24058
  • fbandy72
    Az nekem se mind látszik de nem jöttem még rá melyik mod rakta be régebben látszottak az ico-nok már kerestem de még nem találtam melyik az.
    Az aratásnál se mindegy milyen kombájn és milyen adapter, meg kell nyitni a gép ".xml" fájlját és ott fel vannak sorolva miket tud aratni,persze angolul vagy németül. Ott be is lehet tenni növényeket.
    Én ezt használom, van keréknyom és bentről a fülkéből kölömböző tolató és egyéb kamerák (búza, árpa, kukorica, repce, napraforgó, zab, rozs, köles, tönkölybúza)
  • fbandy72
    Sziasztok!
    A golfpálya környékén meg úgy tudom máshol is vannak zöld fű kupacok, ha mellé állsz akkor ugyan úgy mint bármelyik pótkocsi a "Q"-van ürít és pénzt ad érte. De a juhoknak is lehet vele kaszálni a vályúba önteni, a zöld fű elég a juhoknak azzal 100%-on termelnek.
  • xt tárcsa
    ÜDV . Azt szeretném kérdezni hogy a farming simulátor 2013-ba az AMAZONE Profihopper-be hogyan lehet üríteni a fügyűjtőt , hova ?
  • gyuri35
    Sziasztok!Az miért van hogy nem látszanak a multifruit ikonok a játékban?Elvetni el tudom, de learatni még csak a napraforgót sikerült,pedig a megfelelő géppel 'megyek rá'.2.0 patch fent van,valamilyen beállítási hiba lehet?Bármelyik map-on játszom mindnél ilyen
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Úgy tudom nincs külön magyarítás csak direkt magyar verzió.
  • avus
    Sziasztok! Magyarítás létezik ehez a játékhoz?
  • zolcsika080104
    Köszönöm.Letöltöttem és én is felfrissítettem 2.0 ra ha jól látom akkor az előre látható akciók ideje mindennél egyszerre van.akkor a menü háttérképe más sokkal szebb,meg tényleg nem rossz.
  • kecsa kamionos
    Boccs, hogy zavarok de olyan kérdésem lenne hogy a barátommal lanon összekössük a gépeket de nem látja egymást a 2gép!? Mi lenne a baja? Elöre is köszi a választ!
  • fbandy72
    Bocs a per jelek lemaradtak:
    C:/Documents and Settings/xy/Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2013/mods
  • fbandy72
    C:Documents and SettingsxyDokumentumokMy GamesFarmingSimulator2013mods
    Ide bemásolod a letöltött mappot, nem csomagolod ki hanem ZIP- ként ahogy letöltötted.
  • ekepista
    sziasztok afarmin simulatorba hogy lehet mapot betenni
  • fbandy72
    A 2.0-át még én is most próbálgatom a menü csak az első szembeötlő dolog volt, de ITT találsz részletes leírást. A 2.0ás patch-al mennek a régebbi mod-ok fordítva nem.
  • zolcsika080104
    CSAK A 2.0-val nem biztos hogy a modok is működnek amik az 1.3 vagy 1.4 en futnak.Mellesleg a menün kívül miben jobb a 2.0 ás patch?
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Már én is feltettem a 2.0-ás patch-et és jól működik, sokkal szebb lett a menü is.
  • marko37
    Én a 2 es patch-ot használom semmi problémám nincs vele,csak tipp próbáld újra telepíteni a játékot és rakd fől újra a 2 es magyar patch et
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Hát sajnos nem tudok én sem hozzászólni sokat én is csak az 1.4-est használom a 2.0-t még nem próbáltam, de egyszer lesz ami sose volt
  • gottiszabo
    Még mindig nincs megoldás: Problémám van ha felrakom a 2.0-s patch-t akkor mind a menüben, mind játék közben a PDA-ban, sem sehol nincsennek számok, adatok, írás.
    Ahogy belépek a játékba semmi írás nincs, pl: Többjátékos mód, Beállítások, se semmi.
    Mi lehet a megoldás?
  • jutiput
    Szia!
    Köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni, folyamatosan próbálgatom, hogy melyik térkép fog végre betöltődni!Üdv.
  • fbandy72
    Akkor nem tudom mi lehet, talán egy játék újratelepítés. Az hogy eredeti vagy sem nem igazán számít, ritka az olyan map ami csak eredetin megy, ahhoz általában oda is írják a letöltéshez. (én sem eredetivel játszom csak a magam szórakoztatására de még minden map ment, persze ami a játék verziójának megfelelő.)
  • jutiput
    Szia!
    Igen, úgy értem, ahogy írtad, hogy kiválasztom a megjelent térképet és nincs a mods-ba más, csak amivel játszani szeretnék, elkezdi betölteni, pörög a jelzö ikon és pár perc után megáll a pörgés és egy másodpercre bejön egy hang a térképből, gondolom, és tovább semmi, áll az egész és húsz perc után sem töltődik be a térkép! És ezt csinálja azokkal a térképekkel is amit egyenként teszek bele azon a módon , ahogy írtad a mods mappába! Mi lehet a gond? Számít, hogy eredeti vagy nem a játék? Köszi! Üdv.
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Ha módosításoknál megjelenik akkor mennie kellene, a töltődést arra érted hogy elindítasz egy új mentést, játékot a 2. vagy 3. üres helyen és kezdés utána beadja a térképek listáját ott kiválasztod és elindul de csak pörög, mert van amelyik sokára tölt be. Mert én is jártam már úgy hogy ha nagyon sok módosítás van a mods-ba akkor volt ami 5 perc alatt indult el.
  • jutiput
    Szia!
    Köszönöm, hogy válaszoddal segíteni próbáltál, és így csináltam , ahogy tanácsoltad, de van olyan térkép, ami meg sem jelenik a játékban és van olyan, ami a "módosításokban" megjelenik, de nem töltődik be mégsem! Gyakorlatilag már elég sok térképpel próbálkoztam, de mindegyikkel így jártam! Van még valami ötlet ezzel kapcsolatban? Köszi! Üdv.
  • 1nagyur
    Sziasztok !!
    Lenne egy problémám Eddig tudtam Múltiba játszani, de mióta újra raktam a játékot egyszerüen nem csatlakozik szerverhez, ki irja hogy csatlakozás várj de pár perc mulva ki irja hogy nem sikerült csatlakozni a szervezhez :( A játék eredeti a Patch 2 tettem fel,az aktiválás is sikerült mikor beirom a kódot de a szervezhez nem csatlakozik, Mi lehet a gond ??? Köszönöm a válaszokat
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Egyszerűen a letöltött térkép úgy ahogy van (zip)-ként bemásolod a játék dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2013/mods mappájába és kész. A lényeg az hogy nem kell kicsomagolni és ZIP legyen ne RAR ha az utóbbi akkor ki kell mert azon belül van a zip.
  • jutiput
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a 2013-as 1.1.1.0-ás verzióba hogy lehet térképet betenni? Köszi, ha valaki válaszol! Üdv.
  • gottiszabo
    Magyar nyelvű a játék, magyar patch-el! Hiába... valami mégsem jó mert nincs írás...
  • kjhun
    Fel se tudná telepíteni, mivel kiírná, hogy, a játék xyz nyelvű verziója nem található.
  • xFreex
    Nem mindegy, hogy melyik változathoz melyik patchet rakod fel. Szerintem a magyar változatú játékhoz az angol patchet telepítetted.
  • 1nagyur
    Sziasztok !!
    Lenne egy problémám Eddig tudtam Múltiba játszani, de mióta újra raktam a játékot egyszerüen nem csatlakozik szerverhez, ki irja hogy csatlakozás várj de pár perc mulva ki irja hogy nem sikerült csatlakozni a szervezhez :( A játék eredeti a Patch 2 tettem fel,az aktiválás is sikerült mikor beirom de a szervezhez nem csatlakozik, Mi lehet a gond ??? Köszönöm a válaszokat
  • gottiszabo
    A videó alatt van 1 link szerintem az lenne. Úgy látom valami pack.
  • Ben66
    Sziasztok.
    http://www.youtube.com/watch?v=TKGjBZf2zco a videóban szereplő bálafogóhoz valaki tudna adni egy linket? Előre is köszönöm!
  • gottiszabo
    Üdv mindenkinek!
    Oly problémám van ha felrakom a 2.0-s patch-t akkor mind a menüben, mind játék közben a PDA-ban, sem sehol nincsennek számok, adatok, írás.
    Ahogy belépek a játékba semmi írás nincs, pl: Többjátékos mód, Beállítások, se semmi.
    Mi lehet a megoldás?
  • Martinez01
    Az úgy működik, hogy általában felrakják valahova kompletten az a packot (ha egy összeszokott csapathoz-teamhez csatlakozol). Más megoldás erre az alapgépekkel való multizás, vagy összevadászgatod.
  • ToMM23
    Sziasztok! Ha modos szerverre szeretnék felcsatlakozni, akkor le kell vadászni hozzá a modokat? Azt hittem letölti szépen a játék Nekem. De ez igy annyira nem buli hogy sokszor 15+ modot kell összekukázni mindenhonnan..
  • vlv760
    Hali azt nem tudom mi okozza de az egér görgővel lehet "leszállni" a földre görgesd és nyomd le ,nekünk segített..
  • Ben66
    Szia. Ha érdekel multi,akkor írj nekem https://www.facebook.com/bence.nagy.712 :D
  • Devilstudio2013
  • dimre
    Itt olcsóbb.
  • ToMM23
    A "csúnya" verzió megvan minden DLC-kkel, tetszik és fut is nagyon szépen a gépen. Igen tudom hogy eredeti kell a multihoz,(szerinted miért tervezem a megvételét? )Steamen 25euro a Titanium Edition. Azaz Dlc-k meg alapgame egyben. Másutt nem nagyon láttam így..
  • kjhun
    Ha, nem játszottál még vele, akkor próbáld ki ismerősnél eredetit vagy a csúnya verziót, hogy tetszik-e, futna-e a gépeden, ha az utóbbit próbálnád. A DLC-k is kikerültek. A multi csak eredetivel megy.

Hát, a lemezessel jobban jársz szerintem, mivel a tört esetén is, úgy az eredetinél is kóddal aktiválod be a játékot, és ehhez nem kell net. Míg, a Steam-es, mindenképp netet is igénnyel aktiváláskor, ha jól sejtem. Multi esetén így meg úgy is kell a net. A DLC-k is elvileg ugyanúgy offline is aktiválhatók a kapott kóddal, mint az alapjáték, míg a Steam-esnél valószínűleg nem.