat? :)bár végülis így is értem hogy mikor miről van szó, de azért magyarul jobb lenne. :P
  • AXmen
    Full játék teszt, nsgyon ott van!

• FrezeR
    Hogy tudtad átrakni ezt a gépet? Néztem valami leírást, de nem nagyon értettem a fordítását..:S
  • tutika14
    Erre mondják, hogy kezdődik? :D
  • roby2011
    Modolás
  • balukah
    Van már magyarosítás,vagy mikor lesz?
  • Martinez01
    Rossz dolog...
    Legközelebb spoilerban pls.
  • tutika14
    Köszi :) Már csak annyi kéne a nyomorult életemben, hogy a barátnőm felvegye a telefont..... De már tegnap is kinyomta 5 ször is.... most megint... És nem vagyunk összeveszve, se semmi ilyesmi.... Akkor most mivan? Xd
  • Hunter of Deer
    jó képek :) tök jó hogy mindent lehet pakolgatni :)
  • tutika14
    Bevásárlások közepette :D

• tutika14
    A kezdő traktor megkeseredett ereje :DDDD

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Bevetted mi? :D
  • ZTM
    Ha meg az Agricultural Simulator 2012 átvette volna az optimalizáltságot a játékmotorhoz(kisebb gépigény jobban fut) a moddolhatóságot és 1-2 apróságot akkor most nem a Framing Simulator lenne a vezető mezőgazdasági szimulátor :)

Igazság szerint elég ha permetezel, de ha valósághűen akarsz játszani trágyázhatsz is, persze ezt sem kell mindig, a valóságban sem trágyázzák a földeket évente általában 3-4 évente szokták(kéne) a talaj fajtájától függően...
  • garaib
    Köszi
  • Sparrow84
    A trágyázás ugyanazt a cél szolgálja, mint a permetezés (A játékban). Tehát elég csak permetezni. De ha próbálsz "élethűen" (amit persze egy játékkal nem lehet visszahozni), akkor trágyázol is.
    Ugyanez a helyzet a szántás-kultivátorozással. Elég csak kultizni.
  • garaib
    A maximális termés eléréséhez,
    - kell trágyázni is, vagy elég csak permetezni?
    - szükséges felszántani a talajt, vagy elég csak kultiválni?

Előre is köszönöm.
    Üdv,
  • Sparrow84
    Jah... :) A mentésben átírod a pénzt, és bármit meg lehet venni... :)
    Amúgy nagyon tetszetős minden gép, már csak azért is vásároltam be. De valószínűleg ma kezdek egy új játékot, és nekiállok csalás nélkül játszani. :S

• Hunter of Deer
    Iilyen hamar meg tudtad venni ezeket a gépeket?
    Haller én csak jövő hónap közepén tudom megvenni ezt + az ETS2-t :/
  • garaib
    Vehettek volna át egy pár jó dolgot az Agricultural Simulator 2012-ből.
    - pl. fizika
    - grafika
    - keréknyomok
    - koszolódás
    - felbérelt emberek kezelése
  • Sparrow84
    Hello!

Igen, Én ott vettem meg. Most melózok, de délután vagy estefelé felveszlek. Egy próbát megér, kíváncsi vagyok mennyit javítottak a multi részén.
  • Sparrow84
    Ez is megérkezett.

• Mitsurob
    Pesti vagy?