24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
xFreex #13776 Ez a gépek üzemeltetési költsége. A kereskedésben láthatod, hogy mennyit fog levonni naponta az adott járműért, eszközért. -
AXmen #13775 Bocs, nem neked ment, hanem mani13nak! -
AXmen #13774 Ezt találtam, de most szólok, hogy 11-es, és NEM 13-as, mert abba még nincs! -
AXmen #13773 1.Nem, csak a barikat, meg a teheneket.
2.Nincs olyan!
3.Nincs! EZT tanulmányozd! , Vagy ebben talán van, de ha találsz is templomot, azt nem fogod tudni berakni, mert az FS11-es objekt!
4.O gomb! -
Pikaccsu #13772 Olyan gondom lenne még, hogy a Hud-ot véletlen kikapcsoltam, és nem tom visszakapcsolni.Óra, km számláló van, a bal felső sarokban lévő panel tűnt el! -
valaki belinkelné nekem azt a modot amikor trágyát bárhova lelehet önteni nagyon fontos lenne
-
light001 #13770 Sziasztok!
Valaki tudja,hogy mi is az a "vehicle running costs"?Eddig azt hittem,hogy az autopilot,de akkor is számol,amikor egyik gép sem dolgozik. -
Pikaccsu #13769 szevasztok, érdeklődni szeretnék, hogy
-a tyúkokat lehet-e ill, hogy lehet etetni őket
-takarmánykeverőt honnan tudok szerezni én a boltba nem látok
-tempomat van-e a játékban(ha jól sejtem nincs), hogy lehet betenni ha lehet-e
szeretnék multizni, de sajna nem vettem, hanem letöltöttem a játékot, így nincs kódom
Angolul tudtam csak letölteni, feltettem a patch-et is (az is angol) kellene nekem hozzá magyarosítás, honnan tudom leszedni mert sehol se találok
válaszokat, segítségeket előre is köszönöm! -
Sziasztok! Mely értéket kell átírni a bálázó fájljában ahhoz hogy kicsivel több bálát készítsen? Úgy emlékszek hogy a 2011es részben ezt megoldották csak már nem emlékszem és nem találom egyik GYÍK-ben sem. Előre is köszönöm! -
AXmen #13767 Ha jól olvastam, az LSPortalforumon van egy Somló tsz kft. Regisztrálj, és kérdezd meg "djnorci"-t, habár abban a csapatban tagfelvétel van!
Oda esetleg jelentkezhetsz!
Ezt ajánlom MINDENKI figyelmébe!
Tanács:Az adott weboldalon(LSHUNGARY), ott lehet tölteni gépeket (modokat), stb... -
calmar #13766 Sziasztok!
nekem az lenne a kérdésem, hogy csapatjátékhoz lenne kedve valakinek? Esetleg beszállnék valahová, ha lehet. (FS 2013)
Üdv! -
atomantal22 #13765 Köszönöm a gyors és hasznos választ :)
-
AXmen #13764 Nos!
Innentől felvállalom, hogy AKINEK TUDOK, ANNAK SEGÍTEK!
Az érdeklődőkkel megosztom a max. tudásomat erről a jatékról!
Pl.:
-Hogyan tudok gépeket (modokat) betenni a játékba?
-Mit kell tenni, hogyha pl:lefagy a játék,stb...
Naés:
-Hogyan tudom kikapcsolni az infópaneleket?
Akit érdekel, azt várom privátban! -
AXmen #13763 Talán gyenge a géped.. -
AXmen #13762 Gyerünk havatlapátolni!
-
AXmen #13761 Nem mondhatnám. hogy van de itt ahhoz hasonlót (permettartályt) is találsz! -
xFreex #13760 Felpattintod az ekét, eldöcögsz a föld szélére leereszted majd megnyomod az O mint Olga gombot és többé nincs határ. -
atomantal22 #13759 Üdv, Farmerek!
Hogyan is tudom összeszántani a két egymás utáni földet?
Köszi
-
bikboy #13758 Sziasztok műtrágya feltöltőt honnan lehet le tölteni légyszí segitsetek -
AXmen #13757 Szántogattam! 
-
AXmen #13756 VGA baj lehet.. -
Felraktam a Farmer Sim. 2013-at magyarul , de mikor elindulna kiírja hogy: 3D rendszert nem tudja előkészíteni mert nem találja a Shader Model 3.-0-át ; és h telepítsem a legfrissebb videokártya +hajtóprogramokat !
Nos megnéztem a vidikártyám ( NVidia Geforce 9600 GT) illesztőprogramjait de nem kellett frissíteni őket... Valaki tudna segíteni ??
-Nos visszaraktam az Ls 2011-et ott szintén keresi shader model 2.0-át... de már EZ a játék volt fönt régebben ... ( természetesen azóta nem volt cserélve semmi a gépben ,csak op. rendszer max win 7.re xp-ről )
AKKor magyarázza el nekem légy szives h miért nem indul most !! -
AXmen #13754 Sry a HG-től, csak ez az egész már idegesítő! -
AXmen #13753 Úristen.. 
Naja meg:
LS13 A Napisz*r.com-on. Ezt kb 2 percig lehet bírni! -.-
Ui:Grat a sok állatnak, h ezt összehozták!
-
AXmen #13752 Pl.: Fraps-sel lehet. -
janika1974 #13751 Sziasztok A játékban hogy lehet fotózni? köszi -
endy papp szerint meg lehet de a legkisebb piros traktorral húzva nem adta ki a lehetőséget
Amúgy mit éri meg vetni ?
-
huhuhorgasz #13749 nem csinálsz semmit sem rosszul. vannak bizonyos munkák amikre nem lehet munkást felvenni. ilyen egyszerű :) -
Cukorrépa hámozógépnél és az aratógépnél nekem nem írja ki hogy munkás felvétele..
Grimme BM 300
ls
Grimme Rootster 604ről beszélgetünk
Csak vetni tud a munkás, mit csinálok rosszul ? -
köszönöm szépen igazad van! -
Papp Gergő #13746 Köszönöm! -
Ander76 #13745 Nagyon egyszerű. Elszáradt. Túl sokáig nem arattad le, és elszáradt. Valószínűleg a termés érésénél gyorsra van állítva a növekedés. -
vlv760 #13744 Szasztok ! Csak nekem probléma hogy alig van gép amit be tudok rakni vagy másnál is? -
szép estét!
valaki nem tudja hogy mért nem lehet learatni ezt a búzát és miért ilyen fehér?
-
Jancsika1016 #13742 print screen -
Papp Gergő #13741 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy a játékban példáúl hogy lehet lefotózni?Valamelyik billentyűt kell megnyomni?
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! -
A privát melleti válaszra nem ártana rá kattintani.és képeket feltölteni is. -
atomantal22 #13739 Én is tudok munkással aratni krumplit is és cukorrépát is. -
endy papp #13738 Akkor nálad valami nem kerek.
Mert eddig soha nem én takarítottam be ezeket a terményeket ,hanem a munkás akit felvettem.
Minden termény aratására lehet fel venni embert,legalább is nálam,így van. -
most néztem a burgonyánál és a cukorrépánál nincs lehetőség embert felvenni a munkára :(