24061
  • Ander76
    most már van trágyám, már csak felszedni kéne. Gondolom a silózó melletti tárolóból lehet. Ha igen, akkor nem tudom mi a probléma, van már 2700. Túl kevés még, vagy rossz a kanál?
    Valakinek ötlete?
  • Lacsii
    Hali. Viszonylag régóta játszom ezzel a játékkal(LS2011), és olyannyira meg is tetszett, h karácsony környékén beszerzem a 2013-at. Igazából ami érdekelne(nem tudom, hogy köztetek hányan multiznak is), hogy pl. egy szerveren mennyire van megszervezve a játék? Tehát arra gondolok, hogy mindenkinek megvan a maga dolga,vagy csak úgy a vakvilágban csinálják a dolgokat, ami jut alapon? Mert igazából annak lenne értelme, ha mindenki tudná h éppen hova kell mennie stb. Szóval efajta számomra felmerülő kérdésekre várom a válaszokat. Előre is köszi! :)
  • talloli
    Ez is jó:
  • talloli
    Ha valakinek van huzalma a járműszerkesztéshez, egy ilyet áthozhatna a 2011-ed modok közül:
    Krone Big X Cargo
    Ezzel lényegesen le lehetne egyszerűsíteni a siló betakarítást, mert a gépre dolgozót lehet felvenni, majd egy méretes póttal melléállva gyorsan, nagy mennyiséget lehet áttölteni vele.
    Köszönöm a segítséget mások nevében is!
  • Fikus
    közben megtaláltam:)
  • Fikus
    Sziasztok!
    A kérdésem az hogy,hogy tudom megnézni a nagyobb igényre vonatkozó üzeneteket?mert a telefonfülke azt mondja hogy pda-ban meg tudom nézni,de ott nincs semmilyen üzi
  • huhuhorgasz
    helló. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám megoldani azt, hogy itthon mind a 2 gépen LAN-ban lehessen játszani úgy, hogy nem kell eredeti játék? 1 eredeti az van, de ez volt az utolsó a tekkóban. valakinek valami ötlete, hogy házon belül is menjen a multi???
  • AXmen
    Használj abload-ot!

[b]Ja és válaszgombot is![b]
  • cessna172
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_26_ykd222heng.png
  • cessna172
    Érdekes helyre tojt ez a tyúk:

• cessna172
    Még nem tartok ott a játékban, de a 2011-ben nekem nem engedett olyan pótkocsit rákapcsolni, ami meghajtást igényel, mivel a big x-en hátul nincs teljesítményleadó tengely, legalábbis a játékban. Én csak passzív pótkocsikat tudtam utána kötni, egy gyorsabb traktorral vittem neki a csere pótkocsit.
  • Mániás
    Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy egy letöltött mod mapot hogyan lehet szerkeszteni ? Az alap mapot tudom alakitgatni.. de ezeket a becsomagoltakat nem... úgy próbáltam hogy kibontottam szerkesztettem és vissza csomagoltam de akkor már nem müködött... Légyszives segitsetek.. a célom az lenne hogy egy hatalmas nagy sík szántóföldet szeretnék létrehozni a térképen... ha van ilyen map nekem az is jo lenne... Előre is köszi a segitséget
  • atomantal22
    Nálam működik
  • Ander76
    Van egy Crone big X 100-es szecskázóm, de csak egy kis pótot tudok utánna kapcsolni, a nagyobbakat nem engedi. Így viszont állandóan vissza kell menni a silózóba üríteni. Van erre valami megoldás?
  • Fikus
    meg kell etetni a teheneket fűvel széna és szalma keverékkel és szalmát kell alájuk szórni és akkor lesz trágyád
  • Ander76
    Akkor még egy értetlen kérdés...
    Honnan lesz trágyám? Tehenem van, de trágya semmi.
  • Ander76
    Ha trágya rakodó kanállal kell, akkor gondolom csak a szarvasmarháknál tudom megoldani, mert a biogáz telepen kanállal nem lehet felszedni.
  • kitt2000
    trágya rakodó kanállal kell feltölteni!
  • gogabi79
    törd ki az ablakait
  • Ander76
    Az üvegházakat szeretném feltölteni trágyával. De a trágyaszállítóval nem engedte. Valakinek ötlet?
  • endy papp
    Lehet ,nem tudom, én még nem találkoztam ilyennel, annyiszor egy földbe nem vetek egymás után egyformát,mindig váltom.
    Elképzelhetőnek tartom,hogy azért nem terem ,de lehet nem trágyázod ,és ne permetezed mindig és ezért ,persze ez csak feltételezés ,mert én minden vetés után elvégzem ezeket a műveleteket.
  • gogabi79
    Hát ugy persze hogy nem fog megjelenni a 2011 es mod,ha csak fogod és át teszed a 2013 ba!
    Neked abbol a modesc az ami fog kelleni.És a következőt csináld!

<modDesc descVersion="4"> itt a 4 et át irod 9 re.

majd ezt meg berakod a </storeItem> elé

<dailyUpkeep>570</dailyUpkeep>
    <xmlFilename>grimmeTectron415.xml</xmlFilename>
    <brand>$l10n_shopItemBrand_grimme</brand>
    <machineType>harvesters</machineType>

röviden ennyi és máris bennevan a 2013 ba,Bár ezekkel csak aza baj,hogy nem igen fog egy két mod ugy müködni,de benne lesz.
  • endy papp
    Lizard rakodót használom,.
    Kanállal együtt van , 98 ezer az ára.
    Nekem 2 van, mert a tehenek trágyáját is ezzel rakom.
    Mellesleg a bio gáz üzemnél kanalanként 15000 haszon
  • Kornelka00
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy mód amit farming simulator 2011ben használtam, lehetséges hogy azt 2013 is működjön? Mert beraktam a mappába,de a játékban nem jelenik meg!
    Köszönöm előre is a segítséget!
  • balin70
    Már negyedjére vetem egy földbe a búzát és elkezdett egyre nagyobb bevetettlen területeket csinálni.
    Lehet hogy van vetésforgó?
    Bár nem hiszem hogy ennyire intelligens lenne a játék (vagy kitudja.
    Mi a véleményetek erről?
  • cessna172
    bocsánat, nem tudok képet beszúrni
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_23_9zd2ceeifw.png
  • cessna172
    Így születik egy gabonakör:
  • Fikus
    a piros automata bálaszedőre gondoltam amit az IS planetröl szedtem le egy packot amiben 3 db bálaszedő volt egy 8,16,20-as asszem,és amikor megvettem onnantol kezdve szaggatott a játék ha eladtam akkor megszűnt.ezért keresek másikat.a linket ki fogom probálni KÖSZÖNÖM!
  • balin70
    Bízom benne hogy már javították ezt rundballen-sammelwagen--2 mert nekem a mentések után ledobált magáról minden bálát.
    Ráadásul olyan helyeken is találtam bálákat ahol semmi keresnivalója nem lett volna.
    Erre is vigyázzatok mert ez is tud csodákat művelni LS13 Sipma Dromader.
    Minden esetre nagy köszönet azoknak akik próbálják a játék hiányosságait pótolni.
    Mondjuk ezek az úgymond kiegészítők nélkül is jól játszható a game.
    Azért ha már van művelés alatt 8-10 földed ezek nagy hasznunkra lehetnek.

• Ander76
    A biogáz üzemnél melyik homlokrakodót érdemes használni? És melyik kanállal?
  • dimre
    Hali nem tudom milyenre gondoltál, pár link:
    rundballen-sammelwagen--2

aa47moeller

agrolinerbale-avto

• Fikus
    Ismerem az oldalt,és mind a 2 bálaszedő hibás.az egyik egyáltalán nem működik a másik miatt pedig nagyon szaggat a játék.De azért köszi!
  • atomantal22
    Hoppá,a lényeg lemaradt :))))
    http://ls-planet.com/category/2013/bale
  • atomantal22
    mazsolázgassál itt :)
  • talloli
    Jó lenne ez a Shave Game Editor, de nekem csak az 1. mentést sikerül megnyitni és szerkeszteni! Másnak valami tapasztalat, ötlet?
  • gogabi79
    Lehet e 2013 bol modokat át rakni 2011be?.Át irtam a <modDesc descVersion="9"> 4 re és a boltban bent van,de nem tudom meg venni.
  • Martinez01
    Zavar?
    Tegyél ellene ^^.
  • AXmen
    Azt nemtom:/

Tőcsd le ezt hátha segít:D
  • endy papp
    Nos míg nem etetted őket kevert takarmánnyal (széna 2 szalma 1 bála),vagy kevert táppal az előzőkhöz még erjesztett szecska(siló) addig így is marad.
    Nekem is így volt az elején ,majd vettem egy keverő kocsit és azzal etetem őket ,már dől a lóvé a tejből is és természetesen nő a trágya kupac is.
    A szalmát meg a darálóba kell rakni,de lehet széna is és úgy tudod a hosszú vályúnál befújni alájuk ,gondolom ettől jobban érzik magukat mivel alomként szolgál.
  • endy papp
    Szia.
    Remélem nem gond ha én válaszolok.
    Ne a vályúba rakd a megerjedt szecskát,hanem a keverő gépedbe.
    Persze ha van, ha nincs akkor venned kell egyet és abba rakj 1 bála szalmát 2 bála szénát majd oda állsz a silóhoz felszippantod belőle a megerjedt szecskát,a gép mutatja mennyit(többet úgy sem tudsz a kelleténél).
    ezek után odaállsz valamelyik vályúhoz és kiüríted a kocsit.
    Így lesz leghatékonyabb a termelés.
    De ha közbe nincs elég silód a keverő kocsiba akkor szalma és széna keverékkel is etetheted őket,hasonló kép a fent említettekkel.