24061
  • AgrárMezőTsz

• Dunadan11
    Ez egy szerkesztett map, vagy egy nagyon jó skin a fűre és a terményre?
  • AgrárMezőTsz

• beatrix0425
    A méhkaptár 8000-et, az üvegházat nem tudom, mert még nem néztem, de minden órábam hozzáadja a pénzt.
  • kitt2000
    A méh kaptár,Fólia,üvegház menyi pénzt hoz a játékba és mikor adja hozzá?
  • kjhun
    Na, nem gondoltam volna, hogy ezen a 7 éves őskövületen alacsony grafikán elindul. XD

P4 2.93Ghz, 512MB RAM, ATI Radeon X300 128MB VGA. (9.31 Catalyst driverrel.)

Pedig, úgy rémlik, hogy a 2011-es, az nem futott el. A 2008-as és a 2009-es megy, bár grafikai buggal az utóbbi. Pedig, kicsit több a hivatalos minimum gépigénye a játéknak.

LeWiTy: Kénytelen vagy magyar verziót beszerezned hozzá, ha már eredeti. Nyelvi fájlok, az meg jó kérdés, hogy melyek különböznek.
  • endy papp
    Na igen van benne valami ,azokat nem írtam ,de természetesen minden grafikai bohóság max-on
  • Balázs 17
    én azt vettem észre, hogy a grafikai felbontás szinte nem is fontos
    inkább az élsimítás és szűrés
    és teljesen korrekt a minőség
  • endy papp
    Nos kérdésedre válaszolva,csináltam egy statisztikát.
    Eredeti map-on.
    Grafikai felbontás 5900x1080 3x27"-os monitoron,6970-es kártyán fut.
    Különösebb gond nélkül,néha ritkán pici belassulás,de nem jellemző és nem zavaró.
    A látvány kárpótolja mind ezt.
    Amik megtalálhatóak a map-on,természetesen mindenféle csalás és egyéb nélkül kerültek oda,egyszerű munkával.
    Minden termőföld művelve,folyamatos 24h-ás elfoglaltság,mellet.
    Aki nem hiszi járjon utána.

Traktorok:64
    Pótkocsik,különböző típusok egyben:47
    Vetőgépek,itt is különböző fajták:8
    Keverő:1
    Permetező ,műtrágya szórók:15
    Talajmegmunkáló eszközök :9
    Méh kaptár:10
    Fólia,üvegház:összesen:12

Egyenlőre eddig ennyi,de ez az eszközpark csak nőni fog,hogy még hatékonyabb és termelékenyebb legyen a munka.
    Mind ezt 275 óra alatt sikerül megszerezni,munkával.
    Nos ami a lényeg, nekem panaszra nincs okom,még mindig nem unom,igaz nem mindennap használom,jó a játék.
    Mindenkinek hasonlót kívánok.
  • LeWyTy
    DE NEM WAREZOLOK!! Nem én mondtam magamnak hogy töltsem le!
    NEKEM MEGVAN!! Én honosítást kérek nem játékot.

És ha warez? nekem csak a magyar fileok kellenek belőle mert a játék megvan.
  • Martinez01
    Szerintem fejezd be a warezolást...
  • traktorista
    Az FS hogyan kezeli az egyre szaporodó gépállományt? Több eszköz nagy terhelést jelent a videokártyára, vagy nincs nagyon érezhető teljesítménycsökkenés? Itt persze most nem szélsőségesen sok gépre gondolok egy mapon, amit pl. csalással veszünk meg kóddal beírt pénzen, hanem még egy reális mennyiségre.
  • hzsolt1990
    Üdv!Valakinek nincs kedve multizni?Amúgy melyik a legjobb mod?
  • mrzed
    [SPOILER]Telepíts egy letöltött magyar verziót az eredeti német serialjával.szerintem el fogja fogadni.[/ SPOILER]
  • LeWyTy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Németül kaptam meg eredetiben... és kicsit nem értem. nem fogom megvenni magyarul is.
  • AXmen
    Magyarosítás nincs hozzá.. BUY IT!
  • LeWyTy
    Pici off kérdés:
    A Ski region Simulatorhoz leszedhető valahonnan a magyarítás?(nem találtam topikját... gondoltam szinte ugyan ez a játék)
  • endy papp
    Ez sajna így van, de gondolom direkt van így ,hogy a gyengébb gépeken is elfusson,mivel így nem kell a grafikai motornak annyit megjeleníteni.
    Mellesleg nekem se tetszik de ez van,ez nem az a játék hogy több kilométerre is jól és szépen látszódnának a grafikai elemek.
    Pedig nem lenne rossz így kissé illúzió romboló,no meg gondolom így egyszerűbb (olcsóbb)is volt megcsinálni a játékot,vagy nem tudom.....
  • endy papp
    De ha többet veszel belőle akkor már többel,nekem van belőle 6 ,hogy ne keljen annyit ide oda cipelni őket ,no meg hamarabb végeznek egy-egy táblával.
    Ahogy írta az előttem szóló is csak ez az egyfajta van,szerintem elég,nekem a földjeim felén kukorica terem de elég az ami van.
  • Balázs 17
    2
    3
  • traktorista
    Igen, csak egy gép van, kukorica és cukorrépa vető. A többi kalászosokra és repcére van.
  • pisti4188
    http://www.ls2009-mod.com/2012/09/16/fortschritt-e516b-pack/

http://www.modhoster.com/mods/fortschritt-e516

http://www.ls2009-mod.com/2011/11/08/fortschritt-e-512-2/
    Ezeket valaki át tudná rakni 2013-ba?én próbálkoztam vele de nem sikerült
  • mrzed
    Az alap játékban tényleg csak egy géppel lehet kukoricát vetni? Vagy csak én vagyok vaksi?
  • traktorista
    A játékban a távoli textúrák elég furán néznek ki néha, de nem tudom, hogy ez hiba e, mert eddig akkor már javították volna. Például ha egy szántót megtrágyázok, akkor sötétebb lesz a színe és ez a távolban is sötét, de ha már bevetem, akkor az csak közelre fog sötétnek mutatkozni, távol kivilágosodik, mint ha meg sem lenne trágyázva. Vagy ha aratás után bálázóval begyűjtöm a szalmacsíkokat, akkor a távolban zöld csíkokban folytatódnak a már felszedett sávok, holott nincs semmiféle fű a csíkok helyén. Meg ehhez hasonló furcsaságok vannak még benne, sokszor nincs összhangban a két textúra.
  • traktorista
    Szállítószalagot tudom, hogy használnak, most a játékban is az tölti meg a pótkocsikat cukorrépával és krumplival. Csak ez az összeállítás fura, hogy így ráköthető az emelőre. Ez nagyon úgy néz ki, mint ami el akarna dőlni hátrafelé. De ha mutatsz róla videót, akkor elhiszem . :)
  • Balázs 17
    \Documents\My Games\FarmingSimulator2013

win7
  • urfika
    Sziasztok tudna valaki segiteni nem talalom a lementeseket koszonom
  • endy papp
    Az eredeti zöld trágya szállítóval (szóróval)lehet trágyát az tuti ,mert azt már próbáltam,de hogy az érett silót is engedi é azt nem próbáltam.
    Mivel a szecskát szállítom a tehenekhez és ott érlelem meg.
    De próbáld ki talán megy azzal is.
  • Balázs 17
    pedig ilyeneket a valóságban is használnak
  • traktorista
    Nem néz ki rosszul, bár ez már inkább a hülyeség kategóriája. :) Mint a túlméretezett vágóasztalok kombájnoknál. Azért játszani is úgy jó valamivel, ha van realitása. Csak mert a 2011-ben hiába próbáltam trágyát, silót kanalazni pótkocsiba, elveszett. De akkor itt ez működik, köszönöm.
  • Balázs 17
    és van iylen lehetőség is
  • Balázs 17
    kanállal beleteszed egy pótkocsiba és elviszed
  • traktorista
    Az érett silót és a trágyát engedi a játék valamilyen pótkocsival szállítani? Vagy csak kanállal lehet továbbra is? Pl. a biogáz üzemből érett silót szállítanék a tehéntelepre.
  • Balázs 17
    Zala TSZ
  • pisti4188
    Sziasztok!

Valaki tud nekem ajánlani egy nagyon jó Magyar mapot fs 13 ba ami működik is?
  • LeWyTy
    De legalább azzal az oldallal jól jártam.
    Ez meg is tetszett
  • LeWyTy
    Ezt pont próbáltam de jó kicsi.
    És ez hol magyar?
  • AXmen
    A legújabb magyar map!

Bolusowo V2 Edit Kobi14

Európai mapot nem tok ajánlani.. :S
  • Balázs 17
    nem tud valaki hasonló ültetőt, mint az original Horsch Express csak nagyobbat?
    tehát, hogy egyszerre legyen talajmegmunkáló+ültető
  • LeWyTy
    Melyik a legjobban összerakott, részletes, nagy, európai map amit el lehet érni?(és még jól is néz ki)??