24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
kisspeter1979 #13284 Köszike már nem kell a segítség! Rájöttem, hogyan kell módosítani :D. A .dds fájl mentésénél volt a hiba. -
Ne kezdj el kötözködni! Köszi ^^. -
roby2011 #13282
ÉS ÉRDEKES MÓDON CSAK 1 SZÁMOT KELLETT XML-BEN ÁTÍRNI -
OFF
Jajhát na, most mind a ketten magatokra vettétek, nem szoktam másokat kritizálni(ezt sem annak szántam) csak szeretek okoskodni olyan dolgokban amihez elméletileg jobban értek ha meg koppanok abból tanulok. Tudom nem előnyös de ez van.
Ha komolyan vettétek az írásom nem annak szánt részét akkor kijelentem:
Elnézést marko37
Elnézést 3lm0
OFF-off Csak szerettem volna tisztázni, hogy nem kritikának írtam rátok ezt és ne vegyétek magatokra a dolgot, tudom, hogy nem mindenkinek ugyan az a foglalkozása ez is csak egy játék a sok közül...
Kérdezőnek a logikája számomra érthetetlen azt hittem LS13-ba akarja átrakni csak nem tudja mert ugye van pár script amit nem komál a játék, és ezért szeretné lebutítani, de úgy látom már benne van neki, és nem is értem miért nem jó az neki úgy, mikor nem kis munka volt a scripternek, hogy egy kis valóságot leheljen abba a gépbe, ilyenkor értem meg azokat akik nem osztják meg a kreálmányaikat.
-
Reklám... -
És aztis hozzá kell tennem,hogy senkire sem haragszom már,sem Mitsurobra,sem másra!Ami volt,volt,és el mult. -
Hát sokszor énis csak csendes szemléltetője vagyok a dolgoknak már én is,egy -két oldalon!.És még itt voltam valamikor házigazda,rájöttem ,nem fog sokáig tartani,mert felesleges,pláne hogy néha néha elöbukkan egy két iq bajnok.És Probáltam is csinálni,csak volt akinek a stilusom nem tetszett,vagy hogy máshogy irányitsak!.Mindenki ki probálhatja ,és rájön majd.De az admin,vagy moderátori dologse könnyü,és abba is bele lehet unni!.Mostanság elég sokszor segitkezem,segitek abban annak amiben tudok.Ha van akkor modokat csinálok,magamnak,másnak,persze van többnyire a 99% bol 1 ha énse kapok egy köszönöm szót. -
Tudod tesó egyszer márt megfogadtam hogy lesza..nem segítek pedig 1-2 dologhoz én is értek,sokáig csak csendes szemlélője voltam a dolgoknak. 2008 óta nyomom a játékot és rendszeresen követem mindegyik topik életét. Ha próbáltam és tudtam is segíteni NEM sokszor kaptam köszönetet érte.
Ezért most én KÖSZÖNÖM meg neked hogy rávezettél hogy ismét csak csendes szemlélője legyek a dolgoknak.
Mitsuró-nak Gogabi79-nek és a többi moddernek is sok kitartás kívánok
hogy el tudják viselni a sok segítségért járó köszönömöket. -
Nos ezért kár volt akár egy betűt is leírnod (bár lehet ehhez kell az érettségi).
Érdemben hozzászólni nem tudtál.
Másokat kritizálni tudsz ismeretlenül is.
Nem vagyok mezőgazdasági gépszerelő, ergó nem is érdekel különösebben a gépek szerkezettana. Ettől függetlenül nem ismeretlen a dolog számomra, mivel a nehézgépkezelőim megvan (sok egyéb végzettség mellett).
A játékkal inkább játszom, mint hogy készítenék hozzá scripteket, modokat, stb. Ha kell belenyúlok dolgokba aztán vagy lesz belőle vmi, vagy nem. -
alonso83 #13273 nektek a magyar verzios van meg?ha igen nem lehetne a magyar nyelvet elküldeni?
-
Már a fejléckép is biztató... -
-
Nyehhh ezt írtam én is, akkor jól értelmeztem a kérdésed, nem hiába ugye ha már
érettségije
van egy embernek(én vagyok az igen
) csak ér valamit azért
-
kisspeter1979 #13268 Sziasztok!
Saját térképemhez szeretnék saját készítésű növény skineket.
Szóval ezeket szeretném módosítani:
- foliage_barley_diffuse.dds
- foliage_barley_cut_short_diffuse.dds
- foliage_maize_diffuse.dds
- foliage_maize_cut_short_diffuse.dds
- foliage_rape_diffuse.dds
- foliage_rape_cut_short_diffuse.dds
és így tovább.
De bármivel is próbálkozom mindig piros lesz minden növény a térképemen. Milyen programmal, hogyan kellene ezeket módosítani? Én már sajnos kifogytam az ötletekből.
Előre is köszönöm! -
roby2011 #13267 EZT KELLENE MEGCSINÁLNI
http://www.kephost.com/images4/2012/10/29/a1_2012_10_29_5w6azn8l0o.png
Ilyenre
http://www.kephost.com/images4/2012/10/29/a1_2012_10_29_afq7fykvxk.png
CSAK HOGYAN? -
marko37
3lm0
Szerintem roby2011 kérdését alaposan félreértelmeztétek.
Itt van még 1x:
Lenne 1 olyan kérdésem hogy hogyan lehet FIX első tengelyes(híd) traktorTTT csinálni ABBÓL aminek MOZOG az első tengelye(híd)?
Nos magyarra lefordítva azt kérdezte, hogy hogy tud egy bescriptelt mozgó híddal rendelkező traktorból csinálni egy normál script nélküli gépet.(Gondolom LS13-ba kéne neki és nem ért a scriptek kiszedéséhez-->én sem)
Több buktató is van a mondatban amin megbuktatok, először is a megfogalmazás sorrendje másodszor pedig a használt kifejezések.
(nyelvtan egyes mind a 3 delikvensnek xD)
(Traktor részeinek és azok funkcióinak megértéséből 1-esre vizsgázott 3lm0)
(Szakkifejezések használatából 1-es jár roby2011-nek)
Mindenesetre én nem tudom sajna mit kell csinálni de remélem valaki segít neked így, hogy tudják miről van szó... -
vasember14 #13265 Azért köszi, de legalább meg tudtuk hogy kell hátra felé 62-vel tolatni xD
Ha kiszállok a traktor akkor is megy hátra fele.
Szóval viszont alapból 7-el megy hátra fele, és az alap szám az 7-volt. Akkor most átállítottam a tolatást 5000-re. -
pasz kérdezd Mitsut vagy valakit aki ért a modoláshoz -
vasember14 #13263 Átállítottam 5000-re. Tudod mi történt? Beleültem (semmit nem nyomtam meg) és a traktor magátol abban a pillanatban elindult hátrafelé. Semmi gázt nem nyomtam, csak beültem. Szóval nem az állítja! :\ -
vasember14 #13262 Hiába állítom nagyobbra, az ekét nem viszi el. -
de mindegy ebbe beletartozik a pót eke vetőgép stb stb minden vontatmány
ha nem bírja el növelni kell a downforce számot -
vasember14 #13260 Hát ilyen re gondoltam én is hogyha pl egy pótot nem bír el vagy egy ekét az nem mindegy? :S -
Várj lehet félreértettük egymást én azt írtam le hogy mit kell csinálni ha a traki nem bírja el a potot ,pl: két kerékre áll akkor növeled a downforce értéket -
pedig biztosra veszem hogy így kell a downforce számot kell növelni
írj be nagyobbat 20, 30, 50,
<downForce>7</downForce> -
vasember14 #13257 Nem nem így kell! Semmit nem csinál hiába állítom nagyobbra :\ -
<wheel rotSpeed="3" driveMode="1" repr="0>0" driveNode="0>0|0" isSynchronized="false" radius="0.485" deltaY="0.025" suspTravel="0.05" spring="100" damper="20" mass="0.1625" longitudalStiffness="0.9" lateralStiffness="2" />
most én kérdezném ezek mi állítanak a futóművön -
Tesókám ahoz szét kell szedni a trakit külön berakni az első tengelyt ahoz skriptet írni stb stb stb -
Ez egy érdekes kérdés, ezek szerint kormányozhatatlanná akarod tenni a traktort? Mert ha nem mozog a kereke kormányozni sem lehet. -
roby2011 #13253 Lenne 1 olyan kérdésem hogy hogyan lehet fix első tengelyes traktort csinálni abból aminek mozog az első tengelye?
-
nerazzurri91 #13252 Üdv mindenki!
Tehenet hogy tudom megvenni? -
Megnyitod a traki xml filéjét megkeresed benne ezt <downForce>7</downForce>
a számmal variálj a 7 es szám márt elég erős
asszem így kell
-
vasember14 #13250 Valaki nem tudja hogy kell beállítani hogy kisebb gép nagyobb súlyt is elbírjon?
A gép sebességét kicsit átállítottam és egy orrsúllyal csodákra képes. :D (Ha nincs orrsúly csak 28-al megy max)
http://i.imgur.com/qfOJt.jpg
http://i.imgur.com/GFHEk.jpg -
Akit érdekelne...
LsHungary Nyílt Szerver 2
Időpont: 20:45
További infó itt! -
A legjobb kezdésnek ha repcét (canola) ültetsz az egy darab földedre, vagy bővited a kölcsönöd és veszel még hozzá földet és összeszántod őket. Pl a 15-ös számú cirka 28000-ért a tied lehet és a kettőn terem kb 10-14000 egység/darab/kg ha permetezed is.
Tojással ugy tudsz kereskedni hogy veszel x darab tyukot és azok tojni fognak. A tojásokat neked kell megkeresni és felszedni a baromfiudvarban, majd elviszed őket a tojás ikonnal jelzett helyre és ahogy áthaladsz az ikonon akkor automatikusan eladja. Sokat nem kapsz érte szóval nem ebből fogsz meggazdagodni :)
A teheneknek füvet kell vágnod minimum, mert egyébként nem fognak tejet adni. SZVSZ az elején a tehén még felejtős. Majd később mikor az ember meg tudja venni hozzá a kiszolgáló gépparkot akkor lehet vele foglalkozni. -
nepszter1 #13247 Szeretnék segítséget kérni nehezen indulok el valahogy sehogy se sikerül . Hogyan tudnék nagyobb profitra szert tenni ? Ugyanis 1db földem van mindenkinek a kezdetektől. Csalni nem akarok az úgy nem éri meg de így meg nehéz. Pl. hogy lehet tojásokkal kereskednei ? Meg a tehenekkel meg a többivel nem igazán tudok rájönni a dolgokra. -
Ha kifehéredik, akkor már nemtudod learatni:S
Ezzel már én is besz.ptam...
Amikor sárga, akkor lehet aratni ^^. -
Sipi91 #13245 Üdv! Csatlakoznék Rob02 kérdéséhez, én se tudok aratni, elvetettem az árpát, ki is kelt, a végére viszont kifehéredett és azóta úgy is maradt, learatni nem tudom. Mi lehet az oka, és mit tudok vele csinálni? -
alonso83 #13244 a 2013 ba hogyan lehet felteni a magyarositást?
-
Sziasztok! 2013-ban miért nem tudom learatni a terményt? Túl hamar/későn nem lehet? -
Üdv emberek!.Én most kicsit visszatérnék a ls2011 hez!Van egy gépem amit beleraktam a mods mappába!De amikor a játékban megszeretném azt venni,nem engedi.Miért nem engedi azt?.