24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
roby2011 #15668 Sziasztok egy újabb kérdésem lenne.
Az állatokat ahogy kell átraktam,de most pedig az a gond,hogy a játékban nem tölt be a mapp :(
Ez mitől lehet és mi a megoldás erre a problémára? -
LazyB #15667 Hali!
Lehet, hogy egy ezer éves kérdést teszek fel de sajna én még itt tartok, hogy hogyan lehet több munkást felvenni mint 2? -
Sziasztok
Van egy map amin szerintem HD-s a növény texturák még a siló kupacok is azok ,de a kupacnál hol kell ki cserélni a texturát mert ürítésnél laggol a játék és majd szét esik a gép?
-
roby2011 #15665 Köszönöm,sokat segítettél :D -
Triantafillo #15664 Itt van róla két tutorial:
SZÖVEGES
VIDEO -
roby2011 #15663 Heló mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Hogy tudom a mappon a teheneket átrakni máshova? -
gottiszabo #15662 Segitséget szeretnék kérni a következő problémára:
Ha felrakom a 2.0-s patch-t akkor semmi írás nincs, se a menüben, se a pda-ban. Így szinte játszhatatlan a játék mivel azt sem látom, hogy a tehenek előtt mennyi takarmány van. Semmi információt nem ír.
Remélem valaki tud megoldást, és tud segíteni! -
kjhun #15661 Sziasztok
Ha, netán többen játszotok otthon egy gépen, mondjuk 2-en, akkor ugyebár értelemszerűen, a gépen lévő Windows-t is 2 különböző felhasználói profillal használjátok, ezáltal a játékban is 2 különbözőt használtok alapesetben. Mivel, az aktuálisan bejelentkezett felhasználói fiók által használt mappákba kerülnek, a játék mentései és a módokat is oda telepíted alapesetben, az alábbi elérési útvonalak alá:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
XP alatt:
"C:/Documents and Settings/<Felhasználói profil neve>/Ny Games/FarmingSimulator2013" nevű mappában lévő "mods" mappában lelhetőek fel.
Vista/7 alatt:
"C:/Users/<Felhasználói profil neve>/Documents/My Games/FarmingSimulator2013" nevű mappában lévő "mods" mappában lelhetőek fel.
A Titanium és a többi DLC, az itt lévő "pdlc" mappába települ? Vagy a játék főkönxytárába?
Bár, ez a megoldás, egy picit bosszantó, az aktiválást is beleértve, emez nem lett volna úgy egyszerűbb, hogy a játék főkönyvtárába mentené a licencet vagy a Regisztrációs adatbázisba? Mivel, ahány felhasználói fiók, annyi alkalommal kell aktiválni a játékot/DLC-ket is. Ugyanez áll a módokra is, pláne a gyári kiegészítők esetén, (Farming Classics, a PreOrder Bonus cuccok, és a többi.) egyszerűbb lenne, ha globálisan kezelné őket. Vagyis a feltelepített játék könyvtárából olvasná őket.
Namost, akár gyári, akár az egyedi módokat (ZIP fájlok!), a játék beolvassa nem csak a "Dokumentumok/My Games...2013/" mappa alól, az ott lévő "mods" mappából, hanem a mellette lévő "pdlc" mappából és a játék főkönyvtárán belül létrehozott "pdlc" mappából is. Ez a DLC-k esetén kérdéses, hogy a 2 hely közül honnan. A csúnya verzió mind a 2 helyről. Eredeti is kezeli-e így? (Ha, aktiválva van(nak) a DLC(-k).)
Módok Tesztelése:
A "My Games/..2013/" alatt lévő "mods" mappát nevezzük át, mondjuk "mods2"-re, így a játék indításakor nem fogja látni az ott lévő módokat, és létrehoz egy új "mods" mappát. Másoljunk át a "mods2" mappából 1-2 kiegészítőt ide: "My Games/...2013/pdlc" mappába, és 1-2 kiegészítőt meg ide: "C:/Program Files vagy Program Files (x86)/Farming Simulator 2013/pdlc" mappába. Ha, máshol van, akkor meg oda másoljuk. Ha, a "pdlc" mappa nem létezik, akkor hozzuk létre. És indítsuk el a játékot.
Ezután, állítsunk vissza mindent az eredeti állapotra. (Üres "mods" mappa törlése, a ZIP fájlok törlése a "pdlc" mappákból, a "mods2" mappa átnevezése "mods" névre.)
Vagy ha sok olyan mod van, amit mind a 2 profilban megtalálható, akkor rendezzük el őket így.
Hogy mi az értelme?
Így tetszőleges számú módosítást, csak 1 helyen kell tárolni, és globálisan elérhető lesz az összes felhasználói fiók alatt, így helyet is takarítunk meg vele. -
-
endy papp #15658 Na csak meglett......hepy
-
zolcsika080104 #15657 a ramokat tettem más helyre illetve a sorrendjüket is felcseréltem.Mindig akkor jött elő amikor jobbra fordítottam a kamerát.De a ram sorrend csere után megszűnt a probléma -
endy papp #15656 Hát ilyen még nem volt ...vagy is igen de már nem igazán emlékszem mi is okozta,de NeM ennél a mapnál és nem ilyen miatt amit írtál.
Asszem valami ütközés a módok és mapok között.
1:Próbáld meg egy másik mappal ,azzal is elő jön é ilyen hiba.
2:Egy korábbi mentést tegyél vissza és nézd meg onnan is csinálja é a hibát.
3:Mint írtad a módokat kivetted ,így elméletileg azok nem okozhatják,talán a gépednél alakult ki valami gubanc,esetleg driver frissítések ,megoldhatják.
Egyenlőre több ötletem nincs.
Nem egyszerű az ilyen jellegű hibákat orvosolni és megtalálni a megoldást.
Remélem sikerül valami megoldást találni.
Majd értesíts mire jutottál. -
endy papp #15655 Hi.
Ahogy elnézem ebben a trakiban benne van az a fajta mód ami keréknyomokat hagy.
Szerintem legegyszerűbb ha másik után nézel.ettől megszabadulsz.
De ezeket a nyomokat talán a következő megmunkálás eltünteti,ha nem akkor nincs lövésem mit tudsz tenni.
Nekem van egy olyan kombájnom ami meg letapossa a termést mikor fordul így nem is használom.
Még egy ötlet próbálj meg egy korábbi mentést vissza tenni ,és onnan folytatni ahol még nem gyúrtad össze a talajt vagy újra kezdeni az egészet.
Mivel látom még az elején vagy.
Jó tanács ilyenekre mindig figyelj ,a vásárlás előtt ments és próbáld ki az adott gépet hogy rendeltetés szerűen műkszik é ,és ha nem tetszik akkor csak azt a kis időt bukod,nem többet és nem használod többet.
-
metaxx #15654 Sziasztok!
Nemrég szereztem be a játékot, szóval teljesen kezdő vagyok. :D Alig 1 hét játékidővel. Kérdésem a következő lenne. Se az eke, se a kultivátor nem hozza ki a keréknyomot a földből. Amelett,hogy ronda, hiányos lesz a vetés is. Valamivel ki lehet ezt simítani?
-
üdv
Olyan kultivátor érdekelne ami nem teljesen húzza a csíkot hanem csak 2 csíkot húzon.
valahol már látam csak nem tudom hol és kelene a link. -
zolcsika080104 #15652 SziA!
Van egy nagyon nagy problémám.amit nem tudok megoldani.A probléma az hogy a fs 13 exe hibát észlelt és leáll ha a kamerát a farmer háza felé forgatom.minden modot kiszedtem és akkor is mi az oka volt már neked ilyen? -
Helló azt szeretném kérdezni hogy valahonnan lehet-e letölteni mentést ahol minden be van vetve stb ? -
próbáltam nem lehet ekével is csak úgy ahogy az előttem lévők írták ha új területet engedélyezek.még 1 kérdésem lenne multi playerben hol találok olyat hogy adminisztrátori menü? többi játékosnak pénz osztás céljából -
de szerintem elég ha kultivátorral átmész rajta és már vetheted is újra -
Köszi szépen :) -
Balázs 17 #15647 ekét akartam írni :D -
Balázs 17 #15646 kultivátorral, ha felcsatlakoztatod van ott egy olyan, hogy terület létrehozás engedélyezése vagy hasonló, csak azzal az utakat is feltudod szántani:P -
Sziasztok!Most kezdtem el játszani érdeklődnék ha egy táblára füvet vetek el azt hogy tudom később újra más vetőmaggal bevetni? -
zolcsika080104 #15644 igen én pont így vagyok vele az a legkevesebb kárpótol a sok növény + az hogy szép összetett.Legfeljebb szélcsend van .Kössz szépen. -
endy papp #15643 Igen az enyémen sem ,de ezen nincs mit nem érteni.....
Van amelyik map-on árnyék sincs....
Ezeket a dolgokat gondolom azért szedik ki belőlük mert akkor nem futnának úgy rendesen,így is vannak benne akadozások a farmon, pedig erős a gépem.
Na igen optimalizálni és telepakolni mindennel ,nem egyszerű feladat.
Persze én is jobban örülnék ha mozognának de ez ilyen.
Az a bajom a legtöbb map-al hogy nekem már uncsi, akár mennyire is szép meg jó ha nincs benne több féle állat és növény már nem érdekel annyira.
Eben legalább van minden ,csak mostanában nincs sok időm rá meg valahogy kedvem se annyira. -
endy papp #15642 Köszi.... ha lesz időm majd kipróbálom őket.
-
Amivel én nyomom az fejlesztés alatt ál úgy játszom de azért küldök 1-2 mapot amivel játszotam.
Amivel most játszom az Alpental map V2.1 by elmo edit:Scany
Ez a régi verziója:
ez az
1.map
2.map képek
2.map link
Na ezek jók mapok azért nincsenek eleresztve növényekel,állatokal de azért jó kinéző map és játszani is lehet rajta!
-
zolcsika080104 #15640 Szia!
azóta is a landwirtschaftmapot tolom.A te mepodon sem mozgatja a szél a növényeket?Ez az egy amit nem értek már minden egyébbel boldogulok... -
two rivers mapot tudom ajánlani mindenkinek,alap dolgok vannak rajta,de nagyon igényesen van megcsinálva.
Kezdőknek pedig: a legjobb bevételi forrás a fű termelése és biogas plantba szállítása. magától újranő,nem kell megmunkálni a földet/újravetni. Elég egy traki a fűnyiró addonokkal,egy rendfelszedő pót és egy homlokrakodó az egész művelethez.
Ezt biztos sok veterán tudja már,de azért leírtam hátha valakinek új:) -
endy papp #15638 Semmi gond ha tudok segítek.
Kérdezz nyugodtan.
Ami a maphoz van mód csomag, abban lévő állat szállítóval tudod csak szállítani mert az direkt ezekre van átírva.
Másokkal hiába is próbálkozol.
Persze némelyiket le tudod mással is adni-szállítani,de ezzel egyszerűbb és csak ezt az egyet kell megvenned és mindegyik fajtához jó.
Ha meg nem jelenítette meg az megint valami mód ütközés lehet vegyél ki pár állatszállítót és ezt használd nálam hibátlanul műkszik.
-
zolcsika080104 #15637 ok kipróbálnám .NE haragudj hogy anniyt kérdezek.az élőállatpótjaim sem jók,pedig van vagy 7.A modcsomagban levőt lehet nem jelenítette meg.Nagyon köszönök mindent. -
endy papp #15636 Bocs, közbe eszembe jutott valami, talán segít.
Próbáld meg másik pótkocsival .
Volt egy másik map amin nekem ilyen gondom volt és egy másik pót megoldotta és már tudtam vinni homokot.
Ott speciel gátat kellet építeni hogy tudd művelni a földet,de sajna annyira szaggatott a map hogy abba kellet hagynom no meg árnyék sem volt,.
Pedig erős a gépem és ha levettem a grafot akkor sem lett sokkal jobb .
Egyszerűen rosszul volt megírva szerintem.
Sajnálom mert nagyon jó kis map sört is lehet rajt készíteni,ezzel együtt komlót termeszteni ,többféle növény is van és az alap állatokon kívül animált sertés, beef.
Ha érdekel megkeresem neked .
-
zolcsika080104 #15635 ez is igaz az inkább építőipar ilyesmi ... -
endy papp #15634 Hát ebben nem tudok segíteni mert nem próbáltam egyszerűen nem érdekelt annyira eddig.
Hogy "Foxy0" szavait idézzem ezek a dolgok már nekem is feleslegesek és szerintem nem farm mapra valók de hát ez van....
-
zolcsika080104 #15633 Szerintem bocs hogy beleszólok de egy map minnél töb mindennel van tele annál jobb,annál érdekesebb.dehát ez ízlés dolga.Mellesleg minden dolog működik rajta. -
endy papp #15632 Nincs ezzel semmi gond mindenkinek más más tetszik mások az elvárások és más az ízlésvilága.
Nem mondom hogy ez egy világmegváltó map ,mint írtam is tisztában vagyok a hiányosságaival és sem vagyok tőle elájulva,de egyenlőre sokkal jobbat nem találtam.
Esetleg amivel most te nyomod közkincsé tehetnéd?
Talán az nem annyira "gyászos"
Szívesen kipróbálnám, no nem azért hogy lefikázzam,mert ami nem tetszik azzal ugyan úgy vagyok hogy már a képek is és a leírások is elegek hogy eldöntsem ,egyáltalán letöltsem é vagy kipróbáljam.
-
zolcsika080104 #15631 ok nagyon köszönöm volt valami még de nem jut eszembe.Ja igen megvan.a gartemn mellet van a 3 silő az építóanyagos akkor az a lelőhely és el kell vinni a strabaghoz de nekem nem mindegyiket veszik le.a 3 ből csak kettőt.melyik kettő az nem jüt eszembe.asszem a kiest és az ere t veszi le. a homokot nem. -
Na akkor én is válaszolok a kérdésedre azért gyászos mert tele van tömve minden szarral.Sok rajta a felesleges dolog és nem néztem meg a mapot elég volt a képeket megnéznem.Jah és játszotam olyan mapal ami hasonló volt csak kicsivel kevesebb volt rajta a cuc na azt meg azért hagytam aba mert nem volt hozzá mod(volt hozzá mod pack de azt hagyuk mert az meg egy rakás hulladék volt )így inkább váltottam. -
endy papp #15629 Szia.
Nem nincs olyan terület.
A készítő mondhatjuk hogy tovább gondolta...vagy inkább leegyszerűsítette.
Itt, azaz a Landwirtschaft Universal Map-on ,nincs külön meghatározva mit hova ültetsz(sajna vagy nem)) ez vonatkozik a rizsre is.
Pedig nekem nagyon tetszett ahogy meg volt oldva a rizsföld
Itt mindenféle növényt-gyümölcsöt ültethetsz mindenhová.
(Kipróbáltam egyszer, egy földre mindenből ültettem vegyesen,na az nagyon mókás volt......
)
Először a kordonosra ültettem a gyümiket de felesleges mert drágák azok a földek, + nem is tud rajtuk annyi teremni.
Majd eladtam a földet és inkább a kisebbeket vettem meg először amik a farm körül vannak és úgy terjeszkedem.
De gondolom láttad hogy kapsz is néhány földet és fű kaszálót.
Azokba is ültethetsz többször is mert mind a tied marad, nem kell megvenni.
Az utóbbi 2-3 hétben elég sok a melóm és egyéb elfoglaltságom így kevesebbet tolom rajt.
Majd ha lesznek állataid ne lepődj meg a hangon mikor leadod bármelyiket és csak röfögést hallasz....
Bármi kérdésed lenne csak sikíts,ha tudok segítek
-
zolcsika080104 #15628 Szia!
Endy még egy kérdésem lenne a fruechteparadise mapban vagyis ami a landwird előde van egy olyen terület ami a rizsé .Vizionálja ezt azzal hogy kevés víz lepi el azt a földet.Itt ezen a mapon van ilyen?Ja és a terület fölé a menütérképben is ott van hogy Reis plussz le is lehet aratni rögtön