24061
  • gogabi79

Landwirtschafts Simulator 2011 hez készül a Rába 831 nyerges vontató szerelvény.Még vannak munkák rajta.
  • Dante del Umro
    Akkor jobb ötletem nem lévén nézd meg a játék log.txt fájlát.
  • Zoltan32
    ezeket mind megnéztem és jól vannak megadva!
  • Dante del Umro
    Szia Zoltan32!

Ilyenkor általában 2 probléma szokott előfordulni:
    1. nem megfelelő a mod verziója.
    pl.: (modDesc.xml részlet): <modDesc descVersion="9"> ez a LS2013
    <modDesc descVersion="4"> ez a LS2011
    Ezt az adatot a fájl első vagy második sorában találod.

2. nincs megadva az eszköz márkája és típusa.
    pl.: (modDesc.xml részlet):
    <brand>Grimme</brand>
    <machineType>sowingMachines</machineType>
    Ezt az adat ott szokott lenni ahol az árát, a napi költséget, stb. határozzák meg.

• Zoltan32
    Szia Maszekzs!
    Totalcommanderben csináltam de a játékban akkor sem müködik, nem találja, nem látja....

Nemtudom mi lehet a gond :S

Viszont egyéb gond: Ha akarok saját szervert inditani azaz multit nem engedi, kéri hogy töltsek le egy újat, letöltöm akkor s em engedi ...
  • Maszekzs
    Szia totalcommanderben csináld és ne húzd hanem másold.
  • ronso
    Az enyém is alap játék patch-ek nélkül,mondjuk én csak map-pt tettem bele de az müxik..
  • Zoltan32
    Sokan segítettetek erről a fórumrol megoldani a problémáimat!
    Nos viszont a "mods" mappába akárhogy bele rakom a modokat nem jó, gondolkoztam és az jutot eszembe az nem jelent gondod hogy pl az én FS13 am v1.0 ás a legelső megjelenésü pl, mert már vannak újjab patch ek, az nem lehet a gond?
  • gogabi79
    Nem semmi ára van enneksem.Hogy jut a világ!
  • Zoltan32
    Ki tudna linkelni FS 13 hoz "Class" kombájnt?
  • AgrárMezőTsz
    Legalább ne Ctrl+c majd v legyen
  • AXmen
    Új DLC készül LS13-hoz!

A Giants nem volt tétlen mostanság, új kiegészítőt készít számunkra.

A kiegészítő az Ursus márka termékeit foglalja magába, mintegy 16 új modellel.

Az ára 19,99 dollár, azaz nagyjából 4800 Ft.

A megjelenés április végére esedékes, viszont az előrendelés már elkezdődött!

Előrerendelés

• Zoltan32
    A modokal gondom van!
    Ha nem csomagolom ki hanem zip ben hagyom nem jó, ha ki csomagolom akkor sem...
    mi lehet a gond?
  • Zoltan32
    megvan már :)
  • Zoltan32
    Sajnos angol a játékom, 1 képet nemtudol mutatni róla priviben hogyan néz ki vagy emailben?
  • ronso
    Figyelj elmész a boltba megkeresed a vetőgépeket és a gépek mellé oda van irva,hogy mire lehet használni a krumplinak ugy néz ki a gépe mintha egy tálcát huzna maga után.Egy darab van belőle meg fogod találni.
  • zolcsika080104
    ja meg ez eredetileg is magyar nyelvű az enyim a patch is az benne minden...
  • zolcsika080104
    nem néztem még ,egy kisablakban a gamer exe hibát észlelt ezért leáll írja
  • Zoltan32
    Szia Dante del Umro

a betakarítógép megvan hozzá, esetleg megtudnád mondani mien vető gép kell hozzá vagy egy képet róla? köszönöm

Aztmondták ha be akarok rakni egy modot csak simán "mods" mappába rakjam zip be azaz kicsomagolatlanul, ezt megtettem de nem jelzi a játék!

• Dante del Umro
    akkor valamit elértettem. elnézést.

nekem az eredeti játék van meg a cd galaxitól és a hivatalos web oldalról töltöttem le a magyar nyelvű javítást, 1,5 hónapja kifogástalanul működik.

C:\.....\.......\Documents\My Games\FarmingSimulator2013\Log.txt
    Ezt a fájlt már megnézted a gépeden? Ebben a fájlban bele szokta írni általában, hogy melyik fájlal van gondja. Nem minden esetben.
  • zolcsika080104
    Nekem eredeti gyári játék van nemrég rendeltem .vagy az 1-4 e a pályára érted?
  • Dante del Umro
    Szép Napot!

A burgonyát ugyanúgy kell termeszteni mint a többi növény azzal a különbséggel, hogy saját vető- és betakarítógép kell hozzá.
  • Dante del Umro
    Szép Napot!

Az 1.4 pach eddigi tapasztalataim szerint nem működik csak a gyári játékon.
  • Zoltan32
    Jóestét!
    Ki tudná nekem részletesen leírni hogyan tudok burgonyát termeszteni, hol tudom megvenni, ..... köszönöm
  • zolcsika080104
    Megin jó lenne egy kis segítség!

A farmingsimulator gamer exe hibát észlelt ezért leáll ez az üzenet jelenik meg a legeslegszebb pályáknál .Az 1.4 verzió miatt van ,vagy mi az oka?Az alpencallenge pálya volt ez amúgy.Nagyon megkedveltem ezt a pályát. A mod 2013 ba való nekem az van.de 1.4 re lett frissítve.ezt a szoftver ajánlotta fel telepítéskor...
  • zolcsika080104
    Helló!

Köszönöm neked is ,de rendes volt társunk segíteni akart. Oda is írta hogy fejből.Így már a képlékenyből kaptam neked köszönhetően egy teljes választ.
  • zolcsika080104
    nagyon köszönöm a választ!
  • Balázs 17
    felgyorsítod az időt 7-8 vagy 8-9 gombal, vagy a növekedést ESC és ott lesz valahol
    a modokat ne csomagold ki, .zip legyen
  • Zoltan32
    Sziasztok!
    Ha elültetek valamit 1 teljes nap kell mire kikel nos ezt a folyamatot hogy lehet felgyorsítani pl a játékbeli időben 1-2 órára?
    Ha letöltök 1 MOD ot,beleteszem a "mods" mappába kicsomagolom de nem látja a játék!
    Ezekben ki tudna segíteni?

• ronso
    Nem használt neki sajnos átraktam 10-re de még mindig angol.Multiplayer az magyar a fene egye meg..
  • ronso
    köszönöm megnézem..
  • Balázs 17
    próbáld meg azt, hogy:
    dokumentumokban ahol van a játék, azon belül van egy 'gameSettings.xml'
    megnyitod és látsz egy language="xy" értéket, elvileg ha 0, akkor angol nyelvű a játék
    nekem 10-es érték és így magyar

én ennyit találtam róla:S
  • ronso
    Vagy legalább valaki mondja meg,hol van a warez verzioban mert akkor feltelepitem és onnan kiszedem és átrakom..köszönöm.
  • ronso
    Valaki el tudja nekem küldeni a magyar nyelvi file-okat?..
  • Triantafillo
    Hát ez nem igazán van így. Miért villogna a saját tároló akciónál? Magadnak mit akciózol?

Sárga : felvásárló hely - ez villog akciónál, mert adott ideig magasabb áron vásárolják meg a terményt

Szürke/Fehér : saját tároló

Zöld : itt a lekaszált füvet lehet eladni, nem a "feleslegessé vált rakományt" (mondjuk nem is értettem, hogy ez mit jelent : "feleslegessé vált rakomány" )
  • ronso
    Azt valahonnan le lehet tölteni?
  • LeWyTy
    Cseréld ki s nyelvi fileokat ma magyarra.
  • ronso
    Sziasztok
    Az eddig magyar játékomat (warez)ma megvettem steamen,és angol lett a szöveg de a menüben hungarien van irva ilyenkor mi a teendő?Segitséget megköszönném
  • Maszekzs
    De leginkább a alján a sonica az a legjobb.
  • Maszekzs
    Sziasztok én nekem ezek a kamionok tetszenek nagyon egyet le is töltöttem nektek is tetszik?

http://www.ls2013.com/page/11?s=truck