24061
  • zolcsika080104
    Kipróbáltam ezt a módszert.és nagyon megtetszett,köszönöm,igazán hasznos tanácsot adtál!Akármilyen pótot meg tudok így tölteni és nem kell letöltéssel keresgéléssel geccsolni.
  • AgrárMezőTsz
    Map 13-ban megállt a készítés alatt,így privát maradt
  • endy papp
    Én is game paddal irányítom,a kezdettől mert így a legkényelmesebb.
    Ami a homlokrakodót illeti, a kanalát leengedni -behúzni ,nyitni -zárni csak egérrel lehet ,de nekem teljesen jó így is.
    Bal kézzel mozgatom a gépet jobbal meg az egérrel minden funkció működik a kanálon.
  • atomantal22
    Nem, én is ezzel nyomom
  • zolcsika080104
    csak az a baj.hogy ez 2011 be való mod nem?
  • atomantal22
    Ja, 60000-es a puttonya és vehetsz fel rá dolgozót is,aztán ha tele van,áttöltöd egy teherautóba,aztán dolgozik is tovább.
  • atomantal22
    Vagy próbáld ki EZT. Szerintem a legjobb :)
  • zolcsika080104
    na ez egész jól hangzik...köszönöm.
  • traktorista
    A zöld Kroeger HKD 302-est lehet utánakötni, ami 21 köbméteres, nem túl nagy. Jobban jársz, ha a kombájnra munkást veszel fel és mellette haladsz egy nagy pótkocsival. Ha megtelik a pótkocsi, abbahagyja a vágást, de olyankor is felszámolja a bért, míg kiüríted a kocsit.
  • Laca54321
    Sziasztok!

Én tegnap kezdtem a játékot és xbox irányítóval játszom. Minden fasza is volt míg nem a homlokrakodót nem vettem, mert igaz, hogy a markolot tudom mozgatni, ha közben nyomom az LB-t és közben a jobb oldali joyal mozgatom, de billentyűzettel még a markolót ki tudom jobban nyujtani illetve tudom nyítni és zárni a száját markolónak. Tudtok ebben nekem segíteni?
    Előre is köszönöm.
    Üdv. Laca
  • zolcsika080104
    Kérem segítsen valaki!A KRONE szecskavágó kombájn után milyen pót vagy betöltőkocsi akasztható?Mert nekem egyikkel sem akar összeakadni!
  • zolcsika080104
    KÖSSZ A FELTÖLTÉST NAGYON SZÉP.Ízig vérig eredeti minden hangja .Még le is fullad inditásnál nagyon zsir volt az egész.Ez a map hol elérhető?Van több száz .hadd ne nézzem minden oldalt végig...
  • AgrárMezőTsz
  • zolcsika080104
    EZ úgy néz ki mintha csak csépelne de tartálya nincs.szerintem huzogni kell mellette egy pótot,de ha marhaságot mondok akkor ne hari.Ja meg valaki kérdezte hogy a növésben lévő füvet érdemes e műtrágyázni?erre én is kíváncsi vagyok valaki nézte már van e értelme?
  • marko37

Sikerült átrakni DEEEE!!! nem tölt és kilépesnél kifagy a játék
    de amugy egész jól müködik
  • marko37
    Uraim EZT át tudná valaki rakni a 13 ba
  • traktorista
    A füvet érdemes trágyázni? Nagyobb lesz a terméshozam?
  • Faterx
    Tessék: fél éve használom, hibátlan és kényelmes!
  • Dunadan11
    Igen, ez sajna igy van, én is kb 10 órát nyomtam a mapon, mire rájöttem hogy ilyen baja van. A korábbin az erjesztett füvet nem tudtam felszedni, most meg ez. :D
  • zolcsika080104
    nekem sem üríti.pont ez a bajom nekem is.van vagy 30 féle fajta mod pótom.egyikbe sem jó...
  • traktorista
    Nem tudja valaki, hogy az érett silót melyik pótkocsival lehet szállítani? Mert nekem nem szállítja, a kanalat a kocsi fölött nem hajlandó kiüríteni.
  • zolcsika080104
    Sajnos ez így van.kb 20 pályát töltöttem le eddig több helyről is.Ennek több mint a fele el sem indul.hibát észlel leáll.ami meg megy azok meg teles tele vannak buggal.Egy a sok közül:A pálya minden szép.szántom a földet eredeti ekével,nem mod nem buherált,az alapeke.Erre az eke kihagy sok helyen nem is szánt.De olyan helyen ahol már éppen le volt aratva a búza.Tehát nem a területet kellett engedélyezni,annyira amatőr nem vagyok.Tudom hogy a videokarim gyenge ezért nem fut pl az alpenchallenge pálya.De olyan gáz hogy hibás félkész pályákat is feltesznek.
  • Dunadan11
    Hihetetlen , azt hittem végre találtam egy tökéletes mapot, erre csak bejött a hiba.
    Kellene hogy legyen trágyám, de nem látom sehol, ahol lennie kell, ott nem tudom a homlokrakodóval sem felszedni.
    Gondolom azért, mert rossz az a pályaelem
  • traktorista
    Előbb le kell rakodni "O" gombbal az épület előtt. Aztán egy járművel vagy betolod őket, vagy villával beviszed, de a legjobb egy tolólap, amivel csoportosan lehet őket betolni. De van olyan kocsi is, ami az épület belsejében is kirakodja, pl a farming classics csomagban. Az alap rakodókocsi túl nagy, nem fér be az ajtón.
  • izirajder83
    Az a baj hogy próbáltam ennél a "kis épület"-nél de nem vette át nekem.rátoltam az utánfutóval és semmi :(
  • traktorista
    El lehet adni az udvaron levő kis épületnél, ahol szalma van szétszórva a földön, bár nem ad túl sok pénzt darabjáért. Ha beviszed az épületbe, eltűnik és pénzt ad érte, miközben hallasz egy csengőhangot, mint a pénztárgép. Vagy felhasználható tehenek alá a szalmabála, de akkor kell egy bálaaprító is hozzá. A szénabála szintén eladható, vagy állatok takarmányozására jó, szintén bálaaprítóval, vagy pedig takarmánykeverővel a teheneknél. Ezeket a gépeket keresd a bolt kínálatában. De van szalmaerőmű is, ahol el lehet tüzelni a bálákat, de azt még nem próbáltam, a játék hivatalos oldalán fent van a mod.
  • traktorista
    A játék könyvtárában van egy "mods" mappa. Oda kell bemásolni a letöltött módosításokat, de csak a zip formátum jó. Ha ide bemásoltad, akkor elindítod a játékot és a gépnek bent kell lenni a bolt kínálatában. De vannak olyan módosítások is, amik telepítősek, azok automatikusan bemásolják magukat.
  • izirajder83
    Sziasztok.Amit bálaszedő pótkocsival felszedek kockabálákat, azokat hol tudom felhasználni vagy leadni?
  • xt tárcsa
    Üdv ! Azt szeretném kérdezni ,hogy hogyan lehet letölteni a farming simulator 2013-ba gépeket ,pályát ?
  • Triantafillo
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudja-e valaki, az .xml fájlan, vagy az i3d-ben melyik rész tartalmazza a pótkocsi töltési sebességét?
    Konkrétan arra gondolok, hogy adva van 2 fűgyűjtő pót. Ugyanazon a területen az egyik 3x hamarabb megtelik, ebből következik, hogy 3x annyi füvet vesz fel, mint a másik. A terület ugyanaz, a pótkocsik kapacitása is ugyanaz, mégis az egyik 3x annyi füvet gyűjt be.
    Valamelyik fájlban van ennek a beállítása, csak nem tudom hol.
    remélem tud valaki segíteni.
    Köszönöm!
  • JocoHun
    Üdv mindenkinek. Tud valaki segíteni? Azt szeretném kérdezni ,hogy meglehet e oldani azt ,hogy a haverom csinál multiban egy portot és ha ő menti a játékot valamint ha ő nincs a játékban PL: dolgozik akkor én tudom e azt külön folytatni magamban? Kösz
  • boky84
    bár én a nyugati (mindenből a legnagyobb) új gépek felé húzok de ezzel a kis pakkal elszórakoztam vagy fél órát és eszméletlen jó kis szekerek vannak benne, 1000 szer különb az az egy pótkocsi ami benne van maghordáshoz mint az alapgépek közül bármelyik
    szóval csak ajánlani tudom én is mindenkinek
  • traktorista
    Feltelepítettem a free dlc-t, farming classics. Nagyon jó kis gépek, igaz kis teljesítményűek, nagy hozamok elérésére nem alkalmasak, de eszméletlenül hangulatosak. Ráadásul szépen is ki vannak dolgozva. A bálázónál pl. animálva van a forgó teljesítményleadó tengely, és nagyon jó a traktorok hangja. Nagyjából minden munkálatra van gép, át is lehet szervezni a teljes gazdaságot. Kombájn nincs a csomagban, de az ugye már eleve benne van az alapjátékban. Most már csak kellene egy régi hangulatot árasztó map, ódon épületekkel. Szóval próbálja ki mindenki, aki nemcsak a hozamra utazik.
  • Martinez01
    Kérlek, legközelebb a képeket linkként szúrd be.
    Gondolj a lassú internet sebességgel rendelkezőkre.
  • zolcsika080104
    Szép napot!

Lenne egy kérdésem.Az alap mapon látható kétoldalas reflektorok több helyen is vannak.Ezeken a világítást nem lehet felkapcsolni sehol?Azért kérdem mert modban van nekem egyoldalas ami világít.De minek tegyek olyan helyre ahol amugyis van.A segítséget előre is köszönöm...
  • AXmen
    Hopp, lemaradt.. xD
    ----------------------------------------------------------------------

2. adag

• AXmen
    Farming Classics már FS13-ban! (INGYENES!!!)

Az LS2011-es "Farming Classics" kiegészítő ingyenes elérhető LS2013-ba is!

Töltsd le, majd élvezd a régies életmódot!

• AXmen
    Megint frankó a fórum!

---------------------------

Mert rég raktam.
    Nah, vélemény? :D

• Martinez01
    Tisztelt zsolti021818!
    Utoljára figyelmeztetlek, hogy a magatartásod a fórum szabályaival összeegyeztethetetlen. Kérlek tartsd be a szabályokat, ha nem tudod magadat kordában tartani, "megjutalmazlak".
    Tisztelettel:
    Papszi
  • vlv760
    Vegyes takarmányt adj nekik ,szalma ,széna ,érett siló bele a keverő kocsiba és úgy a vályúba. így adnak tejet. trágyát akkor produkálnak ha jó a kaja és van alattuk elég szalma,szalmát a legegyszerűbb begyűjtő kocsival felszedni és úgy alájuk tenni.alap mappon nincs itató.