24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #15955 Na igen ez is ismerős.
Mert ilyenkor már tök mind 1 hogy benne vannak é a módok,vagy melyik van benn,akkor is eltünteti,(tapasztalat)
Azért is írtam hogy ,egy jóval korábbi mentést tegyél vissza .
Még azt is megpróbálhatod hogy vissza teszed a triplemapot ezt addig kiveszed,és annál is jelentkezik é,habár a minap nekem mind kettő benn volt mikor longcasleyt teszteltem és mindegyik ment rendesen. -
zolcsika080104 #15954 Itt valami más van mert minden modot kiszedtem és akkor sem jó.A longcastely map -
zolcsika080104 #15953 A LEGÚJABB VAN BENNE ÉS CSAK AZ AZ EGY EGYSZERRE CSAK EGY.mOST AZT PRÓBÁLOM KI MI VAN HA MINDEN MODOT KISZEDEK.CSAK A MAP MARAD AKKOR VISSZA TUDJA HOZNI vagy nem .Jaj már megint nagybetűvel írtam. -
endy papp #15952 Hi Zolcsika.
Ismerős a probléma,nálam is volt nem egyszer.
Mint írtam is korábban nálam valamelyik traki vagy kombájn okozta leginkább.
Nos a kérdés mennyivel korábbi mentést tettél vissza,mert volt olyan hogy fél nappal korábbit (vagy csak az előző napi segített)kellet vissza másolnom, csak úgy és ez segített,igaz elveszett pár óra munka de sajna nem tudtam mit csinálni.
Még annyit ,jól nézd át a módokat,mert volt olyan is hogy azt hittem hogy pl:egy adott traki okozza ezt és kiderült hogy egy másik is bekavart.
Jobbat nem tudok kitalálni.
Ez sajna olyan hogy csak te tudod kiszűrni,így látatlanban csak találgatni tudok ,de nálam mindig ezek okozták és ha leírtak szerint jártam el megszűnt a probléma.
Gondolom csak a Trilemap van benne,vagy a másik az új is most azt nyomatod?
Na mind 1 én már csak mindig azt rakom be amit épp használok,de erről is esett szó korábban.
Remélem azért valahogy sikerül megoldanod a problémát. -
zolcsika080104 #15951 Szia!Pajti!
Kivettem az olyan modot ami új volt csak régi van benne,de ha kilépek a játékből majd újra töltöm akkor a gépek mindig eltűnnek.és a régebbi és működő mentési filet is hiába teszem bele akkoris eltűnik minden gép minden állat az álattok ellől az étel ital minden. -
endy papp #15950 Igen vannak olyan pótok, aminél 1 gombnyomásra felrakja.
Ezeket a zöldeket töltsd le ,most így hirtelen ezeket találtam.
Ponyvás pótok. -
A pótkocsikra lehet ponyvát teríteni? -
Az a baj ezekkel a mapokal hogy sok benük a fölös scrip ami viszont több objectet igényel és ez vezet szagatásra na meg a +felesleges mod is amit kér. Na én ezért csinálok saját mapot és csak kevés multis részt teszekbe hogy azért ne folytsam le a gépet. -
Triantafillo #15947 Oké, igazad van!
A GE-t valóban félre értettem, mert így a Giants Editort rövidítik.
Nem tudtam, hogy konkrét illetőről beszélsz, vedd úgy, hogy nem is szóltam.
Bocs! -
endy papp #15946 Bocs de szerintem akinek írtam nem úgy értette ahogy te,azaz félre. 
A "GE" a KÉSZÍTŐRE értettem,ha megnézed ezeket a mapokat akkor megláthatod.
Nem a Giants Editorról beszélek.
Persze abban igazad van hogy nincs megfelelően optimalizálva,de ezt eddig is tudtam-tuk.
Igen 3 moncsim van de nekem különösebb gondom nincs a megjelenítéssel.
Az meg hogy a "hozzá értők között mit és hogy szokás jelölni szerintem,jelen esetben totál mid1.
-
Triantafillo #15945 Ha meg 3 monitorról beszélsz, azt nem így szokás jelölni, legalább is nem a hozzáértők között.
Mellesleg pont ez a játék az, ami a sz@r motorja miatt, nem is támogatja a 3 monitort( legalább is nem úgy, ahogy az a 3 monitor miatt szükséges lenne), mert ez nem csak a videó kártyán múlik, legalább is a normális megjelenés. -
Triantafillo #15944 A map nem a GE miatt szaggat!
Szerinted a készítők mit használnak? Ők is ezt a GE-t (Giants Editor).
A szaggatás oka elsőglegesen a játék motorja, ill. annak optimalizálatlansága. Egy erős gépen is beszaggat, ha túl sok az objektum van egy mapon, arról már nem is beszálve, hogy a fények még inkább rátesznek erre (pl.: sok lámpa van a mapon, ha pedig dinamikus fényekből van sok - vagyis a lámpáknak van "fényudvara" - akkor meg elindítani is alig lehet). Ez is a játék motorjának a hibája.
Azért ez az 5700x1080 - as felbontás elég érdekes!
Se nem 16:10, se nem 16:9 - akkor mi? Baromi keskeny monitorod lehet.
-
endy papp #15943 ja köszi.
De ha már ekkora munka van vele akkor nem is érdekel,no meg nem is értek ezekhez a mókolásokhoz.
Mellesleg a gazt az életben is utálom ,így jobb ha nem kell itt is vesződnöm vele.
-
endy papp #15942 Sajna ezeknek a "GE" által készített mapoknak mind ez a hátránya eléggé tudnak néha szaggatni.
Gondolom a sok "fix" objektum miatt is.
Nálam azért használható igaz nem tökéletes ,de a minap mikor teszt kép több gép is benne volt ment .
Igaz az én vidi kártyán és konfigom-al azért eléggé érdekes is lenne ,habár ugye nálam 5700x1080-as felbontásba fut .
Ami a gép-ek eltűnését illeti ,.
Sokszor volt már nálam is ,mindig valamelyik kombájn ,vagy traki okozta ,próbáld meg kiszűrni melyik és megoldódik.
Rakj vissza korábbi mentést úgy talán könnyebben rájösz melyik okozza a galibát. -
Ha nem akarsz sokat kínlódni ebben a mapban aszem benne van mert én is aszt hitem hogy csak berakom és akkor pont azon játszotam és vetésnél elő jött
(a map neve: Erlenberg) -
köszönöm majd be építem a sajátba mert azért kértem :) -
Abban a zipben van 2 féle mod 1. amit a mapba kel rakni és bele írni mint a növényt a 2. maga a mod működését bisztosító fájl. -
zolcsika080104 #15938
szlős map -
zolcsika080104 #15937 van szőlős map pl a landwirdschaft vagy a fruechteparadies map .Akkor azt a gaz modot nem tudod konkrétan hova kell tenni mert ez egy kötegelt zip volt beletettem a mods mappába mint a többit.Azt hittem csak ennyi -
Bocs* a multis mapok -
Ha már így szóba jött véletlen nincs olyan map amin lenne szőlő? -
van róla leírás(magyar) de még nem volt időm belerakni így is teszt van a mapomon utána berakom a növényeket meg a gaz modot. -
zolcsika080104 #15933 Szia!
Én nem tudom hogy kell berakni azt a modot nem sikerült. -
Ez úgy működik hogy berakod ge-be ara a területre amelyikre akarod és amikor vetsz akkor jön elő és permetesznikel mert ha nem akkor romlik a termés hozzamod ha már lepermeteszted nem fog meg utána ki tudod tárcsáznmi ha nem permeteszed akkor nehészkes majd az írtása.
-
zolcsika080104 #15931 sZIA cimbi!
Valamiért nagyon szagat ez a map meg valami bug lehet.Ma betöltöttem újraindítás után ,és az össze gép eltűnt.

-
endy papp #15930 Ja ezt láttam de azt hittem hogy a mosáshoz kell 
Igaz annyira nem is olvastam utána.
Oké rendben,próbáld ki ,talán van valami értelme
-
zolcsika080104 #15929 ha jól értettem akkor permetezni kell gyomirtóval meg kiszántani vagy mi prógálgatni kell még én sem próbáltam ki.A fordítás is elég nehézkes.Ha jutok valamire leírom pajti. -
zolcsika080104 #15928 ez az :
gyom mód -
endy papp #15927 Igazából nem tetem be egyiket sem.
Nem láttam szükségesnek.
Melyik az a gyom mód?
Majd írd le lécci kipróbálom,és miben változtatja a dolgokat? -
zolcsika080104 #15926 ÉN IS ÉS MEGY SZÓVAL VISZONT VAN JÓPÁR LINK A LEÍRÁSBAN TÖBBEK KÖZT VALAMI GYOM MÓD AMIVEL MÁR TALÁLKOZTAM A Missuris mapon.Bocs a nagybetű miatt nem vettem észre.Ezeket is beteszed?John Deere kombájn aratja a kendert nekem lejött épp most nézem látja e a játék.A gyom mód elég érdekes eredeti. -
endy papp #15925 Milyen zipet???
Valamit át kellet volna írni???
Annyira nem profi a google fordító hogy ilyeneket is tudasson velem.
Nem ,nem írtam át semmit, ahogy letöltötte bedobtam a többi közé oszt jóvan.
-
zolcsika080104 #15924 Olvsatam a leírást !Te átírtad a zipet? -
zolcsika080104 #15923 Hi !
Nagyon jó !Ezer hála neked!Most be is pakolom a mapábba
-
endy papp #15922 Hi Zolcsika.
Gondoltam szólok hogy,kijött a javított változata a LongCastleV4.1 mapnak.
Itt már minden hibát javítottak teszteltem is működik rendesen(persze amiről tudtam),no meg írják is.
Ha esetleg kedvet kapnál hozzá ,szerintem így már bátrabban belefoghatsz.
Itt a link a letöltéshez ,jó farmozást.
LongCastle 4.1 Map -
Kösy a fáradalmadat akkor marad az átrakás mert aszem volt most nem tudom pontosan vagy 09-es vagy 11-esbe láttam. -
kösy meg nézem majd -
endy papp #15919 Hi
Sok modot végig néztem eddig, de olyannal nem ,ami a cottont is bálázza. -
Növények mellet van a leírás hogyan kell.
link 1
link 2
link 3
Ez egy régebbi tutorial. -
Én meg vissza tértem a saját maphoz inkább azt tuningolom
endy nem találkoztál/találkozotot valaki jd cotton bálázóval ls13-ban mert ha igen egy linkett elfogadok
meg valaki tudja hogy lehet mapba berakni növényt? -
zolcsika080104 #15916 Köszönöm akkor minden ok.Persze ez a legjobb map eddig .Egyszerre csak egy mapot teszek bele,úgy ahogy mondod.Majd ha találunk valami érdekeset akkor szóljunk egymásnak ok?Meg persze a többieknek.