24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Dunadan11 #14480 Köszi szépen :D -
beatrix0425 #14479 Szia,
Tyúkot a boltban tudsz venni, a "P" betüvel tudod elöhívni és egyböl a helyére rakja.
A takarmányszállítoval búzát, árpát, füvet, silót, repcét tudsz szállítani eladásra vagy a saját silótárólódba. A fúvet a zölden villógó ikonnál tudod lepakolni és még pénzt is kapsz ért, vagy majd ha lesznek birkáid majd tudod etetni öket. -
Dunadan11 #14478 Sziasztok
Még csak 2 napja kezdtem a játékot, de lenne 2 kérdésem.
1, Hol tudok tyúkot venni?
2, A takarmányszállítóval mit tudok tenni? Pl füvet szállítok benne, hol tudom azt eladni, vagy lepakolni? -
Működik csak az a baja, hogy nem jól van csomagolva mert RAR-ban van és csak ZiP-ben fogadja el. Ki kell csomagolni comanderrel és vissza kell csomagolni ZIP-be. -
Balázs 17 #14476 megnézné valaki, hogy nála működik-e?
nekem nem látja a játék, pedig tök fun kis gépnek tűnik :(
Gehl -
calmar #14475 RÁBA RÁBA RÁÁÁÁÁÁÁBA! :) Ide vele MÁÁÁÁÁÁÁÁÁMA! :) -
AXmen #14474 Kihaltság.. 
-
pisti4188 #14473 *fs 13
-
pisti4188 #14472 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan tudom növelni a gépek sebességét ds 13-ban? -
AXmen #14471 Sztem a "Fenyves" vagy az egyik "Agro multi map"-ról beszél..
Láttam modhosteren.. -
Pikaccsu #14470 Jaahhh, úgy mindjárt más, kis csaló:D:D -
pisti4188 #14469 Szia:) nekem jól működik mert kormánnyal játszok,és nem megyek gyorsan:) -
Balázs 17 #14468 semmit, eltűnik és kész -
Olyan kérdésem lenne, hogy ha egy berakott moddal, pl. traktorral elmentem a játékot, de azt utána kitörlöm, akkor mit tölt vissza a játék a helyére? Valamelyik ahhoz hasonló alap járművet, vagy esetleg hibaüzenetet ír ki? -
Pikaccsu #14465 Hát nem tudom, de nekem ez a trabi egyáltalán nem jön be.Sőt... Menni egyáltalán nem lehet vele.Borul össze vissza:D -
bigamo #14464 Hali!
Miért van az, hogy elmentés után visszalépek pár óra múlva a játékba, és eltűnt az összes gép amit a módmappába beraktam, de még az eredeti gépek is. Ezt már 4-szer megcsinálta!
Help!!!
-
pisti4188 #14463 Sziasztok!
Most már csak a kombi 2102-es zsiguli hiányzik.Én nem tudok késziteni,mert nem értek hozzá,valaki aki tud csinálna egyet?előre is köszönöm
-
Most már itt is fenn van:FS Portál -
pisti4188 #14461 Szia
Nekem is működik.Köszi szépen. -
Találtam Trabantot a 2011-esek között áttettem 2013-ba, nálam működött(nem 100%-os) próbáld ki, kíváncsi vagyok máshol megy-e:)
Letöltés -
vlv760 #14459 Hali ! valaki nem tud olyan gépet ami az easyFlow rendfelszedővel fel szedi silónak a szalmát? ahonnan letöltöttem azon a képen éppen szalmát szed fel egy krone silózóval de nem találom . -
pisti4188 #14458 Sziasztok!
Kerestem Trabit és kombi 2102-es zsigulit fs 2013-ba de sehol sem találtam.Megkérhetek valakit,aki jól tud modokat késziteni,hogy csináljon egyet? -
Lacsii #14457 kösz a választ :) -
Balázs 17 #14456 szalma és széna bálát beledobsz, vagy ha olyan mapon vagy ahol van külön tároló onnan felszeded a géppel -
Lacsii #14455 Sziasztok! Nyilván nem én vagyok az első aki felteszi ezt a kérdést, de ne ítéljetek el a tudatlanságomért: hogyan kell pontosan kevert tápot csinálni? A keverőgép megvan, a takarmányt fel is szedi de a többi összetevővel nem boldogulok, szóval mit és főleg hogyan kell még belekeverni?
-
Az a problémám, hogy lehet-e olyan, hogy egyszer csak elromlik a videó kártya "Shader Model 3.0" része. Mert nekem most ezt írja ki és nem indul a játék, azt tudom hogy ez hardveres dolog és a régi kártyák nem tudták az 2.0 vagy 3.0-t de az enyém eddig vitte az játékot most nem. De a kártya működik mert a NFS 2-vel is próbáltam és az megy, csak a Farming Simulator nem. Ha valaki esetleg többet tud erről megköszönném a segítséget.
A kártya ATI Radeon 9550 256mb. Már próbáltam a driver-t frissíteni de nem változott. -
Balázs 17 #14453 hát én most ilyennel találkoztam normalon ez hó lenne?:O
mondjuk 17 fokot mutat xD -
Pikaccsu #14452 Gondolom, hogy betett a kultid, és H üzemmódba nem lehet használni. -
sziasztok lenne egy kérdésem...H-val indítok egy kultist és 20 méterenként megáll :S mi lehet ? -
biogáz garatja ha jól emlékszem 50 tonnát bír el egyszerre -
endy papp #14445 Nálam 4 nap múlva írja az esőt ,igaz én könnyűn játszom,de már valaki írta hogy ezen a szinten is lesz eső kíváncsian várom milyen lesz.
Ezen a részén is javítottak így nem generálja újra a napokat minden belépésnél hanem ahol abba hagytad ott folytatja és előbb utóbb most már eljő az eső napja is,remélem.
Ami a biogáz üzem töltését illeti,a javítás előtt nem így volt. Akármennyit önthettél bele ezt is javították,szerintem így valóságos,mert azért mindennek van valamiféle kapacitása.
Sokszor jó lenne ha többet is engedne mert így kicsit vissza kell fognom a silótermelést ,mivel nem bír annyit időben feldolgozni,ami terem.
Full-on megy minden silótároló
Szerencsére a kukorica aratót is javították így lehet munkásokkal rendesen üzemeltetni,a javítás előtt elég körülményesen lehetett rábírni a normális elindulásra. -
endy papp #14444 Bocs de az előbb nem sikerült a képet belinkelni,mivel túl nagy méretű.
Csak így tudom nem tudom működik.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_2_22_1g1wjfdce4.png
-
endy papp #14443
Nos valahogy így kell kinézni ,természetesen nem kell teljesen megtölteni ahogy a képen van de min,10%-nak kell benne lenni,ha jól tudom,igaz nálam már egy ideje full-on üzemel mindegyik,sokszor alig tudom hova rakni a learatott tengerit ,de az összes földterületből majd fele kukorica
-
Triantafillo #14439 Nem hinném, hogy a patch-al van baj, mert ha jobban megnézed, a képen is látszik, és a HUD is írja, hogy üres a silo : fill level (töltési szint): 0 % !! Mit akarsz azon befedni? Az, hogy a tömörítést 100% - nak jelzi üres silónál, az egy dolog, de először tölteni kell bele, és utána tömöríteni.
Más:
#14436 - ha nem írsz map nevet, akkor mi értelme volt a hozzászólásodnak?
Először azt hittem, hogy esetleg népszerűsíteni akarsz egy magyar mapot, de így nem sok értelme volt. -
Pikaccsu #14438 Meg tudod adni a linket, ahonnan letölthetem?
[email protected] címre várom a linket, köszi!
-
Nálam van a játékban eső, igaz én hardban játszom. A biogáz üzem garatja egy idő után megtelik? Mert elég lassan apad benne az anyag és ha színültig van, utána egy darabig nem enged újabb adagot beleönteni. Így várni kell. -
EMBEREK!
Végre elérhető lett két remek gyöngyszem a magyar pályépítők munkáiból!
Nagyon sok map-ot kipróbáltam már, de bátran kijelenthetem, hogy ilyen szuper, jól megszerkesztett, kevés buggal rendelkező, ugyan akkor egyszerű, de szép pályával nem igen találkoztam még.
Köszönjük szépen a készítőnek!
Köszi POGI!
ui.: szándékosan nem írom ide a mappok nevét! -
Matetrucker #14435 Köszi, kipróbálom! -
Balázs 17 #14434 10%-t elkell érnie és utána lehet lefedni -
Matetrucker #14433 Sziasztok!
Van egy kis problémám a játékkal:
Tegnapelőtt vásároltam meg a játékot, telepítés után az 1.4-es verziót is feltettem.
Az a baj, hogy a megtapotás után nem tudom a silót befedni, egyszerűen nem írja ki hogy nyomjak meg egy gombot a befedéshez.Érdekes, hogy mielőtt meg nem vettem volna a játékot, a netről letöltött játékba ment :(
Mi lehet a baj ?