24061
  • zolcsika080104
    Üdvözlöm Uram!

Észrevételét szeretnénk mihamarabb orvosolni!Javasoljuk önnek a FARMING SIMULATOR 2013 AS JÁTÉK,SZÉLODAFÚTTA LOMBSZÍVÓ PORSZÍVÓJÁT.

MEGOLDÁS HA BAJA AKAD A SZÉL ÁLTAL ODAHORDOTT SZEMÉTTEL!
  • Maszekzs
    Arra a helikopterre gondolok ami a 2-es oldalon van.
  • Maszekzs
    Sziasztok lenne egy olyan gondom ,hogy letöltöttem egy mtz 80-ast d mikor megnyomom a c betüt,hogy kívülről nézzem a traktort akkor ferde a kép hogyan lehetne ezt orvosolni???

Meg kaphatok a helikopterről egy linket?
  • zolcsika080104

üdv !

Mi az oka annak hogy egy pálya mod betéve a 2011 be ,az elvetett termés sehova sem nő,az alapból induló szerkesztett kukorica sem nő sehova olyan aratás elött 1 hónappal levő kukoricás sehova sem nő benne.Az a melátásom hogy a mod nem tuti hogy 2011 es bár onnan lett töltve.de akkor hogyan fut a 2011 ben.Másik ami alátámasztja a nézetem az az hogy napraforgó is van benne az ugye a 2011 esben nincs.
  • Gábor 1992
    És van még egy kérdésem.Pénzt is úgy kell bele tenni mint a kocsikat?
  • vlv760
    Hali ! Igen van, ami úgy van ábrázolva az általában az is nekem egy HL 8011 gray típus van .
  • Gábor 1992
    Üdv Mindenkinek.Van egy kérdésem.a 2013áas farming simulátorhoz van mentés?
  • Dante del Umro
    Üdv Mindenkinek!

Abban kérem a segítségeteket, hogy tud valaki olyan rámpáról amit traktorral lehet mozgatni?
  • traktorista
    A pótkocsikra lehet ponyvát tenni valahogy? A bolt kínálatában ponyvával vannak ábrázolva a képeken némelyek.
  • AgrárMezőTsz

• Dunadan11
    Köszi szépen
    erre gondoltam, csak azt gondoltam én szabom meg melyiknek mi a kódja
  • atomantal22
    tökéletes! KÖszi szépen
  • Gábor 1992
    ÜDV MINDENKINEK.volna egy kérdésem.Mentés nincs ehez a 2013-as farming simulátorhoz?
  • Dante del Umro
    A program neve: FastSwitcher
    http://ls2013-mod.com/ ezen az oldalon megtalálható
  • Dunadan11
    Sziasztok
    Valahol olvastam valami progiról, amivel billentyűpaancsba lehet osztani , hogy mikor melyik járműben üljek. Ismeri valaki ezt a progit? nem tudom hol olvastam, és azzóta sem találom
  • zolcsika080104
    ok köszönöm az első az ott fenn olyan mitt a magszóró ami kiosztályozza a forgót
  • zolcsika080104
    ok az lesz..
  • Balázs 17
    ezek közt biztos van működő
  • Maszekzs
    Próbáld meg kukoricavádórésszel.
  • zolcsika080104
    Kérem segítsen valaki!2011 es simulatorban van egy neki való pálya ami nagyon jó de nem tudom hogy lehet benne a napraforgót betakarítani.Azt sem tudom milyen géppel lehetne?Ha valaki tud kérem írjon,segítsen!
  • Maszekzs
    Leakarom tölteni a módot de mindig azt írja ki hogy egy órát várjak és megvan az egy óra!??

http://ls-portal.eu/mtz-82-1/
  • Balázs 17
    ahogy a képen csinálja a gyerek
  • Balázs 17
    odamész traktorral és rácsatlakoztatod a hátuljára (úgy talán elbírja)
  • atomantal22
    Megpróbáltam rákeresni,de csak magát a mobil futószalagot hozza :(
  • atomantal22
    Telehandler Conveyor a neve,de hogy honnan töltöttem le azt már nem tudom. Ez nem MAP,csak egy termény tároló. Olyan beton,mint a trágyatároló,csak van benne egy futószalag,amivel meg lehet tölteni a teherautókat.
  • Maszekzs
    Én letöltöttem egy mapot minden jó rajta és nagyon szép!!!
  • Maszekzs
    Melyik ls ??
  • atomantal22
    Üdv!
    Letöltöttem egy siló és terménytároló módot. A baj csak az,hogy a bolthoz teszi le és onnan max eltologatni lehet nagy nehezen és pontatlanul.
    Valami ötlet egy egyszerűbb megoldásra?
  • zolcsika080104
    Szép napot mindenkinek!
    Kérnék egy kis segítséget.Letöltöttem egy Türingiai pályát ,eddig ez a legjob,A tegnapi határtalan csak egy hibás pálya volt.Ennek a pályának a leírását lefordítottam online itt van:

Itt van most Türingia Rhon Map Eredetileg a térkép épült Saroman és Roberto91. A térkép egy kitalált táj a Rhön-Thüringen régió darabja A térképen található: - Hegyvidéki, nagy területek - Baywa - Raiffeisen - 3 Volt LPG növények (szántóföldi, tehén és szarvasmarha) - Compost zöldterület - adaptált forgalom - Új textúrák, a fű és a kukorica ...

Az a helyzet hogy a vetőgépben is ott az új textúra.az a gyanús hogy napraforgó."011 es játékom van,a mod is tuti az.Kérdésem az ,hogy azt a forgót mivel lehet betakarítani,valamint mire jó,hol lehet leadni?
  • zolcsika080104
    nem veszlik el megmarad,hanem ha újat kezdesz lehet benne akár 10 térképed pályád is, 10 ből válogathatsz. De csak 7 fajta pályát menthetsz az eredetivel együtt a 2011 ben.2013 ban van vagy 30 mentési fájl, az akár 30 pálya is lehet,mind megmarad.Viszont a sok mod ,fogja a gépet,de sz.tem ez is csak felszerelés kérdése, erős gépet nehezebb leterhelni ez evidens.Az én gépem már szaggat 2 giga rammal meg a kis 2.6 giga hz procival pentium 5 proci kellene meg grafikus kártya jó erős.
  • izirajder83
    Sziasztok.
    1.Map-ot hogyan kell berakni és hová?
    2.Csak eredeti játékhoz lehet betenni?
    3.Ha sikerül berakni akkor az addig mentett játék elveszik?
  • AgrárMezőTsz
    1:Nyilakkal,vagyis nekem azzal sikerült
    2:Tudtommal nincs
  • talloli
    Segítsen valaki!
    1. Hogyan lehet az elhelyezhető épületeket forgatni lerakás előtt?
    2. Van-e elhelyezhető trágya tároló, ami teherautóval tölthető, majd kanállal üríthető?

Köszönöm a segítséget előre is!
  • zolcsika080104
    gyerekek,ez elképesztett letöltöttem egy szép német pályát,egy fenyőfasorral azt hittem vége a pályának,simán át lehetett menni rajta és egy akkora határtalan síkterületre érkeztem mint Arizonában a sivatagban.A térképszámláló meg megy és megy ,ha fel is lehet szántani berosálok.Igazán kipróbálhatná valaki h levéleményezze.Akit érdekel mutatom a zipet hozzá.Nagyon szép kidolgozott dimbes -dombos kis táj.Ha más is tapasztalt ilyet akkor kérem írjon nekem ez újdonság.2011 es mod
  • Maszekzs
    Sziasztok ha letöltök egy mapot ,hogy kell belerakni a ls 2013-ba?
  • mrzed
    Már a FS2011-ről is láttam olyan videókat, ahol a gépek villogói (megkülönböztető jelzései)bevilágították a környezetet. Létezik ilyen a 2013-hoz is?
  • zolcsika080104
    nekem meg megvan a 2013 demo innen, tényleg sokat fejlesztettek rajta,kedvet kaptam hozzá,de az a helyzet a 2011 es is megunhatatlan,bár testik hogy az újabból kivették tényleg ezt a napszemüveg feallinget.
  • urfika
    Tudtok egy ceg tabla linket koszonom
  • urfika
    Szevasz zolcsika sikerult be raknom es meg is jelenitete a modot egy kulso megvilagitast raktam be csak nem lehet el helyezni es pedig a hivatalos oldalrol toltotem le .
  • zolcsika080104
    igazán nincs mit,