24061
  • dimre
    Itt olcsóbb.
  • ToMM23
    A "csúnya" verzió megvan minden DLC-kkel, tetszik és fut is nagyon szépen a gépen. Igen tudom hogy eredeti kell a multihoz,(szerinted miért tervezem a megvételét? )Steamen 25euro a Titanium Edition. Azaz Dlc-k meg alapgame egyben. Másutt nem nagyon láttam így..
  • kjhun
    Ha, nem játszottál még vele, akkor próbáld ki ismerősnél eredetit vagy a csúnya verziót, hogy tetszik-e, futna-e a gépeden, ha az utóbbit próbálnád. A DLC-k is kikerültek. A multi csak eredetivel megy.

Hát, a lemezessel jobban jársz szerintem, mivel a tört esetén is, úgy az eredetinél is kóddal aktiválod be a játékot, és ehhez nem kell net. Míg, a Steam-es, mindenképp netet is igénnyel aktiváláskor, ha jól sejtem. Multi esetén így meg úgy is kell a net. A DLC-k is elvileg ugyanúgy offline is aktiválhatók a kapott kóddal, mint az alapjáték, míg a Steam-esnél valószínűleg nem.
  • ToMM23
    Sziasztok! Megéri megvenni akár a sima,vagy a TITANIUM Edition-t ? Úgy értem, van-e aktív magyar brigád akikkel lehet értelmesen dolgozni együtt :) Nem a másik fellökdösése és akadályozása megy.. Illetve multihoz lényegtelen hogy dobozos vagy steames-em van?
  • xFreex
    Lehet hogy jó lett volna közölni, hogy milyen módokat használsz. Tudod nem sokan vagyunk telepaták.

Esetleg másold ki őket a mod mappából és utána egyesével tedd őket vissza és közben nézd meg, hogy a játékban jelentkezik e a probléma. Amelyik után "lebegsz" az lesz a bűnös. Tudom, időigényes, de biztos megoldás.
  • joceruza
    Helló mindenkinek! Abban tudna valaki segíteni hogy melyik mod miatt van(ha egyáltlán az okozza) hogyha kiszállok a járműből, akkor fent lebegek a térkép felett. Menni tudok,visszaülni is de a talajon nem tudok járni. Előre is köszönöm!
  • fbandy72
    Sziasztok!
    lehet az is hogy nem megfelelő GE-t használsz (4.1.7. vagy 5.0.1. vagy 5.0.3.) mert nem mindegy hogy Ls11 vagy Ls13-as map.
    Vagy esetleg ha Total commander-ből nyitod akkor kicsomagolja de mégsem tölti be úgy a GE hanem egy mappába ki kell csomagolni rendesen és úgy nyitni a GE-vel, a módosítás után meg vissza kell csomagolni ZIP-ként.
  • tom4sy
    Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy GiantsEditorba nem tudok mapot betölteni (can\'t load resource....) majd a működése leáll!! Valami ötlet? Mit lehet csinálni vele?
    Üdv.
  • marko37
    vágtázzon az idő
  • talloli
    Sziasztok!
    Egy német videon láttam, hogy fel lehet gyorsítani az időt (valamelyik gombbal) 160000 -szeresre (!)
    Melyik mód kell hozzá? Honnan tudom letölteni?
  • gyuri35
    Köszi szépen,közben megtaláltam őket de a vetőgépnél az alap ikonok kívül csak 2 multifruit ikon látszik,ezenkívül egyedül a napraforgót tudtam betakarítani a többire hiába mentem rá az aratógéppel nem vett fel semmit pedig a termények kinőttek és be is értek
  • Dodge Ram
    Sziasztok!
    valaki nem tud egy multifuit Claas lexion 770-es kombájnt?
    Előre is köszönöm a választ.
  • fbandy72
    Sziasztok!
    A tyúkok a sertésól melletti kis udvarban ha minden igaz, a vetőgép is benne van a csomagban a "lemken24QZ"
  • AgrárMezőTsz
    Depó elé kiöntött silót lehet betúrni a silórakásra
  • Lacsii
    Sziasztok!
    Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan lehet a trágya mennyiségét megváltoztatni a mentésben? A farmSilo címszó alatt akárhogy is próbálkoztam nem tudtam megváltoztatni a mennyiséget, sőt az nem is a tehénfarmra vonatkozó tároló adatait változtatja meg :\ Előre is köszi a segítséget!
  • gyuri35
    Szia!
    Csak két kérdés.A tyúkok hová tojnak?Multifruit vetőgépet nem találtam,az hol van,vagy hogyan lehet ilyeneket vetni?
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Én nem használok tolólapot, hanem nagy gép, orr súly, plusz kerülök rajta mindig egyet-kettőt a megrakott póttal, ürítés után megint vissza fordulok, keresztül megyek rajta akkor látom milyen tömör és ha kell kerülök még egyet és takarás:)
  • talloli
    Valaki meg tudná mondani, hogy mi haszna van ezeknek a tolólapoknak?

Se nem tolja a silót, se nem tömöríti jobban!
    Van-e valami eredményes, gyors eljárás/gép a siló tömörítéséhez?
    Köszönöm a segítséget!
  • Petyaarc
    Hello!

Mikor játszanál, és mi a farmod neve?
    Néha magam is próbálok multizni, de ritka nagyon egy jó játék.. :S
  • norbika 27414
    Sziasztok tudna nekem valaki segíteni abba hogy hogyan lehet kereket cserélni?
  • jutiput
    Köszönöm szépen a segítségedet! Üdv!
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Elvileg vissza lehet tenni 2011-be.
    A "modDesc.xml"-ben a <modDesc descVersion="9"> -ban a "9"-et írd át "4"-re.
    A "vehicleShader.xml"-ben pedig a <CustomShader version="2" classRequirement=""> a "2"-est "1.0"-ra.
    Jegyzettömbbel vagy notepad++-al nyisd meg az xml-eket, aztán mentsd el csomagold vissza a Zip-et és elvileg jó:)Én nem tudom kipróbálni mert nincs fenn a 2011-es.
  • jutiput
    A másik kérdésem az lenne, hogy a BGA telep, miért nem jelenik meg a játékban, hiszen a dobozon lévő leírás szerint a DLC 2 -nek tartalmaznia kellene és rendesen van feltelepítve! Köszönöm! Üdv.
  • jutiput
    Sziasztok
    A 2011-es kiadással játszom és régebben volt kiegészítőként egy bálázó, aminek a típusa " Krone Big Pack 1290" És hozzá lehetett kapcsolni még a bálafelszedőt is és egy lépésben két munkát lehetett megcsinálni! Nos ezt már nem találom sehol a neten, csak a 2013 változatot, de az nem jó a régi verzióba! Tudnátok segíteni, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy működjön!Köszönöm, ha valaki segít!
  • ronso
    Ez is jó
    map 2
  • ronso
    Várható volt
  • kjhun
    Pfffff.

Kikerültek a DLC-k, a virágboltba.
  • csokoslaci
    köszi :)
  • ronso
    Itt keresgélj..
    map
  • csokoslaci
    valaki egy értelmes tsz mapot udna ajánlani ? :)
  • yahoo89
    Sziasztok fs2011 multizni valaki nem jönne?
  • zolcsika080104
    ok majd már csak holnap .Átírom valamelyik hátha jó lesz.Kössz szépen!
  • fbandy72
    Nekem 9-en van és megy pedig 1.4-es fenn van, próbáld meg 11 vagy 13-al is.
  • zolcsika080104
    Akármit csinálok vele nekem nem látja a játék a mapot.A PATCH nnekem 1.4.0.1 lehet hogy ez a hiba nem tudom.Kicsomagoltam beletettem mindet.aztán meg mert nem látta átírtam a moddescet mindet 12 re .Akkor sem látja.
  • fbandy72
    Eléggé próbáltam tesztelgetni a hibák miatt ha találtok még valamit szóljatok:) mert mindig marad egy két fagyökér vagy ilyesmi:)
  • gyuri35
    Állati szuper,nekem nagyon tetszik,ezer köszönet érte!
  • zolcsika080104
    ok kicsomagolom.Én úgy szoktam hogy egy szerelőmapba csomagolom ki.Az összes gépet modot így eképp írtam át a moddisc xml- 12 re.így minden modot lát.
  • fbandy72
    Ez egy RAR csomag ki kell majd csomagolni mert benne vannak a multufruit gépek is.
  • zolcsika080104
    Sziasztok!

Pár hozzászólással ezelőtt nekem ajánlottak egy Grasyland nevű mapot azóta is azt játszom.és azon is van sertés meg azonkívül sok új növény mint árpa köles zab sárgarépa tönkölybúza....
    Egy baj van nem tudom hova lehet leadni benne a lekaszált füvet.Nekem Dodge Ram ajánlotta.Jó lenne ha visszaírna hogy tudje e hogy azon a mapon belül hova lehet leadni.A Gartencenterbe lehet a map szerint de ott sehol sem tudom a füvet leönteni.F bandy most ajánlott linkjét épp töltöm majd kipróbálom nekem mit reagál az 1.4 patch.
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Ezen van sertéstartás de azt nem tudom megy-e 1.4-en, tesztelni kellene, én módosítgattam.
    http://www.ulozto.net/xznFRD2b/hagenstedt-multifruit-mod-pack-rar