24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
A tehenek nem mind látszik, nekem 30 van de kb. 6-8-at látok. -
light001 #14304 576-ban 3999 magyar forint. -
De nem ér hogy a helyi tescoban nincsen. Pedig felpöccintettem volna egy dobozt
-
calmar #14302 a Tacskóban kb 3500. Ennyit vastagon megér, még ha nem multizol, akkor is. -
vlv760 #14301 Hali egyszerűen vegyél egy KRONE begyűjtőt ami gyárilag benne van azzal felszeded a szalma rendet és már mehet is alájuk. -
Ander76 #14300 Mennyi most egy gyári játék legolcsóbban? -
light001 #14299 Vettem 6 darab tehenet.Van nekik ennivaló(feeding trought(silage 13503)),meg szalmájuk (straw 9003),de semmi nem történik.Nem is látok tehenet az olban.Valamit rosszul csinálok? -
Petke77 #14298 Pót -
Petke77 #14297 Bocsi, levették! -
Petke77 #14296 Én így csinálom:
Szalma -
faragoteam #14295 Szia, érdekelne te melyik etető utánfutóval csináltad és pontosan hol öntöd be? Mert akármivel próbálom nem lehetséges a szalmát tehenek alá önteni. A zárt terű etetőnél próbáltam. Köszi -
Letöltöttem és feltelepítettem az 1.4-es PATH-et.
De nem fogadja el a játékhoz kapott regisztrációs kódot. :-(
Tudtok valami megoldást, vagy telepítsem újra a path nélkül a játékot?
Köszönöm a segítséget előre is! -
Petke77 #14293 "De ha az ekét is használod vetés elött akkor utána kell a talajmegmunkáló is, ez meg szerintem dupla munka."
Szántás után lehet egyből vetni is- nincs dupla munka, legfeljebb lassabb! :))) -
beatrix0425 #14292 Elég a talajmegmunkáló, az ekével területeket tudsz összevonni. De ha az ekét is használod vetés elött akkor utána kell a talajmegmunkáló is, ez meg szerintem dupla munka. -
Balázs 17 #14291 Hi
Kezdésnek kapunk egy talajmegmunkálót meg egy ekét, de én mindig csak a talajmegmunkálóval megyek végig és ültetek is
Mind a kettőt használni kéne vagy ez nem számít? -
light001 #14290 Tejet nem lehet manuálisan leadni?Csak a tejesautó viheti el? -
light001 #14289 Igen,nekem is voltak.Hibás mod okozta. -
Balázs 17 #14288 hi
másnak is van olyan problémája, hogy betettem pár modot és elképesztően elkezdett akadni a játék?:S -
AXmen #14287 1. Felrakod a frissítést(patch)
2. Feltelepíted
3. Bemész a "Többszereplős játék"-ba
Ott van két menüpont, az elsővel szervert lehet keresni, a másodikkal pedig te csinálhatsz szervert! De akkor ki kell választani a mentést, majd megkérdezi, h milyen módon szeretnél játszani(könnyű, közepes, nehéz). Utána megjelennek az MP-s opciók. Ezalatt van, h "MOD-ok kiválasztása". Oda bemész, és a fenti opciók közül katt az "Összes mod kijelölés"-ére. Utána az MP-s opciókban beírhatod a nevedet, kiválaszthatod a netsebességet, meg azt, h hány emberrel játszanál. A "polys" vagy mittomén mit, azt haggyad. Utána írány multiba, de előtte három szerverből kiválasztasz egyet(Concential Europe, meg a másik kettő)
Ennyi lenne remélem tudtam kicsit segíteni
-
faragoteam #14286 Próbáltam, de nem jelenik, meg a kirakodás füvel sima ügy. De a szalmával nem megy, nem hinném, a kocsi méret okozná a problémámat? -
Szép estét!
Lenne egy kérdésem:
-hagyan lehet multyzni fs 2013-ban? ha megvettem a lemezt mert valami frissítét akar velem letöltetni azt le kell szednem be kell tenni a mod mappába és azután lehet? vagy hogy? valami ötlet?
Köszönöm a segítséget! -
atomantal22 #14284 Több vályú van,ahová lehet önteni dolgokat (füvet,silót,erjesztett silót,keveréket...). A tehenek alá szalmát ott lehet beönteni,ahol a tető alatti résznél levő vályú van (általában ez a hosszabb). Rátolatsz a felszedős póttal és beszórod. Van,hogy nem látszik amit beszórtál,de a GPS-be ha megnézed,ott kell lennie. -
light001 #14283 Nem hibás.Annyira jöttem rá,hogy a pótkocsiknál van semitrailer,meg trailer.És némelyik kamion az egyik fajtát hajlandó fölvenni,némelyik a másikat.Csak nem tudok rájöni,hogy miért. -
faragoteam #14282 Köszönöm a segítséget így már jó ;) -
izirajder83 #14281 Mi az a Patch??? -
izirajder83 #14280 Köszönöm a segítséget így már jó ;) -
AXmen #14279 Patch 1.4 már magyarban! -
AXmen #14278 Valszeg XML, script vagy más hiba miatt.. (hibás modok is vannak)! -
AXmen #14277 Látod-látod...
-
faragoteam #14276 Köszi most jó! -
AXmen #14275 Akkor az opcióknál kell visszacsinálni. -
faragoteam #14274 Az F1 gomb se jöttbe eltűnt végleg
-
AXmen #14273 Pedig egyszerű:
1. Letöltesz egy modot FS13-ba (mindegy melyiket).
2. Ha letöltődött, keresd meg a mod mappáját!
3. Berakod ide: Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2013/mods
4. Irány a játék!
Ennyi! -
faragoteam #14272 Köszönöm a gyors választ.
Próbáltam tolatni, mindenhova de nem sikerült alászórni sehol csak bálázva, de itt olvastam valaki így csinálta, de nem rakja ki sehogy. A füvet minden gond nélkül be lehet szórni ezért hitem azt. A mod berakás meg nem nagyon sikerül, mert nem jelenik meg semmi.
-
Köszönöm:) -
AXmen #14270 Neked meg tanácsolnám, hogy a grafikát a játék opcióiban a "Hardwerprofile"-nál a "Low"-ot állítsd át "Medium"-ra! Úgy még a kultizásnál/szántásnál is "menetirányba" fog menni a csík! -
AXmen #14269 1. Talán oda ahová pótkocsival kell.
2. Betömörítve
3. Igen.
4. F1 gomb, bár sztem "beosztás" nélkül jobb a játék.
Ha esetleg gondot okozna a kép készítés/feltöltés!
1. Letöltöd a frapset
2. Azt feltelepíted
3. A programban kikeresd a "Screenshots" menüpontot
4. A "Screen Capture Hotkey" alatti "F9"-et (ha az van odaírva) átállítod "Num +"-ra
5. Utána játék közben csinálsz pár képet
6. Ezt a feltöltőoldalt használd!
7. Direktlinket kimásolod
8. Katt a "KÉP BESZÚRÁSA" menüpontra!
9. Direktlink bemásolása
10. Katt a "MEHET"-re
Rengeteg extra tartalom (mod)! -
1.A szalmát a teheneknél asszem a tető alatti vályúnál lehet beönteni, de még betöltőkocsival nem próbáltam, én csak bálázva.
2.A módokat ZIP tömörített ként kell betenni, ha RAR akkor valószínű azon belül vannak a ZIP-ek akkor ki kell csomagolni.
3.Vannak olyan módok igen, hogy kombájn amihez lehet bálázót is kötni de akkor nem lehet automatára kapcsolni, mert az tolat is (vagyis munkás felvétele) és bálázó is van olyan amivel lehet húzni pótot.
4.A menü az F1 gombbal jön elő illetve tűnik el. -
faragoteam #14267 Sziasztok
1, kérdésem a takarmány összeszedővel összeszedtem a szalmát, de azt hova lehet a teheneknél borítani?
2 ,Módokat betömörítve vagy kitömörítve kel berakni a mod könyvtárba (traktorok, utánfutók)?
3,Videón láttam arató gép mögött bálázót ilyen létezik, meg bálázó mögött a kocka bála összeszedőt?
4,A képernyő bal felső sarkából eltűnt a gomb kiosztás hogy lehet vissza tenni?
Előre is köszönöm a segítséget
-
light001 #14266 A Goldhofer gépszállító trailert egy Scania R730-hoz akasztottam,de amikor fölállok rá egy géppel,akkor gázadáskor a kamion elkezd ágaskodni(az első kerekét a fölemeli) és így nem tudom írányítani.Miért?
A másik amit észrevettem,hogy nem minden kamion pótot lehet összecsatlakoztatni minden kamionnal.Nem értem miért!