24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Jancsika1016 #14103 KÖSZÖNÖM MEGOLDOTTAM
-
kiscife6 #14102 sziasztok tudna valaki segíteni abban hogy melyik az a mappa amelyikben az alap nővényeken kívül lehet ültetni napraforgót is.
-
calmar #14101 A "pénz kódot" oldd meg te is magad, bemész a játék mentésének könyvtárába, van egy Carriersavegame.xml, hozzárendeled a WorldPadhoz, megnyitod, megkeresed azt hogy money, valahol az elején van, ami szám utána van, átírod arra ami tetszik, mented, indítod a játékot, és örülsz. :)
A másik meg: Piros traktor? Ez meg mi? Nekem van még zöld, sárga meg fekete is. :)
Na de tényleg, pontosabban? Milyen típus? Ha az alapjátékbelit használtad, lehet nem a hozzá valót próbáltad meg felrakni. Amúgy én csak bálavillát használok, mert azzal szépen lehet raklapot is pakolni, semmi baja. Nem kjell cserélgetni. Én a ZÖLD Deutz Agrovectort használom, és mindenre nagyon jó. :) -
Üdv ! A játék elején melyik raklapvillát vegyem meg mert nem engedte felrakni 1iket sem...( a piros traktorral voltam..)... esetleg pénz kódot vki tud ?
-
calmar #14099 Na, újra, megkerestem a sajátom, bálázó van itt, ne zavarjon, mindenre működik.
Oldd meg magadnak. :) Bemész a bálázó zipjébe, átírod amennyire akarod és ennyi. Én átírtam az enyémet 16000-re, mert a táp keverőhöz pont így jó. Csalásnak tartom, de mivel egyedül játszom, mindenki nézze el nekem.
Lassabban:
-Kikeresed a bálázó zipjét.
-Mondjuk Total Commanderrel belemész.
-Egyből a főkönyvtárában kell lennie két .xml fájnak, az egyiknek az a neve mint a gépnek, bálázónak, nyisd azt meg F4-el, vagy rendeld hozzá a World Pad-hoz.
-Legegyszerűbb ha indítasz egy keresést arra hogy capacity, ha találat van, kell melette lennie egy alap 4200-as értéknek. Na ő a te embered, írd át tetszés szerint, MENTSD el, indítsd újra a játékot és élvezd.
Ez a módszer mindenre működik, kombájnra, pótkocsira, mindenre aminek raktere van, csak a jövőre mondom. :) -
calmar #14098 Fogsz egy total commandert, belemászol a zipbe, és azon belül is át lehet írni, miután átítad, mented, aztán rákérdez hogy újracsomagolja, erre te azt válaszolod, hogy igen kedves, mindenképp, és kész! -
Petke77 #14097 Sorry,
Én mindent kitömörítettem, pont az ilyenek miatt!
-
Jancsika1016 #14096 már bocsi de be van tömöritve igy nem tudom jegyzet tömbbel megnyitni vagyis még nem tudom -
Petke77 #14095 Az útvonal a szokászos...\mods\CATxml\megnyit: pl. jegyzettömbbel\megkeresed ezt a sort:<capacity>35000</capacity> és átírod a neked megfelelőre! :)))
jó játékot, így már gyorsabb... -
Jancsika1016 #14094 köszi . az értéket hogy tudom átírni ?
-
Ok! Köszönöm! -
Petke77 #14092 Én ezt használom:
CAT
Természetesen átírva a kanál kapacitása!:)
-
Jancsika1016 #14091 silót akarnám a bió gáz üzem nél . lizard az kicsi lassan megy vele -
Petke77 #14090 Mire használnád?
Mit hova rakodnál vele? -
Matetrucker #14089 Köszi Jancsika, mindjárt kipróbálom! :) -
Jancsika1016 #14088 a bunker az gondolom a siló tároló . a füvet megtaposod trakival utána befeded és ha megerjedt feltudod szedni -
Jancsika1016 #14087 én egy extra nagy rakodót keresnék tud valaki segiteni ?
-
Matetrucker #14086 Sziasztok farmos kolégák!
Valaki tudja közületek esetleg, hogy a bunkerból hogyan és milyen géppel lehet a füvet kiszedni, mert mást akarok a bunkerban tárolni.Sok gépem van mindegyikkel már próbáltam nem tudtam egyikkel sem kiszedni belőle.Aki tudja, hogyan lehet kérem segítsen!
Köszönöm!
-
calmar #14085 Szerintem ezt pálya válogatja, én olyan pályán játszottam, ami össze vissza 100000 kapacitású volt, és kész. Ott kb 6000-ret sosem tudtam már a végén felszedni. -
Szerintem 11833-nál még nem kell látszódnia mert valljuk be az szinte semmi (2 pórkocsi). Nálam 50-60000 körül kezdtek látszódni a kupacok. -
AXmen #14083 Asszem GE-ben kéne a trágya plane-jét feljebb emelni.. -
Nálam ez a szám 0.000000 volt,pedig már több mint 20.000 volt belőle.Nem értem... Hiába írtam át,nem változott semmi. -
Köszönöm!
-
Petke77 #14080 Üdv joceruza!
Én is jártam már így, egy-két mappal! Amit ilyenkor csináltam: Dokumentumok\MyGames\FarmingSimulator\savegame:AZ A SZÁMÚ AMIN JÁTSZOL (1 vagy 2 vagy 3,...) careerSavegames, itt megkeresni: <farmSiloAmount fillType="manure" amount="4009.799072" /> és a számot átírni valami "jónagyra"! :))) -
Sajna nem csinál semmit. Most azt csináltam hogy kitöröltem és újra importáltam a mapba. Kíváncsi leszek...
(lehet hogy köze van ahoz hogy a kapacitása 350.000 volt?) -
calmar #14078 Ettől függetlenül nem próbáltál odamenni egy homlokrakodóval, hogy mit csinál? Poénból próbáld már meg hogy felszedi-e, engem nagyon érdekel. -
Ezt lehet valahogy orvosolni? (mindíg olyan térképeket fogok ki amin valami nem jó) 
Legyetek olyan kedvesek és segítsetek! Köszönöm! -
light001 #14076 Sajnos nincs belőle másik.De még normális gépszállító trailert sem találtam.Csak traktorhoz kapcsolhatót.Én még inkább kamionost szeretem. -
Ander76 #14075 ja...és én el is adtam néhány traktort miatta....
-
Ander76 #14074 Volt már nekem is ilyen.A mod rossz. Cseréld le egy másikra. -
light001 #14073 Hali!
Nem tudom találkozott-e már valaki ezzel a gonddal:letöltöttem az Iveco Kcr-t,szépen beraktam a modokhoz,de amikor meg akarom vásárolni a következőt írja ki:No more space!Remove the purchased items first!
Először azt hittem,hogy túl sok gépem van,de összesen 6 darab van.
Valaki tud rá megoldást? -
Ander76 #14072 calmar....ne is buzdíts "csalásra". 
Elég, ha engem rontottál el.
Egyébként én a nagy pótot is alárakom a cukorrépásnak, csak annyi kell, hogy odaállsz, átváltasz a betakarítóra, kikapcsolod a munkást és manuálisan ürítesz. Kicsit macerásabb, de működik. -
calmar #14071 Akkor ha tudod, mié nem öntöd oda nekik???? Had éhezzenek? HEEEE?? :) -
atomantal22 #14070 Amúgy tudom,hogy hova kell önteni teeeeeeeeeeeeeee :D -
atomantal22 #14069 jah, a kicsivel nyírkálod a füvet,aztán ki tudod önteni egy kupacra,de onnan sehova tovább. Tiszta hülyeség :) -
calmar #14068 Basszus! Há de nem kiönteni kell akár hová, hanem beönteni a teheneknek! :) -
calmar #14067 Nem is értettem minek ez a cirkusz! :) Nem lehet hogy csak valami díszítő tereptárgy volt? Vagy a kicsiből öntötted ki? -
atomantal22 #14066 én sem bohóckodom a kicsivel,csak belenéztem egy map-ba és ott volt ez a kupacosdi,de semmi nem szedte fel utána,még a gyűjtő pót sem.
Ennyi elég is volt a kicsi fűnyíróból :) -
calmar #14065 Akkor az én kérdésem meg az, hogy a kuplungot tudtad használni? És hogyan? Sajnos nekem valami gond volt vele, mert gondolom van eleje meg vég, az elejét a pálca jelzi, csakhogy amikor megveszem, akkor félig a földben van, én nem tudom összekapcsolni az utánfutóval. Persze azt nem próbáltam meg, hogy visszaállítom, hátha a telepen fel tudnám venni, de most hogy így eszembe juttattad ezt, biztosan kipróbálom.
At srb-35 meg elég jó, van egy másik ami még nem rossz, CLAAS, nekem ez is bejött, de nem lehet sorba rakni. Arra nem bíztatlak, hogy te is írd át a raktér mennyiségét... :) -
szoszibá #14064 Na a kuplungot meg is találtam, második kérdésre valaki? Ki mivel tolja?