24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Sziasztok!
Letöltöttem egy Lexion 770est, van hozzá ilyen utánfutó szerű cucc xD
hogyan tehetem rá az arató cuccost?:D
bocsi a helytelen nyelvezetért, nem igazán van tapasztalatom az ilyenekben :D -
calmar #14142 Ha ilyen traktorom lenne, úgy vigyáznék rá mint a szememre, csak fűtött garázsban tartanám, és senki sem mehetne a közelébe, az tuti. Egyszer volt szerencsém ilyet közelről megcsodálni, és az ő gazdája sem tett volna ilyet vele. :(
Akik nem voltakilyen ügyesek -
Nekem azért van... 
-
calmar #14140 Azért feldőlni egy ilyen traktorral elég ciki és drága mulatság. Mert hát nincs kétségem a kimenetelt illetően. Síkidióta sofőr. -
Nem semmi! -
A 2011-hez készített valaki egy módot, amely azt eredményezte, hogy sérültek az eszközök, gépek. Volt egy szervizautó amivel javítani lehetett. Természetesen jó pénzért. Elég életszerű volt. Kár, hogy még nem hozák át a 2013-ba! Vagy mégis? Ha valaki tud valamit róla, jelezzen! -
calmar #14137 Ha jól nekimész egy másikkal, az is megoldja. :) -
Elengedhetetlen kellék a vonórúd és egy 4X4-es MTZ. Tuti kihúz mindent! :-)
-
calmar #14135 Minden mapon mindenhová felakadnak. Nekem az a kedvencem amikor az első meg a hátsó kerék közé beakad egy fa. :) -
Köszi szépen! Tényleg elég jó kis MAP!
Azt leszámítva, hogy itt-ott fentakadnak a járművek.
-
atomantal22 #14133 semmi,csak én is láttam már és gondoltam,kipróbálom.
Ami a nagyobb baj,hogy az előbb feltelepítettem az 1.4 patch-et (nekek angol verzió van) és azóta annyira akadozik,hogy nem tudok vele játszani :(((
Eddig semmi baj nem volt vele.... -
calmar #14132 Sehogy. :) Illetve képen már láttam olyan épületet amibe be volt öntve, de én még nem találkoztam vele. :) Mi bajod a siló intézményével? :) -
atomantal22 #14131 Calmar!
Hogyan lehet leönteni terményt csak a földre? Mármint hogy az átvevőhelyen illetve a magtárolón kívül. -
AXmen #14130 Még valami:
Patch V1.4 Béta
Mint mindig magyar verzió sajna nincs.. -
calmar #14129 A patch-ről semmi hír? A hétre már ígérték ha emlékezetem nem csal. :) -
AXmen #14128 Csak nektek!
Bálaszállító -
AXmen #14127 Tessék! :) -
Tudnátok ajánlani egy jól működő PDA-val rendelkező, főleg "magyar gyártmányú" mappot?
Olyan kevés van belőle, pedig a mi fiaink is nagyon tehetséges szerkesztők!
Köszönöm a segítséget! -
roby2011 #14125 Okés -
Ezt egy modder csapat (ha jól tudom németek) csinálják, úgyhogy biztos hogy meg lesz osztva. Csak idő kérdése. -
roby2011 #14123 Ja okés hálásan köszönöm hogy átrakjátok,nekem valahogy 13-ban nem működött. -
Már dolgoznak rajta. (nem egyszerű a gép) -
roby2011 #14121 http://www.modhoster.de/mods/claas-lexion750
ezt légyszives rakja át nekem valaki 13-ba
-
Köszi, már azzal is próbáltam. Ez a kis siló már ott volt a kezdésnél mintha csak valami dekoráció lenne. -
calmar #14119 Van egy Kuhn SPV 12-24? Mindegy. Nevű önjáró tápkeverő, azzal ha odamész, akkor elméletileg az utolsó darabig felszed a silóból mindent. nekem sosem volt ilyen bajom hogy maradt benne. Próbáld ki. -
Hát van benne kis siló de azt nem lehet semmivel felszedni, de a bálatárolóból se lehet bálát kivenni ha oda öntöttem akkor elvette mintha leadtam volna. A silóban is van egy kevés ami olyan hogy a gép kereke nem megy rá föl hanem átmegy rajta mintha ott se lenne. De közben arra gondolok, hogy azért van mert nem az eredetivel kezdtem hanem letöltöttel:) Köszi a segítséget, de mindenképp meg veszem a játékot, mert jobban leköt mint a NFS. -
izirajder83 #14117 Köszönöm :) -
Petke77 #14116 fbandy72!
Én már 2hete ezen a pályán játszom, semmi gondom vele!
Ugyanúgy megy nekem minden,vagy fűvet vagy silót öntök bele tömörítem, lefedem és kész!
Nézd meg, hogy nincs-e valami véletlenül beleöntve? -
A Fogadó a 7-es és 8-as föld határán van, a GPS térképpel megtalálod egy billencs ikonja jelzi. A térképet az "I" billentyűvel hozod elő a GPS-t, a "9"-es billentyűvel nagyítod. -
izirajder83 #14114 Sziasztok.Most kezdtem a játékot és az lenne a kérdésem-a fogadót merre találom?Azt írta ki hogy a fogadó 18 óráig képes egy nagyobb összeget fizeti pl. a búzáért.De nem jövök rá hogy hol van és nem jelzi semmi. -
Egy olyan kérdésem volna, hogy találtam egy térképet a " The Map by Mario". Ami nagyon tetszik, mert a tehenek meg szinte minden egy helyre került, de a GPS térkép maradt vagyis az eredeti terület kiosztással. Azt szeretném kérdezni játszik-e valaki vele, mert a siló tároló ami a teheneknél volt az is ott van a farmon de nem lehet bele önteni sehogy. Ha silót akarok csinálni a teheneknek akkor a biogáz üzemben tudom és onnan kell hordani. -
roby2011 #14112 áttettem egy kombájn packot 13-ba de ha a kombájnt megveszem a kamera megbolunful ez mitől lehet?
-
Petke77 #14111 Csak a pontosság miatt:
"A betakarítás kezdete mindig a cukorgyárak ütemtervétől függ.
Általában szeptember és október hónapokban takarítjuk be hazánkban a cukorrépát."
(bocs, nem tudtam kihagyni) :))) -
gamer2000 #14110 Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy mennyi idő ameddig a cukkorrépa megnő?
megtrágyáztam és az idő 120szorosára van gyorsitva és hogy mennyi idő? -
atomantal22 #14109 Az úgy mindjárt más :) -
Pikaccsu #14108 Ok, kössz ezt én is tudtam:D
Annyi volt a gondom, rájöttem, hogy egy jelentéktelen mennyiségű beérett siló maradt a tárolóban és ezért nem engedett borítani:D
Azért még1x kösz. -
atomantal22 #14107 A tehenek mellett kell lennie egy olyan tárolónak,aminek mindkét vége nyitott,általában a trágya tároló mellett van. Na,oda tudod leönteni,azután meg kell taposni,majd lefedni és azután tudod majd széna,illetve szalma bálával összemixelni és az etetővályúba tenni. -
Pikaccsu #14106 Szasztok
Olyan gondom van, hogy hiába silózok, nem engedi kiüríteni sem a tározóba sem a tehetneknek.A teheneknél azt írja, hogy chaff is not accepted here, tehát szecska itt nem elfogadott.Mi lehet a baj, ill hova tudom ezt kiüríteni? -
calmar #14105 Beleakad a traktor és nem fordul el, mi? Marha egyszerű, én a vetőgéppel szenvedtem így, aminek az elején permetező volt. Én azt csináltam, hogy beálltam párhuzamosan a fallal, végigmentem a mezőn egyszer, mert ez volt a szélessége, utána ugye hosszában ment a traktor, de mivel látja hogy az már megvan munkálva vagy be van vetve, ott megfordul, de így már van neki helye a fordulókhoz. Már ha veszel fel embert a munkára ugye. Amúgy csak mapeditorral tudnál változtatni a pályán. -
bustakutya #14104 hogy lehet a fakat el tuntetni a fold vegerol?