24061
  • Jancsika1016
    KÖSZÖNÖM MEGOLDOTTAM
  • kiscife6
    sziasztok tudna valaki segíteni abban hogy melyik az a mappa amelyikben az alap nővényeken kívül lehet ültetni napraforgót is.
  • calmar
    A "pénz kódot" oldd meg te is magad, bemész a játék mentésének könyvtárába, van egy Carriersavegame.xml, hozzárendeled a WorldPadhoz, megnyitod, megkeresed azt hogy money, valahol az elején van, ami szám utána van, átírod arra ami tetszik, mented, indítod a játékot, és örülsz. :)
    A másik meg: Piros traktor? Ez meg mi? Nekem van még zöld, sárga meg fekete is. :)

Na de tényleg, pontosabban? Milyen típus? Ha az alapjátékbelit használtad, lehet nem a hozzá valót próbáltad meg felrakni. Amúgy én csak bálavillát használok, mert azzal szépen lehet raklapot is pakolni, semmi baja. Nem kjell cserélgetni. Én a ZÖLD Deutz Agrovectort használom, és mindenre nagyon jó. :)
  • zolika217336
    Üdv ! A játék elején melyik raklapvillát vegyem meg mert nem engedte felrakni 1iket sem...( a piros traktorral voltam..)... esetleg pénz kódot vki tud ?
  • calmar
    Na, újra, megkerestem a sajátom, bálázó van itt, ne zavarjon, mindenre működik.
    Oldd meg magadnak. :) Bemész a bálázó zipjébe, átírod amennyire akarod és ennyi. Én átírtam az enyémet 16000-re, mert a táp keverőhöz pont így jó. Csalásnak tartom, de mivel egyedül játszom, mindenki nézze el nekem.
    Lassabban:
    -Kikeresed a bálázó zipjét.
    -Mondjuk Total Commanderrel belemész.
    -Egyből a főkönyvtárában kell lennie két .xml fájnak, az egyiknek az a neve mint a gépnek, bálázónak, nyisd azt meg F4-el, vagy rendeld hozzá a World Pad-hoz.
    -Legegyszerűbb ha indítasz egy keresést arra hogy capacity, ha találat van, kell melette lennie egy alap 4200-as értéknek. Na ő a te embered, írd át tetszés szerint, MENTSD el, indítsd újra a játékot és élvezd.

Ez a módszer mindenre működik, kombájnra, pótkocsira, mindenre aminek raktere van, csak a jövőre mondom. :)
  • calmar
    Fogsz egy total commandert, belemászol a zipbe, és azon belül is át lehet írni, miután átítad, mented, aztán rákérdez hogy újracsomagolja, erre te azt válaszolod, hogy igen kedves, mindenképp, és kész!
  • Petke77
    Sorry,
    Én mindent kitömörítettem, pont az ilyenek miatt!
  • Jancsika1016
    már bocsi de be van tömöritve igy nem tudom jegyzet tömbbel megnyitni vagyis még nem tudom
  • Petke77
    Az útvonal a szokászos...\mods\CATxml\megnyit: pl. jegyzettömbbel\megkeresed ezt a sort:<capacity>35000</capacity> és átírod a neked megfelelőre! :)))

jó játékot, így már gyorsabb...
  • Jancsika1016
    köszi . az értéket hogy tudom átírni ?
  • joceruza
    Ok! Köszönöm!
  • Petke77
    Én ezt használom:
    CAT
    Természetesen átírva a kanál kapacitása!:)
  • Jancsika1016
    silót akarnám a bió gáz üzem nél . lizard az kicsi lassan megy vele
  • Petke77
    Mire használnád?
    Mit hova rakodnál vele?
  • Matetrucker
    Köszi Jancsika, mindjárt kipróbálom! :)
  • Jancsika1016
    a bunker az gondolom a siló tároló . a füvet megtaposod trakival utána befeded és ha megerjedt feltudod szedni
  • Jancsika1016
    én egy extra nagy rakodót keresnék tud valaki segiteni ?
  • Matetrucker
    Sziasztok farmos kolégák!
    Valaki tudja közületek esetleg, hogy a bunkerból hogyan és milyen géppel lehet a füvet kiszedni, mert mást akarok a bunkerban tárolni.Sok gépem van mindegyikkel már próbáltam nem tudtam egyikkel sem kiszedni belőle.Aki tudja, hogyan lehet kérem segítsen!
    Köszönöm!
  • calmar
    Szerintem ezt pálya válogatja, én olyan pályán játszottam, ami össze vissza 100000 kapacitású volt, és kész. Ott kb 6000-ret sosem tudtam már a végén felszedni.
  • mazsola89
    Szerintem 11833-nál még nem kell látszódnia mert valljuk be az szinte semmi (2 pórkocsi). Nálam 50-60000 körül kezdtek látszódni a kupacok.
  • AXmen
    Asszem GE-ben kéne a trágya plane-jét feljebb emelni..
  • joceruza
    Nálam ez a szám 0.000000 volt,pedig már több mint 20.000 volt belőle.Nem értem... Hiába írtam át,nem változott semmi.
  • joceruza
    Köszönöm!
  • Petke77
    Üdv joceruza!

Én is jártam már így, egy-két mappal! Amit ilyenkor csináltam: Dokumentumok\MyGames\FarmingSimulator\savegame:AZ A SZÁMÚ AMIN JÁTSZOL (1 vagy 2 vagy 3,...) careerSavegames, itt megkeresni: <farmSiloAmount fillType="manure" amount="4009.799072" /> és a számot átírni valami "jónagyra"! :)))
  • joceruza
    Sajna nem csinál semmit. Most azt csináltam hogy kitöröltem és újra importáltam a mapba. Kíváncsi leszek...
    (lehet hogy köze van ahoz hogy a kapacitása 350.000 volt?)
  • calmar
    Ettől függetlenül nem próbáltál odamenni egy homlokrakodóval, hogy mit csinál? Poénból próbáld már meg hogy felszedi-e, engem nagyon érdekel.
  • joceruza
    Ezt lehet valahogy orvosolni? (mindíg olyan térképeket fogok ki amin valami nem jó)

Legyetek olyan kedvesek és segítsetek! Köszönöm!
  • light001
    Sajnos nincs belőle másik.De még normális gépszállító trailert sem találtam.Csak traktorhoz kapcsolhatót.Én még inkább kamionost szeretem.
  • Ander76
    ja...és én el is adtam néhány traktort miatta....
  • Ander76
    Volt már nekem is ilyen.A mod rossz. Cseréld le egy másikra.
  • light001
    Hali!
    Nem tudom találkozott-e már valaki ezzel a gonddal:letöltöttem az Iveco Kcr-t,szépen beraktam a modokhoz,de amikor meg akarom vásárolni a következőt írja ki:No more space!Remove the purchased items first!
    Először azt hittem,hogy túl sok gépem van,de összesen 6 darab van.
    Valaki tud rá megoldást?
  • Ander76
    calmar....ne is buzdíts "csalásra".
    Elég, ha engem rontottál el.
    Egyébként én a nagy pótot is alárakom a cukorrépásnak, csak annyi kell, hogy odaállsz, átváltasz a betakarítóra, kikapcsolod a munkást és manuálisan ürítesz. Kicsit macerásabb, de működik.
  • calmar
    Akkor ha tudod, mié nem öntöd oda nekik???? Had éhezzenek? HEEEE?? :)
  • atomantal22
    Amúgy tudom,hogy hova kell önteni teeeeeeeeeeeeeee :D
  • atomantal22
    jah, a kicsivel nyírkálod a füvet,aztán ki tudod önteni egy kupacra,de onnan sehova tovább. Tiszta hülyeség :)
  • calmar
    Basszus! Há de nem kiönteni kell akár hová, hanem beönteni a teheneknek! :)
  • calmar
    Nem is értettem minek ez a cirkusz! :) Nem lehet hogy csak valami díszítő tereptárgy volt? Vagy a kicsiből öntötted ki?
  • atomantal22
    én sem bohóckodom a kicsivel,csak belenéztem egy map-ba és ott volt ez a kupacosdi,de semmi nem szedte fel utána,még a gyűjtő pót sem.
    Ennyi elég is volt a kicsi fűnyíróból :)
  • calmar
    Akkor az én kérdésem meg az, hogy a kuplungot tudtad használni? És hogyan? Sajnos nekem valami gond volt vele, mert gondolom van eleje meg vég, az elejét a pálca jelzi, csakhogy amikor megveszem, akkor félig a földben van, én nem tudom összekapcsolni az utánfutóval. Persze azt nem próbáltam meg, hogy visszaállítom, hátha a telepen fel tudnám venni, de most hogy így eszembe juttattad ezt, biztosan kipróbálom.
    At srb-35 meg elég jó, van egy másik ami még nem rossz, CLAAS, nekem ez is bejött, de nem lehet sorba rakni. Arra nem bíztatlak, hogy te is írd át a raktér mennyiségét... :)
  • szoszibá
    Na a kuplungot meg is találtam, második kérdésre valaki? Ki mivel tolja?