24061
  • szoszibá
    Múltkor mintha láttam volna, hogy több kröner agroliner srb3-35-öt egymás után lehet kapcsolni valami moddal. Tudja valaki hol találom ezt meg, vagy tudtok valamit tanácsolni irgalmatlan mennyiségű cukorrépa és krumplis szállítására? Linkelt itt valaki egy 610 000 litereset de az nem támogatja a cukorrépát.
    Másik, cukorrépa arató mellett ti milyen pótot használtok? Csak mert ez a nagy nem fér be alá, valami alacsonyabb profilú kellene...
  • vlv760
    Köszi ! Kimerítő válasz volt mindent meg tudtam oldani.
  • calmar
    Hát én a 18 méteres novadiscel szoktam nyomulni, szóval a kicsivel nem nagyon van tapasztalatom, de én a helyedben biztosan megpróbálnám egy öngyűjtős pótkocsival, hátha az felszedi. Próba szerencse.
  • atomantal22
    Calmar prof!

A kis fűnyíróval kupacba rakott füvet lehet mozgatni valahogy? Nekem sem trágyavillával,sem rakodógéppel nem megy.

Köszi
  • calmar
    A beállításoknál van egy olyan opció hogy módosítások, ott lehet törölni a letöltött modokat. Keresd ki, és töröld ki. :) Vagy egyszerűen a zipjét is törölheted. Modoknál vigyázz még arra, hogy van ami .rar-ban van, azt ki kell tömöríteni, mert több zip lehet benne. A rart nem kezeli a játék, csak a zipeket. Általában a packok ilyenek. De sokszor a fájlnév is olyan hogy unzipmefirst vagy hasonló.
  • vlv760
    Köszi a választ így már megy ,de az objektum se lehetett jó mert így is a sokadik jelent meg. Lehet még 1 kérdés? ha beraktam ,megvettem ,elhelyeztem de nem tetszik hogy tünik el ? eladni nem tudtam.
  • traktorista
    Én ilyet még nem tapasztaltam. Nekem a Horsch kultivátorral kombinált vetőgépe csinálja azt, hogy látszólag bedarálja a szalmát is a földbe, de aztán ha ott elmentem és újra betöltöm, akkor a kikelt vetésen még mindig ott van a szalma. Elég idegesítő, bár jelentősége nincs, mert a búza a szalmán is átnő. Ezen csak az segít, ha vetés előtt kultivátorozok is, bár akkor minek a kultivátorral kombinált vetőgép?
  • joceruza
    Minden friss. Eddig csak ezen a mapon csinálta. Azt hittem van rá orvosság mert ez a legjobb map a 2013-hoz.

Más:
    Meg tudnád mondani hogy lehet a növények magasságát megváltoztatni? A "height" résznél rengeteg a szám...
    Köszönöm!
  • calmar
    Hát szokásos tanácsok, driverek frissítése meg hasonlók. Én nem tapasztaltam ilyen hibát. Bár most nézem a képeidet, meg hogy ez a Two rivers map. Én azt nem próbáltam, de a helyedben azonnal kipróbálnék egy másik térképet, hogy azon is gond van, mert ha nem... Akkor a térkép rossz.
  • joceruza
    Köszönöm hogy végre valaki válaszolt! A cucc már aratható,de valamiért random helyeken eltűnik. Aratás közben pedig amikor odaérek,hirtelen megint ott lesz az a rész. Valami ötlet? Nagyon hálás lennék!
  • calmar
    Szerintem csak az segít, hogy ha permetezel, vagy trágyázol. A vetőgépnél szerintem annyi a különbség, hogy nagyobb vetőgéppel gyorsabban vetsz be egy adott területet, az is fontos szerintem.
  • szoszibá
    Enyémre valaki? Bár már sejtem...
  • calmar
    A letöltött módosításokat KICSOMAGOLATLANUL(!) zipként tedd ide:
    c:\Users\ATEFELHASZNÁLÓD\Documents\My Games\FarmingSimulator2013\mods\
    Aztán indítsd a játékot, és a boltnál keresd a módosításokat, ne keresd az eredeti traktorok között, mert ott nem fogod megtalálni.

Ha böngészel egy kicsit itt, jó sokszor leírtuk már. ;)
  • vlv760
    Hali! Megtudná valaki mondani hogy a letölthető objektumokat hogyan lehet betenni? Megvehetőek ? ha igen hogy kell betenni ? köszi
  • AgrárMezőTsz

• calmar
    Nem mondtam hogy elegáns, de megoldás. :)

Agrár: Jók ezek a képek. :) Viszont a térképeteket nem sikerült letölteni. :) Lehetséges ez?
  • AgrárMezőTsz

• Ander76
    Köszönöm szépen calmar. Tudtam, hogy rád számíthatok.
    Nem így akartam, de ha nincs más, legyen.
  • szoszibá
    Sziasztok! Egy gyors kérdés, utánanézhetnék a forráskódban, de így gyorsabb, hátha tudja valaki élből.

Szóval, egy jobb típusú vetőgéppel, kombájnal, permetezővel el lehet érni nagyobb terméshozamot? Többet tudok betakarítani ugyan akkora területről, ha mindenből a legjobb cuccom van?
  • joceruza
    Meg tudná mondani valaki hogy miért van ez?

A Two Rivers 1.2-es map. Köszönöm!
  • calmar
    Köszi! :)
  • Puhos
    Köszi.
  • AXmen
    Látom nem köszöni senki! -.-
    Nah mindegy, rem lessz aki aki majd játszik vele! :)
  • calmar
    A PDA-t ha bekapcsolod, váltogatsz az ablakok között, és van olyan ablaka ahol az állatok termelékenységét is mutatja, ott ott van hogy mire van szükségük.
  • calmar
    A bociknak nem kell víz.
  • Puhos
    Na még egy kérdésem volna, vinném a bociknak a vizet, de hova engedjem?
  • AXmen
    KTU-10 NEW

Modell: MAC
    Texture: MAC
    InGame: MAC
    LS2013: AXmen
    Használjátok egészséggel, és jó játékot!

Letöltés
  • AXmen
    Ugyan, nincsmit! :D
  • Puhos
    Köszi szépen.
  • AXmen
    A kék folyónál kell.(Megtalálod a térképen.)
  • Puhos
    Hali!

Vettem egy tartálykocsit (víz szállításhoz), de nem tudom, hogy hol tudnám teletölteni? Valaki leírná nekem, nagyon megköszönném.
  • fbandy72
    Köszi! Petke77
  • Petke77
    fbandy72!

Dokumentumok<MyGames<FarmingSim<gamesettings, megnyitod jegyzettömbel< megkeresed ezt <traffic density="1"= átírod nullára!!! :)
  • calmar
    Ander. Oldd meg magadnak. :) Bemész a bálázó zipjébe, átírod amennyire akarod és ennyi. Én átírtam az enyémet 16000-re, mert a táp keverőhöz pont így jó. Csalásnak tartom, de mivel egyedül játszom, mindenki nézze el nekem.
    Lassabban:
    -Kikeresed a bálázó zipjét.
    -Mondjuk Total Commanderrel belemész.
    -Egyből a főkönyvtárában kell lennie két .xml fájnak, az egyiknek az a neve mint a gépnek, bálázónak, nyisd azt meg F4-el, vagy rendeld hozzá a World Pad-hoz.
    -Legegyszerűbb ha indítasz egy keresést arra hogy capacity, ha találat van, kell melette lennie egy alap 4200-as értéknek. Na ő a te embered, írd át tetszés szerint, MENTSD el, indítsd újra a játékot és élvezd.

Ez a módszer mindenre működik, kombájnra, pótkocsira, mindenre aminek raktere van, csak a jövőre mondom. :)
  • Ander76
    Valaki tudna olyan bálázót, ami nagyobb bálát csinál, mint a gyári játékbeli? Az 4200-ast csinál, de eddig nem találtam annál nagyobbat.
  • fbandy72
    Sziasztok! Kár, hogy itt nincs keresés vagy csak nem találom, azt szeretném kérdezni, hogy a Ls 2013-ban ki lehet-e kapcsolni a közúti forgalmat? Mert már idegesítő az, hogy ha "munkás felvétele" módban a fordulóban jön egy autó akkor minden megáll az autó meg várja a "forgalmi dugó" létrejöttét. Amúgy király játék eddig egy sem kötött le ennyire.
  • gogabi79
    Hát ezt binyony nem értem!Hiába teszem fel a képet,rámék a kép beszúrására,és nem teszi fel,de pont csak nekem?.Nem egyszer raktam már fel képet ide,még annó is amikor HG voltam.
  • AgrárMezőTsz

1 kis Ancsa

Meg 1 300-as..
  • atomantal22
    Jah,köszike :)
  • calmar
    Köszi az infókat! :) Nem mindenki tud angolul, jól jött.