24068
  • calmar
    Kipróbáltam, letöltöttem, azonnal felismeri, ott van a listában. Ellenőrizd jó könyvtárban van-e. Más gond nem lehet. Az oldalon van LEÍRÁSis hogy hova kell tenni, de alapban Win 7- nél ide:
    c:\Users\TeFelhasználód\Documents\My Games\FarmingSimulator2013\mods\
  • kiskopi
    Sziasztok!
    Lehet hogy béna vagyok,de nem tudok egy mapot betenni a játékba,új karriernél csak a Hagenstedt alappályát adja be.Mit kell csinálni,hogy működjön? Erről a mapról van szó:Minimap by Farok Segítséget előre is köszönöm!
  • calmar
    Tessék, egy jó kis pót, jó sok szalma meg fű belefér:
    Pottinger Jumbo
  • calmar
    Hogy ne kelljen keresned, megkerestem a saját okoskodásom:
    Van erre pótkocsi. Az alapjátékban is van egy Kronne márkájú zöld és vaj színű pótkocsi, utánakötöd egy traktor után, bekapcsolod a B betűvel, végigmész a szalma sorokon, szépen összegyűjti a pótba, odatolatsz ahová kell amikor tele van, és szépen beönti. Gyors, egyszerű, megfelel? :) Modok között esetleg találsz még nagyobb kapacitású pótkocsit ugyan erre a feladatra, de az alap KRONNE is 55000 kapacitású, nem rossz.

A kockabálákat meg a kereket is eladni is lehet. Van erre általában hely a pályán. Bár gondolom nem mindegyiken, pálya válogatja. Odamész, általában szalmacsomó van előtte, belököd a bálát, és kapod a pénzt. Úgy is működik hogy fent említett pótkocsival felszeded, odatolatsz, és beöntöd mint a teheneknek. Akkor nem kell bálázni meg összeszedni és vergődni hogy betuszkold. :) Próbálgasd.
  • atomantal22
    Kedves gabec!
    Ha pár sorral lejjebb tekersz,akkor megtalálod igen kedves és segítőkész CALMAR gazdatársunk teljesen érthető leírását az általad feltett kérdésre.

Traktorra fel! :D
  • gabec198
    És a tehenek alá hogyan tudom berakni a szalmát? Valaki részletesen írja már le legyenszíves :D
  • gabec198
    Akkor most feleslegesen csináltam meg egy csomó kocka szalma meg széna bálát? Vagy mire tudom őket és hogyan felhasználni?
  • LeWyTy
    Akarokmultiznidenincspénzemrá
  • Jancsika1016
    én úgy csinálom felbálázom a bálázóra felakasztom a bálafelszedöt és igy elviszem a tehenekhez és utána ledarálom . Bármelyik bálát belehet rakni a keverőbe .
  • AXmen
    Gondolom, abba csakkörbálát lehet rakni :(
  • gabec198
    Sziasztok!
    A bála aprító gépbe miért nem tudom belerakni a nagy kockabálát? Vagy abba csak a körbála vagy bele?
  • light001
    Sales-menüpontban vannak most leakciózott termékek,de hiáb van rá pénzem nem tudom megvenni.Rányomok a "buy" gombra,de semmi.Mit csinálok rosszul?Azt írja,hogy még 6 órán keresztül van az akció.
  • calmar
    Amikor learattad a cuccot, és ottmaradt a szalma, odaviszed egy traktorral, aztán be kell kapcsolni B-vel, és szépen végigmenni a soron, és felszedi a szalmát. Aztán mehet a teheneknek. Vagy ahova kell.
  • AgrárMezőTsz
  • vlv760
    Hali ! Hogyan veszi fel az önjáró KUHN takarmányozó gép a szalmát? Bála kell neki vagy lehet ömlesztett szalmát lerakni vagy hogyan? Köszi a választ!
  • LeWyTy
    Nem tudom miért gondoltam hogy mindent lehet ültetni a legjobbal xD

Köszi
  • janika1974
    AMAZONE EDX 6000-es vetőgéppel
  • LeWyTy
    Hogy a francba tudok kukoricát ültetni?
  • talloli
    Tudnátok ajánlani egy jól működő,nem tól nagy, MAGYAR készítésű map-ot, aminek jó a PDA-ja is?
    Köszönöm!
  • calmar
    Nagyon jó kis videó, gratulálok! Van felvétel hozzátok? :)
  • AgrárMezőTsz
  • Ander76
    Vagyis megvan a hiba. Én állat a füvet gyűjtöttem össze vele. Persze, hogy a vályúba öntötte..... Köszönöm a linket, kipróbálom.
  • Ander76
    DE az nekem csak a vályút töltötte fel. Én az alájuk való szalmát gyarapítanám, amit úgy kell aláfújni.
  • calmar
    Tessék, megkerestem neked.
    Strautmann
  • calmar
    Van erre pótkocsi. Az alapjátékban is van egy Kronne márkájú zöld és vaj színű pótkocsi, utánakötöd egy traktor után, bekapcsolod a B betűvel, végigmész a szalma sorokon, szépen összegyűjti a pótba, odatolatsz ahová kell amikor tele van, és szépen beönti. Gyors, egyszerű, megfelel? :) Modok között esetleg találsz még nagyobb kapacitású pótkocsit ugyan erre a feladatra, de az alap KRONNE is 55000 kapacitású, nem rossz.
  • Ander76
    Sziasztok.
    Tud valaki egy gyorsabb megoldást arra, hogy a tehenek alá bejuttassam a szalmát? A játékban található befúvóval elég macerás egyesével belerakva a bálákat.
  • light001
    Sziasztok!

Valaki tudja esetleg,hogy a 2013ban hol van a bolt mappája.Ebben a mappában vannak a gépek árai és a boltban található leírások.A 2011ben volt is volt ilyen,de az ideiben nem találom.
  • calmar
    Jól mondod, MENÜ! mert általában van nekik. Ki lehet választani hogy automata vagy manuális módban szedje amit kell, azt is be kell állítani milyen bálát szedjen, kicsit, kereket vagy gyapjú bálát. Be kell állítani hol tegye le, jobbra vagy balra vagy hátrafelé akár. Általában Z, X, V, O, B betűkkel működnek.
  • kitt2000
    vannak ezek az automata bála felszedő pótkocsik!
    (kamion,tractor)

Valaki letudná írni hogy kell ezeket használni!
    menü!

Köszönöm!
  • calmar
    8-as gomb gyorsít, 7-es gomb lassítja az időt.
  • pzs75069
    :D
    hali

meikel kell időt gyorsítani
  • calmar
    Ez igen! Jó kép.

A Bokor-i traktormajális ugye mindenki naptárába be van írva? :)Már ha a veterán traktoroknál tartunk. 2013.05.11-n lesz.
    Traktor majális
  • AgrárMezőTsz
  • calmar
    Hali!

Mapeditor cucc csak csak az van ami fenn van a hivatalos oldalon?
  • vlv760
    Köszi jó lesz ,nekem elsőre sikerült berakni és működik!
  • toni1981
    Sziasztok!
    Segítségeteket kérem még pegig: a haverral nem tudunk multizni az LS13-mal vagy is én indítottam szerót ő pedig nem tud csatlakozni. Nálla azt írja ki ( nem sikerül kapcsolódni a több szereplős játékhoz) pedig a modok megegyeznek mert az nem ír hibát. Ja és tegnap előtt már multiztunk és nem tudjuk folytatni! Mi lehet a baj???? A segítséget előre is köszönöm és a barátom nevében is!!!!!
  • Jancsika1016
    oké köszönöm
  • calmar
    Hát elméletileg ugyan úgy a MODS könyvtárba kell tenni, aztán új játékot indítani, és miután kiválasztottad a nehézséget utána lehet mappot választani, ott kell lennie a listában, nekem ott volt szépen, működött, ezen játszom most is.
  • Jancsika1016
    ezt a mapot hova kell berakni mert a mod mapába berakom akkor játék nem látja vagy honnan tudom hogy azt iditja új játék esetén ?central kanas map marol lenne szó
  • vlv760
    Köszi megnézem!