24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
zsolti021818 #15063 a teheneket etetem de nem adnak le tejet és nincs tragyam
-
Kedves zsolti021818!
Kérlek, legközelebb a mondanivalódat egy hozzászólásban, és érthetően fogalmazd meg!
Köszönöm!
Papszi -
hello mindenkinek
kis meglepi, free packot dobtak ki 13-hoz,letöltöd az exe-t futtatod modok közé automatikusan beteszi
Farming Simulator 2013 Free Classics kiegészítő
-
roby2011 #15055 Heló mindenkinek!
Hogy lehet az első híd lengésén állítani? -
zolcsika080104 #15054 Jó reggelt mindenkinek!
A helyzete ugyanaz,alapból a barázdacsík mindig változtott az iránynak megfelelően ha a kulti úgy állt.Még ferdén is ,most akármerre megyek vele semmi .Lehet hogy a John Deer kulti csinálta az a nagy széles ?Minden barázdacsík arra mutat mint azon a szántón amit ezzel a széles mod kultival csináltam. -
zolcsika080104 #15053 az eszem megáll.még az eke sem segít rajta -
zolcsika080104 #15052 Üdv!
Nekem meg az a nagyon nagy bajom,hogy egyik pillanatról a másikra a barázdacsíkozás az ellentéte lett az összes földön,mindegyik csík a szántók rövid oldalával párhuzamosak.ráadásul a kék színű alapkultivátor sem hozza helyre.Ha az elején a kultivátorral ferdén szántottam még azt is mutatta,most semmi nem történik.Ezt mi okozza? -
Megvan megtaláltam. -
Van egy gondom. Ma megkaptam a Steamos cd kódom de sehol nem találom a termék kódom hogy a játék telepítés után beírhassam. -
Köszi a választ.
-
én is úgy használom, hogy a másolatra (ami magyar) be írtam a cd kulcsot, és működik :) -
Sziasztok. Szeretném a segítségeteket kérni, hogy vettem egy Farming Simulator 2013 steam-es termék kódot azt tudom hogy ott aktiválható a kód és le is tölthető a játék. A kérdésem az lenne , hogy nekem megvan az eredeti cd másolata ami magyar. Végül is mondható, hogy a játék lemez eredeti de az aktiváló kód nincs hozzá és mivel vettem egy kódot így ha a lemezel aktiválom és nem a steam en akkor jó lesz-e? Valamint lehet e játszani vele anélkül hogy a steamot felraknám? Tehát mint ha a boltba vettem volna a játékot és a lemezzel indítom. Előre is köszönöm
-
rico86 #15046 Sziasztok!! Mivel az előző winchesterem elromlott és újat kellett vennem, újrakellett telepíteni a játékot!!
De a mygames mappában csak GIANTS ENGINE 5.0.1 van és mods mappa nincs, mit kell csinálnom hogy legyen? -
8723fe1546b937bc1cd387d2ddc805ca
x720 farbig
-ezt eltudná küldeni valaki, mert nem találom meg a netten :S -
alexander123 #15044 Sziasztok
Valaki tud olyan linket ahonnan lelehetne tölteni olyan épületet ahova a szénát szalmát ki lehet borítani és onnan keverőkocsival felszippantani?
Létezik egyáltalán ilyen? Mert akkor leraknám a marhák legelője mellé , és nem kellene kikínlódni a bálázást.
Előre is köszönöm -
Hogyan lehet magyarra tenni a játékot? Mert nekem a nyelvnél, csak az angol van kiválasztva, és másra nem tudok menni... -
Jól tudom tescoban 4000 forint körül mozog a játék, amit ha dinárra átszámítok kb 16 eu. Most 50% kedvezménnyel 15 eura jövök ki, ami kemény 1 euró megtakarítást jelent, és még utaznom sem kellet :) -
Erika és Pityu #15041 Sziasztok! Szeretnék olyanban kérni a segítségeteket, hogy egyik nap játszottam a Farming Simulator 2011-el és elmetettem a játékot, majd másnap játszott volna a bátyám vele, és eltűnt szinte minden traktor, vetőgép, kombájn! Visszaállította a gépeket és egy helyen lennének így, de ott csak egy vető, traktor, meg még egy két dolog volt csak! :( Mi lehet a gond? Tudnátok esetleg segíteni ebben? Köszönjük előre is! -
Balázs 17 #15040 pfff még így is drágább mint a boltban:DDD
sok sikert hozzá -
Steammen, most csak 12,5 eu hétfő délig a játék :)
http://store.steampowered.com/app/220260/
én megveszem, és ti? :P -
ez engem is érdekelne mert nálam is angol -
simon7108 #15037 Azért arra is gondolj, hogy konzolra nem lesznek semmilyen modok, csak az lesz ami benne van a játékban alapból, míg PC-re olyan mapokat meg gépeket pakolsz bele amilyet akarsz... -
simon7108 #15036 Ha megveszem a játékot steamen arra lehet valahogy magyar nyelvet varázsolni? -
AXmen #15035 De miért warezolsz?
-
alexander123 #15034 Sziasztok
Szeretném megtudni a biogáz telepen mire való a mérleg amire fel lehet állni? valamit lehet eladni? vagy csak dísz. Egy képen láttam mintha fűvel állt volna rajta. Én még nem próbáltam.
Előre is köszönöm segítségeteket.
Hálám jeléül fogadjátok el ezt a linket
Itt találjátok az 1.4 frissítéshez való keyt illetve cracket.
Remélem ezzel nem szegtem meg a fórum szabályait :(
működik magyar verzióval is. én is használom :)
http://data.hu/get/6377167/Farming.Simulator.2013.HUNGARIAN.Update.v1.4-RZRX911.rar -
Azt figyeltem meg, hogy ahol a munkás a kultivátorral kitépi a füvet, ott már többet ki sem nő. Feltételezem, hogy ki kell szántani és újraültetni, hogy újra fű nőjön ott. Azt még nem próbáltam ki, hogy akkor kinő e, ha én kultivátorozom ki. -
zolcsika080104 #15032 csak az alpen mappa volt benn ezt elsőre is sejtettem.A játék eredeti a patch 1.4,a videokártyám csak egy alap nagyon gyenge,talán ez a baj.vagy pedig újra kellene rakni a windowst nem tudom -
Modpucolás a mods mappából. Csak az Alpen mappa legyen bent.
Ha úgy sem indul, akkor gép kibasz az ablakon, esetleg elgondolkodsz azon, hogy mi lehet a baja. Természetesen csak akkor ha nem vagy informatikai analfabéta, és a gép power gombjának megnyomásáig terjed a tudásod. -
AXmen #15030
-
zolcsika080104 #15029 mindent úgy csináltam,de ígyis ugyanaz a helyzet -
zolcsika080104 #15028 ok kössz szépen! -
Rossz nézni mit szenvedtek össze...
Szedd le ezt:Alpen Challange v5.0
Alpen.zip-ben van egy Alpen mappa..azt másold mods mappába... (érzem, hogy szájbarágósan kell leírnom, máskülönben sipákolnál..)
Nálam elindult. Ha nálad nem indul, akkor íj.. -
Maszekzs #15026 Sziasztok szerkesztettem egy traktort ezzel a programmal http://www.inivis.com/ .Hogyan tudom belerakni a traktort vagy mit csináljak vele,hogy müködjön a farming Simulator 2013ba?? -
zolcsika080104 #15025 ok -
Mapot még nem tettem fel egyáltalán, csak járműveket, úgyhogy nem tudok nyilatkozni róla. -
zolcsika080104 #15023 Helló!
Mi annak az oka hogy épp az alpencallenge map nekem hibát észlel és leáll a zip hibás?A játékom gyári és 1.4 pachre van javítva.Más mapon nem igazán csinálja.Megvan neked ez az alpencalenge ahol nem hibás? -
Az amerikai map biztos hangulatos lesz, már ha elkészül egyáltalán pc-re. Nekem ez a mostani alap map elég jellegtelen, fura benne ez a sok szikla és apró szántó. Mert így sem alpesi jellege nincs sem egyéb tájra nem igazán hasonlít. De nem hiszem, hogy elhanyagolnák a pc-seket, mert nemsokára jön az Ursus traktor kiegészítő, szóval dolgoznak gőzerővel. Azt ők is tudják, hogy hibát követnének el egy stabil célközönség feladásával. -
Triantafillo #15021 Én személy szerint ezt egy patkány dolognak tartom.
Mármint azt, hogy ennyire "nyalnak" a konzolosoknak. A Pc-seknek köszönhetik, hogy eddig eljutottak, most meg "extrák" a konzolosoknak?
Legalább egy DLC-ben adnák ki a másik mapot. Erről gondolom nem szól a fáma..... -
Sikerult koszike -
koszonom meg probalom