24061
  • Balázs 17
    dzsíííízusz segíts
  • zolcsika080104
    NA SZÓVAL KIBONTOTTAM EGY ZIP FILET AZOKBÓL AMI NEM FUT.aBBAN TALÁLTAM KÉPET,DE GYIKET SEM TUDOM IDETENNI MIVEL MIND NAGYOBB MINT 20 KBYTE NEM VAGYOK VIP TAG..
  • zolcsika080104
    amelyik megy arról tudok csak ,leffeljebb a zip filek neveit tudom leírni azokról ami nem megy..Ami meg működik azzal felesleges foglalkozni.Vagy akkor is segít a kép ha működő pályát mutatok.Azt ide szabad írni honnan töltöttem le?
  • gogabi79
    mutas róla képet a mods ban lévőkről
  • zolcsika080104
    gyerekek segítsetek már nem mindegyik pályát jeleníti meg a 2011 es simulátorom,tutira a jót tettem bele nem kevertem össze a 2013 as mod pályával!
  • gogabi79
    Talán majd egyszer el jutnak oda a készítők,hogy jobb játékot hozzanak össze,mint mostanság,de van még alakitani valójuk.
  • Balázs 17
    persze sokkal több van ebben a témában, mint amit kapunk jelenleg...
    nekem pl hiányoznak a gyümölcsfák
    tök jó lenne ha munkásokat lehetne felvenni és kirendelni ide-oda, hogy ők ott dolgozzanak:P
    látnád ahogy Józsi bá' szórja a trágyát a teheneknél:D
  • gogabi79
    Ha letöltesz egy modot akkor azt a Dokumentumok-My Games-FarmingSimulator2011-mods. És a mods mappába kel belerakni,lényege az hogy ZIP fájl legyen!Ha van winrar programod feltelepítve azzal megoldható a dolog.
  • urfika
    Sziasztok egy segitseget kerek toletek! Mar probaltam tobb alkalomkor berakni modokat a modmappaba es egyiket se jeleniti meg. Legyetek szivesek irjatok meg mi az oka,hogy nem jelenik meg. Se traktor, se semmi...
    Es meg egy kerdesem volna: a zoldsegeket (paradicsom,salata stb..) hogyan kell betakaritani? Koszonom!
  • gogabi79
    Persze!.Én sem azt mondtam,arra céloztam hogy ... .Van kinek a 2011 jobb,van akinek a 2013 tetszik!.Viszont nem sok értelme van mindig annak sem,hogy most valami újitást kel csinálni,akkor pl legyen egy uj játék cd pl,lehet meg éri nekik,de ez feleslges pénz kidobás.Viszont egy igazi jó farmal együtt el tudnám az állatokat képzelni,na azt még alakithatták volna jobban is.és persze meg csinálhatták volna egy packban hogy a 2011 hezis lehessen állatokat nevelni.Szóval,jó jó,de én mégis maradtam a 11 nél,ki ne haljon,mint elödeik!
  • traktorista
    Hát lényegében a sok rész mind egy játék, amit folyamatosan fejlesztenek és adnak el egy továbbfejlesztett részt két évente. Hogy minden esetben jobb e az új rész a réginél, azt nem tudom, annyira nem vagyok nagy szaki. De pl. a 2011-ben a szalma és szénacsíkoknak nem volt magassági kiterjedése, vagyis mindegy, hogy 10 méter széles részről gyűjtötted a szalmát, vagy 5 méteresről, akkor is ugyanannyi szalmát, szénát gyűjtöttél be, magyarul a szélesebb rendsodróknak semmi értelme nem volt. Jó pár ilyen apróság van még, akinek feltűnt, az ossza meg velünk.
  • gogabi79
    Aki a 2011 et nem becsüli a 2013 nem érdemli:)
  • traktorista
    Hát én már a 2011-gyel nem igazán játszom, meg nem is modoltam, úgyhogy ahhoz a részéhez nem tudok hozzászólni. A 2013-nak sokkal szebb a színvilága, nincs benne az az idegesítő, korábbi részekre jellemző sötét, árnyékos megjelenés, mintha napszemüvegen át néznénk a világot. A 2013-at meg lehet venni magyarul a hazai boltokban, 4000 Ft körül van és a fordítása precízebb, mint a 2011-nek volt, az tele volt fordítási hibákkal. A készítők gondolnak a magyar közönségre is, hiszen az 1.4-es patch magyarul is kijött. A gépigénye sem sokkal nagyobb, mint a 2011-nek.
  • zolcsika080104
    Köszönöm.a választ traktorista ,van egy zsír pály azon az ls planet oldalon,buja növényzet olyan tavaszias benne minden tele repcével,nem tudom be szabad e írni az oldal pontos címét.de van olyan pálya amit beteszek a mods mappába és nem látja a progi.Pedig tutira a 2011 es pályát tettem bele.Igaz én 2011es hozzászólásokat olvasgattam tehát nagyon le vagyok még maradva.Lövésem sincs milyen lehet a 2013 főleg hogy lehet e már kapni magyar nyelven is a szoftvert.Nagyon hasznos dolog,ilyenekkel fogalkozni hisz a valós élet a föld, a munka. Sajnos élőben nem tudom gyakorolni,egyenlőre nagyon megteszik ezek a szoftverek.
  • gogabi79

TESZT
  • traktorista
    Nehéz fokozatban sincs rozsdásodás, az a küldetés csak a hangulat kedvéért van benne. Meg sérülés sincs, bármit meg lehet csinálni a gépekkel és a szerszámokkal, nem lesz semmi bajuk. Erről jut eszembe, hogy a flybug, vagyis amikor magasra repül valamelyik gép, még mindig benne van a játékban. Múltkor véletlenül nekitolattam a falnak ellensúllyal és olyan magasra röpített, hogy madártávlatból láthattam az egész mapot.
  • zolcsika080104
    Üdv mindenkinek!

Zoltánnak,hívnak,. tavaly ősszel vettem meg eredetiben a FARMING SIMULATOR 2011- et ,MAJD NEM OLYAN SOK keresgélés UTÁN TALÁLTAM RÁ erre a fórumra ,bocs a betűk miatt.Nagyon sok hozzászólást elolvastam ami sokat vetett a latba így kezdő létemre.Találtam egy működő kötegelt zip fil-es oldalt ahol szinte minden Mod rajta van magyar MTZ, pályák ,stb. Szinte minden kifogástalanul működik.Az lenne a kérdésem,hogy modok azaz gépek pályák vannak e magyar nyelven is,mivel ezek nem magyar nyelvűek,semmilyen leírást nem tudok elolvasni.Plussz egy egyszerű kérdésem lenne,az hogy a játékban van egy feladat, ahol eső elől kell eltenni a szerszámokat.Ezek roszdásodnak ,vagy csak akkor amikor nehéz fokozatban játszunk?segítségeteket köszönöm,én is szívesen segítek amiben csak tudok.
  • gogabi79
    Szántásmodban valaki jártas?(PloughingModBeta)Jó lenne egy olyan rába is már 2011 hez is,ne csak 2013 hoz legyen már
  • beatrix0425
    Ez nálam is így volt, de a patch után jó lesz.
  • Dunadan11
    Azt nem tudja valaki miért tűnik el nekem a fű az etetőből ha betöltöm a játékállást?
  • traktorista
    Megnéztem a PDA-n a takarmány fogyásokat a teheneknél. Ha van kevert takarmány, akkor a másik kettő nem fogy. Ha már nincs, akkor a fű és a siló is elkezd apadni, viszont akkor már csak 80 %-os a tejtermelés. Majd megpróbálom csak kevert takarmánnyal, a másik kettőt nullán hagyom.
  • Petke77
    A link a képek alatt, vagy nem látod?! :)
    A játékom "sajna" nem eredeti, így csak egyedül játszom - már jó régóta! :)
  • Dunadan11
    Köszi szépen,
    igéretesnek tünik, bár látom sok minden másutt van, de pont ez a lényeg :D
  • hzsolt1990
    pls 1 linket h letöltsem....multizni nincs kedved?Üdv!
  • Petke77
    Map
    Én ezen nyomom, szerintem ez a legszebb! :)
  • Dunadan11
    Igen én is látom a számok kicsit megváltoztak :D
    Nekem pl a méhészet 8rugót ad darabonként, van 5 az kapásból 40 ezer óránként :D
    Nem tud valaki valami nagyon jó pályát ajánlani? az alapot már unom, van mellette 2 másik is ,de azok nem az igaziak.
    Illetve nem tudja valaki hogy lehet újabb fajta terményeket és állatokat betenni a játékba? (rozs, sertés, nyúl, ló stb.)
  • Balázs 17
    én is nem rég tértem át rá
    betettem egy kezdő gépeket magamnak, mert az alapokkal nem akartam szenvedni
    de így is nehéz megélni, de lehet azért mert nem adom el a gabonákat:D
    van 5 méhészetem ami naponta kemény 1500 eurót ad
    az 1.4 patch előtt meg valami 20 ezer körül adott egy!! :)
  • Dunadan11
    Jogos , ez eddig eszembe sem jutott :D
  • Balázs 17
    játsz hardon
  • Dunadan11
    Van valakinek valami ötlete hogyan lehetne elkölteni a pénzt? :D Kicsit fura hogy nem rég játszok, összesen 5 termőföldem van, és még sem tudom lassacskán elkölteni a pénzt, amit keresek :D
  • vlv760
    Hali! Nekem működik ,megtudom venni a vályút elhelyezem feltöltöm ,isszák.
  • Balázs 17
    12 méteres

18 méteres

Claas Lexion 770 TerraTrac
  • izirajder83
    Sziasztok!Tudtok nekem class lexion 770-hez kukorica vágófejet mutatni ami nem 7m?
  • Petke77
    Csak a legfrissebb patch-el működik! (+ eredeti game)

Azt hiszem :)))
  • traktorista
    Elindítottam a tejgazdaságot, 100 %-os a termelés, de a fű és a siló nem fogy, csak a kevert takarmány. Azok mennyisége változatlan marad. Tej és trágya is termelődik. A silónak nincs külön vályú? Ráöntöttem a fűre és úgy elfogadta. Csak nem fogy a mennyiségük.
  • talloli
    Próbálgattam volna ezt a CowWaterMod -ot, de sajnos nekem nem tölt be vele egyetlen map-ot sem.
    Szerintetek hol a hiba?
    Van valaki akinek sikerült kipróbálni?
  • AgrárMezőTsz
    Megosztottnak jó ez,saját használatra nyugodtan!
  • gogabi79
    Csak sajna az a baj,hogy egyes helikopterek függőlegesen szállnak fel,de ezt nem lehet ahoz sorolni,és a rotorja sem az igazi.Szoval kicsit lehetet volna csiszolni rajta.Meg lehet hogy kicsit fel tuningolom majd
  • AgrárMezőTsz
    Látom hasznát veszitek..,de 1 tipp/javaslat túl magasan szóród így való életben értelmetlen lenne
  • gogabi79