24061
  • bartajani70
    sajnos igy se sikerült földet szereznem .
  • AXmen
    1.Használj válaszgombot!
    2.Ez a kép, még a játék első részéből van(FS08)
    3.Ez egy kiegészítő hozzá (ModAgriV3), amit sajna már nem lehet leszedni:S
  • light001
    Valaki tudna segíteni,hogy melyik állatot mivel és hogy kell etetni?
  • atomantal22
    Szuper! Ez már megvolt nekem is,de nem az automata póttal. Hálás köszönetem :)
  • calmar
    A fehér szépen lerakja, de közben rájöttem, hogy EZmég jobb. Próbáld ki. Nekem kétféle pót van benne, az egyik tud automata töltést, a másik nem. Illetve ha nem tudja, van egy pontosan ilyen grafikájú ami tud autótöltést és tényleg nagyon szépen rakja le. Nem mint ha sokat számítana. :) Csak kb egy helyen legyen. :) Az előző fehér a legjobb szerintem, mert jó sok bála ráfér, ebbe kevesebb.
  • atomantal22
    Nálam a fehérrel nincs gond,a piros tényleg szétdobja a bálákat
  • talloli
    Köszönöm a segítő szándékot!
    Sajnos ezeket már próbáltam. Az a baj velük, hogy amikor lerakom a bálákat, szétrepülnek minden felé.
    Olyan megoldás kellene ami egyben, szpen rendezve rakja le a rakományt.
  • calmar
    Na kész. :) Most mondjam lassan??? :)
  • bartajani70
    nem a teszko polcrol torrent töltöttem le. de köszi a segitséget
    meg probálom.
  • calmar
    Gondolom FS 2013? Odamész a földhöz, besétálsz (traktorozol) a közepére, ott lesz egy forgó ikon, közel kell menni hozzá, majd R betű megnyom, és ott kiírja hogy mennyibe kerül és hogy mekkora terület. Sok sikert!

És ugye azt akartad mondani, hogy letöltötted a Tesco polcról? :)
  • bartajani70
    Sziasztok buék mindenkinek. Segitség kelene nekem letöltöttem a játékot de csak eggy földem van hogy tudok több fold höz hozzá jutni megvásárolni aki tud segitsen nekem .Elöre is köszönöm.
  • kitt2000
    MULTIN:

Two Rivers v1.1 final verzióval játszanak AprajafalvaMGTSZ néven !

Ha valaki ismeri vagy tagja az szeretnék csatlakozni ha lehet még?
    Én is ezen a mapon játszok ismerem jól!
    Kellene amódok amivel betudnék lépni?

A privát üzenetbe írjanak már!
    Hogy hol tudnám letölteni a használt módokat!

Előre is köszönöm!
  • Joschka
    Na, közben már megoldottam a letöltött modok használatát is...mégis csak a boltban vannak csak a kategóriáknál kellett kattintgatnom...van már Rába , meg K700-asom is...DDDD
  • Joschka
    Köszi a linket...ez tényleg jó oldal le szedek egy rakat dolgot, mert az unokatesóm is nagy FS mániás...szét fogja a sok gép láttán örülni magát!!!...DDDD
  • Joschka
    Köszi!

No de a játékban ezeket hogyan tudom előhozni, mert a boltban pl a K700a-t nem láttam a traktorok között.
  • calmar
    ZIP formában hagyd őket, úgy kell neki. Arra érdemes még odafigyelni, előfordul néha hogy duplán csomagolnak be dolgokat. Ezt általában a letöltött fájl nevében jelzik, hogy ezt még tömörítsd ki, de akkor is .ZIP-ek lesznek belőle. Ha a hivatalos oldalról szedted a cumókat, azok exe-k voltak, bekerültek ahová kell, kész. Szedj innen cumókat, több van: Link
    És milyen jók... :) Nekem már összeszaladt 6,5 gb. :)
  • Joschka
    Szevasztok! És Boldog Újévet Mindenkinek!

Le töltöttem jó néhány modot a hivatalos oldalról telepítettem is őket de fogalmam sincs, hogy azokat miként kell működésre bírni a FS 2013 játékban. A zip fájlokkal kell még valamit csinálnom a Documents\My Games\FarmingSimulator2013\mods mappában, vagy abban a formában tudja a játék használni őket? Előre is köszönök minden segítséget.
  • calmar
    Próbáld ezt: Link1
    Egy másik: Link2
    Még egy: Link3
    Ez utóbbi nekem is van, nagyon jó, asszem 97 normál kocka bála ráfér. :)Meg kerek meg amit beállítsz. :)
  • talloli
    BUÉK mindenkinek!

Tudnátok ajánlani egy jól működő, automata bálaszállítót, ami nem szórja szét a bálákat a lerakodásnál?
    Előre is köszönöm!
  • calmar
    Ez érdekes, a múltkor én is próbáltam, és nekünk is nagyon szaggatott. A kombájn szépen felment a dombtetőre mire újra irányítani tudtam. :)
  • RadarJammer
    Sziasztok!

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek aki Fórumot olvassa. Azt szeretném kérdezni, hogy a multi(többszereplős) játék alatti laggolást hogyan tudnám csökkenteni?

Köszönöm a válaszokat
  • calmar
    Én inkább minél szebb és nagyobb traktorokban gazdag új esztendőt kívánok! :)
  • dimre
    Hali!
    Kicsit görgesd lefelé, regisztráció nélkül is lehet tölteni.
    A "directdownload",az oldal saját szerveréről való letöltés, általában "uploaded" a másik, ha van prémium előfizetésed akkor onnan is gyorsan lejön, ha nincs vársz fél percet és lassabb, félóránként egy fájlt tudsz letölteni.Ha rákattintasz bármelyikre, mindig külön oldalra nyitja meg a letöltési linket.
  • atomantal22
    Terményekben gazdag boldog újévet kívánok minden farmer társamnak! :)
  • light001
    sziasztok!

Esetleg van valakinek tipje,hogy mitől függ a földárverés gyakorisága?Egyből az elején volt 2 is,ebből egyet meg tudtam venni,de azóta elment 8 nap és semmi.
  • toni1981
  • toni1981
    VDani! Gondolom a Modhosterről ugye? Mikor bejöna kép és az adatok a bizonyos gépről görgess lefelé és általában két letőltő link van és a Directdownload az gyorsabb. Remélem tudtam segíteni
  • VDani1992
    Nekem sem akar összejönni ez a letöltés.
  • toni1981
    Sziasztok!
    Segítségeteket kérem pégpegig: a haverral nem tudunk multizni az LS13-mal vagy is én inditottam szerót ő pedig nem tud csatlakozni. Nálla azt írja ki ( nem sikerül kapcsolódni a több szereplős játékhoz) pedig a modok megegyeznek mert az nem ír hibát. Ja és tegnap előtt már multiztun és nem tudjuk folytatni! Mi lehet a baj???? A segítséget előre is köszönöm és a barátom nevében is!!!!!
  • Ander76
    És hogy lehet letölteni? Már be is regisztráltam, de nem találom az oldalon, hogy hol a letöltés. Lehet, hogy vak vagyok?
  • dimre
    Hali!
    Elég tuti gép, próbáld ki.
    Vontató
    Pótkocsi (régebbi verzió, csak a pótkocsi kell)
    Trailer gépek szállitásához

illetve,
    Scania R560+pót
  • Pikaccsu
    Szerintem új mapot használ
  • calmar
    Axmen, mitől lesz ilyen a skin? Átlátszó, és mások az alsó jelzések is, nekem nagyon bejön.
  • Jancsika1016
    a 7 es gombal gyorsitod a játék menetet a 8 as gombal lasitasz
  • AXmen
    Hogy ne csak OFF legyen:

• AXmen
    Nyilván a másik nyíllal, ami a kisebb beállítások vannak pl:

Idősebesség: 5x

Ezt átállítod a sorban lévő bal nyíllal (asszem).

Ha nem, akkor passzolok!

#13803 - Grat a stílusodhoz!
  • Robertoo21
    az időt hogy lehet lassítani, vagy egy ütemre állítani? amire bevetem a földet a másik felén elszárad a repce...
  • AXmen
    Használj válaszgombot!
  • janika1974
    LS2013.com-rol tudsz letölteni nekem nincs gond a modokkal
  • VDani1992
    Sziasztok!

Valaki tudna néhány megbízható módosítást linkelni A 2013-as verzióhoz. Kellene egy kamion pótkocsival, egy olyan tréler amin lehet is szállítani, illetve állítólag van egy olyan módosítás amivel össze lehet kötni két traktort. Neten van mindenből annyi, mint a szemét, de a fele semmire sem jó.

Köszi előre is!

Üdv