24061
  • xFreex
    Ez a gépek üzemeltetési költsége. A kereskedésben láthatod, hogy mennyit fog levonni naponta az adott járműért, eszközért.
  • AXmen
    Bocs, nem neked ment, hanem mani13nak!
  • AXmen
    Ezt találtam, de most szólok, hogy 11-es, és NEM 13-as, mert abba még nincs!
  • AXmen
    1.Nem, csak a barikat, meg a teheneket.
    2.Nincs olyan!
    3.Nincs! EZT tanulmányozd! , Vagy ebben talán van, de ha találsz is templomot, azt nem fogod tudni berakni, mert az FS11-es objekt!
    4.O gomb!
  • Pikaccsu
    Olyan gondom lenne még, hogy a Hud-ot véletlen kikapcsoltam, és nem tom visszakapcsolni.Óra, km számláló van, a bal felső sarokban lévő panel tűnt el!
  • mani13
    valaki belinkelné nekem azt a modot amikor trágyát bárhova lelehet önteni nagyon fontos lenne
  • light001
    Sziasztok!
    Valaki tudja,hogy mi is az a "vehicle running costs"?Eddig azt hittem,hogy az autopilot,de akkor is számol,amikor egyik gép sem dolgozik.
  • Pikaccsu
    szevasztok, érdeklődni szeretnék, hogy
    -a tyúkokat lehet-e ill, hogy lehet etetni őket
    -takarmánykeverőt honnan tudok szerezni én a boltba nem látok
    -tempomat van-e a játékban(ha jól sejtem nincs), hogy lehet betenni ha lehet-e

szeretnék multizni, de sajna nem vettem, hanem letöltöttem a játékot, így nincs kódom
    Angolul tudtam csak letölteni, feltettem a patch-et is (az is angol) kellene nekem hozzá magyarosítás, honnan tudom leszedni mert sehol se találok

válaszokat, segítségeket előre is köszönöm!
  • mazsola89
    Sziasztok! Mely értéket kell átírni a bálázó fájljában ahhoz hogy kicsivel több bálát készítsen? Úgy emlékszek hogy a 2011es részben ezt megoldották csak már nem emlékszem és nem találom egyik GYÍK-ben sem. Előre is köszönöm!
  • AXmen
    Ha jól olvastam, az LSPortalforumon van egy Somló tsz kft. Regisztrálj, és kérdezd meg "djnorci"-t, habár abban a csapatban tagfelvétel van!
    Oda esetleg jelentkezhetsz!

Ezt ajánlom MINDENKI figyelmébe!

Tanács:Az adott weboldalon(LSHUNGARY), ott lehet tölteni gépeket (modokat), stb...
  • calmar
    Sziasztok!

nekem az lenne a kérdésem, hogy csapatjátékhoz lenne kedve valakinek? Esetleg beszállnék valahová, ha lehet. (FS 2013)

Üdv!
  • atomantal22
    Köszönöm a gyors és hasznos választ :)
  • AXmen
    Nos!
    Innentől felvállalom, hogy AKINEK TUDOK, ANNAK SEGÍTEK!
    Az érdeklődőkkel megosztom a max. tudásomat erről a jatékról!
    Pl.:
    -Hogyan tudok gépeket (modokat) betenni a játékba?
    -Mit kell tenni, hogyha pl:lefagy a játék,stb...
    Naés:
    -Hogyan tudom kikapcsolni az infópaneleket?

Akit érdekel, azt várom privátban!
  • AXmen
    Talán gyenge a géped..
  • AXmen
    Gyerünk havatlapátolni!

• AXmen
    Nem mondhatnám. hogy van de itt ahhoz hasonlót (permettartályt) is találsz!
  • xFreex
    Felpattintod az ekét, eldöcögsz a föld szélére leereszted majd megnyomod az O mint Olga gombot és többé nincs határ.
  • atomantal22
    Üdv, Farmerek!

Hogyan is tudom összeszántani a két egymás utáni földet?

Köszi
  • bikboy
    Sziasztok műtrágya feltöltőt honnan lehet le tölteni légyszí segitsetek
  • AXmen
    Szántogattam!

• AXmen
    VGA baj lehet..
  • zolika217336
    Felraktam a Farmer Sim. 2013-at magyarul , de mikor elindulna kiírja hogy: 3D rendszert nem tudja előkészíteni mert nem találja a Shader Model 3.-0-át ; és h telepítsem a legfrissebb videokártya +hajtóprogramokat !
    Nos megnéztem a vidikártyám ( NVidia Geforce 9600 GT) illesztőprogramjait de nem kellett frissíteni őket... Valaki tudna segíteni ??

-Nos visszaraktam az Ls 2011-et ott szintén keresi shader model 2.0-át... de már EZ a játék volt fönt régebben ... ( természetesen azóta nem volt cserélve semmi a gépben ,csak op. rendszer max win 7.re xp-ről )
    AKKor magyarázza el nekem légy szives h miért nem indul most !!
  • AXmen
    Sry a HG-től, csak ez az egész már idegesítő!
  • AXmen
    Úristen..

Naja meg:

LS13 A Napisz*r.com-on. Ezt kb 2 percig lehet bírni! -.-

Ui:Grat a sok állatnak, h ezt összehozták!
  • AXmen
    Pl.: Fraps-sel lehet.
  • janika1974
    Sziasztok A játékban hogy lehet fotózni? köszi
  • Holdpro
    endy papp szerint meg lehet de a legkisebb piros traktorral húzva nem adta ki a lehetőséget

Amúgy mit éri meg vetni ?
  • huhuhorgasz
    nem csinálsz semmit sem rosszul. vannak bizonyos munkák amikre nem lehet munkást felvenni. ilyen egyszerű :)
  • Holdpro
    Cukorrépa hámozógépnél és az aratógépnél nekem nem írja ki hogy munkás felvétele..

Grimme BM 300
    ls
    Grimme Rootster 604ről beszélgetünk

Csak vetni tud a munkás, mit csinálok rosszul ?
  • kis kindertojás
    köszönöm szépen igazad van!
  • Papp Gergő
    Köszönöm!
  • Ander76
    Nagyon egyszerű. Elszáradt. Túl sokáig nem arattad le, és elszáradt. Valószínűleg a termés érésénél gyorsra van állítva a növekedés.
  • vlv760
    Szasztok ! Csak nekem probléma hogy alig van gép amit be tudok rakni vagy másnál is?
  • kis kindertojás
    szép estét!

valaki nem tudja hogy mért nem lehet learatni ezt a búzát és miért ilyen fehér?

• Jancsika1016
    print screen
  • Papp Gergő
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni hogy a játékban példáúl hogy lehet lefotózni?Valamelyik billentyűt kell megnyomni?
    ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
  • gogabi79
    A privát melleti válaszra nem ártana rá kattintani.és képeket feltölteni is.
  • atomantal22
    Én is tudok munkással aratni krumplit is és cukorrépát is.
  • endy papp
    Akkor nálad valami nem kerek.
    Mert eddig soha nem én takarítottam be ezeket a terményeket ,hanem a munkás akit felvettem.
    Minden termény aratására lehet fel venni embert,legalább is nálam,így van.
  • Holdpro
    most néztem a burgonyánál és a cukorrépánál nincs lehetőség embert felvenni a munkára :(