24061
  • mrzed
    Nics előttem a játék, de fejből:

Sárga: felvásárló hely
    Szürke: saját tároló /az akciók alkalmával villog/
    Zöld: "szemétdomb" ide öntheted a feleslegessé vált rakományt
  • mrzed
    Az Agricultural Simulator 2013-at próbálta már valaki?
    /nincs saját topikja/
    Tényleg ennyire ratyi a 3D motorja, vagy csak nálam problémás?
    Az FS2013 Max felbontáson két tucat géppel simán fut, az meg minimum grafikák a tutorialban akadozik...
  • Jossua
    Ez nagyon baró köszi:)
  • zolcsika080104
    kICSI SEGÍTSÉGET KÉRNÉK!

a játék pdf file tájékoztatójában nem találtam meg hogy van e jelentősége annak, hogy a térképen a felvásárlóhelyek hol zöld, hol sárga ,van ahol meg szürke ikonokként látszanak.Jelent ez valamit?
  • AXmen
  • atomantal22
    Vannak olyan bálaszállító trélerek,amelyek maguktól felszedik a bálákat. Ez a legjobb,mert tényleg kissé tökölős felpakolni a bálákat.
    Pl EZ ITT
  • Balázs 17
    Szabályok 1. pont
  • Gábor 1992
    Üdv Mindenkinek.Egy kis segítséget kérek.tettem bele a 2013-as farming simulátorba 1.4-es patch et.Csak így akármilyen cd kulcsot írok be nem tudom aktiválni a játékot.Ez mitől van?
  • Kenny85
    Jó...
    Azt hiszem veled nem kell eszmei csatát folytatni.
  • zolcsika080104
    igen azon töprengtem hogy a modelleket a simultorba csak valami progival lehet.de nagyon jók,
  • Kenny85
    Esetleg azokat a kártyákat grafikusok, modellezők használják munkára?
    Nem Vérpistik játszanak azokon krájzísz nyócat...
  • Jossua
    na ezt kiprobálom köszi ;D
  • Balázs 17
    unalom űzésunalom űzés[/URL] ellen használtam anno :DD
  • zolcsika080104
    A hibák a billenytyüim miatt vannak ne hari,hiába ütöm le nem ír a csuda!!!Na ez jobban bosszant mint bármi!
  • zolcsika080104
    Ja meg épp ez az te azt vártad a játéktól hogy valós hellyel közel valós fizikai paraméterekkel rendelkezzen!Ha mögénézel én megtettem a játékról még a készítői sem gondolták hogy sikeres lesz.Azután lett meg a 2011 hogy sikereket értek el.A 2013 as már ki let javítgatva.nem repülnek a járművek stb .Mindenki számára evidens az hogy a játék egy gagyi nvidia graf kártyával is fut.ezzel ellentétben van olyan videokártya - ami 1 600 000 ft- ba kerül.Na vajon az mire kell?Nuronmintájú proci agyullámvezérelt 3 d játék?
  • Jossua
    micsoda ???:) az milyen dobj már egy linket könyörgöm :D
  • Balázs 17
    van rendes kézi villa mód is
  • zolcsika080104
    Én is csak akkor pakolom amikor van kedvem hozzá..Nem is nagyon éri meg.de meg lehet csinálni,Felraksz 20at egy óra alatt,
  • Jossua
    Jó sztem ne keverjük ajátékot az valósággal mert akkor azt mondom hogy az életbe fel lehet dobálni a kocsira a bálákat és lekötözni ebben nem lehet hanem pöcsölni kell egy villával 5 percet egy bála felrakásával !
  • zolcsika080104
    hát ilyen ez a farmer szakma.a valóság ennél sokkal rosszabb hidd el.a magyar pályára 1500 ös vajszinü ladát futóval a fasor mellé az a tuti.Oda egy élet munkája órák alatt,ha nem köt le a játék vagy nem megy ,csináld élőben.A gazda John Dear -jának filléres megoldású baja volt ,az üzletben százezrekbe kerül.Hadd ne soroljam!Ez azért játék,mert illúzió!
  • Jossua
    Az öröm tetöfoka akkor ér el mikor felpakolok X mennyiségűt elindulok és egy leesik ami vagy 5öt magával húz jeeeeaaah ! 1 seb mentem :)
  • zolcsika080104
    nekem is lerepült ha gyorsan mentem rá!Lassan menj rá nem fogja eltolni!Olyan ez mint a gyakorlatban xd
  • Balázs 17
    mert az eredeti az ilyen... vannak módosított villák, amiben van olyan funkció, hogy rögzítse a bálát
    addig nem engedi el amíg ki nem kapcsolod
  • Jossua
    bálavillát használok de bakker.. lerepül róla nevetséges az egész !
  • zolcsika080104
    Elnézést a moderátoroktól a helyesírási hibákért.Nagyon fáradt vagyok meló után,és csak tanítani szerettem volna ,hiszen én alig várom hogy játszak, a 2013 tegnap lett meg. A 2011 is nagyon jó tényleg gyakorlati tapasztalatokkal mögöttem élvezem ezt a kis játékot.Egy bajom van hogy vagy az 1.4 frissités zavarja be a 2013 asat vagy a mod de az exe file hibát észlel és leáll.a 2011 es sose csinált ilyet.Mit tegyek?Mivel van a gond?
  • zolcsika080104
    Ha van türelmed.olvsad el aleírás.bálavillával kell és óvatosan-Ráadásul én targoncáztam élőben hónapokig.laminált faforgácslaprakatok közé kellett a villával menni a rakat közt max 10 cent van.a villa 8 cm vastag volt a kalmáron-Számolj!voltt kollega aki 30 0l betalát a lyukba alig állt egy s már le i vette a rakatot 8 méter magasról.és nem borított le egyet sem!Akinek nincs türelme az sose lesz ilyen profi-Nekem megy a bálapakolás a játékban mert kihívás volt!
  • mrzed
    Bálavillával... De az alap kockabálákhoz van kocsi, amivel összeszedheted. Csak tápkeverésnél kell pakoltatni.
  • Jossua
    Mi az istennel lehet megfogni azokat a kib***ott bálákat ?? és mire pakoljam fel mert úgy repülnek mint a toll !!!!! még a fogas markoloszáj se tudja megfogni mert abba meg beletörik nem képes átfogni nevetséges !
  • Balázs 17
    nem is a fizika miatt szeretjük és játszunk vele
  • Jossua
    Ennek a játéknak a fizikája egyenlő a nullával !! Sőt.. nulla nagy szám minuszba mértendő !
  • Cortes
    Tudtok segiteni? Az osszes jarmuvemnek mintha futomu problemai lennenek. Mindegyik felre huz jobbra. Miert?
  • traktorista
    Megnéztem a teheneknél a tejtermelés és takarmány viszonyokat. Minden esetben volt alattuk szalma, mert anélkül is csökken a tejtermelés. Ha csak kevert táp van és a másik kettő nullán áll, akkor is 100%-os a tejtermelés. Ha nincs kevert táp, de van a másik kettő, akkor 80 %. Vagyis a kevert táp a lényeg, annak hiányában nincs meg a maximális termelés. Ha mindhárom tápféleség van, akkor a termelés szintén 100%, de csak a kevert táp fogy, a másik kettő mennyisége nem változik, amíg van kevert táp. Takarmány nélkül is termelnek valamennyi tejet, 10-20 % körülit.
  • zolcsika080104
    köszönöm.a mod -oknak meg úgyis tárháza van fenn.A permetező helicopter az nagyon odavágott ,vagy 4 napja írtátok hogy még az is van.Pillanatok alatt fel lehet vele térképezni a helyet..Valaki ad nekem róla egy zipet .zip helyet?
  • Balázs 17
    1.4 elég
  • zolcsika080104
    Sziasztok!

Kellene egy kis segítség!
    A 2013 as szoftverhez a telepítő cd frissített 1.4 re.De van ott 1.3 is .most mindkettőre kell frissíteni,vagy elég az 1.4?
  • mrzed
    Csak az olcsóbbra nem lehet munkást felvenni...:(
  • traktorista
    A krumplinál és a cukorrépánál is. Vagy két lépésben takarítod be olcsóbb gépekkel, vagy a kombinált betakarítógépekkel egy lépésben, Grimme Tectron és Maxtron.
  • Triantafillo
    Szerintem Ő nem arra gondolt, hanem arra, amikor világoskék lesz a növekedés-jelző.
    Ez a burgonyánál van, mert ott első lépésként a "szalmát" kel leszedni, és utána lehet betakarítani.Ez két gépet jelent, és azt, hogy kétszer mész végig a földterületen, hogy betakarítsd a burgonyát.Itt két gépet kell venned, ezek olcsóbbak.
    Van az a betakarító, ami egy menetben megcsinálja a szalma-leszedést és a betakarítást, ez a jóval drágább.(479 ezer-valahány euro)
  • Maszekzs
    Szia az arra jó ha a térképen valamit pirosan lácc az elfonnyat és akkor nem lehet learatni és szürke lesz.
  • kitt2000
    A növekedés térképen szerepel egy szalma eltávolítása alatt mit ért!
    a szalmát addig nem lehet felszedni vagy mire vonatkozik!

Előre is köszönöm!